|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
19.2.2010 20:26:39   
ledenka
flaska, kolk dolg nazaj pa je blo to?

jaz sem bla nazadnje konkretno pijana... oktobra 2006 user posted image user posted image user posted image mojito z grenivko.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
19.2.2010 20:27:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

am ja... moj zmaga z včerejšnjo izjavo

'sej si cele dneve doma, pa bi lahko mela vse pospravljeno'

user posted image

moj česa takega ne upa rečt user posted image

Sej niti nima časa če pa ga nič niuser posted image

ne, raj čistilko plača user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
19.2.2010 20:28:20   
FLASK_A

flaska, kolk dolg nazaj pa je blo to?

jaz sem bla nazadnje konkretno pijana... oktobra 2006 user posted image user posted image user posted image mojito z grenivko.

user posted image user posted image user posted image user posted image U, ti maš tut pester lajf od takrat naprejuser posted image Da pozabiš na drink...

Poroka je bla poleti 08. Zaroka pol leta prej. Kakšno leto za tabo semuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
19.2.2010 20:29:08   
majana79
hja, po moje z lahkoto tko razmišlajo...

sicer pol ko sva nehala vpit (kokr pač lahko, da se J. ne zbudi), sva pršla do tega, da enostavno ni naučen da kej sam vid in naredi in da mu moram rečt

tko da... v mojem primeru je definitivno kriva tašča, res... zato se midve tut ne zastopva, ker me ona duši s svojim 'mučeništvom' za družino in vsiljevanjem in neko kvazi prijaznostjo... user posted image

za rojstni dan ga zjutrej najprej pokliče pa vpraša kaj sem mu prpravla, pa če sem mu torto spekla user posted image

user posted image

pa za valentinovo isto... user posted image

če bi ga vsaj mal poznala bi vedla da on sovraž te stvari

BV

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
19.2.2010 20:31:33   
FLASK_A
Kaj se hitro na vzgojo izgovorijouser posted image Uf, mi kocine dvigne. Moj si tega sploh ne upa več izgovorituser posted image user posted image user posted image

Pi** sosedje ziher mislijo da sem iz umobolnice ušla. Sam derem se šeuser posted image Neki bo treba ukrepat...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
19.2.2010 20:31:45   
ledenka
sem neki 'ukradla' pri septemberkah...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
19.2.2010 20:32:12   
FLASK_A
Majanca, kolegica...user posted image A rabiš kakšno skrinjo???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
19.2.2010 20:33:01   
ledenka
moj fotr je isti... so mu v mladosti vse k riti prinesli. moj niti ni, sam tašče ne upošteva absolutno nič. HB, ker če bi še njo mela na grbi...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
19.2.2010 20:33:03   
FLASK_A
Ledenka packa!!! Še dobr da ni tak pri men na kavču. Greh gor al pa dol, moj je u službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
19.2.2010 20:33:48   
ledenka
tud če bi bil na tleh user posted image user posted image user posted image ni treba, da je na kavču user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
19.2.2010 20:35:15   
Tanja_
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr si to zrhitala!Ta prvi je dober za pojest-mmm...

user posted image user posted image Ej, babe, kakšne marele imate za mulce?Moj pravi, da morva neki kupit za na dopust, da ne bomo na letalo trogal tavelikega vozička-dejte mi mal sveotvat.

Aja ledenka un k si ga tud ti gledala pride marca ven v plus različici, da bo kao rastel z otrokom. Samo mi je kar malo škoda dati toliko denarja zanj.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
19.2.2010 20:35:25   
FLASK_A
tud če bi bil na tleh user posted image user posted image user posted image ni treba, da je na kavču user posted image user posted image user posted image

al pa pod tušem...
al pa na terasi...
al pa....

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.2.2010 20:36:44   
FLASK_A
Tanja, dej kvarit nooooo

Jaz imam predzadnjega- buggsteruser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.2.2010 20:38:05   
Tanja_
Kaj kvarim?!

