Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju Najki tisi luškan pobič je tvoj? Yup. Kmalu bo imel 16 mesecev. Ursae kdaj se naucijo iz hladilnika postrect? tinaaleks, ce zmanjka hlapov, bos imela pa dolgo telovadbo na sprehodu do doma . Mene je pa vceraj cel dan spikalo okoli desnega jajcnika in me danes se vedno, se je pa poslabsalo, ko sem nosila tezko vrecko iz stacune. Tako da bom malo pazila, kaj nosim, vcasih me tudi opomni, ko malega dvignem na kaksen nepremisljen nacin. Sej po stengah ne nosim vec, ce je le mozno, pestvala se bova pa sede. Sicer sem pa mislila it na kolo, seveda pocasi in po ravnem, nisem bila ze vsaj od prejsnje nosecnosti in ne vem, kako se bo obneslo. Danes je bilo tako lepo it iz hise, da sem sla pol urce prej in potem posedela malo v vrtcu in opazovala malega pri igri. Je prav pasalo. Tybysy, tezko je dobit velike modrcke, pa se bombaznega isces in brez cipke, ker te bo ful drazilo. Jaz sem lani odkrila modrcke za dojenje v Muellerju in so bli ful cheap, pod 10 EUR pa se veliki. Taksni cisto navadni. Drugace sem pa dala enih 20 al 30 EUR za enega od Lisce, ki je bil edini v moji velikosti... Je pa s kopalkami se vecja kriza, ker dobis res sam une za stare mame z veliko kosarico, sem pa dobila ene lusne v trgovini Kepica v Hali A, ki so potem v redu se za po porodu. filisa na morfologiji pikica ne bo vec pikica , bo ze kar konkreten lumpek. jana cestitke za metuljcke =]
< Sporočilo je popravil Najki -- 18.5.2010 10:02:25 >
|