|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 21:10:54   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

v kermo kiko to?


Js sm šla na Rudnik, majo pa ziher tud v drugih trgovinah.



ja to mene tudi zanima,..., nevtralne barve,...

Lepo noč vsemmm


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: novembrke 2010
23.8.2010 21:16:07   
MalaNeli
bom šla jutr mal pogledat. če bo slučajno kaj :)
bomo vidli.
... user posted image mogoče začnem pa tut jaz oblačila kupovat :)

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 7:37:39   
nadinne
Jutro.

Joj kok sm jaz dons zaspana user posted image

Likanje...jaz likam na 14 dni...največ majice in hlače, pa kuhinjske krpe (ne vem se mi zdijo lepše pa še malo jih dodatno razkužiš), pa prte, srajce in to. Nobenih brisač, bognedaj posteljnine...to samo lepo raztegnem in zložim in je kot zlikana user posted image  Ne likam niti pižam, trenirk in podobnega, pa cunj za doma tudi ne...meni se to zdi potrata časa. Tako da za likanje pporabim ca 1h na 14 dni. Vidim svojo taščo ki je suženj likanju...lika čisto vse! Ampak vse!

Banane...Malaneli, skoraj vse je res kar si napisala...ni pa res glede čira na želodcu...banane zelo povečujejo izločanje želodčnih sokov, torej kisline in niso primerne za dieto zdravljenja ulkusa ipd. To vem iz lastnih izkušenj...imam zdravljen ulkus in banana je na takoj za citrusi na seznamu prepovedanega sadja...in zakaj? Ravno zaradi vseh sladkorjev, ki jih vsebuje, ker sladkor draži želodec. Res so ljudje, ki jim v tem pogledu ne škodujejo, ampak večini pa. Mene še danes peče vse po banani, tako da obvezno nekaj Donata po njej popijem. No tok povem iz lastnih izkušenj. Itak pa če ste zdrave, probate tudi banano če vam pomiri kislino, ker pri zdravem želodcu rabiš samo nekaj v želosdcu da ti veže kislino in to je to. Pri bolnih pa...ja to ni fajn user posted image

Kik...jaz sem bila v petek na Rudniku...poletne cunjice imajo res znižane na 1€...jaz sem bolj zimsko iskala, pa tud te so bile po 5€. Se mi je pa zdelo da je bilo kar izropano...imajo drugače luštne zadeve, tudi v nevtralnih barvah...sem kupila nekaj malega...bom poslikala in dala gor. Vglavnem v bež, rjavi, beli barvi. Baje imajo v Mengšu veliko več izbire, ker ni toliko prometa in ni izropano, tak da jaz grem tja in v Kranj pogledat. Pa mogoče še v Kranjsko Goro in pa v Villach se bom zapeljala en dan...tam majo sploh svašta zadev pa poceni. Rada grem v trgovine kjer vem da bom kaj dobila, ker nisem šoping frik, pa se mi ne da po trgovinah vandrat in iskat...se hitro naveličam...bi rabla asistentko user posted image

Nič...gremo delat!


(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 8:19:53   
phelps
Dobro jutro!

november2010, v tolažbo - jaz sem se med dopustom in morjem tudi v 4. tednih zredila za 3 kg. Sem bila kar user posted image ko sem pri zdravniku stopila na vago, tam mi sicer niso težili, ampak sem se itak sama zaradi tega zasekirala, zato se zdaj brzdam. Pa je bolje - samo da ne gre v takem tempu naprej.

Likanje, jaz takoj po sušenju vse zložim in dam v omare, potem pa po potrebi zjutraj pred službo zlikam za oba. Se mi zdi tako najbolj enostavno. Brisač, posteljnine, ipd. ne likam. Itak je posteljnina vsa iz mako satena in če jo lepo zložiš, ni potrebe. Sva šla pa pred enim tednom v šoping za mojega in nakupila zanj jesensko - zimsko garderobo (kakšnih 15-20 srajc, par elegantnih hlač - se je odločil, da bo letos malo bolj eleganten v službi user posted image ), to pa polikam takoj po pranju, ker je kasneje pretežko (se tiste zmečkanine preveč "vsedejo").

Kik, po 1 eur je za otroke ali za odrasle? Za dojenčka bom gotovo tudi jaz kaj tam kupila.

