|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
19.6.2010 21:21:10   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

eh, morš bit kar fajna, vsaj kokr te je tko brat

upamuser posted image

bom en dan krompir še tko naredila. ker samo pečenega ne je najraje, potem rabi kakšno paradižnikovo ali lečino omako zraven

pri nas pa L zdaj hoče vse sam jest...z roko...z žličo gre bolj malo tja, kamor mora ...tako da je ponavadi bolj "suha" varianta...jaz pa pol turim une žlice omak in "žofta" mimgrede, če ratauser posted image

danes se je basal s kuhano čičeriko ..sem hotal polpetke zraven anrdit..pa jo je prej zmanjkalo

faca mala user posted image

ja, sej majo skos kakšne nove fore in se mi zdi, da moraš kot starš bit presneto iznajdljiv user posted image  isa je bila totalni juhar čez zimo in pomlad... lahko bi jedla juho za zajtrk, kosilo, večerjo in še vmes, pa nič drugega zraven... zdej pa komaj kaj vase spravi oz. max. polovično porcijo... in skos neke nove jedilnike sestavljam, nove ideje zbiram... mah, sej mam tut veselje s tem user posted image

je pa zamenjala fazo z L, hahaha... ona je prej vse z roko, zdej pa nujno rabi žlico ali vilico.. če "slučajno" pozabim, ker ji dam kak kos krompirja al kaj podobno praktičnehga za v roko, krožnik pred sabo premetava, pod njim, za njim, okrog njega gleda in sprašuje "kje? kje? kje?" user posted image user posted image user posted image

mah, tok so luštni user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
19.6.2010 21:26:15   
sonček33
nujno rabi žlico ali vilico.. če "slučajno" pozabim, ker ji dam kak kos krompirja al kaj podobno praktičnehga za v roko, krožnik pred sabo premetava, pod njim, za njim, okrog njega gleda in sprašuje "kje? kje? kje?"

a dej nouser posted image

zdej so res tapravi ...

lovro toliko že govori ... vsak dan kakšna nova beseda pade .včeraj pica, danes palčke ..največkrat uporabljena pa je siiiiiiiiiir...se ve, brez rja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
19.6.2010 21:45:40   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

lovro toliko že govori ... vsak dan kakšna nova beseda pade .včeraj pica, danes palčke ..največkrat uporabljena pa je siiiiiiiiiir...se ve, brez rja

pri nas pa je najbolj pogosta beseda aka in sicer to že nekaj mesecev pomeni rižev vafelj user posted image  včas je lah tut jaka user posted image  

ja, čist drugi so kot en let nazaj, ko smo debatirale o prvih obratih user posted image user posted image user posted image  neverjetno hit se učijo. pa men je res zanimivo, kok so že v bistvu izoblikovani karakterji v tej starosti... ko sem gledala tuje otročke in nisem imela nobenih izkušenj z lastnimi, si nisem mislila, da so že tko "človeški"... da so v bistvu že celi ljudje, samo pomanjšani user posted image  s svojimi muhami, svojim temperamentom...

ne vem, jaz se čist raznežim ob temu čmrlu user posted image  pa velik - ki jih nima otrok - mi reče, da bi se jim že zdavnaj speljalo, če bi toliko z njimi viseli user posted image  men je pa prav užitek z njo se družit in jo povsod za sabo vlačit... nje pa tudi nič ne moti, se mi zdi user posted image

počas bom šla spat. včer je mal slabše spala prvi del noči, pa moram not prinest.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
19.6.2010 22:21:38   
farfala
jaz sem tud danes jedla MU siruser posted image user posted image user posted image , moji pa piščančji žur

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
19.6.2010 22:38:21   
Zvezdica
e vem, jaz se čist raznežim ob temu čmrlu user posted image pa velik - ki jih nima otrok - mi reče, da bi se jim že zdavnaj speljalo, če bi toliko z njimi viseli user posted image men je pa prav užitek z njo se družit in jo povsod za sabo vlačit... nje pa tudi nič ne moti, se mi zdi

pol si lih taka kot jast. Mi smo skoz skupajuser posted image

grem še naprej dremat, dane smo imeli nočni žur ki je trajal 4 ureuser posted image Slini nenormalno, vsekakor menim, da so za to krive petke :(

