filisa
|
Pozdravljene! Sem na hiter preletela zadnji dober teden, ko me ni bilo... Na je bilo super! Zelo smo uživali in predvsem nič delali ! Moje počutje je bilo izvrstno; da sem , sem vedela le zaradi pogostih brcik in valovanja trebuha , pri hoji po hribu navzgor in pa seveda, ko sem se pogledala v ogledalo - zaradi velikega trebuščka . 10 gibov sem naštela ponavadi že v dobrih 3 urah, s tem, da sem štela samo tiste ˝ta močne˝ in po min. 10 minutnem premoru. Pravi mali razbojnik je ta naša . Po trebuhu mi tako veselo divja, da je ta le redko pri miru. Predvsem, kadar glavo premika, se to zelo dobro vidi. V glavnem lahko ločim, kako leži in s katerim delom se premika. Na žalost leži še zmeraj prečno oz. z ritko navzdol. Upam, da se čimprej obrne, saj si zelo želim roditi po naravni poti... Glede kopanja v bazenih mi je moja gin. svetovala, da nikjer ne vidi težav. Tud ona se je celo kopala, edino prej in potem se je namazala z Canestenom. Jaz se sigurno bom kopala v bazenih, saj morja letos verjetno več ne bom videla, mi pa plavat zelo paše, poleg tega pa še ta pasja vročina . Danes prav paše, da ni tako vroče. Ponoči pa je bilo nevzdržno - ne vem če sem spala vsega skupaj dve uri, pa še to proti jutro, ko se je mal shladilo. Je pa ta blazina za dojenje res zakon. Midve sva postali ponoči skoraj neločljivi . Pa mojemu se tud dopade - mi jo je že enkrat ponoči hotel sunit . Sem že predolga... Samo to še : vsem čestitke za uspešne preglede in lepe trebuščke, Zinchy tebi, ker si postala žena, Bloom lepo, da si spet z nami! in majabar - da bi čimprej porihtala te formalne stvari! Sigurno sem še na kaj pozabila - pa brez zamere
|