|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 145 [146] 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.5.2012 11:18:36   
lenčy
js vas bom samo malo pozdravilauser posted image
lepo, da vsi uživate na svojem. tudi mi se mamo fajn že eno leto in samo to smo rabili, da imamo svoj mir.
ene ste pa res pridne, dva otroka lepo mirite in animirateuser posted image user posted image moram rečt bravo. js si do zdj še nisem predstavljala še eno dete, ker sem se res hotla posvetit samo Aleksu, zdaj je pa že tako "odrasel" , tko da mu večinoma ni potrebno več stati zraven in ga hranit in podobno. ja prišel je čas za novo družbo, vam bom sporočila kdajuser posted image
črke R še ne obvlada, kdaj pa kdaj mu rata, drugače pa že tako govori stavke, da še sama ne vem od kdaj. ko smo doma, smo brez plenice in vedno pove, kdaj ga lulat, takrat greva na kahlico. res je priden in kar naenkrat mu je to ratalo všeč. ker bo poleti doma, upam, da nam do jesenskega vrtca uspe biti brez plenic. pa zobke si kar naenkrat tako rad umiva, res sem ponosna nanj. me zanima kaj sledi naslednje-da bi se dude odvadil dvomim. amapk se ne sekiram, ker jo ima le za spat.

no to je bilo malo o nas,lepo se imejte!

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Marčevke 2010
28.5.2012 16:51:11   
sneguljka1
Ja super da ste se spet malo začele oglašat, sem bla kar malo presenečena ko vidim še Marčevke 2010, zdaj spremljam samo marčevke 2012 ker smo dobili še enga marčka, Liama, poleg Gaela. Tavelk ga je lepo sprejel, večinoma mu kar lupčke daje, na glavo pa na rokice, sam včasih ga pregrobo zagrabi al pa mu dudo ven iz ust potegne.
Kar se tiče govorjenja je pa naš en poseben primer, ker živi v dvojezičnem okolju (mož govori z njim po špansko, jaz pa po slovensko), prvo leto smo preživeli v Argentini (razen prva 2 meseca), potem pa 4 mesece tukaj, pa 6 mesecev tam, pa zdaj smo že 4 mesece spet tukaj, tako da je revež se že vsega hudega moral navadit user posted image  Pravijo da dvojezični otroci počasneje začnejo govoriti. Kakšen kratek stavek že pove sicer (mami taj taj, ati ti ti) al pa kaj tazga. Na začetku nama je govoril "mama" in "papa", zdej pa govori mami in ati, mojmu atiju reče "belo" (abuelo-ata), mamici reče "mama", moji tašči reče pa "abu" (abuela-mama). Imena živali večinoma govori po špansko (mono, panten (elefante)) al pa kakor se oglašajo. Par dni nazaj je začel govort "izvoli" ko ti kaj da, ampak reče "oboli" in tako fajn zategne tist "oli", kot da ful težko izgovori "l". Noče pa rečt Liam, ves čas govori samo "bebe", en čas je pa namesto Liam govoril "pim pam" user posted image  Je kar zanimivo, me zanima kaj se bo iz tega še izcimilo, pa potem kako se bosta tamaladva med seboj pogovarjala, po slovensko al špansko al kar mešano.

Je pa malo že začel na kahlico, zadnje dni zelo na trdo kaka in prav trpi ampak se pa usede na kahlico in parkrat je tudi že kakal not, pa tudi lulal ampak čisto malo. Počasi bo, pa tud razumel bo že kaj se pričakuje od njega user posted image
3Sonček3 midva sva mu za 2. rojstni dan kupila kuhinjico od Tefala, eno veliko za 100€ in se že zdaj kar rad tam igra, ampak pričakujem da se bo sčasoma še več, sploh ko bo imel še malo družbe. Mi kar pripravlja "kavico" in potem nosi tiste skodelice na krožničkih z žličkami tu po hiši, je res fajn. Poleti jo bomo kar na teraso dali da bo tam malo packal še z vodo.

Jassika, men je tudi košček posteljice zdaj ostal not po porodu, ampak so takoj ugotovili, ko sta jo babici pokazali zdravniku in so me potem takoj po porodu za 5 minut uspavali in jo iztipali, tako da potem ni blo nobenega problema. Mi je res škoda slišat kako se je to pri tebi naredilo, da niso opazili user posted image  ampak pomembno je da si zdaj OK user posted image

Tako, sam da vidite da smo še pri živih, srečno vsem dvoletnikom user posted image