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.6.2010 10:13:43   
sonček33
Jutro janurački in januračice ... nja bo dan lep kljub dežju.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.6.2010 11:35:08   
Zvezdica
Dan :)

zunaj dežek pada, prav paše ta ohladitev.

kuham kosilo govejo juho (z zdrobom, korenjem in jajčkom), valjda zarad otrok in pa obvezne ribe.  uglavnem, kr neki me žene in skoz delam.
Zdaj bom polikala, moj bo skušal popraviti kolo (je očitno res fuč), pol peljeva tavelikega v kino. V bistvu tipična nedelja,

Aja, včeraj sva tamalmu končno kupila tricikl, čist tko usput, ker do zdaj nobenga ni maral, v nobenga se ni niti vsedel. pa prineseva unga za  30€ iz leclerca, total plastic fantastik (moj ga ni hotu niti pogledat češ v tem se pa moj sin ne bo vozil), pisan k mavrica, mali ves navdušen, se vsede not in je zdaj skoz notuser posted image

Grem kuhat naprej.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.6.2010 16:48:24   
marta82
Pojedli pozno kosilo. Čisto nedeljsko...hamburgerji.user posted image  Zdaj je pa Tinej zaspal, jaz pa tudi odmaram. Sem ugotovila, da sem čisto prestara za prihajanje domov ob pol treh.user posted image  Je bilo pa fajn.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.6.2010 17:25:30   
farfala
marta a celo noč ste bowlali?user posted image

Mi smo se danes kopali pa masažo na masažnem stolu sem si privoščila. Hitro so minile te 4 ureuser posted image
Zdaj pa pečem eno pecivo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.6.2010 17:30:27   
sonček33
marta..žuranje, kaj je to?user posted image

farfala luštn dan ... masaža..bo treba it spet mal ... greste vi tudi na kmečki turizem?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.6.2010 17:46:09   
farfala
sonček bi šla, ja, sem gledala na internetu ta  isti kt, kamor greste vi, super je, pa kolesa vzameš zraven in malo raziskuješ okolico al pa greš v toplice al pa na Madžarsko pogledat. Bomo videli. A vi boste vzeli PP al samo nočitev?

< Sporočilo je popravil farfala -- 20.6.2010 17:47:05 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.6.2010 17:48:45   
sonček33
farfala, bomo kar pp, čeprav morda ni najbolj praktično..,  ja, upam, da bo fajn

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.6.2010 18:12:49   
farfala
Smo bili enkrat v Razdrtem na KT, jeseni in je bilo tud fajn.Bil na Nanosu, Postojnski jami, Vremenščici-tam našli marele, ki smo si jih zvežer spohali. Problem teh turizmov je le ta, da ponujajo večinoma mesno hrano, kvečjemu imajo štruklje  pa mogoče pohan sir.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.6.2010 18:17:03   
sonček33
aja, farfala, ja, hrana zna bit problem - no, za nas ne, ker vse jemo

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.6.2010 19:58:52   
krtekxx
Alo, deževen dan je iz naši otrok naredil sršene. Smo morali na dolg sprehod in obrest vse luže. Nevemkolikokrat je bilo potrebno izliti vodo iz škornjev.
Ta mala je ponoči enkrat sam vsatala v posteljici in bruhala, čez 5 minut se je pa že režala in jedla piškot. Potem se je še 1 uro igrala in nato smo zaspali. user posted image Mi ni jasno, kaj bi lahko bilo. No ja, upam, da se čimmanjkrat kaj takega ponovi.
Upam, da se vreme kmalu izboljša, potke osušijo in grem sprobat novo sprednjo gumo na biciklu. Zdej sem hodila samo laufat, pa mularijo sem mal gnala vsak dan po okoliških hribčkih.
Dopust
: mi ga ne načrtujemo - sem pa bila sedaj jaz 1 teden z otroki doma in smo bili malo tu malo tam - živimo v tako fajn naravi, da se nam nikamor drugam ne da. No, najbrž bi morali kaj na morje, saj ga otroci obožujejo.
Jutri sem še doma, potem pa spet služba.
Lepo se imejte.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
20.6.2010 20:58:14   
sonček33
Dopust: mi ga ne načrtujemo - sem pa bila sedaj jaz 1 teden z otroki doma in smo bili malo tu malo tam - živimo v tako fajn naravi, da se nam nikamor drugam ne da.

