|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
11.3.2010 13:12:24   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Ja, sej... itak da sem razbila enega iz ful lepega kompleta, ne onega navadnega za vodo,pa zakaj, pa zato, ker moj dragi ni sposoben v dveh dneh po obiskih zložit kozarce nazaj v omaro, sem pa enega butnila s šalco in je počil.user posted image Pizdil bo pa on name, da sm štor. No, sej sm res.user posted image

Jaz sem nazadnje razbila enega med pomivanjem (pomivam ročno in steklo je full tanko, pa sem preveč potisnila gobico v kozarec) in si porezala prst na črepinjah. Ko je moj g. Mož zagledal mojo krvavo roko in kri v koritu (prav lepo se je videla na beli peni od čistila), je skoraj omedlel. Potem pa naj bi šel on z mano v porodnišnico, ja, pa kaj še. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.3.2010 13:12:39   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Na, jst sem pa zakurila, da ne bo koga zeblo...čeprav danes ni nobenega mraza, niti zunaj ne, pa še sonček hoče bituser posted image ... razbila sem kozarec, zdej ima  še 15 min pavze za kavo (danes je še nisem), potem grem pa kuhat. Pa upam, da bo moj surlo od zjutrav v službi pustil, drugače bom... ma, ne vem, kaj bom. user posted image

Pa ne zlivat zoca v ostaek golaža!

Ja, sej... ej, sem še vedno v šoku... ne morem vrjet, kaj sm nrdila, nooo....user posted image Dobro, sem si že kavo solila in do zdaj je bil to moj višek blond momentov..sam tole pa... za pogreznit se!

Jst.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.3.2010 13:15:49   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ja, sej... itak da sem razbila enega iz ful lepega kompleta, ne onega navadnega za vodo,pa zakaj, pa zato, ker moj dragi ni sposoben v dveh dneh po obiskih zložit kozarce nazaj v omaro, sem pa enega butnila s šalco in je počil.user posted image Pizdil bo pa on name, da sm štor. No, sej sm res.user posted image

Jaz sem nazadnje razbila enega med pomivanjem (pomivam ročno in steklo je full tanko, pa sem preveč potisnila gobico v kozarec) in si porezala prst na črepinjah. Ko je moj g. Mož zagledal mojo krvavo roko in kri v koritu (prav lepo se je videla na beli peni od čistila), je skoraj omedlel. Potem pa naj bi šel on z mano v porodnišnico, ja, pa kaj še. user posted image

U, mater, pol so pa res tenki. Jaz sem samo svoj najljubši kozarec, ki mi ga je kupila bivša cimra, butnila ob pipo, ko sem ga pomivala in je tko nekak hecno počil, od znotraj...ga pa še vedno uporabljam, pijem iz druge strani... upam, da ne bom pozabila pa si enkrat klepetala porezala.user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.3.2010 13:15:55   
hektorina
Klemy, glavno da nobena žival ali človek pri snemanju tvoje mini-blond serije nista poškodovanauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.3.2010 13:17:08   
Klemy82

Klemy, glavno da nobena žival ali človek pri snemanju tvoje mini-blond serije nista poškodovanauser posted image

user posted image zaenkrat res ne...

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 980
11.3.2010 13:17:40   
hektorina
Hitro pljuni prek rame...pa golaž in solato umakniuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.3.2010 13:19:29   
Kerensa*
Ja, sej... ej, sem še vedno v šoku... ne morem vrjet, kaj sm nrdila, nooo....user posted image Dobro, sem si že kavo solila in do zdaj je bil to moj višek blond momentov..sam tole pa... za pogreznit se!

