Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

!
  !  ; 3kg od tega v prvih 8t (ko so se mi prsi povečale za 2 številki, pridobila pa sem tudi nekaj zaloge na trebuhu in hrbtu
  ; 3kg od tega v prvih 8t (ko so se mi prsi povečale za 2 številki, pridobila pa sem tudi nekaj zaloge na trebuhu in hrbtu  ). V naslednjih 9t pa sem se zredila za slaba 2 kg, kar se vidi na lepo zaobljenem
  ). V naslednjih 9t pa sem se zredila za slaba 2 kg, kar se vidi na lepo zaobljenem  trebuščku. Toliko kil, kot jih imam sedaj še nikoli nisem imela in še to se mi pozna na točno določenih mestih, tako da pred tistimi, ki me poznajo
   trebuščku. Toliko kil, kot jih imam sedaj še nikoli nisem imela in še to se mi pozna na točno določenih mestih, tako da pred tistimi, ki me poznajo  , tak da sem bla čisto baf... Za piko na i, sem še dobila slike z rojstnega dneva izpred par dni in se skoraj nisem prepoznala
  , tak da sem bla čisto baf... Za piko na i, sem še dobila slike z rojstnega dneva izpred par dni in se skoraj nisem prepoznala  

občudujem vas starše s toliko otroki.
        občudujem vas starše s toliko otroki.  se spomijnam kako so mu nogice zlezle narazen, ko je prišel ven in sem zagledala fantka, takoj je bil moj... nepopisno! tole zdaj v trebuhu je mogoče zaradi izkušnje nakoliko bolj realno kot prvo, moram pa prav sina pogledat in si prigovarjat kaj sva spet ustvarila.
        se spomijnam kako so mu nogice zlezle narazen, ko je prišel ven in sem zagledala fantka, takoj je bil moj... nepopisno! tole zdaj v trebuhu je mogoče zaradi izkušnje nakoliko bolj realno kot prvo, moram pa prav sina pogledat in si prigovarjat kaj sva spet ustvarila.  

. Čeprav se mi še ne pozna - vsaj ostali tega še ne opazijo, jaz vem!!! Pa saj je prav tako.
  . Čeprav se mi še ne pozna - vsaj ostali tega še ne opazijo, jaz vem!!! Pa saj je prav tako.  razmišljanju o hrani...
 razmišljanju o hrani... .
 .  .
  .  . Ali mislite, da res? Kaj ni tisto samo detektor za kovine, prtljaga pa gre skozi rentgen?
 . Ali mislite, da res? Kaj ni tisto samo detektor za kovine, prtljaga pa gre skozi rentgen? 
			 in naša mala). Delam pa to torto že odkar pomnim. Vedno (še kot otrok) sem imela za rojstni dan jagodno torto in je moja najljubša, tako da jo delam sedaj že kar tako-če imam čas. Ni ravno dobro za kg je pa dobro za dušo.
  in naša mala). Delam pa to torto že odkar pomnim. Vedno (še kot otrok) sem imela za rojstni dan jagodno torto in je moja najljubša, tako da jo delam sedaj že kar tako-če imam čas. Ni ravno dobro za kg je pa dobro za dušo.