khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde Drugače je pa ta moja nosečnost totalno drugačna kot prva. RES! Sem ravno v staro materinsko gledala, ker mi je rekla, naj izvide o krvni skupini prestavim v novo, če jih še imam in sem videla, da sem se pri Isi do 15. tedna zredila 7 (!!!) kil, sedaj pa še malo manj kot 2. Pa v tem času sem pri njej imela KONKRETEN trebuh, ni bilo za sfalit, zdej pa izgleda kot da mi je še malo kože ostalo od poroda, zjutraj, na tešče, se pa skoraj nič ne vidi. Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki haha, men se je v prvo pomoje ful hitr poznal trebuh, zdaj se mi pa še hitriš jaz pa sem mela dons prijateljico na kavi, pa evo, je prva z moje strani, k je zvedela, zdej moram še ostale ptiri obvestit pa mi prav... ja, kok časa pa? ji rečem, da 4. mesec, pa mi reče nazaj... kaaaaj? sej se ti nč ne vid!!! pri isi si bila že ogromna!!! ej mrbit si pa v prvo, ker je pač le prvič, bolj kazala trebuh in ga ven bočla, da se je ja bolj poznal eee, zihr bo to to