|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Joolz Day
5.4.2010 19:37:49   
BK355
Zivjo,

sem ful vesela, da sem našla ta forum user posted image . Tudi midva sva zelo navdusena nad Joolzom in sva na Kiddies24 tudi nasla to ponudbo. Vendar naju bega user posted image , da pri Joolz ZZZ nikjer ne pise, kaj tocno je vključeno v to ceno. Do tega trenutka sem milsila, da je v komplet za 535 EUR vkljucena samo kosara, vreca za noge in previjalna torba user posted image . Koliko si ti placala in kaj tocno si narocila, midva namrec isceva komplet (sportni del, kosara, vreca za noge in torba spodaj na ogrodju in previjalna torba za na rocaj) a je to potem 535 EUR? user posted image  A lahko mogoce malo podrobnejse opises, kako zadeva deluje s tem placilom naprej, ker sem namrec kar malo skeptična, da plačas naprej in potem ne ves, kaj dobis, pa tudi cena je precej bolj mikavna  kot v BC.

Ful hvala za vso pomoc.

Barbara

(odgovor članu pipi10)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Joolz Day
7.4.2010 16:11:25   
arruba
Zdravo,

jaz sem naročila ta komplet (ki ga sicer še nisem dobila), v potrditvi naročila pa piše, da je v komplet zajet voziček (ogrodje z nakupovalno košaro), športni del, košara, zimska vreča in previjalna torba, torej vse, kar rabiš. Jaz sem vzela še adapterje za MC lupinico, ker nameravam biti zelo mobilna mama.

Plačilo vnaprej pa je možno preko bančnega nakazila (5% popust) ali Paypala(3% popust) in zgleda tako, da ko oddaš naročilo, ti sporočijo podatke za plačilo (bančni račun - BIC, IBAN), nakažeš denar in čez par dni dobiš obvestilo po mailu, da so prejeli plačilo ter da je naročilo v obdelavi. Meni so sicer vse pošiljali v nemščini, najbrž zato, ker sem jim tudi sama najprej pisala v nemščini.

Bom sporočila, kaj so mi dostavili, ko pride paket. Caia pa pravi v enem od prejšnjih postov, da je dobila vse to, kar sem naštela zgoraj - no ja, ni pa usnjenega ročaja, ampak bomo že zmogle a ne user posted image

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Joolz Day
7.4.2010 18:48:55   
BK355
Hvala za odgovor. user posted image

Ko sva pregledovala strani, nisva bila prepričana, če je v to ceno vštet športni del (glede na ceno letošnjega modela in glede na to, da v opisu ne piše tako kot pri DAY modelu). Je pa mož včeraj tudi klical in so mu vse lepo razložili. Povedali so mu tudi za razlike med 2009 in 2010 in je tako, kot je bilo na forumu že napisano.
Tako da... Včeraj sva ga naročila in sedaj... Čakamo na paket. Tudi midva sva naročila adapterje za lupinico, zraven pa še dežno pokrivalo za košaro.

Ko dobiš paket, pa javi, kako je. user posted image Tudi jaz se bom oglasila.

Lep pozdravček. user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Joolz Day
7.4.2010 20:51:40   
Caia
arruba, kar dolgo že čakaš. Očitno je tvoja barva manj na zalogi. Jazsem dobila v enem tednu od naročila. Dobila pa vse v angleščini, se mi zdi, saj nevem... nemško mi gre bolj slabo.
Ta varianta je mega, res samo usnjen ročaj bi bil še boljša stvar. Ampak da ne boste mislile, da je ta slab.
Sporočite kako se vam je izteklo.
BK355 - kakšno barvo si ti naročila?

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Joolz Day
7.4.2010 23:47:16   
BK355
Jaz sem naročila srebrno barvo in upam, da je še na zalogi oz. da ga bova kmalu dobila. Kakšno barvo ste pa ve naročile?

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Joolz Day
8.4.2010 9:14:03   
arruba
Rdečo (Poppy red), pa se mi je ravn dans ponoči sanjalo, da so mi ga končno dostavili in da je bil srebrn, nakupovalna košara pa kraljevsko modra user posted image user posted image user posted image

BK355, si me pa spomnila, da sem pozabila na dežno prevleko za košaro user posted image  bomo morali še to nabavit, ker bo naš  user posted image  v košari sigurno vsaj do decembra, ko bo ziher že kak dež, če ne že sneg.
Kakšna pa je cena pri Kiddies-ih - če je z BC le par EUR razlike, potem bom pač kupila v SLO, da ne kompliciram..