(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   RE: Marčevke 2010
29.5.2012 10:16:54   
Jassika
valen mogoče res nisem jasno napisala. Mali je v varstvu pri babici. Ja, ker drugače bi bla polomija. Sicer je včasih tudi doma, ampak takrat je napeto kot user posted image Tamau je zdaj ravno tolk star, da ga je treba pri vsaki stvari met na "uču", če ne kuj katero ušpiči. In če imam malo ravno na zizi, je to mišn imposibl user posted image Zato nismo prav velikokrat sami, se pa zgodi. Da bi mela pa oba skoz doma pa no way, me lahko takoj v kako ustavnovo vpišejo. Zato jest tudi samo čestitam, tistim, ki majo tako mala dva skupej doma. Pišuka ne vem, kako so pa včasih zmogli? user posted image
čerka R ja čestitke, da jo vaša že reče user posted image user posted image Pri nas smo še daleč od tega. Se učimo šele ne zamenjal l in j, pa s šumniki mamo težae - nam še ne gre. R pa ponavadi izgovarja ne j ampak W user posted image Drugače pa govori kt strgan dohtar, da ga včasih že prav prosim če lahko za trenutek utihne user posted image
lenčy super, da je Aleks že tako priden user posted image Pri nas gre tudi bolačenje bolj tako - tako. Slačenje gre bistveno bolje. No, da o kahli sploh ne govorim. To sem že napisala da naš kar živčni zlom dobi, če jo zagleda. Zato ga posedamo na školjko, ampak gor samo sedi. Se mu fino zdi. Lulat in kakat še noče. No, vsaj nekaj je, včasih je tulil samo če si mu omenil, da bi šel na školjko user posted image Letošnje poletje začnemo z gatkami, pa bomo vidli. 
No, ma pa nekaj drugih dobrih lastnosti - recimo to, da lahko prehodi tudi do 4-5 km in to popolnoma sam. Nikoli se noče nosit, niti vozit v vozičku. Tako, da gremo lahko kamorkoli z njim user posted image
snguljka wlcome back. Zanimivo, kako nam rata naredit otroka 2 x isti čas v letu, a ne? Jst sem rodila Vito na dautm poroda od Oskarja user posted image Pa super, da so ti takoj pogruntali zaostanek posteljice, si se vsaj izognila kasnejšim težavam. čeprav mene niti ni ne vem kaj iz tira vrglo HB. Me je patronažna pohvalila, kar ni mogla verjet, da še zmerej polno dojim. Da mi ni ob vseh težavah zmanjkalo mleka. Še dobr da sploh nisem pomislila na to, če ne bi ga sigurno user posted image
dopust mi bomo tako kot valen šibali nekam blizu čez mejo na HR. Zaenkrat se nagibljeva k ultra last minute ker pridejo ceneje kot če sam bukiraš apartma. Se mi zdi da je Hr re s draga. Preveč. Ampak letos še hočemo biti blizu meje, če bi šlo bog ne daj kaj narobe. Drugo leto pa že pičimo kam drugam.
Nič, lepo bodite, pišite kaj pa uživite s svojimi navihančki.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   RE: Marčevke 2010
25.9.2012 10:28:20   
3Sonček3
4 mesce nobene debate, smo pa res zaposlene :). Prebrala sm vse, zapomnla pa bl mal hehe. No da vidte kaj se še pr nas dogaja.
Brez plenice že skoraj 3 mesece (tudi ponoči - no nekej časa jo je še mela kr je blo men smotano da nebo jogi polulan ampak je bla plenica mogoče 2x polulana, če je kej tazga pila zvečer, drgač pa suha).
Heh zdej so me iz vrtca klicali da je sanja skočila iz radiatorja in si razbila ustnco, za šivat sicer ni (majo eno medicinsko sestro tam zaposleno kot vzgojiteljico) je biu pa jok, je rekla sm tko da se ne boste ustrašli pol k jo pridete iskat :) fernandi moj učasih se mi zdi kot da mam fantička doma kakšne zganja :)
No črka R tut pr nas še ni v besednem zakladu, učasih odleti ampak čist tko nenamerno. Govori pa normalno že čist use (tut grde besede - zanč recimo meče žogico po dvorišču in govori pi..a ti ma..na user posted image ja no kaj čš, razložimo da se tko ne govori in ne pogovarja in je blo uredu.) Tut komandira na pouno učerej sva šle skupej po očita na šiht popoudne pa pravi soka bi sm rekla dobro bomo šli na soka kaj oči lahko pivo pije pa pravi ja, pa prašam a mami tut lahko pivo pije pa pravi ne ti boš pa vodo :) in tko je blo.
Zelo zelo rada sestavlja sestavljanke, za božička lani je dobila sestavljanko od lumpija in nekej časa ni bla aktualna, zdej jo pa tko hitr sestavi da sm rekla zdej je pa treba novo kupt kr ji je tista že dougočasna, ji kupmo novo pridemo domov in jo takoj sestavi, bo treba bolj težko najdt da bo mal več časa uzela za sestavt.
Zvečer mamo še vedno vsakodnevo vprašanje pri času za umivanje poslušamo namreč "a ne glavice?" hijoj ta glava.
Naročili smo jo na revijo Zmajček, upam da nam bo prou prišla da bo velik koristnih iger in ostalih stvari notr za preživljanje prostega časa, sploh zdej k bo mraz pa se bomo bl greli notr ob topli pečki.
Hiška kr napreduje, to da smo zamenjali streho že veste ne veste pa da smo špice podrli pa na novo pozidali, pa tut že vsa okna so not :) . Pol se je pa ustavlo ker smo se odločli da bomo najprej spodnji štuk zrihtali dokler ni take teže od zgorej, tko da smo premaknili vhodna vrata na dvoriščno stran, potem pa je blo treba še vse sobe premaknt da je hiša funkcionalna, Tko da zdej smo še v fazi dokončavanje naše večje sobice (premaknli smo namreč steno da bomo meli večjo sobico) potem pa gremo nazaj domou - ta čas rihtanja namreč živimo pri moji mami, ker je v hiši ogromno praha in to ni dobro za nobenga tko da smo rekli če mamo možnost se kam umaknt zakaj pa ne.
Pesmic znamo že tolk zapet da jih sploh ne morm preštet, zelo rada hodi v vrtec, tko da sm prou zadovoljna. Mam pa kr naprej občutek da se premal igram z njo, da mam premal idej za igranje, čeprou skos brskam po revijah po internetu za te igre ampak ko se usedemo da bi to igro spelale nam nekako negre, nevem al ji dajem pretežke igre al kaj je problem. Pol se mi pa zdi da se skos eno in isto igramo pa tut men ni več zanimivo. Bom se rešla tega občutka, upam da kmal.
Čez poletje smo dobili odpor do hrane, sicer ne kronični ane sej je, ampak ne tolk kukr js prčakujm od nje, tko da smo uvedli večerjo ob svečkah, naštimam ji za jest, pržgem svečke in rečm če boš use pojedla, boš zlata ptička pa še svečke boš lahko pihnla (pol pa ona reče mami a sm zlatka tička :) hehe je tko hecna). S količino hrane res ne pretiravam ji dajem kr manjše porcije, če ji dam pa kdaj mal več je pa tut ne silm da bi use pojedla, ker vem da otrok ni vedno isto lačen kakšno stvar ma raj kot drugo in otrok ve kdaj je sit, tko da kr spoštujem njeno voljo o tem da se je že najedla, čeprou se men zdi da bi lahko še mal spravla vase :) Tko da zdej z večjim veseljem in z manj krega pojemo večerjo.
Zanč sm ji nardila pečeno banano prelito z medom in posuto z mletimi orehi in lešniki, je bla tko navdušena da je pojedla čist use, pa je bla kr velika banana. Sicer se ji na kilah nč ne pozna ta manjši vnos hrane, pri dveh letih in pol ima 14 kil :) tko da ni straha.
Danes pa sem opazila da nam je pokukou zadnji zobek ki smo ga še čakali, desni spodnji kočnik je zunej in zdej upam da bo mir s temi ušesi (če je bil to razlog za tolk bolezni zaradi ušes, k smo na 14 dni dobivali antibiotike) sm zdravnici rekla naj mi da napotnco za ORL in izvidi so pokazali sicer normalno stanje, le desni ušesek je mal bl občutljiv, ni pa za paniko zganjat, naslednji tedn mamo še na alergološki pregled pa bomo vidli kaj se bo še tam pokazalo. sicer pa ... mrzli dnevi so pred nami pa bomo primerjali letošnje zdravstveno stanje z preteklim letom.
Aja pa še ena novička, v Mercatorju mi kr naprej podaljšujejo pogodbe za določen čas, učerej sm podpisala že osmo pogodbo za d.č. v roku 13 mesecev ... katastrofa, zato sm se odločila, dati vlogo za zaposlitev v slovensko vojsko, dobila vabilo na preverjanje gibalnih sposobnosti, jih uspešno opravla, učerej dobila klic iz generalštaba za sestanek naslednji teden, v mesecu novembru naj bi se podpisvale pogodbe. Me pa zdej mal bega ker se mi v Mercatorju menda obeta pogodba za nedoločen čas in sm pred eno veliko odločitvijo.
Če ostanem v Mercatorju s pogodbo za nedoločen čas je to kr uredu, če grem v vojsko, me najprej 2 mesca nebo doma zaradi usposabljanja v Vipavi, potem pa zjutrej dost prej ustat it na šiht in kasnej hodt domou. Pogodba se podpiše za 5 let in v petih letih nesmeš zapustit vojske, v nasprotnem primeru vračaš dnar. V roku petih let pa bo šla naša Sanja v šolo in takrat me bo ful rabla-mene pa nebo tolk velik doma. Res je da bi v vojski dobila nekje enako plačo kot jo dobim zdej pa še nekej nagrad pa dodatkov, ampak ko tko razmišljam ... dnar bi zdele res rabla da bi lahko bl napredovalo rihtanje našega stanovanja, po drugi strani pa otrok bolj rabi moja čustva in bližino kot denar, Sej ima use kar potrebuje nč ji ne manka, tko da če smo do zdej bomo pa še naprej. Pa še potne stroške mnda isljo ukint in če uzamem vojsko se bom na šiht vozila na svoje stroške, če pa ostanem v mercatorju mi jih bomo še vedno povrnili (do 15km mnda bojo povrnli), pa še blizu sm tut če delam nedeljo sm ob 12-ih doma. Pa tko no use ma svoje dobre in slabe stvari, pomoje bo Mercator premagou, če bojo napisali pogodbo za nedoločen čas. Bomo vidli kaj bo čas prnesu.
Aja pa še to naša Sanja ful velikrat govori kot da bi hotla jokat tist hripav prisiljen cvileč glas, ki mi po tolkm času že tko para živce, js nevem, nebi rekla da ji nč ne dovolimo pa da ji nč ne damo al pa kej, tko da res ne razumm zakaj takšno obnašanje in smo se že velikrat z pogovorili z njo da se tko ne pogovarja da ona zna lepo govort in naj se lepo tut pogovarja, učasih ob takšnih ispadih se nrdim neumno pa ji rečm Kaj ne razumm te lepo mi povej pa pol lepo pove ampak pol čez čas se spet ponavlja ista zgodba tko da sm ji zdej začela govort da če bo za brezveze tko govorila da bo šla klečat in pol je mir, mislm nevem več kakšno metodo naj uzamm da se bomo lahko lepo razumeli. Tole s klečanjem sicer gre, ampak me pa mal stiska da ji morm glih na tak način nekej dopovedat. Kaj bi ve nrdile oziroma nrdite če se otroku nekej neda dopovedat?
Nevem več kaj naj vam povem :) tolk stvari je da se jih zdej ne spomnm vseh. No sej zdej bo mrazek pa boste mogoče mele mal več časa za usedet se za računalnik pa napisat kakšno dogodivščino, ane :)
Lepo se mejte


< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 25.9.2012 10:39:32 >


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   RE: Marčevke 2010
25.9.2012 11:57:21   
lenčy
u sonček tole je pa vzelo časauser posted image  no sej mi je kar pasalo po napornem likanju.
najprej moram pohvalt vašo punčko, ki je kljub prehitremu rojstvu zelo napredovala in je težja od našega fanta. take "lepe" besede zname tudi mi uporabljat oz. jih je zdaj nehal, ker smo uvedli 300 zelenih zajcev in se mu samo smejemo, ko začne s temi zajciuser posted image  mi smo tudi že 3 mesece brez plenice, samo ponoči jih še ima, pa čeprav ima dostikrat zjutraj suho plenico in je tako ponosen. drugače pa nimam srca, da bi ga ponoči zbujala in tudi sam je prelen, da bi vstal. kljub temu, da sem doma, ga imam v vrtcu in ni mi žal, ker se tam veliko stvari nauči, ko pride domov, ga pa tudi jaz dosti naučim. rada kuhava, pečeva, izdelujeva razne izdelke, lušna nam je. dostikrat grem v knjižnico in vzamem kako knjigo za ustvarjat, pa imava polno idej. ker je trenutno lepo vreme, sva bolj pri naših na kmetiji, kjer obvezno pomaga pri trenutnih opravilih-koruza je zakon. mu je oči leseno hiško naredil ampak je aktualna samo, če ima družbo, zato smo mu naročili dojenčka, ki pride februarja.user posted image
kaj naj še rečem, tudi naš se dostikrat strma in ga sploh ne razumem kaj hoče. pa ga pustim, da se umiri in čakam, da pove, nimam kaj drugega.
to je zaenkrat vse od mene, lepo se imejte vse pa javite se kaj.