Izvoli mojega (da te potolažim):
na začetku svoje "kuharske poti" pred cca. 15-imi leti sem si zaželela naredit tenstan krompir. Pa dobim prvo navodilo: skuhaj krompir v slani vodi v loncu. OK, natočim vodo v lonec, posolim in vržem krompir noter. In seveda prižgem ploščo na štedilniku. Krompir se skuha - kaj pa zdaj? Dobim drugo navodilo: stenstaj ga. Vzamem krompir iz lonca, vmes se pošteno opečem (ker sem ga z roko jemala iz skoraj vrele vode), ga dam v skledo in stenstam z nekakšno veliko vilico (al' kako naj tistemu rečem). Tretje navodilo: nalij olje v ponev, spraži na njem narezano čebulo, vrzi krompir gor in ga "spraži". Naredim. Četrto navodilo: postrezi. In postrežem na krožniku. Reakcija prvega (in edinega) poskuševalca: izpljunil je krompir in preostanek s skledo vred vrgel v smeti. Zakaj? Ja nihče mi ni rekel, da moram krompir olupit'
!!!

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 11.3.2010 13:20:12 >

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.3.2010 13:22:44   
Klemy82
user posted image ...user posted image aja, še to! Čez noč mi je v komo padla roža, ki sem jo dobila od tasta za 8. marca. Pa tooooook je bla lepaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mini vrtnica v lončku... pa je čist hin videt, prestavila sem jo iz spalnice v kuhinjo na okno (v bistvu od tašče ideja), pa ji je pretoplo. Čist povešena jeuser posted image ... sem jo dala nazaj v spalnico pa upam, da k sebi pride... Ma joooooj, kaj je bil to en dan včeraj nooooo...HB, da ga ni več!user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 983
11.3.2010 13:25:20   
Klemy82

Izvoli mojega (da te potolažim):
na začetku svoje "kuharske poti" pred cca. 15-imi leti sem si zaželela naredit tenstan krompir. Pa dobim prvo navodilo: skuhaj krompir v slani vodi v loncu. OK, natočim vodo v lonec, posolim in vržem krompir noter. In seveda prižgem ploščo na štedilniku. Krompir se skuha - kaj pa zdaj? Dobim drugo navodilo: stenstaj ga. Vzamem krompir iz lonca, vmes se pošteno opečem (ker sem ga z roko jemala iz skoraj vrele vode), ga dam v skledo in stenstam z nekakšno veliko vilico (al' kako naj tistemu rečem). Tretje navodilo: nalij olje v ponev, spraži na njem narezano čebulo, vrzi krompir gor in ga "spraži". Naredim. Četrto navodilo: postrezi. In postrežem na krožniku. Reakcija prvega (in edinega) poskuševalca: izpljunil je krompir in preostanek s skledo vred vrgel v smeti. Zakaj? Ja nihče mi ni rekel, da moram krompir olupit'
!!!

user posted image   razumljivo, če je pa bil nepopoln recept.

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.3.2010 13:26:02   
hektorina
Ja take stvari se v začetku definirajo! Kak šlampast receptuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 985
11.3.2010 13:31:31   
resnično srečna
čau bejbe...

evo pa sem z razgovora...mater ampak tole pa je 2 mač...je bilo tolk luštno, da sem pozabila, da sem tam zarad službe he he...samo sta se pa moja dva izpraševalca izkazala...tko neobremenjeno in fajn...

jima je pa ena pred mano prepovedala, da jo tikata...sta bila še malo šokirana...

in ko sem jima povedala, da so oni edini, ki so se sploh javili na mojo prošnjo sta rekla, da očitno ne pozna folk več bontona...valda vsaj nazaj napišeš, da jim ne ustrezaš...ja pa jade...taki ne živijo več skoraj v Sloveniji...

so pa baje dobili kupe pošte...tko da...eh...upam, da pridem vsaj v ožji izbor naslednji teden...

drugače pa o čudnih pripetijah bi jaz lahko napisala roman...klemy ne sekiraj se...sem zadnjič ulila blesav malinov sirup na solato...ker ima Mercator enako flašo...grrrr...se je moj tko režal...pa sem opazila takoj, ko je začelo tečt samo ****t ga...sladkih redkvic nihče ne mara...