Danes sem ok, sramna kost me ful manj boli kot včeraj. Naj tako ostane. Se pa veselim jutrišne ohladitve, meni je temperatura čez 30 stopinj preveč. Bo prav pasalo...
Včeraj zvečer je bila Phelps ful aktivna.  Jaz to zadnje dni občutim tako, kot da mi ena  kača po  trebuhu leze user posted image . Me je moj vprašal, če kaj boli - je rekel, da je njemu kar slabo, ko to gleda user posted image . No in potem sem položila svojo dlan na levo stran trebuha in se je mala dobesedno vsedla v njo. Ko sem dala stran, je bila ogromna bula na levi strani. Sva se ful nasmejala user posted image

Bodite v cvetju... user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 24.8.2010 8:22:53 >


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 8:23:17   
nov2010
Pozdravljene user posted image !

No se vam po dolgem času ponovno javljam. Dopust in uživancija je sedaj mimo, tako da sedaj že pridno delamo - na žalost. No saj še ene 4 tedne pa bomo potlej pokurl še ostali dopust nato pa že kar porodniška - joj kako čas beži.

Medtem časom ste bile res pridne in ste pisale s polno paro tako da sem se čez tekste prebijala kar nekaj časa.

Vsem čestitke za opravljene preglede in 3D ultrazvoke in pa DOBRODOŠLE NOVE - MalaNeli.
 
 
Sem videla da ste že kar veliko razgljabljale o opremi, cunjicah in pa kozmetiki.

Oprema - midva sva ravno včeraj dobila vgradno omaro za otroško sobico, tako da nama jo bojo ta teden še zmontirali. Potlej pa nama pripreljejo še previjalno in posteljico od Lip Poljčane - smo se lahko tako zmenili da nama jo pripeljejo takrat ko bova imela že prostor za postavit. Potlej pa bomo nabavili še jogi, kovtrčke in take podobne stvari. saj to vas bom potlej gotovo še ka spraševala kakšne jogije ste vzele in kateri so dobri.

Oblačila - še vedno imamo samo 3 bodije za lušt kupljene. Ker kar malo odlašam zaradi številke, ker res nisem prepričana katero velikost naj kupim. Bom še počakala do začetka septembra potlej pa v akcijo.

Voziček - imamo že rezerviran in ga tudi nestrpno čakamo. Tako da sedaj je 100% da smo se odločili za Qunnya Buzz3, seveda bomo dokupili še sprednje napihljivo kolo.

Srečanje - res mi je škoda ker sem zamudila prvo srečanje saj bi mi bilo v veselje malo poklepetat z vami. Ampak resnično upam da ga bomo ponovile v septembru. Name zagotovo lahko računate.

ja seveda pa na koncu še najbolj pomebna stvar, ki se nam je zgodila v teh 14 dneh:

3D ultrazvok - imeli smo ga prejšnji torek v Postojni, kjer smo pokoristili malo vez in so se nam res lepo ekstra posvetili. To je bil res en poseben dogodek, malega res lepo vidiš. Aktiven je bil 100 na uro, kar je ginekolog pohvalil saj namreč velja če se dojenček dobro počuti in je razigran je zagotovo zdrav. In dobili smo potrditev da pričakujemo enga malga čmrla - user posted image . Natanočno noseči smo 26t3d tehtamo pa 905g. 
Saj na koncu sem vam prilimala še eno luštno slikco.

No upam da nisem bila predolga. To pa je tako če nimam kaj dosti časa da vam pišem. Če si dopoldne v službi cel čas za računalnikom potlej popoldne res nimam nobene volje še doma na njemu viset_. Na hitro vas preberem in to je to.
Saj potlej konec septembra bo zagotov boljš bo več časa in se mi zdi da se bo forum kar napolnu.

In pa še obkjubljena slikca:

user posted image

No takole zgleda naš mali čmrlček user posted image .

Pridne bodite in uživajte!!!

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 24.8.2010 8:30:39 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 8:31:03   
november2010
Dobro jutro!

Nov2010 - ful luštna slikca user posted image user posted image user posted image

Kik Mengeš: se večkrat ustavim tam, ker mi je dokaj blizu, prav za dojenčke se men ne zdi, da bi mel ogromno izbire, pač nekaj imajo, Je pa veliko več za punčke kot za fantke, mene moti, ker imajo za fantke veliko večino samo v modrem...