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   RE: Marčevke 2010
26.9.2012 8:52:58   
3Sonček3
Čestitke za user posted image da ti bo čim lažje. Probej še ti dat pod rjuho podlogo ki ne premoči, mogoče ga boš pol lažje dala spat brez plenice, naša je zdej čist brez in nevem kaj naj nrdim s temi plenicami k so še ostale. Sej nevem a plenice majo tut določen rok trajanja, al jih lahko pršparam za druzga otročka :) . V vrtcu bi rabli enko al pa dvojko za tiste punčke k se igrajo z njimi, tko da ta šansa odpade. Ma se bojo že ponucale. Naša se pa kr zbudi ponoči pa reče za lulat, bi šla tut sama, če bi mela tako postlco da bi sama vn splezala, ampak je nima tko da more mami ustat pa poštimat.
Je mela prejšn tedn neke izpade ponoči, dva dni se je zbujala okol pol štirih zutrej in ustane v postlci in reče mami, mami, mami,... ko vidm da nebo nehala se oglasm mmm? ona pa men ujami me user posted image user posted image punči ura je tri kaj tep ni jasno, Sanja zunej je še nočka, je treba še mal spat, ko bo pa sonček se bomo pa lovili. In se uleže in zaspi nazaj ... mislm nč mi ni blo jasno.
To da se strma razumm pač izražat se mora naučit tko in drgač ampak to nerganje kr naprej pa sej pravm me spravla ob živce, ampak vsak dan sama sebe opominjam da morm zdržat da enkrat pa bo ratalo, mogoče je to pač samo obdobje, tko kot zakajkanje :)
To da ga maš v vrtcu kljub temu da si doma ti dam čist za prou, tut js bi tko nrdila, sej je res da maš čas za otroka in bi ga lahko velik naučila, ampak nobena super mama nemore svojmu otroku dat tega kar si on pridobi v vrtcu. Tam se sreča tut s kakšnim NE- jem, kakšnim otrokom ki mu ne popušča, to so situacije ki jih doma največkrat ne doživi in kako naj se pol nauči nekega "pravilnega" obnašanja ki bo sprejemljiv za ostalo družbo, če doma vidi samo eno plat - vrtec oz. kakršnokoli varstvo -druženje z ostalimi otroci- more bit, da se otrok lažje razvija in kasneje uspešno deluje v družbi -
Sm spet začela filozofirat ane user posted image .



_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   RE: Marčevke 2010
27.9.2012 10:13:26   
lenčy
že imamo to podlogo na postelji ampak ravno takrat, ko bomo dali plenico dol, bo moker. zdaj je recimo že cel teden suha ampak takoj ko jo bomo odstranili, bo lužica. pa to ga sploh ne moti, lahko bi bil celo noč moker. pa še pokrit ni rad in se bojim, da bo še zbolel. saj mu rečemo zvečer, če te bo lulat mudilo, nas kar zbudi, ampak kje pa, še sam se ne zbudi.user posted image
hmm res ne vem, kaj s plenicami, mislim, da bodo že počakale na drugega, jih je škoda stran metat. se pa kar pozna pri financah a? je kar fino, da ni treba tolk več kupovat, mu raje kaj drugega kupimo, kaj bolj praktičnega npr. kaj za ustvarjat.
vrtec je pa itak super, pa sploh je lepo, ko vidiš, kako ti otrok tam zraste, kaj vse se nauči, kakšne izdelke prinese domov, kako se obnaša v družbi. pa še vredu vzgojiteljice so tko da kar naj ostane kjer je.

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   RE: Marčevke 2010
28.9.2012 10:17:03   
Jassika
lenčy čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Želim ti mirno user posted image  in zdravega otročička. Porod je v drugo načeloma lažji, tako da naj bo hitro in čim manj boleče mimo user posted image . Pa super, da ste se odločili za še 1. Jaz sem po moejm prav tečna, ko vsem piham na dušo, naj si še kakega omislijo user posted image  Ker sploh ni tako utrujajoče, se mi zdi. Ne vem, jaz sem lahko rečem, bolj spočita pri 2, kot prej pri 1. Ker zdaj pri Viti že točno vem kako kaj gre in mi ni treba študirat in iskat prijemov. Je pa res, da pri nas so zelo podobne fore - glede spanja, živahnosti, igranja, miganja... pa pravijo, da si 2 otroka nista podobna. No al pa to pride kasneje, men se zdi, da ma Vita čist iste fore kot Oskar user posted image  No, edino pri hrani se razlikuje. Mali je bil v 1 mesecu na 3 obrokih, pri Viti še po 2 mesecih nismo na 1 user posted image  Ampak bo že, nič ne silim preveč

sonček helou po dolgem času. Lepo da je blo spet neki za prebrat. Pa user posted image  za brez plenic. Upam, da bo tudi nam kmalu ratalo. Mi še nismo brez, kljub intenzivnemu poskušanju user posted image  Celo poletje smo se dajali, pa ne gre. MAli očitno res še ni pripravljen, ker dobi histeričen napad, če mu kdo omeni kahlo ali školjko user posted image  Ne vem, pa ga nismo nikoli silili. Zdaj smo malo prenehali s poskušanjem, ker je šel mali v vrtec in je bil na začetku kar podrt. Moj user posted image  je kar paniko nagnal... res nismo pričakovali, da bo kaka težava. Ker je mali u ibr komunikativen in prav videlo se mu je kako pogreša družbo, pa tak je pogumen, nič jokav, vodljiv... skratka vsi atributi, da naj bi bil prehod v vrtec zanj mala malca. No, pa je 2 tedna kar jokcal in naju klical. Sva bila kar paf, ker nikol ne joka, razen če ga res nekej hudo boli. Pa nisva bila navajena, da naju kliče... tko da je bil po mojem še večji šok za naju kot zanj, kdo je zdej otrok a ne? user posted image  No, hb je zdaj začel uživat, pa tudi vzgojiteljici ma super, sta rekli da sva mal mem, če sva pričakovala, da bo norel od navdušenja, ko gre v vrtec, da je koneckoncev star šele 2,5 leti in da je v bistvu še majhen otrok user posted image  no, pa da sploh nima nekih hudih težav, da če samo malo joka, da je to normalno in pričakovano. Se pravi, da sva midva mal smotana user posted image  Majo pa dober program za male in jaz sem prav vesela, da je s svojimi vrtsniki. Ker servis stara mama z vsemi vaškimi mamcami res ni za predolgo user posted image  Prej se socializirajo, lažje je kasneje za njih, ja.