glede razbijanja pa...eh največji štor sem bila med nosečnostjo...drugače me pa tudi boli, če se mi kak kos iz servisa samo okruši...kaj šele razbije...sem navezana na svoje stvari očitno...

danes pri nas kuhamo: puranje zrezke v omaki, popečen krompir z mladimi cuketami in solata...

sladica je bila včeraj obilna (skutne palačinke pečene v pečici) zato danes hujšamo...bom naredila samo popečene banane v omaki iz groznih sadežev...

pospravljanje doma: ha ha...ustvarjalni kaos...bomo zagnali počasi sužnje...

ajde...uživajte

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.3.2010 13:31:34   
Kerensa*
Ja take stvari se v začetku definirajo! Kak šlampast receptuser posted image

A ne? user posted image In enaka navodila sem dobila, ko sem šla prvič pečt jajca na oko. Vse lepo in prav, ampak nihče mi ni rekel, naj dam olje na ponev, samo - razbij jajce nad ponvijo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 987
11.3.2010 13:31:56   
Klemy82
Uf, jst pa že od nedelje sanjam o Ikei. Sva bla na obisku pr enih kolegih... ful hude šalce za čaj... itak iz Ikee pa ful poceni, keri hudi glaži..Ikea, ful dober prt..Ikea... Aaaaaaaaaaaa...pa moj neče it. No, sej glede na to, da se je najin avtek očitno odločil, da bo še malo na bolniški, po moje res ne bi bilo pametno, dokler ga ne poštimamo v nulo... ampak jst sanjam tiste šalce...user posted image Ehhh, nč, grem jst raj skuhat kosilo...

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 988
11.3.2010 13:34:34   
Kerensa*
Jaz sem posteljo našla v Ikei, pa me moj g. Mož noče peljat gor! user posted image

Ej, mRRhe, a se zmenimo za en kolektivni obisk Ikee?

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.3.2010 13:38:04   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

čau bejbe...

evo pa sem z razgovora...mater ampak tole pa je 2 mač...je bilo tolk luštno, da sem pozabila, da sem tam zarad službe he he...samo sta se pa moja dva izpraševalca izkazala...tko neobremenjeno in fajn...

jima je pa ena pred mano prepovedala, da jo tikata...sta bila še malo šokirana...

in ko sem jima povedala, da so oni edini, ki so se sploh javili na mojo prošnjo sta rekla, da očitno ne pozna folk več bontona...valda vsaj nazaj napišeš, da jim ne ustrezaš...ja pa jade...taki ne živijo več skoraj v Sloveniji...

so pa baje dobili kupe pošte...tko da...eh...upam, da pridem vsaj v ožji izbor naslednji teden...

drugače pa o čudnih pripetijah bi jaz lahko napisala roman...klemy ne sekiraj se...sem zadnjič ulila blesav malinov sirup na solato...ker ima Mercator enako flašo...grrrr...se je moj tko režal...pa sem opazila takoj, ko je začelo tečt samo ****t ga...sladkih redkvic nihče ne mara...

glede razbijanja pa...eh največji štor sem bila med nosečnostjo...drugače me pa tudi boli, če se mi kak kos iz servisa samo okruši...kaj šele razbije...sem navezana na svoje stvari očitno...

danes pri nas kuhamo: puranje zrezke v omaki, popečen krompir z mladimi cuketami in solata...

sladica je bila včeraj obilna (skutne palačinke pečene v pečici) zato danes hujšamo...bom naredila samo popečene banane v omaki iz groznih sadežev...

pospravljanje doma: ha ha...ustvarjalni kaos...bomo zagnali počasi sužnje...

ajde...uživajte

No, držim pesti zate, ja.user posted image
Da pa pri nas večina podjetij ne odgovaja na prošnje je pa že itak standard. Da o bontonu raje ne bi.
Lep dan vsem, grem kuhat, se tipkamo kaj kasneje.

