Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:10:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, to je pa itak standard. Peter Majdic bi kolapsal še predno bi iz luknje ven prilezel... definitivno! IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tole bi pa jaz mela To sm jst želela par let nazaj, ko so ven prišli. Pol sem pa znižala standare...pri vseh stvareh ah ne, sam pr kolegicah ne maš same take tukej k smo najbolj fejst na svetu itak IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mu grem po robčke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:10:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, to je pa itak standard. Peter Majdic bi kolapsal še predno bi iz luknje ven prilezel... Podpis! Bomo vidli, kaj bo z mojim jutri-mi je obljubil, da mi bo šel v nabavo in mi pomagal pospravit-we will see. Ga od včeraj zjutraj do danes popoldne sploh ni brigalo, kaj se z nami dogaja. Tud poklical ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:10:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mu grem po robčke ja, sej vem, da v vili stanujete, pa so na čist drugem koncu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:12:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, ja porkaš no. Kaj je z deci in družinami? Sej vem da je služba večja 'vrednota'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:13:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mu grem po robčke ja, sej vem, da v vili stanujete, pa so na čist drugem koncu a ne da! flaska, ti se kr smej, ti dovolm naj mu bo, k je 'bolan', sam ko bo zdrav... sva se učeri ornk skregala, tako da mu dam še par dni fore, preden začnem komandirat bomo mel še enga g. dudeka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:13:20
|
|
|
|
ledenka
|
flaska, probaj s kakim čajem za lahko noč - dobiš več varjant. jaz mam enga Bed time al nekaj takega
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:13:49
|
|
|
|
Dudica1
|
babe grem kavčat... flaska ne vem ti pomagat ker mene tud j*** spanje... nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:14:09
|
|
|
|
ledenka
|
Tanja, ti kar zaropotaj jutri
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:14:10
|
|
|
|
majana79
|
aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:14:10
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, ja porkaš no. Kaj je z deci in družinami? Sej vem da je služba večja 'vrednota' Kva težiš. a on tebe kliče k si v službi in te sprašuje, kdaj boš doma?!D! Ti pa res nč ne razumeš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:14:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, probaj s kakim čajem za lahko noč - dobiš več varjant. jaz mam enga Bed time al nekaj takega breezer will do???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:15:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:15:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, ja porkaš no. Kaj je z deci in družinami? Sej vem da je služba večja 'vrednota' Kva težiš. a on tebe kliče k si v službi in te sprašuje, kdaj boš doma?!D! Ti pa res nč ne razumeš Pa res nič ne razumem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:16:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, ja porkaš no. Kaj je z deci in družinami? Sej vem da je služba večja 'vrednota' Kva težiš. a on tebe kliče k si v službi in te sprašuje, kdaj boš doma?!D! Ti pa res nč ne razumeš true, true
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:16:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit? jap, jap
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:17:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, probaj s kakim čajem za lahko noč - dobiš več varjant. jaz mam enga Bed time al nekaj takega breezer will do??? ene trije ziher
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:18:01
|
|
|
|
majana79
|
am ja... moj zmaga z včerejšnjo izjavo 'sej si cele dneve doma, pa bi lahko mela vse pospravljeno'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:20:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit? jap, jap Hvala, zlata si. Bom mogla it iskat. Qrc, dans se ga bom mogla pa napit. Nazadnje k sem bla usuta me je zaprosu . Upam da danes ne bo kakih čudnih scen ko pride domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:21:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 am ja... moj zmaga z včerejšnjo izjavo 'sej si cele dneve doma, pa bi lahko mela vse pospravljeno' Ma kako si upajo????!!?! Sploh??!?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:23:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit? jap, jap Hvala, zlata si. Bom mogla it iskat. Qrc, dans se ga bom mogla pa napit. Nazadnje k sem bla usuta me je zaprosu . Upam da danes ne bo kakih čudnih scen ko pride domov hm, kaj se ti lahko hujšega zgodi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:23:47
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit? jap, jap Hvala, zlata si. Bom mogla it iskat. Qrc, dans se ga bom mogla pa napit. Nazadnje k sem bla usuta me je zaprosu . Upam da danes ne bo kakih čudnih scen ko pride domov A tok dolg je že, odkar si bila vinjena?!Ja, to je pa obvezno treba popravit-v naši družbi seveda. Jaz bom pa jutri kakšen kozarček (preveč) popila. ledenka sej veš, da nič ne pomaga, pa če še tako naglas ropotamo. Škoda mojih glasilk. majana izjava tvojega pa- no comment. Ampak so vsi isti veš, samo da mogoče ne povejo naglas, ampak razmišlajjo pa najbrž več ali manj vsi isto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:24:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, flaska, moj ma ene tablete, Hova so na rastlinski osnovi, hmelj pa to, pa kolegica jih tut pohvali brez recepta? Spiš ko ubit? jap, jap Hvala, zlata si. Bom mogla it iskat. Qrc, dans se ga bom mogla pa napit. Nazadnje k sem bla usuta me je zaprosu . Upam da danes ne bo kakih čudnih scen ko pride domov hm, kaj se ti lahko hujšega zgodi ja, se je za vprašat Kva sem bla pijana da sem rekla ja Hec, hec. Sej sm vedla kaj govorim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:25:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 am ja... moj zmaga z včerejšnjo izjavo 'sej si cele dneve doma, pa bi lahko mela vse pospravljeno' moj česa takega ne upa rečt
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:25:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, ne. Nazadnje ste me ve nabutale s kuhancem Nazadnje doma pod vplivom pa je blo takrat, ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:26:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 am ja... moj zmaga z včerejšnjo izjavo 'sej si cele dneve doma, pa bi lahko mela vse pospravljeno' moj česa takega ne upa rečt Sej niti nima časa če pa ga nič ni
|
|
|
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?