Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...Bi te prosila če lahko sporočiš še kakšen podatek za na seznam, npr. kolk si stara pa od kje si, katera nosečnost je to, pa če imaš že kakšnega otročička doma, kdaj imaš kašen pregled in te finte...

ve kakšna sem in da me vse skrbi, mi je v 11.tednu kupil Angelsounds da lahko poslušam srček
, če sem v dvomih. In naj ti povem da moji dvomi ostajajo tudi po NS. Zdaj sem v 15.tednu in nimam nobenega znaka nosečnosti. Dobro, tu in tam me špikne v maternici, to pa je to. Utrujenost je res prisotna, ampak saj me vsako pomlad (zelo) daje spomladanska utrujenost. Raztresenost je edina svtar, ki me opominja, da se nekaj dogaja, čeprav zaradi raztresenosti pozabim kaj me skrbi
. Držim pesti zate in res poizkušaj čim manj misliti na to - samo uživaj!
. Ful so mi bile všeč tunike, potem sem še v Mega Factory Outletu kupila neke majičke, ki so bile po 5€. Tako, da sem se opremila s tunikami, ki jih lahko nosim poleti in tudi sedaj, spodaj majičko na dolge rokave, zgoraj pa tuniko. Edino česar nisem kupila so hlače. V H&M sem našla ene, samo so se mi zdele noro drage 50€. Ker tako všeč mi pa tudi niso. Bom ponosila stare kavbojke, ki so vse na nizek pas.
mu nisem ostala dolžna
, stara pa še :) 29. Naslednji pregled imam 12.5., sem ga mogla prestavit zaradi amnio. Ampak baje, da je to tak bolj na izi...tko da komaj čakam do morfologije. Ampak na to bo pa treba še mal počakat.
bolj napihnjen zarad ledvic, antibiotikov itd...joške manj bolijo...slabosti ni več...špikanje po jajčnikih al tam nekje je sicer prisotno pa spet ne vem od česa...Po vseh težavah v zadnjih treh tednih res komaj čakam četrtek!!! Da vidim mojo
...
, bo treba kar v hiši bit al pa res mal po trgovinah evrčke zapravljat
. Upam, da bo do večera vreme vzdržalo, ker sem po službi imela namen kosit.
sej jedla vseen v dveh rundah