|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 11:07:38   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Eno vprašanje...a ima katera, ki pije magnesol dnevno mogoče zelo zelo pospešeno prebavo? Jaz popijem le eno tabletko dnevno in sem tudi do 3x na wc-ju na dan in to tako, da komaj prilaufam iz dnevne na wc user posted image Krčev v mečih imam res manj oz zadnje dni ne, ampak tole je pa too much...če bo jutri tako se ne bom niti do službe pripeljala brez plenice user posted image Sem rekla da bom kar nehala tole piti, raje krči v nogah! 


Jaz ne pijem Magnesola, pijem pa mg šumeče tablete od Krüger-ja (dobijo se v vsaki trgovini). In sem tudi sama ugotovila, da mi že ena tableta na dan pospeši prebavo. Ker mam drugače čist normalno, enkrat na dan, mi je mg povzročil še vsaj en dodaten obisk WCja, ponavadi pa kar več. Ne pijem pa vsak dan. Vidim, da piješ tudi Donat, potem pa ni user posted image , da te spuca. user posted image  Jaz mam zadnjih 14 dni pospešeno prebavo, ne glede na to, kaj pojem ali spijem. Včasih je tudi meni že tu mač, ampak kile pa stojijo oz. se gibajo med +6/+7. user posted image  

Glede trebuha pa, ko boš oblekla nosečniške hlače ali pa kakšne pod pasom, bo buši prav lepo napet. Ne ga "presekati" na sredini z kakšnimi hlačami od prej. user posted image  Pa user posted image , da je končno tudi tebi zrastel buši.

Simonmojca, uživaj na user posted image .

No, jaz sem spekla rulado, počistila kopalnico, zdaj skočim pod tuš, potem pa na kosilo.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 11:13:32   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

mene pa danes gospodinjski dan čaka, pa mislim da bo dan prekratekuser posted image user posted image

aleunam imam en super recept za skutni kolač s sadjem jaz sem jo res velikokrat pripravila pa se je nikoli ne naveličajo in jo vedno hvalijo pa še zelo hitro je.

Narediš drobljivo testo, ga 2/3 posuješ gor daš sadje čez skuto in spet preostanek testa. Daš v pečico in vzameš ven ko je zlato rumeno zapečeno. Počakaš da se ohladi in postrežeš. Jo bom tudi jaz danes naredila. Pa dober tek.


Njami, kje si bila prej? Sem iskala nekaj skutinega, potem pa zagledam recept za rulado. Ga nisem niti pogledala, sem takoj dobila idejo. Naredila sem običajen kakavov biskvit, na tanko namazala jagodno marmelado, smetano in dodala sveže jagode. Jaz sicer nisem ravno ljubitelj peciva, včasih pa paše kak kos. No, buhtljnom, rogljičkom in podobnemu se težko uprem. user posted image

Ti pa pusti gospodinjska dela, opravi smao najnujnejše. user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 11:20:08   
ljubljana
ja sej kuhinja v razsulu, včeraj res nisem bila sposobna stati pri koritu in pomivati, ker sem dobila mravlinčaste noge, se bom lotila sedaj. Imam noro majhno kuhinjo dimenzij 3x1m in je takoj nabito polna tako da nimam kam odlagat stvari, Pa še včeraj imam umazan lonec od goveje župe, pa ponev, pa krožnike in pribor, pa kozarce, ............ Se počutim kot sizif ravno eno pomijem pa je že novo umazano.

Komaj čakam da se preselimo, in da kupimo pomivalca ker pri 6 članski družini je pa tole pomivanje posode garant 1 uro če seveda sproti pomivaš večje stvari.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.8.2010 11:21:07 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 11:20:48   
zori82
živjo
punce hvala za spodbudne besede...danes sem že bolje in se ne mislim več obremenjevat, ker sem zvečer zaradi živcev fasala krče, da sem do wcja skoraj po vseh štirih hodla in še user posted image mi je blo. Pa še bebica me je tako brcala kot še nikoli vse do 4 zjutraj, no potem mi je končno ratalo zaspat amapk samo do 8. Uglavnem neprespana noč za mano, ampak se super počutim. Danes pa začnem počasi pakirat (itak bom po pol ure dol padlauser posted image )...uh ka bo to spet ene krame. Danes sem cel dan sama doma, je dragi šou ribe lovit, tako da imam časa na pretek.