Drugače pa kot pravim, mi uživamo. čas kar beži, mala je stara že pol leta. In že puza user posted image  Sej drugač je super, da ji motorika šiba, ampak ne vem, kam se ji tko mudi. Ker ko bo 1 x shodila, pa vem, da se začne veselička, ko bosta oba gavnarja okol letala user posted image  Že zdaj morem merkat nanjo ker se v sekudni spuza in zabaše pod kavč in pol je tkos mešna k cvili, k ne more ven. Skratka je že v "letih" ko je treba kar uč nanjo vržt. Nema više, da jo odložim pa grem po opravkih, kuj kaj ušpiči. No, tko da pri nas kar pestro, ampak ful lepo. Sploh si ne predstavljam spet it delat, ker bom pol že skori 4 leta ven iz svojega dela. Se bom mogla vse na novo učit user posted image  No, bo pa vsaj hitro minevalo, upam.

Lepo bodite, napišite še kaj, pa uživejte...


(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   RE: Marčevke 2010
28.9.2012 10:36:02   
3Sonček3
tut ja sm mela mal straha pred vrtcem ampak sm si rekla če bom js v dvomih bo ona tut čutla in bo tut ona, tko da sm se že kr neki časa prej začela prpravlat in ko je šla v vrtec stara leto in pol nismo meli nobenih težav, že prvi dan je ostala skoraj do kosila in res tut en dan nismo meli še problemou zaradi ostajanja v vrtcu. Pa sm se že prpravlala na kakšne izpade, ker naša je pa pred vrtcem zelo težko komu zaupala sploh če ga ni poznala in sm res prčakvala mal neprijetnosti ampak evo presenetla nas je kukr se je dalo, zdej že drugo leto hodi v vrtec in se resnično pozna razvoj, pa še z eno leto starejšimi je in se normalno tko hoče obnašat kot oni pol pa skakanje iz radiatorja in podobno ane :) sej se ne čudm hehe.
No uglavnm čm sm povedat da je to, kako predvsem starši zaupamo vzgojiteljicam, katerim oddamo otroke najbl pomembno, ker otrok čuti tudi naše (ne)zaupanje in če smo mi v dvomih oz. nezadovoljni kako če se otrok sprostit.
Res pa je da ni vedno vse odvisno od tega lahko mi supr dupr zaupamo vzgojiteljicam, otrok pa je še vedno prestrašen, nezaupljiv, domotožen,... to je pa samo obdobje k more minit, mogoče je mal bl navezan na starše in se mal težje loči od njih ampak to bo slej ko prej minilo. Ko bo spoznal da mu konc koncev v vrtcu nč ne manka, da ima veliko družbe s katero skupaj počnejo zanimive stvari, bo jokal ker ga boste prišli (prehitro) iskat ;) velik sreče.


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   RE: Marčevke 2010
4.10.2012 10:08:03   
lenčy
hja ta vrtec... naš bi bil in tam in z mano. je pa res da ga do zdj še nisem nikjer pustila za več kot pol ure. ni se mi zdelo potrebno, zato ga pa imam, da sem z njim. ampak glede na to, kolk je sramežljiv, kar mora bit v družbi. pa vzgojiteljicam tudi zaupam, lani ravno nisem tolk ampak letos so pa res vredu. sem imela ravno v torek govorilne in je imela vse lepo napisano. pol me pa kar mal šok, enostavno nisem mogla dojet, koliko stavri naenkrat se bova mogla naučit, to gre zame prehitro. a ni že to dost, da je brez plenic in to eden izmed redkih v skupini. potem pa bi še rada, da se obuva sam, ker se že skor vsi znajo, js pa na to še pomislna nisem. vedno ga hitro obujemo in gremo. potem bi rada, da ko gre lulat, si sam da hlače in gatke dol ter nazaj gor. ojej sm si mislna, kolk stvari naenkrat. men se vse to zdi, da prehitro poteka. sj vem, da raste pa to ampak zame je še zmeraj mali Aleks.

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   RE: Marčevke 2010
21.2.2013 21:23:11   
3Sonček3
lency vidš kok smo si različni pr nas pa ko sm bla na govorilnih urah nekje na začetku leta je rekla ja Sanja se lepo sama zrihta obuje sezuje, včasih sploh ne pusti da ji pomagamo, vedno je med prvimi zrihtana... zame je bil to šok, ker 1. je v skupini s starejšimi otroci in nism niti najmanj prčakvala da bo ona pa nekej prej obvladala kot oni in 2. pr nas doma jo kr spodbujamo da je čim bolj samostojna pol je pa tko ponosna ko jo pohvalmo in zgleda da ji je glih to tolk pomagalo pr tem da "hoče vse sama".

Drgač pa pr nas je zaenkrat tkole v soboto ma Sanja 3. rojstni dan vse smo že poštimali, torto naročili, vabila poslali,... danes je pa gripo fasala. Ob 12-ih so me klicali iz vrtca da ma 39,4 vročine, sm jo šla iskat in je ceu dan spala pila bl mal mogoče 3dcl v 6 urah jedla sicer nekej je ampak ni blo za pohvalt :)  vročina ji do sedmih ni padla tko da smo jo odpeljali k zdravnici, ki nas je najprej špotala zakaj nismo že prej pršli zakaj ji nismo dali nč za zbijat vročino..... čez 3 minute nam pa reče sej otroka šele po treh dneh stalne vročine pripeljemo k zdravniku ... ja kaj zdej odloč se al je dobr da smo pršli al ne al nas boš špotala al olepšvala mislm aaaaaaaaa. Ob ene šestih se ji je kr bledt začelo, se je zbudila pa pravi mami k tebi bi šla, jo stisnm k sebi pa kliče mami mami js ji rečm sanja kaj je? Ona pravi mamiko bi. Pa sej sm tukej. Ne nisi user posted image pol je še nekej brundala da nekej bi pravm kaj a očita bi? Ja. Ji pokažm Oči je tukej ona pa trma ne niii.... a gleda ga. Sm se kr mal ustrašla.