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Joolz Day
8.4.2010 19:30:22   
BK355
Dežna prevleka za košaro stane 18,90 EUR, koliko je v BC, pa ne vem. Midva sva jo naročila zato, ker se v BC prodaja Joolz Day 2010, pa ne vem, če je vse čisto kompatibilno z lanskim modelom. Bi bilo treba preverit. user posted image

Upam, da bo Arruba tvoj rdeč Joolz kmalu prispel. user posted image Kdaj pa vaš user posted image prihaja na svet? Najin user posted image predvidoma v začetku avgusta, zato tudi potrebujem dežno prevleko za košaro, saj zna biti jesen prav muhasta in deževna.

Lep pozdravček, user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Joolz Day
9.4.2010 20:42:01   
arruba
Naš user posted image  bo tudi konec julija/začetek avgusta, do takrat nam bodo pa menda že dostavili.. upam! Tako da bova očitno istočasno sprobali, kako se obnese tale vozek!


Caia, ti ki imaš komplet že doma, si mogoče poskusila, če bi šla dežna prevleka za športni del lahko tudi na košaro? Se mi zdi, da bi lahko šla, saj je strehica pri obeh delih enaka, ne?




(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Joolz Day
10.4.2010 9:53:46   
pika.ana
Punce, naj vam sporočim, da so mi iz kiddies24.de sporočili, da adapterji za Joolz Bloom niso enaki kot adapterji za Joolz Day. Tako, da jih je potrebno naročit kar pri njih, ker pri nas imajo samo dodatke za Joolz Day. Na žalost se potem ravno poveča poštnina, ampak kaj hočeš...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Joolz Day
10.4.2010 18:27:08   
lanabana
Pozdravljene!
Tudi midva se odločava za nakup Joolza. Čeprav sva se že odločila za Joolz Day srebrne barve, pa je vseeno cena Joolza ZZZ One zelo mikavna. Caia, ti boš najbrž vedela, če na One paše dežnik od Day-a. Zanima pa me tudi, ali so gume za pumpat na tvojem, ali pa so plastične?

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Joolz Day
11.4.2010 19:54:21   
arruba
Hmmm a tole za adapterje je sigurno?
Jaz namreč nisem opazila, da bi oni prodajali posebne za ZZZ One Prime in posebne za Day, ampak imajo samo ene adapterje, pa mi je čudno, da ne bi imeli posebej označeno, za kateri model so.

Jaz sem jih sicer naročila pri njih, upam, da bodo v redu user posted image

Gume pa so glede na opis na spletni strani tudi tukaj za napumpat.

(odgovor članu lanabana)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Joolz Day
11.4.2010 20:48:00   
arruba
o krizaaaaaaa

pika.ana, hvala za opozorilo glede adapterjev, ker sem ustrelila kozla!

Sem šla še enkrat natančno pogledat in imajo res različne.. ma sem šlampasta ko user posted image  in sem seveda naročila napačne! Sem takoj poslala mail, da bi pravzaprav rabla adapterje za ZZZ-ja, ne za Day-a, upam, da se bo dalo brez problema zamenjat glede na to, da mi še niso nič poslali pa da je cena itak ista za oboje

Če ne bomo pač še enkrat naročali in Day-eve prodali na Bolhi. Grrrrr-sem jezna sama nase!

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Joolz Day
11.4.2010 23:07:35   
Caia
gume so za napumpat, ja.

adapterjev nisem naročila, ker sem pri prvem vozičku lupinco glih dvakrat namontirala na voz in se mi zdi - brezveze.

dežnik pa je tudi meni brezveze, čeprav zdej poleti mogoče ne bo, hm..nisem ga naročila, bom raje un senčnik huge kupila, če bo treba, dežniček je bolj modni dodatek.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Joolz Day
11.4.2010 23:52:48   
pika.ana
arruba, po moje ne bo panike in boš dobila ta prave. so pa res zelo odzivni...meni so na vsak mail v roku 10 min odgovorili. user posted image

caia, kakšen senčnik je to?

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Joolz Day
12.4.2010 8:00:50   
lanabana
Hvala za odgovore obema...
Ja, Caia, kakšen senčnik je to?