Zavidam.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
20.6.2010 21:06:47   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

mah sej ne vem...pa ajd, ti si v šoli...od enih znancev, čist tko solidna familija, dost premožni, urejeni...tri otroke....punca v sedmem razredu devetletke, to je kolk? 12, 13 let? naj bi med odmori za 5€ hodla pušit ( a se to cenzurirauser posted image ) fantom v wc user posted image mislim.....jst pr teh letih sploh ne vem če sm vedla da se kaj takega SPLOH da početuser posted image
mal mi je tko....punčko mam doma, ma groza no, da enkrat tak info zvem o njejuser posted image

Ja te scene zdej zadnjih 10 let pri osnovnosolcih so cist nore. Ta puncka sploh ni izjema to ze vsi vse znajo, zato je bilo mene ze v prvi nosecnosti strah puncke, ceprav si jo ful zelim, me je ful strah, v kaj bo padla zaradi vpliva druzbe v ful premladih letih. Sej pri fantku je isto, sam posledice so ful manjse. Nimas kaj kot se zanest na dobro vzgojo, pa se ta odpove, ko prevzamejo hormoni.

Rubica bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image , zdej najbrz ze laufa in zogo brca user posted image .

Kolk ste se razpisale od petka...

Midva sva v nedeljo kupila kuhno v ITA Ikei, dobila sva skoraj komplet lesene dele, prislo je pa skor pol tone materiala in sva ga eno uro sestavljala v avto. To je bilo tako strucno zlozeno, da ne bi sla niti piksna piva vec not user posted image . Gume so bile cisto na tleh in sva sla na 3 pumpe, da sva dobila delujoco pumpo za gume user posted image . Danes smo zadevo raztovorili, cez 2 meseca gremo se po ostanek potem pa pocasi sestavljat. Dala sva pa zanjo 1500 EUR za ene 4m kuhne od oka, brez bele tehnike in pulta. Se enih 400 EUR robe dobiva cez 2 meseca pa 150 EUR bonov sva dobila od tega nakupa in bova takrat porabila.

Zdejle me caka se zlaganje perila pa eno rundo moram dat prat, da mulcku ne zmanjka hlac ta teden. A vasi tud umazejo ene hlace na dan v vrtcu? Oci zjutri gre na Ciper za en teden, ima okoli sedmih let, pa se spakiran ni user posted image . Mene ma fuuul, da bi ostala en teden doma in pucala omare in predale in pripravljala sobo za kuhno, ki rabi se nekaj renovacije in veliko pospravljanja. Mogoce bi celo okna pomila. A se temu rece gnezdenje za nosecnice?

Mu sir ni napacen, sam je olimski ful boljsi, pa so mi v povprecju bolj vsec izdelki LM.

Tamali je v zadnjem casu ful zgubil apetit in se raje naje juhe kot mesa in zelenjave. Danes je dobil kurjo juhco z zvezdicami in kokoskinim mesom not, sem rekla bos samo to, pa se ostalo ti bo. Sem mu dala pa ful polno skledo, ene 3 dl po moje, in zelo gosto. Pa v stolcek in zlicko v roke. Potem sem sla v kuhno pomagat, dedci so nosili najino kuhno iz avta (rihtava stanovanje nad mojimi starsi in se futramo se spodaj), malcek je pa sedel pri juhici. Cez 15 minut popolne tisine iz njegove smeri sem ga sla pokukat in je pojedel ze vec kot pol sam, niti crhnil ni in kasneje je pomljaskal celo juhico sam. Zdej pa ne vem al se mu je apetit vrnil al mu res samo juhce tako potegnejo... Pa tudi navadno ne zdrzi tako dolgo pri krozniku. Je pa potem se ful pojedel. Sem opoldan zmiksala 2 veliki nagniti jabolki in zmesala z lonckom jogurta, pa je pojedel to, pa se en loncek jogurta cez, pa pest rozin in kos kruha se mi zdi.