No šihta mi niso podaljšali tko da sm od 1.1.2013 na dopustu za nedoločen čas user posted image Iščem službo trenutno brez uspeha, ampak bo že.
Ma sej je sigurno še en miljon stvari za povedat ampak zdejle so mi misli ušle nekam....lahko vas samo še prosm če boste šle ocent naš recept tam k zbirajo kuharsko družino meseca. Ta mesec smo objavli "zabavni kruh"   nebo vam žal če ga tut ve probate user posted image
Aja pa še zanima me kako je z našo nosečko k prčakuje v februarju? A je že al še bo al kako?
Lepo se


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
   RE: Marčevke 2010
10.4.2013 13:02:13   
3Sonček3
Kaj pa je zdej to? da nč ne napišete tolk časa??? ja to je pa za kregat :)
kako ste? najprej vsem vašim otročkom vse najboljše z novo upihnjeno svečko.
pri nas smo jo pihali med prvimi :) je blo lepo. dve prjatlci dva fantka iz vrtca pa ena sorodnica ma ni blo ne preveč ne premal supr je blo. Sanja zadovoljna mi pa tut.
Kaj se dogaja pr nas? hehe spet boste brale ko nore user posted image
sej nevem kje bi začela...
mal se mi je začelo mešat in se bom vrjetno šla pobarvat na blond-roza sm roza barvo morm še dobit oz. se morm odločt kje jo bom kupila kr so drage za pop*zdit.

in ja...radi bi meli še enga user posted image . delamo že na tem. moje telo se sicer po treh dneh čudno obnaša ampak pred strahom da ni ratalo se tolažm s tem da je to občutek zaradi želje nevem kr nekok me je strah si prznat da mogoče pa ni ratalo. Čeprou smo zdej šele prvič probali ampak bi blo tkoooo veseli če bi ratalo. pa še za novo leto bi mela rok hehe, ko bi drugi žurali bi js predihavala popadke hahahaha. no res zelo zelo močno upam da rata in držte pestke za nas (če bo sploh kera dovolj hitr prebrala :) )
Sanjika je super, HB zdrava po eni seriji virusov. Meli smo najprej visoko vročino, smo bli en teden doma, ko je šla v vrtec so drug dan spet klicali da ima visoko vročino in smo spet ponovili vajo s tem da smo zdej poleg vročine imeli virusno angino. ma smo jo tko rečen brez posebnosti preživeli...in zdej smo zdravi user posted image . Sanja komej čaka lepo vreme da ji starša kupta čelado za kolo, ki ga ne more vozt ker ma prekratke noge haha. Mela bi rdečo čelado, tok je opaljena na rdečo barvo da to ne morš vrjet.
Učasih nas preseneti s takimi stavki da dol padeš naprimer: "Vesela sem da me imata rada", "Zelo sem vesela da vaju imam", "Pogrešam svoje starše" ta tazadn še nebi biu tko smešn če nebi tega povedala svoji mami :) ampak je tak sladkorčk da res ne morš bit hud na njo. pa dobili smo vstopnice za toplice po izbiri od fala slončka tko da komej čakam da bo vreme tako da se nam bo prlegla hladna voda.
aja pa sm tko huda na tiste nesposobneže k delajo informativne izračune za dohodnino, bedaki so mi upoštevali nek dohodek iz ZPIZ-a ki ga sploh nisem dobivala in zaradi njihove napake bi mogla doplačat 95€, po mojem ugovoru pa mi pripada 530€ in to bom po možnosti dobila nakazano šele oktobra, sm res tko jezna na njih da se neda povedat pa še ush 12 bančnih spiskov jim morm prnest kot dokaz pa iz ZPIZ-a potrdilo da mi niso nč nakazvali prložit aaaaaaaaaaaaa.... ok dost jeze
zelo vneto zbiramo slikice kraljestvo živali še 17 nam jih manjka in čedalje težje je dobit taprave slikice, če ma katera kej viška se priporočamo :)
no pa nism tko velik napisala, upam da bom lahko brala še kej druzga kot svoje poste :)
lepo se mejte uživejte na sončku


< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 10.4.2013 13:05:32 >


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
   RE: Marčevke 2010
13.4.2013 21:21:50   
Jassika
3Sonček3 lepo, da se vsaj ena še oglasi. Men se je zdel mal bz monologe pisat user posted image  No, najprej čestitke za osvojeno nagrado - sem glasovala za tvoj kruhek user posted image  No, predvsem pa vama želim, da si čimprej srečka user posted image  Je luštno imet dva user posted image  Sploh so pa naši mali zdej že tolk stari, da se mi zdi, da kar navijajo za bratca/sestrico. No pri nas ni bojazni, mali pravi, da on ima sestrico, da jo nobenemu ne da in noče evč nobenega. Še dobro, da sva midva istih misli user posted image  Je pa, kot si ti napisala za Sanjo, res faca in take poka, da midva umirava od smeha. Nasplošno je Oskar en dobrovoljček in nežen, pozoren fantek, z občasnimi izpadi, seveda. Tako, da kar uživamo. Mala je pa res pridna in raste kar mimogrede, tko kot pravijo, da je za tadruge značilno.