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 8:32:46   
nov2010
Hvala november2010. Seveda pa tebi tudi čestitke za RD!!! malo pozno ampak iskreno user posted image

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 24.8.2010 8:33:04 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 9:42:24   
malajka84
Dan punce....

nov2010
...super slikca vajinga lupeka!:)

kik jst sm gledal au Celju, pa ne vem al je vse pobrano, al pa tle u naših koncih ni akcij...:)

Tko da bo treba še mal pogledat...sem pa še zmer v iskalni akciji previjalne torbe, sm bla u Dm-u in seveda jih trenutno nimajo, dobijo ap k dobijo, nimajo pojma kdaj, pa vprašam kakšne so..pa mi reče ja raznih barv.:) Tko da ne vem nič:) razen tega, d aje cen ares ugodna 25€, tako da bova počakala, pa da vidva kakšne so, drugače pa kej druga najdeva.

likanje
jst posteljnino tud kr zložim, takoj ko se posuši, pa je k bi bla zlikana...spodnje perilo pr men še ni vidlo likalnika, prav tko ne brisače:) glede drugih zadev ej pa tko...kokr s emi da:) ampak ponavadi drugo likam no...mam pa te pegl partyje enkrt na tedn:)

brcike naša je zlo aktivna čezdali bl, zdej že pokaže, če se na bok uležem, pa mal preveč na trebuh, no in pokaže d ji ni ok...si misle pa mami ti me boš čist zmečkala, obrni:) ampak je fajn ...čutit brce, moj jih je tud že tud ine ta ornk, no moj prav d se tamala rita:) hehe

Nič mejte se lepo, počas šibam neki skuhat...kaj še ne vem, bomo vidli:)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 9:53:21   
D0aisy
Midva sva prišla iz kratkega dopusta, super je bilo še enkrat skočit na morje. Tej trije dnevi so minili kot bi mignil. Tudi mi smo se razvajali z morskimi jedmi tako, da me je kar strah stopit na tehnico.

nov2010 ful lepa slikica, vajin otročiček je že zdaj lepi!

likanje- jaz likam samo oblačila, nič postelnine, oblačil za "doma"

gibi- moj mož jih čuti skoraj vsak večer in to že par mesecev; skoraj od začetka brcik. Nori občutki so to; zame definitivno eden izmed najlepših trenutkov nosečnosti. 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 10:16:47   
Renesme**
nov2010- ful lepa slikicauser posted image

Jaz sem pa danes prvič sanjala, da sem rodila, fantka in je imel 4440g, pa zgledal je kot že ene 3 mesece star dojenčekuser posted image , pa sem mojmu rekla, da naj ga kar on nosi, ker je to čist pretežek zame...no so pa to bile prve sanje kar se tiče dojenčka....pa nobenmu ni bil podobenuser posted image

Drugače sem še kar, spim slabo, sploh po obisku wc-ja, se mali prebudi, brca ko nor- sej je fino, samo zaspat pa ne morem nazaj....prevroče mi je, komaj čakam kakšno stopinjo manj, pri nas so vsi bolani, tako da delanje sobice trenutno kar stojiuser posted image , bomo očitno še september počakali preden bo šla mala v svojo sobico, no sej jogija tudi še ni...tako da še ni panike....potem pa pride na vrsto še spalnica, beljenje, previjalna in posteljica- katero upam, da ne bomo čakali do zadnjega...jaz ne razumem kako ne morejo pri Lip Poljčane posteljic narediti mal na zalogo, določeno obliko, če vejo da se ful kupujejo, pol pa 3 mesece čakaš eno bedasto posteljico...user posted image

Pa še nov mobi si moram kupit, a katera pozna tegale  oz. kaj priporočate.... 

http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=26&Itemid=26#state=details&item=86

grem mal kuhat...

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 24.8.2010 10:17:24 >

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 10:18:39   
aleunam
Danes sem imela neke čudne sanje, pa se zbudim in sem bedela vsaj pol ure. Kaj je meni fant delal po trebuhu, to ne moreš verjeti. Takih močnih brc še nisem čutila in zdelo se mi je ful fajn. Občutila sem jih z roko, trebuh pa je prav valoval. user posted image  Moram pa reči, da me ni še nobena brca bolela, mi niti ne brca v mehur... Edino kam me tišči, so zjutraj rebra. user posted image

Nov2010, ful lepa slikica. user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 10:50:06   
bejo2010
Živjo,

meni je danes tuden nekako čuden dan, v slaužbi mi ura gre zelo počasi, sploh se mi ne da zraven k delu spravit, pa tudi sanje sem imela ponoči grozne.

