|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
11.3.2010 17:51:50   
Anonimen
super sorty!!!!user posted image

tisto nogo bojo pa ze postimali!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.3.2010 17:52:29   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

super sorty!!!!user posted image

tisto nogo bojo pa ze postimali!!!!user posted image user posted image

je že 3 al 4 ure tam še ni prišla do slikanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.3.2010 17:55:55   
viroza
Shorty držim pesti za oba in upam da bo vse O.K.Kar se pa čakanja tiče.V pon.sem bla s tamalim 5 ur pri dohtarju imaš da poplezaš.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.3.2010 17:57:01   
Anonimen
ja, sj vem! ko sem jst mojo mami peljala z zlomljeno nogo na urgenco, kako sve rentgen cakale!user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.3.2010 18:00:03   
resnično srečna
joj aShorty teb se tud ne neha sekirancija...upam, da bo oče čim hitreje prišel spet k sebi, pa da z mamo ni hujšega...

glede pospravljanja...mah jaz imam rada lepo...da se barve skladajo, pa da me kakarožica razveseljuje...trenutno mi Bromelia ful lpo cveti...pa sem aberveznik drugače...ampak mi je pasala v predsobo in očitno je na idealnem mestu saj tam na koncu v kotu čez zimo sušimo perilo...

odvečne stvari pa...eh se jih nekako skušamo znebiti sproti...no nekaj gre v našo letno rezidenco...

IKEA...jest sem za...nazadnje smo šle skupaj s kolegicami aprilkami...5 visoko nosečih žensk v kombiju...cel žur...so tako luštne slikice bile he he...ljudje so nas pa samo gledali...smo bile pa vse v zadnjem mesecu...he he...joj kolk so to luštni spomini...mi pa ni težko peljat...imamo karavana in trugo na strehi...in dokler še nimam službe bi se kako dopoldn dalo skočiti...

hektorina...jah upam...da se kaj pametnega iscimi...ker tole je res tako odštekana firma, da bo delo tam cel izziv...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.3.2010 18:02:29   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
IKEA...jest sem za...nazadnje smo šle skupaj s kolegicami aprilkami...5 visoko nosečih žensk v kombiju...cel žur...so tako luštne slikice bile he he...ljudje so nas pa samo gledali...smo bile pa vse v zadnjem mesecu...he he...joj kolk so to luštni spomini...mi pa ni težko peljat...imamo karavana in trugo na strehi...in dokler še nimam službe bi se kako dopoldn dalo skočiti...

Midve se lahko kar zmeniva za naslednji teden (četrtek ali petek dopoldan), če si za... če bi šla pa še kakšna zraven, pa še toliko bolje, kar se mene tiče. user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.3.2010 18:04:30   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiii, bromelija!!!!prva roza, ki sem jo dobila od mojega!!!!(pa tudi zadnja živauser posted image )

samo mi je crknila po hitrem postopku! mogoce mi je zelela kaj dopovedat!user posted image ma ne....zasnje case je prav priden ta moj mucenik!

za ikejo pa se ne bom prijavila. sem impulzivni kupec in ne bi blo dobro za druzinski proracun!

(odgovor članu resnično srečna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.3.2010 18:05:39   
Kerensa*
za ikejo pa se ne bom prijavila. sem impulzivni kupec in ne bi blo dobro za druzinski proracun!

Ne ga srat... saj sem jaz tudi... a ne bi bilo fajn, če sva (najmanj) dve takšni na kupu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.3.2010 18:24:00   
Arwenko
Jaz bi tudi Ikeo user posted image

Pa sem trenutno brez financ pa z ekstremnim pomanjkanjem časa. Res pa je, da meni ni tak problem skočit po službi iz Mb gor.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.3.2010 20:12:41   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Midve se lahko kar zmeniva za naslednji teden (četrtek ali petek dopoldan), če si za... če bi šla pa še kakšna zraven, pa še toliko bolje, kar se mene tiče. user posted image

Uf, jst bi šla zraven, ampak naslednji teden ne gre. Nikakor, noben dan.

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.3.2010 6:20:38   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Resnično-srečna, a bi šlo po 20-em, pa še Klemy vzameva s sabo? Moj predlog je, da si potne stroške (bencin) seveda delimo. Do takrat pa mogoče še eno prepričamo, da gre zraven (potem pa že ni več prostora v avtomobilu user posted image ).

