|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:11:30   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: majch

naši sosedi so tri tedne renovirali in začeli štemat vedno nekje ob 7, ko sem dala malo spat. Je bilo kot da živimo na gradbišču. Nimaš kaj...pa še tolk prijazni so bili, da so dali cegl na oglasno desko...kaj jim pol češ...potrpiš. Je treba bit strpen, pa po drugi strani uvideven, pa ne prevelike štale delat...blok je tako...live and let live (quietly).


To sva midva tudi za vso razbijanje, vrtanje itd... Pa tud ob vselitvenem žuru, ampak lih za vsak komad pa tud nam do oglasne skakala user posted image  (sej vem, da nis tko misla, sam tko pravm user posted image )

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:13:10   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Zadnjic so sosedje kar kaki dve uri nabijali muzko zvecer, da se je slisalo k nam v stanovanje (pa imamo protihrupna vrata, kao) - pa ni noben sel tezit. Ob 22h je bil pa mir.


No in? Vsi živi, zdravi, vrjetno se na to sploh ne bi spomnila, če ne bi bilo te teme, a ne user posted image ?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:21:48   
kalbo
No ja no, muska na glas zvečer pač ni glih najbolj fer do sostanovalcev v bloku. Če je tvoj nor na zvočnike in tehniko, ti pa na musko, bi si omislila hišo, al si pa omislita slušalke. Dejstvo je, da bi mene tud motla muska po uri ko gredo otroci spat. Res pa je, da bi ubral bolj humane načine, kot tvoj penzi sosed. Dejstvo je tudi, da ti ne morejo nič, če ne presegaš določenih decibelov ob zakonsko določenih urah. Lahko ti pa presneto zagrenijo življenje, zato trikrat premisli, preden se spustiš v vojno z njimi. Na tako nekulturno zvonjenje se je treba odzvat z urnebesom, da si tastar tega nikol več ne bo upal, potrebno je pa  tudi musko pač prilagodit prostorom, kjer živiš.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:41:51   
kalbo
Pa še to. En dober recept poznam za utišanje takšnih "občasno malo bolj na glas" muskašev. Počakaš na dan, ko bosta prišla pozno zvečer domov. To pri takšnih po navadi pomeni, da bo zjutraj prisotna mucica in želja po daljšem spanju. Počakaš zakonsko določeno uro 7.00 in nažgeš do onemoglosti takim osebkom neljubo muziko. Kaj od Slakov, Avsenikov in podobnega bi prišlo v takšnih primerih prav. Ni lepšega, kot Alfi Nipič, ki se na glas dere ob sedmih zjutraj Slooveeenijaaaaa......

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:50:20   
kalbo
Aja, recept je bil izveden v nekoliko drugačni obliki v kampu Straško pred nekaj leti. Ob treh zjutraj so se vračali mladci iz uvale Zrče, na glas seveda. Počakam nekaj časa, da se pijana dekleta umirijo, pa nič. Ker sem mel po uri in pol vsega dovolj, se odpravim proti razposajeni druščini in lepo prosim, če se utišajo, ker pač nekateri nismo prišli na morje žurat, ampak smo tu tud ljudje z majhnimi otroki. Naduvane bejbike pa seveda zmerjat s penzičem in podobnim, frajerčki so bli pa seveda modro tiho. Na peti sem se obrnil in dodal najglasnejši med njimi, da je zelo blizu ura, ko ji bo presneto pasalo spat.
Čez dve uri sva se z malim presneto naglas lovila okoli njihovih šotorov in po jamranju sodeč sva jim šla lep čas presneto na živce. No naslednji večer je bil vsaj približen mir.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 14:50:56   
tinatona
Hmm kaj naj ti rečem. Če si dala samo malo bolj na glas, potem me ne bi motilo. Če si jo pa na full prbila, bi pa me.

