jana84
|
Ja, pr nas je bila prej celo toča med dežjem, kar neki no to vreme! Razmišljam da bi si malo klimo pržgala, da se mal segrejem, ker me prav zebe v stanovanju - pa imamo okrog 20°C...Ne vem kaj mi je, upam da ne bom zbolela (spet)...smrkam kot svetovni prvak, nos si pa tud piham vsake dve sekundi, zdaj pa me je lotil še kašelj nekaj dražit...Groza je moje zdravje to leto...Pa oblečena sem tu, da ne boste mislile da skačem v kratkih rokavih po stanovanju, kje pa - dve dolgi majici, dolge hlače, nogavice, copate...Madonca kot sred zime!!! Kosilce, hja...Danes kuham tud jaz in sicer so na jedilniku porova mineštrca, polnjeni kalamari v smetanovi omaki z njoki in zelena solatka z vrta....Mljask, mljask...Včeraj sem jedla bolj kot ne samo ješprenj in solato, ker mi drugo ni ravno preveč šlo po požiralniku dol...Upam da bo danes kaj bolje. Ker včeraj sem bla pol celo popoldne lačna kot volk, pa mi ni nič pasalo jest...Šele zvečer sem si privoščla kos pice... Glede mozoljev imam jaz to srečo, da mi v nosečnosti čist poniknejo... pa lase so mi tud dost lepše, da o nohtih niti ne govorim...kot bi vsak teden hodila na manikuro... Sem prav ponosna nanje...Se mi je ravno včeraj mami čudla, da zakaj pa si za doma lakiram nohte...Ne vem, ker so že tako lepi želim, da taki ostanejo in če jih nimam nalakiranih mi ratajo hitro mehki in se začnejo lomit...SIcer mislim, da jih bo treba počasi malo prikrajšat...Ampak saj se bo kakšen zlomil pa bodo šli pod škarje še ostali... Orhideja80 ti si kar privošči kozmetičarko, če drugag ne meni tako paše tista masaza obraza nakoncu, da bi sam na to hodila...Pa je moja kozmetičarka zdej na porodniški, k drugi pa se mi ne ljubi hodit, čeprav imam v enem kozmetičnem salonu še darilni bhon za izkoristit od rojstnega dne (septembra)...
< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.5.2010 12:18:51 >