nadinne
|
simonmojca, vem ja da je kup krame vedno po prtljažniku...sej ne mislim reči, da mi je čisto vseeno kako na malo se zloži...čim manjše tem boljše...hočem samo povedat, da se ne bom ravno na popek metala in iskala ne vem kako super zložljive vozičke, ker pač nimam težav s prtljažnikom. Če bi mela mali avto, ja potem pa ja Kakega psa imaš? Pri meni ravno tast počasi razmišlja o nakupu psa...se ogreva za bernskega planšarja ali pa labradorca...jaz navijam za slednjega...obožujem pse, ampak ga na žalost nisem nikoi mogla imeti...oče ni dovolil, ker smo v malem stanovanju v bloku, pa 3 otroci smo bili. Gužva soncchhek, ja jaz grem sem pa tja ven na kak krajši sprehod...te dni nisem imela težavm ker koncentracije prahu niso bile velike, saj je non stop dež vse spral...včeraj sem pa šla samo peš od službe na vlak in joj joj na vlaku! Porabila cel pok robčkov...kar solze so mi dol tekle, z nosu pa slap itak. Kihanju pa ne konca. Moram po novo dozo pršila za nos...mi ga je zmanjkalo, pa itak se sedaj 3 tedne sploh nisem špricala Ej pol boš pa kot moj oče...je diabetik pa se tud skoz špika in meri sladkor. Joj js upam da gre ta kelih mimo mene. Že tako sem omejena pri hrani, pol pa še to...groza. No ja vsaj večno ne traja tejci1981, verjamem ja kakoje grozno dobiti plačo ko si na bolniški...jaz niti pomisliti noče, ker že tako dobim tringlt! A tebi je pa všeč zelen babyboom vozek? Tri ali štirikolesnik? Meni s 4 kolesi ni všeč...imam potem raje klasične štirikolenike. Sem se pa ogrela za sivega, če rdečega ne bom dobila...no ja če ne bom kupila česa drugega. Meni se pa ne zdi tako grozno kupit rabljen voziček...saj se vidi v kakem stanju je...to ni avto, ko ne veš kaka je mašina...no ja vsak po svoje. Js samo vem, da bom sama sigurno vozek potem prodala naprej...razen če ne bom spet kmalu noseča, kar pa dvomim. Je pa fino tkole gledat stvari za pikice naše a ne? Jaz vsak dan gledam po netu in gruntam kaj vse bi kupila...sem že kar malo obsedena...čeprav nič ne kupim še...ne vem imam kar občutek da je še prezgodaj, da bo to slabo znamenje...ne vem sicer zakaj ampak tak občutek...smešno saj vem...ampak kaj morem...čez kak mesec upam da nabavim jajčko alenaum, obvezno oprijeto majčko itak...zame bo to prvič v življenju...do sedaj nisem marala svojega špehca kazat, sedaj pa bom bušija z veseljem teh par mesecev Uživejte...uf js še dobre 3h v službi
|