Drugače so pa eni ljudje res u iber občutljivi. Mam jaz take pod sabo. Je prišel že parkrat težit... predzadnje okrog 8ih zvečer, ker je kao moj mali norel (pa je že več kot eno uro spal), pa eno soboto zjutraj... da preveč naglas hodim (jaz pa copate z 2cm peno). Na začetku sem se full sekirala, zdaj mi pa po pravici povedano dol visi (sem imela kolegico na obisku takrat in je bila čisto frapirana zaradi njegovega obiska). Živim normalno blokovsko življenje (sem že celo življenje v bloku in vem kaj se pravi noret po stanovanju). Sem imela pri starših takšne sosede nad sabo, pa se nikol nisem bunila. Ja pismo a nej otroke na kavč prilepijo al kaj,...

LP

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 15:55:23   
Anonimen
saj, problem je le v pozni uri. lahko ti pa povem, da ene motijo tudi otroci z vrtca, ki se dopoldne igrajo zunaj pred vrtcem. kaj češ, čari blokovskega življenja. user posted image

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 16:03:35   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Od dveh komadov bolj naglas??? Joj, ne daj se motit. In od tega ti noben policaj ne bo napisal položnice. Razen, če je res tako naglas, da kar šipe pokajo, kar pa močno dvomim.

Upoštevajta hišni red, kar pomeni od 22. ure do 6. ure zjutraj mir.





To ne drži . je pred kratkim bilo na 24 ur. Tud ena rr-ovka je dala link sem gor.muzike ne smeš nabijat tako, da bi motilo sosede, ne glede na uro.

Bognedaj takšne sile, da bi morala živet v bloku.

< Sporočilo je popravil mika -- 24.2.2010 16:07:38 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 16:22:16   
MTFP
Ajoj... maš očitno sosede, ki se morajo nad nekom znesti. Počaki še da bosta imela otroke (no po napisanem sem razumela da sta sama)...
Ne vem no nad nami so 25 let živeli sosedje za katere sploh nebi vedela da obstajajo, enkrat ni bilo dol slišati hrupa, ropota in nič), pa so prodali in smo dobili dva mlada soseda. Dostikrat imajo obiske, se sliši smeh, muzka, ropotanje s stoli... itd. Pa tudi muzka kdaj pa kdaj. Vsake toliko imajo kako hudo žurko (občasno celo na oglasno desko napišeta, da se opravičujeta za hrup, ker bodo praznovali), ne vem no malega mi še niso zbudili, jaz jih pa zastopim...
Dokler niso te žurke na dnevnem redu, potrpim tiste parkrat letno tudi njihovo musko (hehe žal nimajo istega okusa kot jaz, ampak kaj čmo), pa tudi ni tedna, da si ne bi kak komad bolj naglas zavrtela. Mislim pa mi še na misel ni prišlo da bi bila zato slabe volje...

No nasproti mene je bil pa sosed, ki je svojim zgornjim non stop klical policijo. Enkrat celo ko so bili na dopustu pa ni vedel - češ da ne more spati, ker mali skače, pa po besedah te sosede, so prišli policaji tudi sredi noči- ko so vsi spali - soseda pa je motil njihov hrup user posted image user posted image

Ne vem no eni pač morajo svoje furstracije nekam zliti in ponavadi ... mah je težko živeti s sosedi ki nimajo kančka razumevanja in potrplenja (jaz pravim, da bi taki mogli iti nekam na samo iti, ker v bloku je dejansko skoz neki hrup, ne pa da težijo za vsak premik stola, 3 minute glasnejše muske...itd...)

Mah kako mora biti takim, ki se nad vsako malenkostjo pritožujejo živeti samim s sabo....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:05:48   
Vijoličarka
Ja, meni se zdi to brezobzirno. Nimamo vsi enakega glasbenega okusa, predvsem pa je treba vedeti, da sosedje, sploh tisti oddaljeni, slišijo v glavnem samo base in basi znajo udarjati v glavo kot kladivo. Ni dobro za živce.

Ata je pač presenetila in vznevoljila brezobzirnost, da sploh nista pomislila, da morda ostali pa ne uživajo, tako kot vidva. Pa ustrašil se je, da bo zdaj moral cele dneve to prenašati. In je nastopl nasilno, ker se mu je zdelo, da s 'prosim' ne bo daleč prišel, da ga ne bosta upoštevala.

Meni niti na misel ne pride, da bi druge poslijevala s svojim glasbenim okusom. Na misel mi ne pride nažigati.