A sta magnesol in magnezij eno in istouser posted image user posted image

Tudi mene matra zaprtost, grem 1x na 3 dni pa še to komaj (pijem pa tablete za železo) in mi čisto nič ne pomaga ne magnezij, ne mleko pa tudi sirup neuser posted image . Ima katera še mogoče kakšen nasvet kaj bi lahko probalauser posted image

Vse ki se odpravljate na dopust uživite.



(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 11:24:15   
maa2010
nadinne

ce bi jaz pila donat in magnesol, potem bi tudi bila 3x na dan na wc-ju user posted image Jaz vem pri sebi, da morem zelo pazit na vse te razne kombinacije, ki jih jemljem, ker potem tudi komaj pridem do wc... Mogoce bi ti pa pomagalo, da se kaksno banano na dan pojes (so bazicne, torej kisline ti ne bi smele vznemirjati in se upocasnijo prebavo - zapirajo).

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 22.8.2010 11:28:21 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 12:11:14   
MalaNeli
simonmojca ja vem da ne govori o smrti, ampak je smrt posledica. in potem še vsi ti hormoni in dogajanje v naših telesih. oprosti, jaz pač tega ne želim brat, ker potem dela v glavi in v podzavesti še 1000 stvari ki so nepotrebne in zarad katerih ponoči ne spim, se zbujam in vidim stvari ki si jih ne želim videt in ki ne želim da se mi strorijo.

jeeej, meni pa danes dragi kuha :), cel teden mu jaz, včeraj ga ni blo, sem kuhala za naše, danes me pa nekaj zelo boli hrbet v plučnem delu, tako da raje počivam. ni prav nič prijetno.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 14:16:08   
november2010
Pozdravljene!

Magnesol in prebava: meni ful vpliva, zjutraj spijem eno tableto sem takoj na wcju.... se pa bojim kaj bo ko bom začela jemat železo, ta pa vem da me je v prejšnji nosečnosti zaprl...

Raznorazni članki: jaz se jih tud izogibam, že tako ali tako naletim kdaj nehote na kakega, ki mi pol celo noč ne da spat... včeraj me je toooooolk medenična kost bolela, da sem si šla mal o tem prebrat in nekje vmes naletim na en člank o katerem rajš ne bom pisla, da še vas ne prestrašim.... :(

Letim na kosilo, za rač. itak ne morem sedet, me tale trbuh čist preveč ovira....

Lep dan

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 18:08:44   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
A sta magnesol in magnezij eno in istouser posted image user posted image


Magnesol je blagovna znamka šumečih tablet, ki vsebujejo mineral magnezij. Torej, magnezij najdeš še v drugih zadevah - v šumečih tabletah drugih proizvajalcev, donatu, nekateri zelenjavi in sadju (soja, banane, sir, oves, zeleni listnati zelenjavi). Upam, da sem dobro razložila. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 22.8.2010 18:10:02 >

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 18:47:27   
škorpijonček_
Hojla user posted image ,

da se mal oglasm...danes sem bolj lene sorte, gledam že tretji del Razočaranih gospodinj user posted image , ponoči enkrat pa pride moj nazaj user posted image .
Je kar hitro minilo, fajn sem se naspala, kuža ni imel problemov in sva se fajn imela.

Drugače pa mi danes mali kolovrate na fula dela, prav opazujem trebuh kako valovi user posted image . Na vseh koncih...očitn z obema rokama in nogama binca, pa se vidi po celem trebuhu, komaj čakam, da moj to vidi.

Jutri sem frej, bomo mal skupaj, ko se neki časa nismo vidli, potem pa še delam samo do ponedeljka in potem tri tedne frej user posted image . V petek imam še cuker test...upam, da ne bo prehudo, v pondelk pa še injekcijo v rito (Rh-).

V Mullerju sem bla, pa nč za bebico kupla, sem bla čist bosa, vse je po nekih cifrah, sploh nisem vedla kaj bi kupla oz. kaj bom rabila. Bo treba še enkrat mal kasneje it.

Jst mam tud tak čudno prebavo, grem sam 3x na teden, pa se mi tud zdi da drgač magnezijeve full pomagajo, sam v kombinaciji z železom je katastrofa.

Zdle grem pa mal omaro pospravt pa nosečniške stvari na kup sortirat, ker prehajam v obdobje, ko bom samo to še nosila, pa da se bo hitro našlouser posted image , čeprav sem prej srečala eno, pa je vprašala kje skrivam trebuh za te tedne user posted image . Uf, še prehitro bo oreng velik...aja...obleka je še ok...še 9 dni naj zdržiuser posted image .

