Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:45:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico čudakinja Ja vem...a me boste še imela rade vedno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:45:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico čudakinja Ja vem...a me boste še imela rade za teran pa pršut nardimo marsikej, tut rade te bomo mele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:45:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenje boj se tihih... Imam to tudi sama v mislih. Sam bi pasal kak večer lepo mirno in sladko zaspat Majana, men ni smešno Čak, grem še po en breezer. Ta ni bil dost. Oranžada.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:46:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenje boj se tihih... Imam to tudi sama v mislih. Sam bi pasal kak večer lepo mirno in sladko zaspat Majana, men ni smešno Čak, grem še po en breezer. Ta ni bil dost. Oranžada. aja, a veš da majo v lidlu fake breezerje, pa ful dobre ampak zmeri pozabm it kupt!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:46:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 berem Marie Claire po pol leta... in je notr reklama za en parfum http://www.jovansatisfaction.com/ tole se tako balkansko sliši, da ga res ne bi kupila sej če nobeni drugi ni smešno, bom razumela, ker mam pač čuden smisel za humor parfum Jovan vonj po čevapih in kajmaku
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:47:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico Zakaj??? A koga pričakuješ?? Men lih stroj laufa Hahaha Sam nobenga nimam Si bom od ledenke enga sposodla u ja, pod tušem al pa v banji... mmmmm! sem že pozabla, kak to gre, ko ni otrok no, pravaprav sem že sploh pozabla Upam da ne čakaš tudi tega še od oktobra 06...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:47:58
|
|
|
|
Leela
|
Mogoče od Jovanke parfum?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:48:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 berem Marie Claire po pol leta... in je notr reklama za en parfum http://www.jovansatisfaction.com/ tole se tako balkansko sliši, da ga res ne bi kupila sej če nobeni drugi ni smešno, bom razumela, ker mam pač čuden smisel za humor parfum Jovan vonj po čevapih in kajmaku jaaaaaa dej five!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:48:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenje boj se tihih... mam to tudi sama v mislih. Sam bi pasal kak večer lepo mirno in sladko zaspat Majana, men ni smešno Čak, grem še po en breezer. Ta ni bil dost. Oranžada. aja, a veš da majo v lidlu fake breezerje, pa ful dobre ampak zmeri pozabm it kupt!! Hvala za info!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:48:27
|
|
|
|
Leela
|
Ste me nasmejale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:48:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenje boj se tihih... Imam to tudi sama v mislih. Sam bi pasal kak večer lepo mirno in sladko zaspat Majana, men ni smešno Čak, grem še po en breezer. Ta ni bil dost. Oranžada. aja, a veš da majo v lidlu fake breezerje, pa ful dobre ampak zmeri pozabm it kupt!! se mi je zaj breezer zaluštal, pa ga sploh ne maram
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:49:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? Ooo, Leela, kaj zganjaš! A kopalnico si že zdrgnila pa centrifugo izkoristila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:49:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico Zakaj??? A koga pričakuješ?? Men lih stroj laufa Hahaha Sam nobenga nimam Si bom od ledenke enga sposodla u ja, pod tušem al pa v banji... mmmmm! sem že pozabla, kak to gre, ko ni otrok no, pravaprav sem že sploh pozabla Upam da ne čakaš tudi tega še od oktobra 06... no, ziher smo seksal avgusta 08 drugač bi M. mal težje pojasnila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:50:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico Zakaj??? A koga pričakuješ?? Men lih stroj laufa Hahaha Sam nobenga nimam Si bom od ledenke enga sposodla u ja, pod tušem al pa v banji... mmmmm! sem že pozabla, kak to gre, ko ni otrok no, pravaprav sem že sploh pozabla Upam da ne čakaš tudi tega še od oktobra 06... Jovansatisfaction Mal dvomim v dober vonj tega parfuma Zdej grem pa enga pržgat. Dej flasi prdi k men s tistimi brizerji... majana a v Lidlu praviš, da jih majo?Kako se jim pa reče-jaz tam zmer sam mleko kupim in drugega sploh ne gledam. Mi je pa mami zanč rekla, da je kupila lazanjo, uno svežo, k so v hladilniku, in da je bila zelo dobra.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:50:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 berem Marie Claire po pol leta... in je notr reklama za en parfum http://www.jovansatisfaction.com/ tole se tako balkansko sliši, da ga res ne bi kupila sej če nobeni drugi ni smešno, bom razumela, ker mam pač čuden smisel za humor A neb ti jovana imela? pa on te tako zadovolji veš! IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico čudakinja Ja vem...a me boste še imela rade za teran pa pršut nardimo marsikej, tut rade te bomo mele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:50:44