Kar se tiče spodnje sosede, ki jo baje 'ne moti'. Ljudje se dostikrat bojijo zameriti, pa se za kom skrijejo. Čisto mogoče, da gre v resnici njej to še bolj na živce, kot atu, ampak ker se je ata izpostavil, se njej ni treba, imela bo mir in v dobrih odnosih bo s tabo.

Zame nabijanje 'glasbe' ni enako kot vsakdnaji zvoki. Mene čisto nič ne motijo zvoki iz kopalnice, pralni stroj, tek po stopnicah, pa če se otroci zmerno igrajo. Ne pričakujem, da bodo ljudje imeli otroke pribite na kavče, pričakujem pa, da v stanovanju ne bodo ravno igrali košarke. Sama se trudim, da sem čim manj moteča in isto pričakujem tudi od drugih.

Tudi sama imam včasih rada glasno muziko in za te potrebe sem si omislila brezžične slušalke. In tako veselo uživam, toliko bolj ker vem, da s tem nikogar ne spravljam ob živce.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:12:48   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Glej, po moje je čisto tako, da se ena osnovna kultura kaže skozi naš odnos do okolice. Po moje, da se šipe ne tresejo, ko daš muziko bolj na glas. Verjamem, da zna biti tudi tolčenje s pokrovkami mojega petnajstmesečnega mulota zelo moteče za par, ki živi pod nami. Pa jima kdaj pa kdaj dam kakšno malo darilce z opravičilom, da pa žal ne bom vezala rok na hrbet malemu. user posted image . Pa ju RES ne moti, imam občutek, da ne glumita. Pa tud mi včasih zvečer poslušamo otroške pesmice bolj na glas (ker bolj švoh pojem in ne želim, da vsi to vejo, dam player bolj na glasuser posted image . So pa pri nas ful glasni koraki po stopnišču, pa ena stopnica je razštelana in ful udari, ko stopi kdo na njo... Pa naj zato plezamo po fasadi? Čari blokovski pač...


mah.. pravijo, da ce hoces bit glasen - pojdi na hrib sam zivet....
jaz pravim tudi, da ce hoces, da je sama tisina in te nihce ne moti.. pojdi na hrib sam zivet...

Besede prosim in /ali oprostite in/ali hvala za potrpezljivost..... delajo cudeze.  lepa beseda lepo mesto najde; posebej ce mi kdo na vratih zvoni, da naj utisam muziko....

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:13:37   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Ma saj, glasnost glasbe je zelo relativna... Jaz slišim po 22. uri tudi, če kdo nad mano kihne. user posted image


Točno tako.
Jaz slišim poleti smrčanje, ko spim pri odprtem oknu. Bo treba res policijo poklicat, ker me ful moti. user posted image



So morda moja soseda? :)

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:15:30   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: katicka

jaz bi ti policijo na vrata poslaluser posted image da bi moji dve zbudila ker se enostavno ne dam podjebavat. tak da se moreš prilagodit ljudem ne pa tak pozno nabijat muzike.


jaz bi prvo sla potrkat za razlozit,, da dete spi, pa zaprosila ce bi se dalo..... ker bo tudi moje dete zraslo in tudi moje dete bo enkrat nabijalo muziko... pa raje vidim, da se ga opozori, kot takoj policijo klicarit. Sicer pridejo itak 2 x zarad muzike, potem pa nikoli vec....

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:17:21   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

O boh ja... dobesedno vreščanje in vpitje, ker jaz tak rada pojem, ampak to zgleda tko k da bi koza po plehu scala user posted image



Zacni peti pod tusem na ves glas, pa po stanuvanju potem.... kmalu te bodo sosedi prosili, da mal raje nabijes kako muziko..... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:48:04   
katicka
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: katicka

jaz bi ti policijo na vrata poslaluser posted image da bi moji dve zbudila ker se enostavno ne dam podjebavat. tak da se moreš prilagodit ljudem ne pa tak pozno nabijat muzike.