Pamperske: a se vam tudi zdi, da te plenice blazno smrdijo ze v paketu? Pol k so na ritki, pa nikoli ne ves al je polulan, pokakan al je to sam plenica? Jih imamo spet po dolgem casu sam mam tak flashback na prve mesece, ko nisem nikoli prav vedela, kaj je v plenici, pa smo imeli takrat pamperske. Beauty baby ti ne dajo dvomit o vsebnosti user posted image .

Grem zdej h kupu perila, pa se tamalcka moram uspavat. Aja se vedno je brez dude, upam da ne bo jutri problem v vrtcu, ko bo druge videl z njimi.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
20.6.2010 21:12:37   
marta82
Mi je bilo čudno, da je Tinej včeraj in danes ful boljše volje pa nehal je kar tako brez veze grist in sem zvečer videla, da je zadnja štirka zunaj. HB.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.6.2010 21:16:23   
khurde
pamperske so men že suhe smrdele, pol polulane ali pokakane pa sploh user posted image  smo jih imeli samo prvi mesec ali pa drugega, sej ne vem, en paket v glavnem, ker je šel moj v trgovino in najbližje zagrabil (itak je bila na koncu še velikost lih za silo ta prava user posted image )

mogoče več je, ker se je ohladilo? isa ni jedla juhe zdele kar en čas, dons pa navalila nanjo. zdej k poje, pomoli krožnik in reče "dug!" (pomeni, da ima dost juhe in hoče drugo stvar) user posted image  je dons moj opazil, prej je že kdaj podobno naredila in rekla, sam nisem povezala user posted image

najki, user posted image  za kuhno

krtekxx, sem štejem med une, k smo fouš user posted image

marta, si pa dobra, da se ti da tok "daleč" vozit user posted image  lepo, da ste užival

sej zdej pa ne vem več kaj še dodat... brskam za imeni po netu. nimam pojma za moška imena user posted image  že pri isi sem bila tok 100-procentna, da bo punčka, da se nisva z njimi ukvarjala... no, moj se tko al tko ne ukvarja z imeni, mi pravi, naj seznam napišem kot v prve, pa bo kljukal in črtal user posted image  a ma kakšna kak seznam moških imen na zalogi? user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 20.6.2010 21:17:50 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.6.2010 22:00:40   
khurde
najdla seznam poganskih slovenskih imen... nisem vedela, da sta npr. imeni zarja in val starejši kot janez user posted image  moj favorit v vsem spisku je ščenedrag, sam dec ga že črta user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 20.6.2010 22:01:01 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.6.2010 22:04:15   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

najdla seznam poganskih slovenskih imen... nisem vedela, da sta npr. imeni zarja in val starejši kot janez user posted image  moj favorit v vsem spisku je ščenedrag, sam dec ga že črta user posted image

user posted image user posted image user posted image

A imaš kakšen link do teh imen? Bi se mal smejala...

BE NICE!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.6.2010 22:10:01   
sonček33
khurde, meni je dosti moških imen všeč, sam vi ste bolj mestni in inovativni

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.6.2010 22:10:23   
khurde
http://www.hervardi.com/imena.php

recimo, tal in val sta me presenetila, ker sta na seznamu teh starih poganskih imen... ker občasno mal pokukam na forum, kjer govorijo o imenih in ju imajo povečini za "sodobne spakedranke" user posted image  pa nad imenom zarja so babe rade kritične, ker je kao nova iznajdba ipd., pa očitno sploh ni

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.6.2010 22:10:40   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
ščenedrag user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
20.6.2010 22:11:41   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mi je bilo čudno, da je Tinej včeraj in danes ful boljše volje pa nehal je kar tako brez veze grist in sem zvečer videla, da je zadnja štirka zunaj. HB.user posted image

naj tako ostane, priden fantek! si se naspala oz, si se fino nažurala?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.