No, napiši še kej, pa druge tut vabljene. po mojem jih je ene par spet postalo mamic, samo javile se niso user posted image



(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   RE: Marčevke 2010
14.4.2013 13:06:49   
3Sonček3
hvala Jassika da si nam pomagala do nagrade:) . Ja zdej so pa res tolk "gobčni" da je veselje, pa tolk domišljije imajo, zdej bi se mogu cajt ustavt za nekej časa. Ma pa Sanja tut veliko ampak res zelo veliko željo po šoli. Usaka stvar k jo dobi pravi to je pa za v mojo šolo, moja sestra in brat hodta še v šolo in gremo ponavadi usi na govorilne in je tok navdušena da se neda opisat. Upam da ji ta želja z leti nebo usahnla hehe. zelo rada tut posluša angleške otroške pesmice in se trudi jih pet, nekej ji rata kej pa tko hecnega izpade da jokaš od smeha zravn. najbl ji je všeč finger family. Nč grem kosilo naprej prpravlat se še odločamo al bomo zunej pekli al not. Pa res naj še kera kej napiše da bomo mele kej materjala za brat, pa mogoče dobimo kakšno novo idejo za naše mulčke pa tko. Lepo se imejte, uživejte v sončku


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
   RE: Marčevke 2010
15.4.2013 15:05:31   
t_anja
Pozdravljene! Nisem niti vedela, da ste še aktualne tle gor. Nisem veliko brala za nazaj, ker mi časa zmankuje...

V tem času smo dobuli še eno punco (ne vem, če sem vam že pisala), ki pa bo 12.6. že pihala prvo svečko. Ja cajt gre tako hitro. Sem mi zdi, da je pri Ani šlo bolj počasi. No punce mi rastejo jst pa doma z obema. Včasih je pestro, ampak se vse da samo malo se je treba prilagodit. Ne moreš pa sevda obema nudit vsega, ker sta le dve in ena še vedno dost spi, Ana pa je navihana in skoz skače naokol...

Upam, da dobim za Ano vrtec, Laro mi je pa kar težko dat, ker je tako mala...se še odločava kako bova. Pa še vprašanje kako bo s službo.

3Sonček3 - ti kar v akcijo za dojenčkom, ker je res lušno met malo razlike. Jst komaj čakam, da malo zrastejo, da se boste skupaj igrale.

Grem malo v vodoravno predno se začneta zbujat in bo spet pestro. Smo bli ceu popoldan zunaj in so se zmatrale...tako da imata zaslužen počitek.

Mejte se lepo pa veliko sončka!

_____________________________

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
   RE: Marčevke 2010
20.5.2013 12:21:02   
lenčy
evo še mene. slučajno sm se spomnla po dolgem času pogledat na rr, sem zdaj bolj na FB...

no mi smo 2.2. dobili drugega sina:) ime mu je erik in je zelo priden. sm se spet namatrala z mlekom in vztrajam, vztrajam. upam, d nama uspe. aleks ga je lepo sprejel, zelo me je presenetil, ker je tako nežen z njim, skos ga lupčka in boža. ljubosumen ni, samo očita bi mel raje bolj zase. je pa ratal zlo nagajiv, se vidi, da raste. moj bog, kam so minila 3 leta?? aha no pa še to, postala sem gospa:) poročila sva se in obenem še krstila erika. bilo je super lepo, aleks pa nama je nosil prstančka, kar solze so mi tekle.

sonček naj vama rata čimprej, ker otroci so res pravi zaklad. služba bo pa tudi že.. jaz sem špe vedno brezposelna pa nam gre vse kot po maslu. nismo lačni, otroci so lepo oblečeni, predvsem pa imamo eden drugega, kar je najbolj pomembno.

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   RE: Marčevke 2010
22.5.2013 22:09:47   
Jassika
t_anja welcome back! 
3sonček3 tudi jaz vama želim, da se čimprej prime in Sanja dobi družbo. Mogoče pa že je kaj user posted image  Je res fino, ko majo naši malčki družbo!! Zato pa...

lenčy čestitke za prihod novega člana user posted image user posted image  In pa super, da je Alex to tako lepo sprejel. To je zlata vredno! Pri nas je prav super, odkar sta dva. Ni časa za neumnosti, je dela dost, ampak še zmerej manj kot pri 1, ko še ne veš kaj te čaka. Drugič je res že rutina. Kaj rečejo šele tiste s 3 ali 4? user posted image

Lepo bodite, radi se mejte...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   RE: Marčevke 2010
28.5.2013 13:10:22   
missy26
Ojla vsem skupaj!

Pa saj ne morem verjet da ta tema še obstaja user posted image
Zdaj imam sicer drug nick ker sem geslo za tastarega nekje pozabila, skratka prej sem bila nosečka24 da boste mal vedele kdo sem user posted image .

Pismo res ne morem verjet...odkrila sem vas pa naključno med brskanjem po forumu, ker po dobrih 3. letih spet pričakujemo - tokrat Januarja naslednje leto če bo vse po sreči.
Naš marček Nejc je že pravi brihtnež in navihanec. Hodi v vrtec že od 11. meseca, je v bistvu že popolnoma samostojen fant kar se tiče hrane, lulanja, spanja, oblačenja. Letos malo po rojstnem dnevu se je naučil vozit kolo, govori tekoče in se z njim lahko pogovarjaš brez problemov, skratka razvija se in raste kot ena gobica. Lani konec Junija sva najino zvezo tudi okronala z poroko, jeseni pa smo se preselili na svoje, daleč stran od problemov katere smo imeli z njegovimi starši. Letos Januarja sem po 2. letih izgubila službo in tako je padla ideja, da je pa zdaj mogoče čas za še enega dojenčka in šli smo v akcijo...no, uspelo je v prvo in zdaj spet to doooolgo čakanje.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
   RE: Marčevke 2010
28.5.2013 13:16:59   
3Sonček3
o missy26 pozdravljena. Kr solze so mi prtekle ob branju tvojga posta. Ko bi tut js mela tako srečo z še enim dojenčkom. Mi zdej čakamo rezultate 4. kroga čeprou me M tok heca ta mesec da sploh nevem če sm mela O. No kakorkoli že želim ti lepo mirno nosečnost in da ti čas hitro mine (ampak ne prehitro :) )
No js sm pršla na forum z eno ponudbo. Prodajamo namreč Sanjin avtomobilčk ogledate si ga lahko na strani http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160996 Je čist tak kot na tej strani le da so na našem še polimane nalepke od Hello Kitty. Po želji jih lahko odstranm. Zraven pride še daljinec za ročno vodenje in polnilec. Avto ima hitrost 4.5 km/h zelo primerno da normalno hodimo zraven. Naj bo pa logično že zdej da 6V moči nebo potegnlo avta z malčkom v klanc. Pišete lahko na forum al pa na ZS.
Zdej grem pa nekej pojest ker je pa res že čas :)