Ouhhh get a life... A men se pa noben ne more prlagodit za en komad user posted image


ob devetih zvečer ziher ne.sori ampak pri nas v bloku je od 7 ure zvečer mir.se pa pove če ima kdo kakšno praznovanje ali pa kaj dela to pa razumeme in toleriram do 10 zvečer in niti munute dalj.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 17:54:39   
jakaracman
Hvala bogu, da nisi v mojem malem vila blokcu, kjer je blažen mir in upam, da tako tudi ostane.Meni bi šla na živce.

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 18:05:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

ja, sori, žal se boš morala pa mal sosedom prilagajat, če se nočeš kregat. Če imaš pa muzko rada bolj naglas, si pa slušalke omislitauser posted image ...To so "čari>" življenja v bloku...


se strinjam. Stem, da jaz take sosede kot sta vidva prenašam že 3 leta. Eni so pod nami, drugi zraven. Zdaj ko mava otroka pa sem šla prosit, pa so eni nehali, drugi pa se je šele umiril, ko sem se na sestanku stanovalcev potegnila zanj, ampak zaradi čiste druge stvari (znam ločit probleme in nočem biti žleht) in sedaj je tudi on nehal s tem, koliko časa bo mir, pa ne vem. Je pa bilo to dnevno, ob 22h pa res kot bi odrezal nič več.
Domnevam pa, da ne nabijata tako muzike, da bi sosedom kozarci žvenketal v omari, tako kot so nama.
Zgleda mam jaz boljše živce, kot vajin sosed.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 18:21:07   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Odkar imam otroke, me večerno in nočno nabijanje muzke zelo moti.
Komaj ju uspavam, potem pa bo nekdo tko nabijal muzko, da ji zbudi. Ma, mu grem glavo odšraufat.

Čez dan mi je pa vseeno kaj počnejo drugi.


ej, točno to. in otroci ne grejo spat ob 22h.
prej,ko sem bla še mlada, bi pa utišala, če bi mi kdo zatežil. samo naši pezionisti sosedi so fenomenalni - noben nikoli ni niti muksnu, ko smo štalo delal, in so bili res kul - tako da cenim naše potrpežljive penzioniste user posted image po moje moreš pač met srečo s tem - lahko nabašeš na blok kjer niti prnit ne moreš, da kdo v bloku ne zve..

za avtorico posta pa - nikol ne veš ali boš imela kasneje dete z rahlim spancem in boš obenem fasala kakega soseda, ki podobno razmišlja kot ti zdaj.. user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 18:24:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Noben nama še ni reku čarobne besede, pač "prosim ali bi vidva lahko mal zamnjšala", al pa kej podobnega user posted image   


Beseda oprostite, midva imava rada muziko in jo kdaj dava tako na glas, da bi vas lahko motila, bi bila tudi čarobna. Meni bi šla tudi na živce, ne zaradi muzike, ampak zaradi takšnega attituda.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: javni red in mir - me guilty
24.2.2010 19:22:14   
pasmaJersey
Jaz sem tudi ena takih "penzionistov", ki jo nabijanje glasbe moti. Imam takega soseda, ki je tudi očitno mahnjen na čuda tehnike in se njegovi basi slišijo in čutijo dve nadtropji više k nam. Ne moti me to, da slišim muziko, moti me da jo čutim in to tako da se mi sedežna pod ritjo trese. Sem bila sitna soseda in ga šla prosit če lahko malo utiša, ker se nam celo stanovanje trese. In je utišal, malo. Ne mislim mu težit s policijo, me pa zelo moti, saj me včasih tudi glava boli. Eno so zvoki, ki se jim pač ne moreš izognit (sesalci, otroci, hoja po stopnicah), eno so pa zvoki, katere se da čist lepo regulirat.

_____________________________

Pasma Jersey. Poznate pasmo Jersey? Ne poznate pasme Jersey.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: javni red in mir - me guilty
25.2.2010 7:27:43   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No ja no, muska na glas zvečer pač ni glih najbolj fer do sostanovalcev v bloku. Če je tvoj nor na zvočnike in tehniko, ti pa na musko, bi si omislila hišo, al si pa omislita slušalke. Dejstvo je, da bi mene tud motla muska po uri ko gredo otroci spat. Res pa je, da bi ubral bolj humane načine, kot tvoj penzi sosed. Dejstvo je tudi, da ti ne morejo nič, če ne presegaš določenih decibelov ob zakonsko določenih urah. Lahko ti pa presneto zagrenijo življenje, zato trikrat premisli, preden se spustiš v vojno z njimi. Na tako nekulturno zvonjenje se je treba odzvat z urnebesom, da si tastar tega nikol več ne bo upal, potrebno je pa  tudi musko pač prilagodit prostorom, kjer živiš.



