aleunam
|
Tudi jaz sem si želela večjo poroko, pač, vsi sorodniki, s katerimi smo letno večkrat skupaj, če ne drugo vsaj na trgatvah + prijatelji. In je bilo vsega skupaj povabljenih 120 ljudi. Moj se je sprav strinjal, potem pa... Pač je prišlo do tega, da se ne bomo poročili, vsaj v kratkem ne. Ker tako hitro kot sem dobila voljo do poroke, sem jo tudi zgubila. Jaz sem si vedno želela poroko z "več" povabljenimi in ne priče+ožja družina. Nisem si mogla predstavljati, da greva z očetom proti oltarju in da na klopeh sedi 10 ljudi... Vem, da bi bilo teh par ljudi zelo veselih za naju, kot bi bili tudi ostali, ampak vse skupaj sem si predstavljala kot eno "žalostno" poroko. Potem pa teh par ljudi na večerjo in dan bi se končal. Mogoče si mislite, kaj pa tale bluzi, ampak tako sem si jaz predstavljala "majhno" poroko. V takem primeru bi se raje poročila kje na Maldivih, Mauriciusu, itd., da sva sama na pesku, saj veste, tiste klišejske poroke na morju. To mi je bilo sprejemljivo, majhna poroka tukaj pri nas pa ne. Enostavno sem si ta dan predstavljala kot en vesel dogodek z ljudmi, ki naju imajo radi in so srečni za naju (pa verjamem, da to niso samo starši in priče).
|