Lep dan še naprej!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 20:03:52   
nadinne
Večer.

No pa je vikenda konec user posted image Za jutri me je kar strah it v službo...bom cel teden sama in že vidim da bo še slabše kot drugače...sem prišla zadnja v pisarno in niti še ne znam vsega delat, pa so me kar samo pustili user posted image

magnesol...ja sej sem vedela da popijem "preveč" magnezija ja...samo tko me je zanimalo če kateri tudi pospeši prebavo...sej sem samo poskusno probala...Donat jaz moram piti zaradi želodca, samo ga ne pijem toliko da bi me "pognalo na wc"...jaz imam prebavo v nulo urejeno, tako da ne rabim nobenih pospeševalcev user posted image

maa2010
glede banan ni čisto tako...banane ZELO delajo kislino...jaz jih imam tudi na spisku prepovedanih živil zaradi refluksa...samo še vedno pojem eno na dan, ampak po polovičkah. To delam tudi zato ker mi cela banana naredi težo v želodcu...torej niso tako zelo lahko prebavljive kot veljajo...to so samo če imaš popolnoma zdrav želodec user posted image

No sedaj grem pa pogruntat kaj bova jutri jedla za kosilo...tašča ponuja vampe...hm, grem pogledat če so užitni user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: novembrke 2010
22.8.2010 21:00:06   
Valentina85
Pozdravljene user posted image po dolgem času!

Danes sva se vrnila z morja. Imela sva se ful lepo. Prvič je tudi bodoči očka z roko začutil premikanje user posted image , saj je imela tamala cel žur v bušiju :) Malo me je križ martral, ampak ko sem plavala je bilo boljše. Da ne govorim o apetitu, saj sem bila skozi lačna, sem se kar bola stopiti na tehtnico user posted image , ampak sem šla vseeno pogledat pa sem na +2 od mojih začetnih kg, tako da ni panike user posted image
Jutri pa spet v službo, čeprav se fajn sliši če pomislim da delam samo  še dober mesec. Nadine drži se ta teden.

Zori držim pesti da uredite s stanovanjem, zdaj zna bit kej več ponudbe ker bo kmal sezona za študente...




(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 7:23:53   
Renesme**
Jutro

čakam daprinčipesa zbudi, da jo odpeljem po 5 tednih spet v vrtec, ampak očitno jo je tale dopust tako zmatral....včeraj ko sva šli od tašče domov, me je po 1 v avtu vprašala, če lahko kar zaspiuser posted image - ponavadi ne sprašuje...

Drugače pa smo mi v prenavljanju sobice za taveliko...pa gre počasi...danes bom bolj na izi ker me je včeraj kar malo zvilo, sem pretiravala že od petka s čiščenjem...včeraj sem zjutraj vstala ob 6ih, odtajala hladilnik, zlikala 2 stroja cunj, oprala 3 stroje cunj- obesila, skuhala kosilo, pa še po tamalo šla v KR, ker mož je pa bolan z vročinouser posted image , no in me je kar mal zvijalo po trebuhu, pa tega občutka ne maram, ker ko me je pri tavečji tako zvijalo sem šla rodit. No očitno je bila zdaj problem prebava, ker 3 dni nisem šla, potem pa včeraj 2x in danes tudi že...to je zame že velikuser posted image  Toliko kolk men Mg spodbudi prebavo...mogoče Mg+kavauser posted image

Bebica je živahna, zadnjič sem en članek o štetju brc brala in piše, da naj bi ko se umiriš, vležeš, si vzameš čas za štetje, v 2 urah naštel 10 gibov, ampak potem šteješ vse gibe...no to sem ene parkrat potem poskusila tisti dan in jih je bilo vsakič 10 že v cca.15-20 min al pa še prejuser posted image , ampak zdaj imajo še ful prostora, še ene 2 tedna bo pa že mal gužvauser posted image .
Pa včeraj, ko sem imela jaz zvečer težave, se je revčku ene 15min tako kolcalouser posted image

Zdej jo moram it  pa zbudit če hočva bit do 8:15 v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 8:16:59   
phelps
Dobro jutro!

Vidim, da ste se imele lepo čez vikend user posted image

Smrt v posteljici, jaz se tudi izogibam takih in podobnih člankov, ker me preveč zmedejo.

Zori82, tudi jaz ti želim, da bi čimprej rešila svojo situacijo, ki ni ravno zavidljiva. Glede nakupov se pa ne sekiraj, iz lastnih izkušenj ti povem, da se da glavne stvari nabavit v parih dneh (če imaš prej ogledano npr. preko neta - in ne dvomim, da imaš tudi ti - tako kot me vse).