Ti fantaziraj naprej, sam odgovori mi vmes, pa jeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.2.2010 20:38:55   
majana79

Majanca, kolegica...user posted image A rabiš kakšno skrinjo???

ma nimam placa!!! user posted image user posted image

sej mi dol visi, itak je zdej ene 350 km stran, tko da... user posted image

flaska, ne se sekirat, tlele pr nas se vedno kdo dere user posted image user posted image sam teb se zdi da je to neki čudnega

moški enostavno ne znajo preklopit možganov, v veliki večini, in če je nekih švoh 30 let bil doma, rabil nč delat, pol je tko, rahlo razumljivo da rab nove vzorce...

joj, kaj se je meni danes zgodilo (če smo že pri vzorcih) - ko greva z J. v mesto, pač ne moreva po stopnicah (logika), ampak greva okol, tam v podhodu pri Moderni... Nooo, in danes sem šla sama v mesto pa sem šla okol!!! Namest po stopnicah user posted image user posted image user posted image

dejansko sem se v teh 8. mesecih tako navadla tam hodit, da me je kar samo zaneslo user posted image user posted image user posted image

možgani so mi zakrneli!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.2.2010 20:41:05   
maja1488
Pucam kopalnico  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.2.2010 20:41:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

čudakinja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.2.2010 20:41:40   
FLASK_A
Majana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hahahahaha!!! Vidiš kako je to. Po dveh je šele kriza. V šoping centrih grem vedno v lift če sem sama. Pol mi šele kapne zakaj me vsi neki čukasto gledajouser posted image

Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenjeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.2.2010 20:41:42   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr si to zrhitala!Ta prvi je dober za pojest-mmm...

user posted image user posted image Ej, babe, kakšne marele imate za mulce?Moj pravi, da morva neki kupit za na dopust, da ne bomo na letalo trogal tavelikega vozička-dejte mi mal sveotvat.

Aja ledenka un k si ga tud ti gledala pride marca ven v plus različici, da bo kao rastel z otrokom. Samo mi je kar malo škoda dati toliko denarja zanj.user posted image

Hauck Rio plus. je ok, za marelo. se da poležat, ma košaro in sprednje varovalo, sicer je mal velik, ampak ni sile.

kaj sem že gledala? user posted image tisti bugaboo bee misliš?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.2.2010 20:42:59   
FLASK_A

Zakaj??? A koga pričakuješ??user posted image user posted image user posted image user posted image Men lih stroj laufauser posted image user posted image user posted image Hahahauser posted image Sam nobenga nimamuser posted image user posted image user posted image Si bom od ledenke enga sposodla

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.2.2010 20:43:33   
ledenka

Dej no. Tle so 3 družine pa so vsi tiho ko miške. Složno lepo življenje. Pri nas pa samo rjovenjeuser posted image

boj se tihih...

majanči user posted image men je pa tak fajn brez vozička, grem po vseh bližnjicah in stopnicah user posted image

maja, vročino si zmeri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.2.2010 20:43:33   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

čudakinja

Ja vem...a me boste še imela rade user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.2.2010 20:43:59   
majana79
berem Marie Claire po pol leta...

in je notr reklama za en parfum

http://www.jovansatisfaction.com/

tole se tako balkansko sliši, da ga res ne bi kupila

user posted image

sej če nobeni drugi ni smešno, bom razumela, ker mam pač čuden smisel za humor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.2.2010 20:44:55   
ledenka

Zakaj??? A koga pričakuješ??user posted image user posted image user posted image user posted image Men lih stroj laufauser posted image user posted image user posted image Hahahauser posted image Sam nobenga nimamuser posted image user posted image user posted image Si bom od ledenke enga sposodla

u ja, pod tušem al pa v banji... mmmmm! sem že pozabla, kak to gre, ko ni otrok user posted image user posted image user posted image user posted image no, pravaprav sem že sploh pozabla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.2.2010 20:45:17   
majana79

boj se tihih...

se strinjam!

ledenka, ti k maš še možgane, mojih ni več user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?