|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj menite....
9.2.2010 17:05:59   
CatJa
Kaj pa če so tipu vse podtaknili user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Kaj menite....
9.2.2010 17:36:20   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: liliana


Lastnik psov bi lahko napad psov tudi preživel......in takrat bi bil on kriv za svojo nesrečo.....ker pa napada ni preživel je zdaj krivca potrebno poiskati.....ker mrtev ne more biti kriv.....ker za umrle velja tisto "o mrtvih vse dobro....".....



Jaz pa mislim, da v nobenemm primeru ni samo pokojni dr. kriv te nesreče.

Kot sem že 100x napisala, bom še enkrat: noben normale, razumen človek, ki iema vsaj kanček moralnega čuta v sebi, ne bi želel imeti ob sebi (neposredno ali v svojem okolju) takih psov. In mene ne bo nihče prepričal, da normalna in razumna ljubezen ni sposobna v takem primeru tudi odpovedovanja. Kot sem že enkrat napisala, tudi vsak normalen in razumen starš bi pristal na to, da gre njegov otrok, v kolikor je dokazano, da je morilec, posiljevalec ali pedofi ali kaj podobnega, v zapor. Lasten otrok, kaj šele pes.
Razumna ljubezen vklučuje etično zavest v sebi - vse ostalo je NErazumno, bolano, patološko ... je plod nečesa bolj ali manj bolezenskega.
In ta dohtar je bil bolezensko navezan na svoje pse. Ni važno, kaj in kako je ravnal z njimi, dejstvo je, da je bila njegova navezanost nanje nezdrava, nerazumna, torej, patološka!!!

In vsi tisti, ki so mu pomagali, da je dosegel svoj cilj, bi se morali te njegove nerazumnosti zavedati, v kolikor niso bili podkupljeni ali celo morda kakorkoli vpleteni v relacijo človek-pes.
Naloga vsakega odvetnika je, da v prvi vrsti deluje v dobro svoje stranke, šele nato ščiti njegovo korist (to dvoje se namreč lahko izključuje, kar se v dotičnem primeru tudi je). In odvetnik je v tem primeru "postavil pištolo na nočno omarico samomorilca" torej je moralno odgovoren. Z vsemi sredstvi bi namreč v prvi vrsti moral zaščititi dobro stranke in širše javnosti, ter tudi njegovo zdravje (in zdravje oz. varnost širše javnosti).  Toda tega ni storil, ampak je šel preko vseh meja, da je dosegel korist oz. interes svoje stranke.

Enako so moralno odgovorni tudi vsi ostali, ki so sodelovali pri tem, da so se psi vrnili (užaloščenemu) lastniku!!! Ker bi kot razumni ljudje MORALI vedeti, kaj ti psi predstavljajo širši okolici in tudi samemu lastniku. Vse možnosti so imeli, da bi to preprečili, pa niso. Zato so moralno odgovorni, ker so tudi oni "samomorilcu na nočno omarico položili pištolo".

Ne in še enkrat ne, nihče me ne bo prepričal, da je ta dohtar imel zdrav odnos do psov; ne trdim, da ravno sexualen, definitivno pa patološki (lahko je šlo samo za patološko, t.j. bolezensko navezanost). In vsaka patologija potrebuje skrbno obravnavo strokovnjakov. Je tega dohtorja kdajkoli pregledal kakšen psiholog in skušal izvedeti, kaj ga žene v tako nerazumnem in samodestruktivnem boju za te pse?
Ne!

Tukaj je v prvi vrsti zatajila utrezna stroka, veterinarska in psihološka (zdravstvena), nato odvetniška ter po lojtrci navzgor še vsa ostala (očitno totalno butasta) uprava kmetijskega ministrstva.



(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Kaj menite....
9.2.2010 19:05:46   
Pi-kica 1
IZVIRNO SPOROČILO: oka


Dejstva Nejcko, dejstva. Dejstvo je tako, kot si ti napisala, da štirje ljubljenčki take pasme niso ravno normalna stvar (kar pa še ne pomeni, da gre za erotično navezanost). Dejstvo je, da so ti psi napadali že pred letom 2006 in da so bili popadljivi. Vsaj en napad (2006) je uradno dokumentiran in vsakemu bebcu je lahko jasno, da ti psi ne bi smeli ostati lastniku že zadavnaj v preteklosti. To so dejstva, uradna, izjave kinologov, komisije, državnega pravobranilstva... Poteke preiskav si lahko neštetokrat slišala, prebrala.

Kje pa so dejstva o spolni zlorabi? En sam konkreten dokaz, ki pa ni prišel izpod prstov znanega nakladača in ki ni prišlo preko načina rekla-kazala, kolega policaj je reku... En sam dokaz (ne tvoje sklepanje), da zgodba zdrži vodo mi daj.