Majabar, saj imaš že čisto pravi buši user posted image . Jaz nimam veliko večjega. Vedno pravim, da bom čez vikend kako slikco dala v album, pa me potem mine čez vikend računalnik prižigat user posted image

Jaz sem ok, včeraj sem sicer malo pretiravala s hojo (očitno mi je že 5 km preveč user posted image ) in sem bila, ko sem stopila iz avta čisto zakrčena, prav tako zvečer (območje medenice oz. sramna kost). Zjutraj sem naredila par raztezalnih vaj in je sedaj bolje. Moram pa danes pazit, da ne bom preveč skupaj sedela, še dobro, da imamo tukaj v službi dooolge hodnike user posted image .
Phelps se je z brcanjem precej umirila, sedaj so bolj gibi, še kakšna brca tu in tam. Čutim pa pogosto po jedi kolcanje. Tako enakomirno in zelo nežno user posted image . V petek je prispel voziček, v tem trenutku sva zelo zadovoljna, upam, da bo tako tudi po uporabi. Včeraj pa obisk 4 mesečnega dojenčka - mislim, da ni bil še nikoli tako mlad človek v najinem stanovanju in ga je seveda napolnil z jokom, smehom, žlubodranjem... user posted image user posted image

Lep začetek tedna vsem in naj nam ponedeljek hitro mine! user posted image


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 8:25:06   
MalaNeli
Dobro jutro punce!

vse govorite da vaši user posted image ž manj brcajo. jaz pa ga tako čutim, da včasih komaj sedim.
cele rebre me bolijo, tako da sm se zjutraj ob bolečine zbudla. ampak je super ko veš da je vse vredu.

jutri grem malo pogledat v trgovine, mogoče kaj nagledam.
potem pa v začetku septembra v celovec, pa kupit kaj, da bo potem bolj mirno čakanje.
z zadnjimi nakupi pa se bo ukvarjal moj dragi :). sem se že odločila. :) važno da je nekaj doma,... potem bo pa ostalo počakalo njega :)


Lep dan :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 9:11:31   
aleunam
Dan!

Tudi naš fantič je aktiven. Kak trenutek manj, kak trenutek bolj. Si pa neskončno želim, da jih tudi bodoči očka začuti. Jih je ene dvakrat, drugače pa takoj, ko da gor roko, neha brcat, ponavadi tudi, ko jo dam jaz gor. O, ravno včeraj sem razlagala, da me zanima kdaj se občuti kolcanje. Komaj čakam, jaz ga še nisem. No, danes smo dopolnili 30. teden, še 70 dni. user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 9:38:31   
november2010
Dobro jutro!

Evo mene pred računalnikom, čeprav tako težko sedim, da vsake 5 min vstajam.... user posted image

Brce: odvisno od dneva - včasih zelo močne, tako da se kar skor vidijo ven iz trebuha, sper drugič manj intenzivne, usmerjene nekam spdaj dol, običajno v moj mehur... kolca pa naš fant zelo veliko.

Jaz sem med vikendom še košek dobila za dojenčka, ga bomo imeli v dnevni sobi, da bo mali tam čez dan spal.

Me pa zadnje čase mika, da bi mal do ikee skočila, pa mal oči napasla, pa verjamem, da bi še kako drobnarijo tam našla. :) A katera hodi v italjansko ikeo? je kakšna razlika v primerjavi z grazom ali celovcem?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 10:13:36   
phelps
aleunam, takrat, ko daj moj user posted image roko na trebuh z namenom, da bo začutil brce, se Phelps popolnoma umiri. Ko pa je to povsem naključno, pa čuti premikanje ali vidi, sploh ko sva na kavču, ko se umirim.