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Joolz Day
12.4.2010 12:01:57   
pika.ana
ekola, pa smo ga naročili! user posted image od dodatkov sem vzela adapterje za lupinico in dežno prevleko za košaro. sedaj pa komaj čakam, da paket prispe... user posted image

(odgovor članu lanabana)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Joolz Day
12.4.2010 12:40:58   
Caia
IZVIRNO SPOROČILO: lanabana

Hvala za odgovore obema...
Ja, Caia, kakšen senčnik je to?



http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml


(odgovor članu lanabana)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Joolz Day
12.4.2010 18:20:43   
Tamara2
Pozdravljene,

sem nova na forumu. Imam vprašanje glede vozička Joolz ZZZ. Danes nama je prodajalec  povedal, da je razlika med Z-jem in D-yem v  tem da je pri novejšem ogrodje močnejše, kakor tudi same osi. Zanima me mnenje vseh vas katere že imaste Z-ja doma ali je ta razlika med njima velika, ko voziš voziček po makedamu. Najlepša hvala za pomoč, Tamara

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Joolz Day
13.4.2010 7:47:01   
lanabana
pika.ana, katero barvo si naročila?

(odgovor članu Tamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Joolz Day
13.4.2010 11:26:50   
pika.ana
lanabana, naročila sem indigo, ki bi naj bil predhodnik jeans varjante pri day-u:

http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p9737_Joolz-ZZZ-Komplett-Set---One-Grand-INDIGO.html

(odgovor članu lanabana)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Joolz Day
13.4.2010 21:44:07   
arruba
Naš vozek je končno na poti.. vsa nestrpna skoz preverjam s Trackshipment-om, kje ga majo in je trenutno nekje v Avstriji, tako da bo najbrž tukaj jutri ali pa v četrrek.. joj, že komaj čakam!

Za adapterje pa so mi sporočili (12 minut po tem, ko sem poslala mail), da jih bodo zamenjali, čez pol ure pa že, da je pošiljka šla na pot. Tako da sem očitno za las uspela sporočit, da sem se zmotila, sicer bi dobila napačne adapterje.

Pika.ana, meni je bil tudi ta fuuul všeč, pa sva se na koncu odločila za rdečega. Ravn danes sva izvedela, da bo uporabnik 100 % user posted image , tako da tudi ne bo barvno neusklajeno zgledalo da imam v roza oblečeno pupico v rdečem vozičku user posted image

Tamara2, nekaj so pa že morali povedat  za tako razliko v ceni, saj drugače ne bi nobenega Day-a prodaliuser posted image   Sicer mislim, da najbrž tudi ZZZ-ja niso naredili tako, da ne bi imel zadostne nosilnosti za mulčka do vsaj 3 leta. Midva sva tudi hotela kupit Day-a, ampak se nama je na koncu vseeno zdelo, da ne dobiš nič kaj bistveno drugačnega z ZZZ-jem, razen da plačaš 300 EUR manj.

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Joolz Day
13.4.2010 21:47:44   
pika.ana
arruba, ufff super, samo, da je sedaj vse ok in da bo kmalu pri vas doma! user posted image

se strinjam glede razlike med ZZZ in Day-em...nekaj pač morajo "nakvačkat!". user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Joolz Day
14.4.2010 19:09:35   
arruba
no, dobila sem prvi paket od dveh, drugi se še potika nekje po Nemčiji user posted image

Tako da imam zaenkrat košaro in vso dodatno opremo, manjka pa mi ogrodje in športni sedež. Malo čudno sicer, da so poslali v dveh delih in da ne pride vse skupaj, ampak poštnino zaračunajo samo enkrat.

Samo kako je pa leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep, barva je čudovita, malo drugačna kot na spletni strani, ampak drugačna v taboljšo smer.. komaj čakam, da dobim vse skupaj pa seveda, da z "uporabnikom" stestiramo, kako ta mašina laufa user posted image

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Joolz Day
15.4.2010 10:29:34   
pika.ana
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Joolz Day
16.4.2010 10:03:44   
arruba
Evo, imamo vse! BK355: v paketu je prav to, kar sem napisala že zgoraj, torej vse, kar si napisala, da bi imela. Previjalna torba je ful huda, najina je noter fluorescentno zelena user posted image

Ful je lep, sva včeraj vse sestavila in sprobala, adapterji so pravi, lupinica Maxi-Cosi Cabriofix gre gor ko šus! Sestavi se brez težav, zloži prav tako, vozi se ful na mehko, obrne se za 360 stopinj na mestu..

Sem bla tolk navdušena, da sem ga kar po stanovanju vozila sem in tja user posted image  komaj čakam, da ga bomo zares sprobali


(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...
7 zanimivih dejstev o brcanju v trebuhu
Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledit...