aleksa83
|
Sem v bolniški zaradi zdravstvenih razlogov in mene tudi moti, da ne morem nikamor. redno si spremljam krvni tlak, pa vse in kaki dan vmes se res počutim odlično in takrat me ima, da bi šla vsaj za kako urco, k dedeku, ki je bil do pred kratkim v bolnici na obisk, pa prepis avta bi mogla narediti, ker mi je lizing poteko in sem ga izplačala, še konec meseca me je blo strah nesti bolniški list v službo,... Včasih bi šla po jogurt ali pa kaj v trgovino,pa počasi bi šla z mojim po nakupih za dojenčka, pa ne upam. Kar pa me najbolj moti je, da sem prej redno hodla na plavanje, sedaj pa ne upam in mi to zelo manjka.... Niti k njegovim staršem me moj ne upa peljati na obisk. saj res, da sem doma pomirjena, ampak tu pa tam pa res pride kaj nujnega, ko bi se mogla odzvati. In kako naj grema dojenčku kaj kupit? Pa saj bi moj peljal in res takrat ko bi se dobro počutila... Joj, začarani krog, ki me zelo vznemirja, kar pa ni preveč dobro za moje zdravje,... Ima katera podobne izkušnje? Kakšen nasvet? :/