Ikea, midva hodiva v Celovec, ker nama je najbližja. Tudi počutiva se tam kot dve domači živalici user posted image Septembra greva po posteljico, jogi, tepih, stol za dojenje, dekice, ipd... Je razlika med italijansko in avstrijsko v cenah (poglej na net). Midva si vedno narediva spisek, kaj bova kupila pod nujno. Greva prvi krog po trgovini in to nabereva ter plačava. Potem, če ostane kaj dinarčkov, greva še en krog in si kupiva kaj "za dušo" user posted image


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 10:35:47   
MalaNeli
ikea :) uf, mi2 sva v Ikei tudi že kot inventar. :) ampak 2 obhoda. joj, nikoli. ne zmorem. že tako ali tako komaj čakam da pridem ven, čeprav bi kdaj ko ugotovim da sva res malo zapravila šla nazaj in pobrala vse kar prej nisem :). seznam - vedno ga imava :) ampak saj vse veste kako je s seznami :) da je potem še vedno 100 drugih stvari. mi2 imava namen it v ikeo na začetku septembra, pa mal še v xxxlutz, pa kak Kik, pa če najdeva tudi Adidas :)

danes bo en prečudovit dan... :) jaz sem pa lena tako da sploh ni za govorit :). in bom pomoje zabušavala cel dan :) kako super :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:10:23   
Valentina85
Midva hodiva v Ikeo Vilesse pri Stari Gorici, pa mi je kar všeč, čeprav ne morem primrjam z drugimi ker drugje še nisem bila.  Zanima me, če je bila katera zadnje tedne kaj v H&M in če imajo mogoče že kaj jesenske kolekcije za nosečnice??
MalaNeli, tud z mene ni danes kaj dosti... ne morem in ne morem zalaufati v službi :) Se mi skoz kauč kaže pred očmi user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:14:02   
MalaNeli
Valetnina :) ti si vsaj v službi, jaz sem doma na kavču. :S pa se obadam s kislino in razmišljam o likanju :)

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:18:59   
Valentina85
Ej ne me na likanje spominjat, mi kar slabo dela ko mam za zlikat 2 stroja cunj z morja... user posted image   Bolj diši kauč, boljša motivacija user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:24:25   
MalaNeli
hahaha, jaz pa cote od celga tedna, ker mi ni delal stroj :) super. sva kr prbližno skupi. komaj čakam :)
HAHAHA

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:29:15   
aleunam
Jaz pa priznam, da trenutno ful malo likam. Mama lika za sebe, očeta in sestrico, jaz pa zase. In odkar nosim nosečniška oblačila, likam samo dvoje hlače. Pajkice in majčke se mi prilegajo skoraj do milimetra oz. sta dve srajčki iz H&M, ko se sploh ne likata in že v osnovi izgledata zmučkane. Če včasih nisem ziher, si raje malo polikam, pa je, ampak je to prej izjema, kot pravilo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:45:30   
emma83
Dan punce!

No pa je spet delovni teden na sporedu, čez vikend je bilo ful fajn. V soboto je bila uživancija, sva z mojim šla po dolgem času v kino pogledat Plačance. Mi je bil zelo všeč. Včeraj sta se pa moja starša oglasila na kavi in smo malo čvekali.

Likanje: svojih stvari skoraj nič ne likam, trenutno samo 1 hlače, ostalo pa ne. Zato pa ima moj dragi en kup majic vedno in pa posteljnina obvezno, tako da jaz likam recimo 1x na 2 do 3 tedne. Imam pa navado, ko cunje vzamem iz stroja fajn raztresti in zložiti (še mokre seveda), počakati kakšne pol ure in jih šele potem obesiti, potem itak niso zmečkane, pa majčke ne obešam s kljukicami ampak jih samo vržem preko vrvi.

Moji herpesi so že skoraj izginili, po moje bom glih do srede brez. Mi je pa ful smotano, ker sem od četrtka brez leč, ker je 1 na veki in imam non stop očala, sem se orng razvadila z lečkami.

malaneli nosečke ne smemo ameriškega slamnika, mi je ekstra poudarila to v lekarni, ker sem rekla, da imam doma immunal. Kar se tiče prestavljanja stavri na čas po porodu, pa lahko edino s poroko počakava. Edino z diplomo se mi ful mudi, ker vem, da se mi bo to vleklo potem kot jara kača, če zdaj ne uredim.


No zadnjič mi je moj dragi rekel, da je pa njega ful strah dati roko na trebušček, ker se kar nekaj notri premika kot kakšen vesoljec. Sem se tko narežala,  tudi priuser posted image opažam, da se me ful boji orng prijeti, pa skoz sprašuje kaj mi je, ko zastokam, a me boli ali kaj podobnega.

Sva pa včeraj gledala en film v katerem se tipi pogovarjajo o seksanju med nosečnostjo in eden reče, da je pa njega strah, da bi user posted image poškodoval med akcijo, nisem se mogla nehati smejat ob tej izjavi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 11:50:45   
MalaNeli
ka pa če bi pila čaj ameriški slamnik. ja pa pa pri dojenju, a potem lahko?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?