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
   RE: Marčevke 2010
28.5.2013 14:50:05   
missy26
3soncek3 sej bo no...more bit!user posted image user posted image
Moj se je hecal da bi midva glede na plodnost lahk vsak let enega imela user posted image , ne res se lahk samo zahvalim da nama prec rata, tako je bilo tudi pri Nejcu, zdaj samo upam da bo vse potekalo normalno in da bo user posted image zdrav.
Ti povem en primer moje sošolke s faksa...je v 1. letniku faksa kljub KT zanosila, ko sta pa čez dve leti hotela načrtno še enega sta se pa kr namatrala je rekla da je kr ene pol leta trajalo da se je prijelo...pitaj boga kako je to možnouser posted image

< Sporočilo je popravil missy26 -- 28.5.2013 14:51:06 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   RE: Marčevke 2010
3.6.2013 12:55:43   
Jassika
oo nosečka24 oz missy26 user posted image  lepo da si ans prišla spet pogledat! In pa seveda čestitke za same lepe novičke. Kako je kaj biti gospa? user posted image  No pedvsem pa user posted image  za prihajajočega člana, to bo veselo. Res, jaz vsakemu pravim, da je treba met najmanj dva user posted image  Res je dobr ker skupej rastejo, ni velike razlike.... naša dva ne moreta eden brez drugega. Se mata fino, pa skoz bolj se igrata skupej, jah bo naša mis mal bolj na avtočkih, kot na punčkah, pa kaj! saj je bla mami tut user posted image  Ma če bi bla mlajša, bi sigurno mela še enega, tko pa se po 40 res ne mislim več ubadat s tem. Pa saj zdaj bi še šlo, problem bi bil potem, kob i bil otrok v puberteti, pri 15, jaz pa 55 user posted image  Tako da mi ostajamo pri dveh in se  mi zdi super.
Aja pa super, da nisi več pri psiho tašči user posted image  Madona, k sem pa takrat brala me je pa kar strah ratal user posted image
sonček držim pesti, da bo čimperj, da boš vesela februa rka, ali pa celo kot prvič marčevka (tako kot midve s sneguljko user posted image )

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   RE: Marčevke 2010
6.6.2013 22:56:00   
lenčy
missy se te spomnim!!!:) in te vaše težave... mi smo tud že dve leti na svojem in ti povem da je super. in čudovita naovica, nosečka si!! ta čas bo še prehitro minil, zato izkoristi čas s svojim nejcem, dokler ne pride druga sreča. pri nas zna bit kar naporno, erik je pri 4 mesecih postal že kar zahteven:) ha pri nas tudi pri obema ratalo v prvo:) in če bsota oba sinka pridna, bi čez tri leta naročili še kakšnega:)

sonček sj vama bo ratal, sm ne misli preveč na to in se prepusti!

pa lahko noč vsem!

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   RE: Marčevke 2010
10.6.2013 10:46:49   
t_anja
Spet malo časa...

Nosečka24 oz. missy26 - lepo, lepo da bo Nejc dobiu družbo. user posted image Saj bo prav fajn boš vidla. Sploh ko je že tolk samostojen. Jst pr men vidim. Zdaj mam največ dela z Laro, dokler mi ne bo shodila. Potem ko ti pa lepo sama hodi, da ni velikih padcev pa se mi zdi da je že veliko. Zdaj morem skoz nosit, voziček , stajca, hodalica...ne moreš velik nardit, ker moreš skoz gledat. Z Ano pa lahko že veliko več naredim...sam gre itak tako hitro cajt, da bo že Lara hmal skodila. Ob opori že hodi ampak če se spusti si ne upa koraka nardit, tako da se potem kar na tla skusti in po vseh štirih naprej.
Še enkrat čestitke. Lepo nosečnost in čim manj slabosti. user posted image

Greste kaj na morje? Mi smo se letos odločili, da si privoščimo, ker si res 4 leta nismo. Gremo pa v Borik, hotel Zadar. Je res malo dražje ampak je pa super plaža, bazen,...blizu mesto in pelje trola, vlakec pa tud peš ob morju ni daleč ...tako da že komaj čakamo dogodivščine. Gremo pa konc avgusta, da ne bo več tiste gužve pa upam, da tud vroče ne bo tolk.

Bodte v cvetju!

_____________________________

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   RE: Marčevke 2010
11.6.2013 11:18:13   
3Sonček3
Bom čist kratka zaenkrat  user posted image    user posted image    user posted image



_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   RE: Marčevke 2010
11.6.2013 12:57:30   
missy26
3sonček3 sem videla da vama je uspelo na forumu zanositev user posted image user posted image user posted image odlično in čestitke!!! user posted image upam da vse mine brez zapletov.

tale moja nosečnost je čist kontra od prve. Slabosti, utrujenost, vseskozi me nekaj špika, ma sej pravim čist kontra. Pri Nejcu če nebi imela trebuha do konca nebi vedela da sem noseča, tokrat me pa v 8. tednu vse nekaj boli pa zateguje....eh bo že samo da bo vse OK.

t_anja ja, bo že čas da Nejc družbo dobi ker zna biti pravi mali okupator, sicer je OK ker je že čist samostojen kar se plenic, oblačenja, hranjenja tiče user posted image . Verjetno se pa še nebi odločila če nebi jst izgubila službe, tako da je očitno vse za nekaj dobro user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 145 [146] 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 145 [146] 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?