Roberta69
|
Imena: ma, meni se zdi, da imajo vsi starši imena, še preden sploh razmišljajo o otrocih, že izbrana . Zanimivo, kako lahko ena črka čisto vse spremeni... Anju, a veš, da če Leander postane Leandro, mi sploh ni več všeč in isto je pri moških/ženskih oblikah imen... omenjeni Brin, mi je recimo nekako v redu, ženska oblika pa nikakor ne (je pa bila od mojega pokojnega starega ata ena najljubših kužik ravno Brina). Je pa tudi res, da komu kakšno ime še prav posebej paše... Sušilni stroj: jaz v sušilcu v bistvu sušim brisače in Liamova oblačilca, kaj drugega pa zelooo redko, ker se mi zdi, da potem vse ful smrdi . Sicer imam pa jaz z vonjavami skos ene težave - voham po moje bolje kot pes , tako da mi vsaj parkrat na dan (na žalost) kaj zasmrdi , pa ne pretiravam, samo me velikokrat drugi gledajo postarni, ko omenjam kakšen smrad... Jaz perem z ekološmimi praški in za naju uporabljam tudi ekološki mehčalec, ki vseeno krasno diši, ampak recimo črna oblačila mi nikoli prov zares ne dišijo, nikakor pa ni primerjave med tem, kako dišijo npr. bela ali barvasta ali pa črna. Potem je pa še tako, da v istem stroju ene majice skoraj smrdijo (meni), ene so pa recimo ok (spet je problem edino pri črnih oblačilih) . Je pa tudi res, da ko se človek določenega vonja navadi, postane nanj kar imun (ampak samo, če diši ).
|