Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mah sej ne vem...pa ajd, ti si v šoli...od enih znancev, čist tko solidna familija, dost premožni, urejeni...tri otroke....punca v sedmem razredu devetletke, to je kolk? 12, 13 let? naj bi med odmori za 5€ hodla pušit ( a se to cenzurira ) fantom v wc mislim.....jst pr teh letih sploh ne vem če sm vedla da se kaj takega SPLOH da počet mal mi je tko....punčko mam doma, ma groza no, da enkrat tak info zvem o njej Ja te scene zdej zadnjih 10 let pri osnovnosolcih so cist nore. Ta puncka sploh ni izjema to ze vsi vse znajo, zato je bilo mene ze v prvi nosecnosti strah puncke, ceprav si jo ful zelim, me je ful strah, v kaj bo padla zaradi vpliva druzbe v ful premladih letih. Sej pri fantku je isto, sam posledice so ful manjse. Nimas kaj kot se zanest na dobro vzgojo, pa se ta odpove, ko prevzamejo hormoni. Rubica bravo za prve korake , zdej najbrz ze laufa in zogo brca . Kolk ste se razpisale od petka... Midva sva v nedeljo kupila kuhno v ITA Ikei, dobila sva skoraj komplet lesene dele, prislo je pa skor pol tone materiala in sva ga eno uro sestavljala v avto. To je bilo tako strucno zlozeno, da ne bi sla niti piksna piva vec not . Gume so bile cisto na tleh in sva sla na 3 pumpe, da sva dobila delujoco pumpo za gume . Danes smo zadevo raztovorili, cez 2 meseca gremo se po ostanek potem pa pocasi sestavljat. Dala sva pa zanjo 1500 EUR za ene 4m kuhne od oka, brez bele tehnike in pulta. Se enih 400 EUR robe dobiva cez 2 meseca pa 150 EUR bonov sva dobila od tega nakupa in bova takrat porabila. Zdejle me caka se zlaganje perila pa eno rundo moram dat prat, da mulcku ne zmanjka hlac ta teden. A vasi tud umazejo ene hlace na dan v vrtcu? Oci zjutri gre na Ciper za en teden, ima okoli sedmih let, pa se spakiran ni . Mene ma fuuul, da bi ostala en teden doma in pucala omare in predale in pripravljala sobo za kuhno, ki rabi se nekaj renovacije in veliko pospravljanja. Mogoce bi celo okna pomila. A se temu rece gnezdenje za nosecnice? Mu sir ni napacen, sam je olimski ful boljsi, pa so mi v povprecju bolj vsec izdelki LM. Tamali je v zadnjem casu ful zgubil apetit in se raje naje juhe kot mesa in zelenjave. Danes je dobil kurjo juhco z zvezdicami in kokoskinim mesom not, sem rekla bos samo to, pa se ostalo ti bo. Sem mu dala pa ful polno skledo, ene 3 dl po moje, in zelo gosto. Pa v stolcek in zlicko v roke. Potem sem sla v kuhno pomagat, dedci so nosili najino kuhno iz avta (rihtava stanovanje nad mojimi starsi in se futramo se spodaj), malcek je pa sedel pri juhici. Cez 15 minut popolne tisine iz njegove smeri sem ga sla pokukat in je pojedel ze vec kot pol sam, niti crhnil ni in kasneje je pomljaskal celo juhico sam. Zdej pa ne vem al se mu je apetit vrnil al mu res samo juhce tako potegnejo... Pa tudi navadno ne zdrzi tako dolgo pri krozniku. Je pa potem se ful pojedel. Sem opoldan zmiksala 2 veliki nagniti jabolki in zmesala z lonckom jogurta, pa je pojedel to, pa se en loncek jogurta cez, pa pest rozin in kos kruha se mi zdi. Pamperske: a se vam tudi zdi, da te plenice blazno smrdijo ze v paketu? Pol k so na ritki, pa nikoli ne ves al je polulan, pokakan al je to sam plenica? Jih imamo spet po dolgem casu sam mam tak flashback na prve mesece, ko nisem nikoli prav vedela, kaj je v plenici, pa smo imeli takrat pamperske. Beauty baby ti ne dajo dvomit o vsebnosti . Grem zdej h kupu perila, pa se tamalcka moram uspavat. Aja se vedno je brez dude, upam da ne bo jutri problem v vrtcu, ko bo druge videl z njimi.
|