Mi je pač mimo to nedokazano pljuvanje povprek, histerija, ki je prišla tako, daleč, da si ljudje pošiljajo slike zmasakriranega trupla in jih analizirajo. Se ti to res zdi v redu?

Zoofilija je naravnost odvratna stvar in razumem tvoj gnev nad vso to zadevo, ker že samo misel na to, da se je to dogajalo je grozna in gnusna. Ampak je že tako, da čisto vsak z večimi psi, ki jih ima za svoje otroke in je nerazumno navezan na njih pač ni zoofil.

Tako, tu se zame zgodba res zaključi. Vsaj kar se javnega debatiranja tiče, ker nočem zaiti v vode podrobnega analiziranja in dokazovanja.


Verjetno tudi izjava priznanega kinologa, ki je sodeloval v zadnji komisiji in kolikor se spomnim, tudi v klubu na Pop Tv, da so bili psi po njegovih virih spolno zlorabljeni, zate ni dovolj, ali pač? Kaj pa bo zate dokaz? Kaj je sploh dokaz v tem primeru, če ta isti priznani kinolog že sedaj dvomi v pristnost sekcijskega poročila?

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Kaj menite....
9.2.2010 19:11:17   
benika
No, ravno danes je bilo na Popu rečeno, da naj bi uradno poročilo o zlorabi ali nezlorabi psov jutri prišlo v javnost. 

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 19:38:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 9:09:35   
liliana
Nejcko....

za moje pojme tudi človek, ki si izbere psa za najboljšega prijatelja, ni normalen.....pa je dosti takih ljudi, ki nimajo človeških prijateljev ampak živalske in so že kar bolestno navezani na psa in skoraj že verjamejo, da njihov pes govori in ne laja več......pa jim je vseeno dovoljeno imeti psa.....

In dokler se ne zgodi neka tragedija....tako dolgo take, kot ti praviš bolestne navezanosti človeka na žival jemljemo samoumevno in normalno......ko pa se zgodi neka tragedija, pa smo VSI VSE VEDELI, VSE PREDVIDELI in lahko pametujemo kaj bi nekdo moral storiti......

in potem se vplete še politika, ker tak dogodek črne kronike je ljudskim množicam bolj domač in razumljiv kot gospodarski kazalci......

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 9:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 10:18:53   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Jaz imam svojega kužka neizmerno rada. Nikoli ga ne puščamo samega, povsod gre z nami. Ta kuža nam je prinesel ogromno smeha, veselja.....Če bi se mu kaj zgodilo, bi me zelo prizadelo, ker si ne predstavljam, da ga ne bi bilo več.
To pomeni, da nismo normalni? Ja, res so živali bolj zveste od ljudi.


seveda ste.
sem pa zadnje čase nemalokrat doživela, ko se postavi recimo kužka pred lastne otrokeuser posted image .....pred družino.
to pa po moje res kaže na določene psihične težave lastnika. kajnda, ne rečem, da je pri tebi tak....ampak pri nekaterih je...

in po eni strani razumem tak odnos do svoje živali....teh ljudi, o katerih razmišljam...one so ja najbolj zvesete, ne jezikajo nazaj, vedno te prijazno pozdravijo....skratka "idealni" prijatelji....kar ljudje največkrat res niso.

in ne zdaj zopet obračat mojih besed....imam rada živali, zrasla sem ob njih, naučile so me hoditi....ampak še vedno mislim, da take bolestne navezanosti niso zdrave.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 12:01:07   
liliana


Ja in ko ti družina s psom pride za nekaj dni na obisk in vidiš zgrožen obraz, ko jim poveš, da pa bo pes spal na hodniku in ne v postelji......"samo, on ni navajen spati sam, ker vedno spi pri nama"....istočasno pa imajo mene za ful čudno, ker otrok spi pri meni in ne v svoji sobi......user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 12:11:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 13:22:42   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

A to o kužkih govoriš iz izkušenj, ali kar vse mečeš v isti koš?
Kužka nikoli ne vodim tja, kjer ni zaželen. Meni je vseeno kje spijo vaši otroci, v to se ne vtikam.
Mi pa nekaj ni jasno te dni, ko poslušam o psih in lastnikih. Če ga imaš rad, skrbiš zanj, ga sprejemaš kot družinskega člana, potem nisi normalen. Če ga imaš na ketni, ga vsake tolk časa brcneš, mu ne daš jesti, piti, ga ne pelješ na sprehod....kaj si pa potem?
Če bi ljudje in zakon več pozornosti namenili mučenim živalim, bi bilo manj tragedij.user posted image


Iz izkušenj.....user posted image Saj oni tudi več nikoli ne pridejo prespat k nam, ker kuža kao ni zaželjen, ker ne sme v postelji spati, ampak v košari na hodniku, na mehkem in na toplem.....

