Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!! Torej, stanje je naslednje: pri izvidu za NS so mi obkljukali, da sem že rodila (kar ni res), in da že imam otroka z Downovim sindromom. In takrat je tveganje 1%, ne glede na starost in ostale podatke. 
celo zobna pasta od sensodyne ona fina za sklenino je bla za popust zdaj v zadnjem letu v baby programu. sigurno kaj pride prav!
!
si sploh ne predstavljam, kako so se tako dvojno zmotili...kje si bila na NS?
. Zdaj sem pa ja pametna, ko vem kje je napaka
. Sem bila ziher, da je bil tako navdušen nad Medellin -om, pa še večina spominkov je prinesel od tam .
koledarčku prebrala, da se do vključno z 20 t.
in ob dojenju. A mislite, da bi lahko ogromne količine škodile
Pa še na ta najboljši, tisti ki ni tako zgodna in so ponavadi ful velike in sladke češnje, je ful malo češenj in še tisto kar je (pa je še zeleno) že začenja gnit...Groza...Bomo letos kar vložene od lani papcali...Upam, da bo vsaj kaj marelic in breskev...Imamo namreč za hišo sadovnjak: 4 češnje, 2 marelici, 3 al 4 breskve, 4 hruške, 3 al 4 jablane...Res super, da lahko večino poletja in začetek jeseni jemo svoje sadje, ki je absolutno boljše kot tisto ki ga v trgovini kupimo...Ampak kaj hočemo pozimi ga pač ni in si ga kupimo...Se spomnim lani smo imeli celo predelovalnico kompotov: češnje, marelice, breskve, hruške...Pol pa še zelenjava iz maminih ogromnih vrtov: paradižnik, pa špinača, pa bučke, fižoleti, korenček...Vse v skrinjo za dolge zimske mesece brez sveže zeenjave...Veliko dela v poletnih mesecih, vendar kako pride na hvalo pozimi ko greš samo do skrinje in že imaš domačo zelenjavo na krožniku!!! Zato pa imamo tud dve skrinji doma - ena je popolnoma nabita z zelenjavo, druga pa z mesom in razno raznimi drugimi zadevšnami...Se založimo kot da bo vojna pršla