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? Ooo, Leela, kaj zganjaš! A kopalnico si že zdrgnila pa centrifugo izkoristila? Kopalnica je na čakanju. Sem pa imela čast posrane gate pucat pa sem jih kar v smeti zabrisala. Not my day.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:50:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? joj, nate sem danes misla! sem v lekarni naletela na promotorko za Eucerin 'veste, s testerji ne morete ugotovit točno, če vam krema odgovarja, ker koža se obnavlja na 28 dni, tako da morate kar kremo kupit'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:51:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pucam kopalnico Zakaj??? A koga pričakuješ?? Men lih stroj laufa Hahaha Sam nobenga nimam Si bom od ledenke enga sposodla u ja, pod tušem al pa v banji... mmmmm! sem že pozabla, kak to gre, ko ni otrok no, pravaprav sem že sploh pozabla Upam da ne čakaš tudi tega še od oktobra 06... no, ziher smo seksal avgusta 08 drugač bi M. mal težje pojasnila Štekam, štekam. Samo vprašanje če je blo tko udarno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:52:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana a v Lidlu praviš, da jih majo?Kako se jim pa reče-jaz tam zmer sam mleko kupim in drugega sploh ne gledam. Mi je pa mami zanč rekla, da je kupila lazanjo, uno svežo, k so v hladilniku, in da je bila zelo dobra. ej nimam pojma, samo vem da so tam pr vodkah pa to, sej je ista oziroma zeloooo podobna flaška u matr, kaj bi enga spila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:52:23
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? joj, nate sem danes misla! sem v lekarni naletela na promotorko za Eucerin 'veste, s testerji ne morete ugotovit točno, če vam krema odgovarja, ker koža se obnavlja na 28 dni, tako da morate kar kremo kupit' leela...dej mi na FB naslov, da ti pošljem tester in un kuponček za DM. Sam bog ve, kdaj bom spet vn iz bajte prlezla. Z je polna noric.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
'čer. smo šli danes v ZD in je O. zopet pokazal del svoje "nevzgojenosti" (kaj čem, slaba mama... če bo kriminalec, sem jaz kriva za to,...) sicer U. dobil kapljice za oko. ledenka, a pri septemberkah nosečkah? lepe slikce. (toliko smajlijev je zaradi otroka, ki se mi je prilimal k računalniku,... in hoče, da dodam še ) pa o pijači, ne? jaz poznam samo brez in z mehurčki. zdaj moram pa spravit spat tega mulca, je že pozno. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:53:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? joj, nate sem danes misla! sem v lekarni naletela na promotorko za Eucerin 'veste, s testerji ne morete ugotovit točno, če vam krema odgovarja, ker koža se obnavlja na 28 dni, tako da morate kar kremo kupit' Butara.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:55:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? joj, nate sem danes misla! sem v lekarni naletela na promotorko za Eucerin 'veste, s testerji ne morete ugotovit točno, če vam krema odgovarja, ker koža se obnavlja na 28 dni, tako da morate kar kremo kupit' Zakaj pa pol sploh delajo testerje?!Baba zmešana! Jaz bi ji rekla naj mi jih pa da za 28 dni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:58:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? joj, nate sem danes misla! sem v lekarni naletela na promotorko za Eucerin 'veste, s testerji ne morete ugotovit točno, če vam krema odgovarja, ker koža se obnavlja na 28 dni, tako da morate kar kremo kupit' Butara. o faak! ja, promotorke majo res cvetke... jaz bi ji rekla, naj mi da testerje za 28 dni, da ne bom kupovala nekaj, kar ne vem, a mi paše k.tja, pri mamicah flaska, eh, udarno je blo še kdaj kasneje... takrat oktobra 06 mojga sploh ni blo zraven
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 20:59:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mogoče od Jovanke parfum? Ooo, Leela, kaj zganjaš! A kopalnico si že zdrgnila pa centrifugo izkoristila? Kopalnica je na čakanju. Sem pa imela čast posrane gate pucat pa sem jih kar v smeti zabrisala. Not my day. vedno lahk kupiš nove
|
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?