Jst.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 990
11.3.2010 13:39:05   
hektorina
Nekaj je z mano definitivno narobe... Sploh nisem tipična baba. Imam ganc novo kuhinjo, pa je taka žalostna. Nobene rože, porcelan mi je mama kupila, ker bi jaz čisto mimo brcnila, ni prta (o.k. tu je izgovor moj sinko). Nimam nekega odnosa do teh drobnarij... Pa mi je ful všeč, ko vidim tako domačo kuhinjo in ko prijateljice s tako ljubeznijo govorijo o novem bešteku, pa kavnih skodelicah.

Resnično srečna več kot pol uspeha je bila tvoja sproščenost. verjami "izkušeni" iskalki zaposlitve. Vedno je tako, da je ogromen del tudi na tebi. Da ti je človek s katerim se pogovarjaš všeč na prvo žogo. No, iskreno upam, da imam prav!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.3.2010 13:39:26   
Klemy82

Jaz sem posteljo našla v Ikei, pa me moj g. Mož noče peljat gor! user posted image

Uuuu, jst sem za. user posted image Samo rabimo potem kar en šlepar najet, se mi zdi!user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.3.2010 13:39:57   
hektorina

Popeljite me prosim v čudovit svet dekorativnega opremljanja stanovanja...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.3.2010 13:55:39   
Anonimen
hey hey...pauza!

pranim uno krama sobo, kjer bo od sobote dnevna soba. in mi je pred vhodom zmajnkalo placauser posted image user posted image

pa ene 24 x moram na podstresje znest vso pi.č.ko mat.ernouser posted image user posted image user posted image

pa pol pobelit, pa most od spalnise podret, pa ...aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Neposredna povezava do sporočila: 994
11.3.2010 13:56:49   
Anonimen
podarim:

vse zivo.

pogoj:
danes in da ne odpirate skatel!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
11.3.2010 14:49:09   
Arwenko
Joj Miška, ne sprašuj, jaz bi tudi morala tako čistko naredit doma, pomoje bi morala naročit keson za smeti ne, toliko krame se je nabralo. Pa če nimam časa, odkrito povedano, po službi zvečer ni energije za take stvari, če vikende pa raje kaj skupaj počnemo, sobotni dopoldnevi itak trgovina, tržnica, klasika, popoldne malo počivamo, v nedeljo kam gremo, pa je vikend mimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.3.2010 15:18:27   
hektorina
Uf, sem mislila, da sem total nesposobna mama in žena. Sploh na nekaterih temah se čudim, da sem preživela, glede na to, kak mi nič ne uspe spravit v red med tednom. Joj, kak je fino slišat: raje sem z družino, kot pa da glancam. Sem ista, čeprav si potem sama sebi včasij nabijam slabo vest. Lepo se imejte!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.3.2010 16:14:04   
Kerensa*
Jaz sem posteljo našla v Ikei, pa me moj g. Mož noče peljat go! user posted image

Uuuu, jst sem za. user posted image Samo rabimo potem kar en šlepar najet, se mi zdi!user posted image

Madela ima navečji avto. user posted image

By the way - zadela sem dve vstopnici za koncert Seke Aleksić, ki bo to soboto, 13.03., na Gospodarskem razstavišču. Če g. Mož ne bo hotel iti z mano, z veseljem vzamem eno od vas (če je katera pripravljena iti).
user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.3.2010 17:43:06   
Anonimen
draga moja hektorina....

sam jst !MORAM vsake tolko mal odkidat. ker, ce nebi, še otrok nebi našla zvečer!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
11.3.2010 17:47:19   
Shorty_

Dobro jutro. user posted image

Najprej Gitina mama, zdaj tvoj oče, Shorty. Upam, da se bo tako hitro pozdravil, kakor Gitina mama. user posted image Je že kaj novic
?

Ati je doma, očitno močnejši epileptični... naj tako ostane,,, je pa mami na urgenci s svojo nogo... mah naj bo že konc te zime...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?