Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Meni se po eni strani zdi še celo večnost stran, po drugi stani pa je že 8 tednov odkar vem, da sem noseča in gre v bistvu kar hitro. 
!!! Ni šlo, sem se počutila kot kup...eh, zvečer pa spet slabost in utrujenost!!! Počasi se premikamo tudi mi. Po PDP smo vstopili v 15 teden po UZ pa v 16, kar jaz tudi bolj verjamem! Trebušček pa na pravem mestu res že lepo raste. Prav lepo se vidi. Napihnjenost je še vedno...kaj čem, sej se bo kmalu izenačilo
. Me pa zadnja dva dni kar boli...občutek da jajčnika in to oba!!! Pa vse je nekam trdo čutit. A mislite, da je to zato, ker se maternica razteza??? Najbrž. SEj kaj drugo ne more biti. Recimo, da bo kak mesec počutje še bolj slabo...potem pa bo energije za znoret
. Komaj čakam, ker se mi zdi, da od mene ni nobene koristi. Moram rečt, da sem vam kar mal fauš, ko berem da ste ful aktivne.
.
tako da praznovanje za prvo svečko se bo še nadaljevalo
saj ne želim izvedeti spola, tako kot pri prvem nisem vedela
sem prav vesela, da ti vse tece, kot bi moralo!
pri sinu ni bilo dvoma - tak specifičen gib, ki ga nikoli prej ni bilo. kaj vem, saj se mi zdi še zgodaj, mogoče pa imam tolko za prebavit
hlače in mislim, da starih hlač ne bom (beri ne morem in ne smem, kr me, ko sedim že ornk tiščijo) oblekla. Je pa res, da sem si morala še par dolgih majic kupit in se poslovit od tistih XS, saj so mi prekratke...
me je napsihirala. V trenutku, ko so jo pokazali in rekli, da brca in da je vse ok, so me nekontrolirano polile solze. Ko ne veš več kje te boli pa zakaj te boli!!! Grozno! Trenutno sva ok. In upam, da bova tudi čez noč, ker ene take noči več ne preživim!!!!
težave z žolčnimi in ledvičnimi kamni. Ravno dans sem srečala sošolko z OŠ, ki je imela enake težave. Tud moja sestrična jih je imela v
)!
( tako je rekla ona)