Nov2010 - tudi mi smo vzeli buzza, pa nisem zasledila napihljivega prednjega kolesa, pa bi ga verjetno tudi zamenjala, ker sem že pri sinu imela buzza pa edino, kar me je motilo, je bilo to sprednje kolo.
 
Drugače pa tudi jaz začnem malo nabavljat, sem v H&M vzela neke bodije, hlačke zraven in kapice. Pa v Bennetonu pajace in bodije čisto poceni, ker ukinjajo baby program in se mi zdi fajn kvaliteta.
 
Lepo delajte, naj vam delovni dan čimhitreje mine, tiste, ki pa ste doma pa uživajte in počivajte.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 10:54:29   
zori82
nov2010 fullll lepa slikca in zelo lep fantekuser posted image

kik mogoče niste nič najdle ker so baje komi včeraj dali ven, vsaj na rudniku je tk rekla da so še zadnje cene lepli v nedeljo in včeri zjutraj




(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 10:57:20   
bucka13
Drage user posted image . Imam eno vprašanje čisto mimo teme... A kdo ve, kje bi dobili poceni rabljeno otroško diatonično harmoniko? Ali pa če jo ima kdo za posoditi? Gre naš septembra v glasbeno šolo, pa so mi povedli, da tam bo lahko delal našolski, za doma pa bo rabil svojo..... Na netu je nekaj oglasov, pa žal večina že oddanih :(


(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:05:17   
nov2010
Hvala, hvala vsem za pohvale za slikco user posted image . Res je sedaj fino k samo da mi na misel pride jo pogledam in sem takoj boljše voljeuser posted image . Jih imam spravljene povsod, na službenem rač., domačem, tamalem laptopu in telefonu.

bejo2010 - za kolo moraš v BC posebej reč in ga naročit, stane pa 50€ in je res tak napihljiv tako kot zadnja dva. Tako da je za kakšen hud teren ideale, ker baje se tisti plastični včasih malo zatika sploh če pridejo kakšni kamenčki vmes

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:06:38   
nov2010
bucka13 - mogoče povprašaj tudi v kakšni glasbeni trgovini če bi se dalo kakšno sposodit. Saj vsaj na začetku še res ne veš če bo tamal ful zagret za stvar

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 24.8.2010 11:07:02 >

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:09:46   
nov2010
Ali ste mogoče že opazile da tudi nekatere Septemberke že rojevajo. namreč sem ravno preletela malo njihovo zadnjo stran in vidim da imajo že kar 2 dojenčka user posted image .

Mater čas hitro beži - en dva tri pa bomo že skoraj me na vrsti.

No tako naj se pa nikar ne mudi, naj naše bebice še malo počakajo lepo na toplem.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:16:12   
zori82
nov2010 narobe si vidla, septemberke imajo že 6 dojenčkovuser posted image user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:19:41   
aleunam
Jaz se ne čudim, da septemberke že rojevajo, saj smo tik pred prvim septembrom. Jaz tudi zase nekako mislim, da bom oktobra, glede na to, da sem čist na začetku meseca. Lahko pa se ravno zgodi, da bo šlo čez rok. Bomo videli. user posted image

Bucka13, jaz žal ne vem za nobeno. Upam, da čimprej najdete. user posted image

Nov2010, a je malček komu podoben?

