|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 21:14:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iCandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Joolz Day
31.1.2011 8:53:57   
iCandy
Res je, da se da Joolza zložit z športnim delom vred, ampak iCandy se da zložit preprosto z eno roko. Napihljiva kolesa bodo meseca marca tudi v ponudbi iCandya. Ampak priporočam gumirana sploh če vozite večinoma po gladkem.

Prodajajo se v Iani (Lj Šiška) ter Enim (Mb)!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 20:50:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iCandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Joolz Day
1.2.2011 8:42:19   
MetiLu
Mi lahko katera uporabnica pove, kako se obnese kalupast športni del vozička. Ali se poleži v enem kosu in ima user posted image  nogice dvignjene ko spi? Ali je to moteče? Se da otroka vseeno npr. previt v šp. delu?

Hvala.

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Joolz Day
2.2.2011 11:45:37   
iCandy

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tudi joolza sem zložila z eno rokouser posted image


Kolikor mi je znano rabimo dve roki za zložit Joolz Day-a. Pri iCandyu to lahko opravimo z eno roko medtem ko v drugi lahko držimo otroka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 22:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iCandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Joolz Day
3.2.2011 17:49:29   
pajkica2
bravo hruška! tudi mene zanimajo mnenja uporabnikov in ne vem zakaj se vedno najde kakšen prodajalec "druge robe" ki potem smeti teme.

Tile Icandy se mi zdijo le slab ponaredek dizajna Joolza, tudi materiali niso nič ekstra (niti usnjenega ročaja nimajo) in barve še manj. Potem bi raje izbrala Firstwheels, ki so vsaj full cenejši kot joolz.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Joolz Day
7.2.2011 8:06:56   
noseckace
Živjo!

Jaz imam lanski model Joolza (joolz zzz), ki sem ga naročila prek spleta (kiddies24.de - športni del, košara, previjalna torba in dežna prevleka za 550 €). Razlikuje se v materialu (npr. ročaj ni usnjen, ampak iz pene). Je pa izredno lahko vodljiv voziček, ki se odlično obnese tudi na pesku, makedamu in zasneženi potki. Tudi zloži se hitro.

Hruškadebeluška, če ti je voziček všeč, ga kupi. Kateri model boš izbrala, se pa sama odloči! Meni osebno ni žal, da sem ga izbrala.

Lp

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 17:03:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noseckace)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Joolz Day
12.2.2011 17:36:23   
arruba
Jaz sem s tem vozičkom zelo zadovoljna (Joolz ZZZ), uporabljamo ga že pol leta in se ni še nič pokvarilo, odpadlo ali kaj podobnega. Vozim ga večinoma po mestu (PST, Tivoli..), je pa šel tudi že po kakšnem hujšem makadamu - napihljiva kolesa so super.

MetiLu: poleži se v enem kosu (ima 5 različnih položajev), tako da so nogice dvignjene. Našega malčka to prav nič ne moti, spi kot top v vozičku user posted image user posted image  Previjala ga pa še nisem notri, mislim pa, da bi se za silo tudi dalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   [Brisano sporočilo]
1.3.2011 21:53:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu arruba)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Joolz Day
5.4.2011 21:07:43   
arruba
Hmmmm pojma nimam, poglej, kako ima buggy board za pritrdit nosilce. Joolz ima spodaj namreč nekoliko drugačno ogrodje kot večina drugih vozičkov - nima spodaj "štange", ki bi povezovala zadnji kolesi, tako da bi morala rolkico pritrdit na ogrodje rpi strani.  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Joolz Day
14.5.2011 13:14:20   
candi
Lep pozdrav!

Imam nekaj vprašanj in upam da mi lahko kdo pomaga. Zasledila sem, da ste nakupovale preko spletne strani kiddies24 in me zanima kako to vse poteka.
Sama namreč nimam izkušenj z nakupovanjem preko spleta, na tej spletni strani bi pa naročila nekaj večjega - komplet voziček. Zanima me kako ste oddale naročilo?? A preko elektronske pošte? V katerem jeziku ste jim pisale in v katerem potem oni vam. Kako je bilo s plačilom, davkom, poštnino in dostavo??
Že vnaprej hvala za pomoč!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil candi -- 14.5.2011 13:19:58 >

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Joolz Day
4.7.2011 7:45:12   
arruba
Naročilo sem oddala preko njihovega obrazca za naročilo in plačala po predračunu (ker dobiš 5% skonto), vsa komunikacija poteka po mailu in obveščajo zelo ažurno o tem, kaj se dogaja s tvojim naročilom, dobiš tudi številko za tracking paketa (lahko na spletni strani kurirske službe spremljaš, kje se nahaja). Jaz sem pisala v nemščini, odgovarjali so mi v angleščini, tako da tudi če ne znaš nemško, se da vse zmenit. Ker je pošiljka iz EU, ni poleg zneska na računu nobenih dodatnih stroškov (carine..). Dostavijo ti na naslov, ki ga navedeš (doma, v službi..), prej te pokličejo po telefonu, če si doma. Jaz sem bila s tzo spletno trgovino zelo zadovoljna in smo potem rpi njih naročili še FamilyFix in še cel kup drugih stvari.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Joolz Day
10.11.2011 10:37:05   
mydi
Živjo!
Mene pa zanima, ker nameravam kupiti JOOLZ voziček iz UK, in sicer predhodni model vozička JOOLZ Day - ali katera ve, če je kakšna občutna razlika v primerjavi z novejšim modelom? Namreč v ceni je občutna razlika, pa tudi barvna kombinacija prejšnjega modela mi je zelo všeč ... vnaprej hvala za vaše mnenje!



(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Joolz Day
19.2.2013 14:19:51   
Mlle
Punce, ki ste kupile vozičke 2010/2011, a ga katera sedaj prodaja? JAz bi ga protrebovala čez kek pol leta. Sicer ful iščem po kakšnih tujih straneh, pa nisem zasledila še nobene akcije. Še katera išče ta voziček?

(odgovor članu mydi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:





7 zanimivih dejstev o brcanju v trebuhu
Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledit...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...