No, eden, ki je kljub temu, da bi ga muska motila, dojel kaj je pa mene tako zmotilo... Sej ata je mu srečo, da je moj odprl, ki ni tako eksploziven kot jaz... Ker jaz bi se definitivno odzvala z urnebesom user posted image ...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: javni red in mir - me guilty
25.2.2010 7:30:50   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa še to. En dober recept poznam za utišanje takšnih "občasno malo bolj na glas" muskašev. Počakaš na dan, ko bosta prišla pozno zvečer domov. To pri takšnih po navadi pomeni, da bo zjutraj prisotna mucica in želja po daljšem spanju. Počakaš zakonsko določeno uro 7.00 in nažgeš do onemoglosti takim osebkom neljubo muziko. Kaj od Slakov, Avsenikov in podobnega bi prišlo v takšnih primerih prav. Ni lepšega, kot Alfi Nipič, ki se na glas dere ob sedmih zjutraj Slooveeenijaaaaa......


No, ta recept najin sosed komot izvaja, ker... Midva greva spat ob 22h, mucki in tigri redkokdaj oz. skor nikol prisotni, Slaki in Avseniki so pa meni kul, pa čeprov mam taspodne korenine, tko da Sloooooveeeeennniiijjjaaaaa od kod lepooooteeeee tvojeeeee se tud sliši bolj na glas pri meni user posted image ....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: javni red in mir - me guilty
25.2.2010 7:40:42   
naja17
MTFP in Misek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Ostalim pa... Ja, bilo je malo pozno, priznam, sej sem napisala me guilty, ampak ne bom si pa dovolila, da še predno odprem vrata, da se nekdo zdira in že zbira podpise za najino izselitev... Jaz se bom že prilagodila, mi ni problem, ampak enega spoštovanja pa sem vredna, pa tud če nisem penzič tip človeka pri 30.-ih in kadaj pa kdaj dam bolj na glas....

Tako kot je Misek napisala "Besede prosim in /ali oprostite in/ali hvala za potrpezljivost..... delajo cudeze.  lepa beseda lepo mesto najde; posebej ce mi kdo na vratih zvoni, da naj utisam muziko.... "

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: javni red in mir - me guilty
25.2.2010 8:42:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Odkar imam otroke, me večerno in nočno nabijanje muzke zelo moti.
Komaj ju uspavam, potem pa bo nekdo tko nabijal muzko, da ji zbudi. Ma, mu grem glavo odšraufat.

Čez dan mi je pa vseeno kaj počnejo drugi.



Točno tako. Glih ti otrok gre normalno spat, ker je imel 3 mesece grozne krče, in nič spanja, potem pa sosedje dve nadstropji nižje nabijajo celo noč muziko (50+). Adijo pamet.
V našem bloku so najbolj problematični taki 40+, mularija je znosna.

Ah ja, čari bloka.user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: javni red in mir - me guilty
25.2.2010 9:11:17   
jagoda77
no tkole je, res bi lahko v prvo pač človeka opozorili brez groženj in vsega ostalega, če se pa nadaljuje, potem pa pač ukrepaš, ampak v prvo pa pač opozoriš....

jaz sem živela tudi v bloku, kjer so non stop nekaj prenavljali in to je bilo tako naglas, da se v stanovanju sploh nismo slišali, kaj govorimo user posted image in sem tolerirala čez teden pa soboto, v nedeljo pa je dvakrat zbil s kladivom, pa sem popizdila, ker v nedeljo ma pa vsak rad svoj mir user posted image in sem šla do stanovanja in rekla, da ob nedeljah pa naj prosim ne zbijajo in potem se je ata takoj začel name nekaj dret in ne vem kaj, ampak sem pa dosegla, da je bil mir... user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?