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 11:53:55   
lottyka
Dobro jutro,

Evo mene spet pri jutranjem ritualu, brez kavice user posted image .

likanje - jaz likam samo kar je res potrebno, torej majice, hlače in podobno. Ostalo nič.

kik - A da ima Mengeš boljšo izbiro? jaz v kika niti ne hodim, ampak se bom pa zapeljala mogoče še danes tja če imajo kaj pametnega, če ne pa mal pofirbcat. Mi je Mengeš blizu tko da sem hitro tam in nazaj.

kile - jaz sem že na +14kg, tako da sem prav user posted image . Ampak kaj čem sedaj. To je posledica dobrega apetita in pa prepovedi gibanja, pa smo tam. Pa nimam občutka, da jem kaj več kot ponavadi. Je pa tudi malo predispozicije, ker sem kar nagnjena k tem da se hitro razširim, ampak drugače to nekako uravnavam z aktivnostjo, če mi jo pa prepovejo smo pa tu. Še ni bilo bolniške, da ne bi pridelala kaj odvečne teže, zdej ko je daljša bo pa tok več. Jaz polagam upe na vozičkanje, pa tudi sem si že ogledala par zadev, kjer je bebika zraven, kot je npr. plavanje z dojenčki user posted image meni zelo potegne in pa tudi pilates je kjer bebiko lahko vzameš sabo medtem ko telovadiš. Pa tudi mojmu sem že napovedala in se strinja, da bo kasneje 2-3x na teden imel popoldne bebiko, da grem jaz nazaj na aerobiko. Tko da jaz računam da bo spravit za dol ene 10-12 kg. Sta le še 2 meseca do konca in baje da greš zadnje mesece največ gor. Tako da moj plan je, začeti z vozičkanjem, nadaljevati kasneje s pilatesom in/ali plavanjem in po koncu dojenja nazaj na aerobiko. Upam da lahko plavaš če dojiš user posted image , drugače bo pa samo pilates. Drugače pa komaj čakam da se lahko začnem nazaj rekreirat, ker prav pogrešam. Sprehodi le niso to to, so vseeno premalo, manjka mi da se malo prepotiš.

nov2010 - kok lepa slikica, me veseli da ste imeli tako lep pregled.

gibi - moja bebika je bolj med umirjenimi ali pa se tako zdi samo meni user posted image , nimam nobene primerjave. Ampak jaz sem pričakovala tko da te veliko brca in se premika. Moja beba je pa pri miru po več ur skupaj, včasih tudi pol dneva.

rojevanje septemberk - Jaz sem ravno zadnjič premišljevala, namreč jaz občasno berem tudi te ki so pred nami in se spomnim kako sem brala še Aprilčice, Majčice,... Zdej so pa samo še Septemberke in Oktoberke. Avgustovke so že večinoma vse rodile. Tako da bliža se. še malo pa bomo me na vrsti.

Drugače pa sem danes malo slabe volje. Namreč ne bo nama uspelo iti za cel teden na morje user posted image , ampak bova pa šla dva podaljšana vikenda. Naslednjega in potem čez 14 dni še enkrat, ta vikend grem pa s kolegicami mal rit v morje namočit. Moj je dobil zelo dobro ponudbo od prejšnjega delodojalca če pride nazaj k njemu delat in se res ne splača zavrnit, je razlika v plači in delovnih pogojih očitna. Tako da bo menjal službo in sedaj mora tu dokončati zadeve in enostavno ne more da bi si lahko vzel cel teden dopusta user posted image . Sva se pa zedinila potem na dva podaljšana vikenda. Tako da skupaj bo vseeno isto dni ampak pač po delih. Tako da sedaj tudi odpade tudi da bi bil še en teden več po porodu doma (skupaj 3 tedne), bo koristil samo očetovskega. Čeprav vem, da bi mu dovolili it, da bi si lahko pridobil dopust ampak moj je tak, da noče takoj po menjavi bit pol tok doma. Kao ne zgleda. No ja tud 2 tedna je boljše kot nič.

Zdej pa bo počasi kosilo, danes mami kuha user posted image , goveji zrezki v omaki in pire pa solatka, pol pa res mal do Kika skočim, pa na en sprehod. Lepo se imejte.



(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 12:06:05   
aleunam
Tega sem danes dobila po mailu, moram ga prilepiti sem... Je tako simpatičen. user posted image

user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 12:07:04   
ječi12
ojla

ja za septemberke je že čas.no sj pol pa še naše sosede oktobrke in me.juhu.

js mam zdele mal pestro do 1.9 ko končam z izpiti. pol bom pa dala use na off.še malo v vrtec uvedem in uživam.komi čakam.si bom zaslužila ker jo mam zdele doma že dober mesec in se mava noro rade,ampak bova vesele ko se bova vidle ob 14h vsak dan po vrtcu :)

aja likanje.js ne likam nič razn majc od mojega. jp...
če je slučajno kej tazga da je res kot iz krave pol zlikam,drugače ne. mam pa likanje 1x na 14dni do 3tedne.
za bebico bom pa prve cotke use prelikala da se še dodatno razkužijo,pol pa nč več. iz sušilca pobrano pa zloženo je kot novo use.