Jaz samo pravim in to ne samo zdaj, sem že pred to tragedijo bila takega mnenja, da žival ni človek.....in mi je tretiranje psa ali mačke ali kake druge živali, kupovanje raznoraznih igral in igrač, jopic, kapic za pse in mačke totalno out......žival ni človek....in žival lahko imaš rad tudi tako, da ne delaš iz nje človeka......



< Sporočilo je popravil liliana -- 10.2.2010 13:23:05 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 13:58:55   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: liliana



Ja in ko ti družina s psom pride za nekaj dni na obisk in vidiš zgrožen obraz, ko jim poveš, da pa bo pes spal na hodniku in ne v postelji......"samo, on ni navajen spati sam, ker vedno spi pri nama"....istočasno pa imajo mene za ful čudno, ker otrok spi pri meni in ne v svoji sobi......user posted image



a ti to o mojem očetu govoriš?user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:02:58   
Anonimen
smo bli na RD od tasta. majo kuziko.
in se postavijo za slikat: tast, tasca, vsi trije sinovi in 2 vnuka(najina)....in zakrici tasca:
ČAKI!!!!!!! ena se manjka! in jst ze v nizkem startu, da se pridruzim za slikat:

v tistem pa tasca: BIBAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:03:53   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

A to o kužkih govoriš iz izkušenj, ali kar vse mečeš v isti koš?
Kužka nikoli ne vodim tja, kjer ni zaželen. Meni je vseeno kje spijo vaši otroci, v to se ne vtikam.
Mi pa nekaj ni jasno te dni, ko poslušam o psih in lastnikih. Če ga imaš rad, skrbiš zanj, ga sprejemaš kot družinskega člana, potem nisi normalen. Če ga imaš na ketni, ga vsake tolk časa brcneš, mu ne daš jesti, piti, ga ne pelješ na sprehod....kaj si pa potem?
Če bi ljudje in zakon več pozornosti namenili mučenim živalim, bi bilo manj tragedij.user posted image


kajnda....naš max je pri nas zelo zaželjen....vendar ne v postelji, na kavču.....in vsi ga imamo ful radi....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 14:10:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 14:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:12:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

smo bli na RD od tasta. majo kuziko.
in se postavijo za slikat: tast, tasca, vsi trije sinovi in 2 vnuka(najina)....in zakrici tasca:
ČAKI!!!!!!! ena se manjka! in jst ze v nizkem startu, da se pridruzim za slikat:

v tistem pa tasca: BIBAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj je tukaj narobe? Res ne vem.user posted image


da sem zvisela zarad psauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:14:17   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: liliana



Ja in ko ti družina s psom pride za nekaj dni na obisk in vidiš zgrožen obraz, ko jim poveš, da pa bo pes spal na hodniku in ne v postelji......"samo, on ni navajen spati sam, ker vedno spi pri nama"....istočasno pa imajo mene za ful čudno, ker otrok spi pri meni in ne v svoji sobi......user posted image



a ti to o mojem očetu govoriš?user posted image user posted image user posted image


Ne o svojem bracotu.....user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 14:14:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:14:35   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

smo bli na RD od tasta. majo kuziko.
in se postavijo za slikat: tast, tasca, vsi trije sinovi in 2 vnuka(najina)....in zakrici tasca:
ČAKI!!!!!!! ena se manjka! in jst ze v nizkem startu, da se pridruzim za slikat:

v tistem pa tasca: BIBAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image

očitno tašča nima rada miškuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:16:27   
čebelica01
a ti nisi za družinsko fotko , kdo bo pa pol slikal( no sej naštimaš pa sam slika ) .

ampak je pa posrečena ta tvoja tašča user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:16:45   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ma, saj je brez veze, ker sploh ne veste kaj sem hotela povedati. No, zdaj še sama več ne vem.user posted image


da ti svojega kužka ne bi peljala k liliani, ker on tam ne bi smel spati v postelji, pač pa v košari na hodniku...in očitno je nezaželjenuser posted image

ok?user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:17:11   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

smo bli na RD od tasta. majo kuziko.
in se postavijo za slikat: tast, tasca, vsi trije sinovi in 2 vnuka(najina)....in zakrici tasca:
ČAKI!!!!!!! ena se manjka! in jst ze v nizkem startu, da se pridruzim za slikat:

v tistem pa tasca: BIBAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj je tukaj narobe? Res ne vem.user posted image


Buča, Bibo so pogrešali na sliki, ne snaho.......user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 14:18:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Kaj menite....
10.2.2010 14:18:58   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady



Aja, tebe so pozabili user posted image user posted image  No, to sem spregledala.user posted image


Verjamem, da si spregledala.....user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 10.2.2010 14:19:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?