Zvezdica
|
zvezdica dobro si zaštartalauser posted image , kaj te najbolj utrudi, a imaš veliko telef. klicev? Uf ,meni se zdi to super, delo domauser posted image danes je bilo vsega veliko, od telefonov, priprave materiala, ideje metat na papir... vse moraš nardit sam, sej ta firma mi stoji ob strani, pa ta ena punca tam je zlata res, sam ko si toliko časa out in v končni fazi brez normalnega dohodka je kriza ja. Ampak bomo videli kako bo jutri. TRMA - ne govori, ker je naš danes 2 uri skupaj to počel, se vrže po tleh k ranjenc , meni je blo tko hudo, zdaj ga dam pa na velik ignore in še kr vztraja ampak na koncu le odneha. Je pa zelo zahteven otrok. iz dneva v dan bolj ugotavljam. In tu je problem, ker ta analiza pokaže neko depresijo in naj se na tem področju nebi gradilo. Lahko gradima na drugem delu parcele, vendar je na tistem delu parcela preoska. Na tem delu kjer bi gradila je en meter globoka jama, ki je tam že odkar jaz pomnim. In to jih tako močno moti. Mi bomo itak kopali klet in namesto da bi skopali 2m bomo pač samo 1m, ko pa bo hiša postavljena pa se bo okoli lepo nasulo. Po našem mnenju to sploh ni noben problem, ampak oni gledajo samo zakone in to je to. Zdaj se nekaj pogajamo in bomo videli...upam, da dobimo to soglasje, drugače ne vem kaj bomo. včasih so res k fijakerski konji, ne vidjo od nosu dalje. kaj pa da bi dali kako rešitev, npr kaj vse se da nardit v primeru če pride do poplave? A je tam okoli veliko hiš? Jast osebno ne vem če bi gradila na takem območju, sam kje pa je danes kaj ziher? Nič, mi živimo na Fužinah, pa sem v nekem obdobju ko je bilo veliko dežja brala, da je ta del kjer sem doma poplavno ogrožen. pa toliko blokov je tu. Tko da...