js v Kiku ne bom kupovala za dojenčka ker sm že slišala da so mel tok stvari prepovedane materiale al pa kej notr,da raj ne bom tvegala. čeprou najbrž če kuhat daš da je ok.uglavnem sm pri HMju,leklerku,kšn lidl k ma bodyje. kik pa samo zame pride v upoštev,mali sm edin štumfke tm kupovala k jih majo po ful v pakungi.

brcanje je pri nas pomoje lih tm okol polne lune bolj švoh ene tri dni.pol pa spet na polno.torej trenutno zelo slabo z brcami,tko da sm za vsako posebej hvaležna.

js bi tut že oktobra rodila.ampak 31ga :) prej pa ne. potem pa šele po praznikih. prvega upam da se ognemo-use!




(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 12:07:49   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**


jaz ne razumem kako ne morejo pri Lip Poljčane posteljic narediti mal na zalogo, določeno obliko, če vejo da se ful kupujejo, pol pa 3 mesece čakaš eno bedasto posteljico...user posted image



user posted image  čaki a to so ti rekli, da je tak dobavni rok al kaj?? Jaz bom danes malo v BC vprašala glede naročil in dobave ...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 12:22:30   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
js bi tut že oktobra rodila.ampak 31ga :) prej pa ne. potem pa šele po praznikih. prvega upam da se ognemo-use!


Tudi meni všečen datum, če bi že lahko izbirala. Pa 29.9.2010 (na očkov RD, ampak je kar zgodaj), 10.10.2010 in 20.10.2010. user posted image

Kar pa se tiče oblačilc iz Kika... Sem bila zadnjič tudi jaz tam, videla majčke po 1€, ampak se nisem odločila za nobeno... Sem edino nabavila enega pajaca in hlačke. Da pa material ne bi ustrezal določenim merilom, dvomim. Dandanes so povsod kontrole in verjemi, da si en Kik (ki imajo res precej trgovin po Evropi) ne bi privoščil tega. Mogoče je kaj bilo, ampak dvomim, da bi se "igrali" s tem. Zase pa sem tudi jaz pred user posted image  kupila kakšen kos, predvsem kavbojke so mi njihove prav... Majčke mi po večini niso všeč, je pa vse odvisno na kaj naletiš. user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: novembrke 2010
24.8.2010 12:29:26   
nov2010
zori82 - ja res nisem vedela da jih je že 6, saj pravim da sem jaz preletela smo zadnjo stran kjer sta bila 2 omenjena

aleunam - mogoče se mi zdi, da je mali mogoče mal mojmu podoben. saj nosek se najbolj vidi in se mi zdi da ima približno takega tudi mojuser posted image . Pa slikca k si jo prlepla je res svetovna

lottyka - res škoda za en teden dopusta ampak saj sta dva podaljšana vikenda tud super. Pa še tvoj je boljšo službo dobil kar je sploh enkratno.

Likanje - jaz likam samo od mojga srajce, pa kakšne majice od obeh, kakšne hlače ki so zmečkane. To je pa v glavnem vse. Gledam pa predvsem da poleti pred obešanjem vse lepo stresem in lepo obesi in je potlej malo manj zmečkano. Pozima pa itak iz sušilca takoj zložim. Tako da je likanje pri nas na sporedu tam nekje na 14 dni.

Glede datuma poroda - pa sva midva na morju ugotovila da bi bilo ful fino 28.11. To je namreč sestavljen datum iz najinih, moj ima 28 jaz pa 11user posted image . Ampak to pomeni, da naj bi en teden zamujali.

Madonca danes je pa res en čuden dan. Čisto nič se mi ne da in res komaj čakam da bo konec službe in pičim lepo domov. Pa potlej malo k tašči na obisk, k me bo gotovo spet na veliko z zelenjavo založilauser posted image .


No uživajte še naprej pa upam da nam danes ne bo prevroče, saj jutri pa spet malo ohladitve.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 24.8.2010 12:32:10 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?