Miška - otroški dodatek je že na TRR, tako, da ti želim srečen shopping in pričakujem poročilo o nakupljenem. user posted image

Jaz imam danes en kup dela (predvsem popoldan), ampak dopoldneva ob kavi in računalniku si pa ne bom pustila vzeti. Kvečjemu takrat, ko greva s Fleko na kavo oz. na DVE KAVI.
user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.3.2010 8:16:18   
Colt
Dobro jutro vsem. Torej, kolegica me je prijazno spomnila da imam danes god in če se ne motim, se ''ptički ženijo'' tudi danes. No, častim sledeče:

K je ravno petek:
http://www.youtube.com/watch?v=4cY626muesw

Za vizualno in glasbeno izjemno doživetje, edinstvena Josipa...
http://www.youtube.com/watch?v=iJAm7t7Geb8

Še ena zelo stara od Čukov, v original izvedbi..me gane vedno znova in znova:
http://www.youtube.com/watch?v=XPcaer2V0QE

Torej...krasno jutro vsem skupaj :)

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.3.2010 8:39:19   
noranate
Dan, vam mal nazdravim s kapučinom user posted image . Očitno so res otroški in se okupirale trgovineuser posted image . Men se nč ne šopingira, grem pa jutr mal do frizerja. Bomo šli šopingirat kmal v Lj, to je ponavad v nedeljo, ko otroke zapeljeva v Supernovo in tam si dajo dekline duškauser posted image .
Colt hvala za dvigovanje morale (z glasbo seveda)user posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.3.2010 8:43:03   
Anonimen
ooooo, hvala za porocilo, kerensa!user posted image
itak...po zobarju se bom sla tolazit v stacunouser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.3.2010 8:45:20   
noranate
Miška user posted image user posted image user posted image user posted image , sorry, ne morem nehat. Si te že predstavljam s vso trdo ličnico od injekcije, poln vate v ustih, kako paradiraš po štacunah. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.3.2010 8:45:24   
Colt
Naj mi prisotne oproste, ampak ne morem si kaj da ne bi dal sledečega linka. Še prej pa opozorilo...Miška, nikakor ne smeš kliknit sledečega linka...

http://www.youtube.com/watch?v=dHFJxkRWFg4

Je sicer zelo simpatična risanka, zahteva pa zelo ekspliciten smisel za humor ob gledanju...user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.3.2010 8:47:19   
hektorina
Dobro jutro. Evo spisala nekaj ponudb, pa faktur... Bolj žalostni zneski sicer, ampak vsaj nekaj bo. Ne pridem k sebi, da je že peeeeeeeeteeeeeeeeek! Najljubši dan v tednu-meniuser posted image . Delam do 12.00 in se mi zdi, da je popoldne samo moj!

Evo, jaz sem tudi s financami bolj tak, tak... Še nikol ni blo stanje tak žalostno, kot je sedaj, kakšne 3 mesece nazaj. Pa ne bom jokcala, ker vem, da to, kar zasluživa ni tako zelo malo, samo naučiti se bom mogla malo bremzat!

Pa še to: Shorty, zelo sem vesela, da je vse o.k.!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.3.2010 8:49:05   
noranate
user posted image user posted image user posted image , sam Colt, če bi bla jaz sedaj na Miškinam mestu, mislim da bi te lovila do konca tvojih dniuser posted image user posted image . Temu se reče zbijanje morale.
Saj drgač le pa luštna tale risanka, sam moje hčere jo ne bi smele videtuser posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.3.2010 8:51:54   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Naj mi prisotne oproste, ampak ne morem si kaj da ne bi dal sledečega linka. Še prej pa opozorilo...Miška, nikakor ne smeš kliknit sledečega linka...

http://www.youtube.com/watch?v=dHFJxkRWFg4

Je sicer zelo simpatična risanka, zahteva pa zelo ekspliciten smisel za humor ob gledanju...user posted image user posted image user posted image

Ej ti, kako neuvidevno od tebe...Colt, ti ti. Dobro si vedel, da bomo druge radovedne, ker si opozoril samo Miško! Mene tudi čaka .... pa ni blo glih prijetno videt tiste igle. A veš, da me je pri zobarju samo neznansko strah igle... drugače se injekcije ne bojim. Mi je pa enkrat pulila zob in ker mi injekcija ni prav prijela sem "na živo" čutila puljenjeuser posted image . Mi je hitro "vžgala" še eno in se mi je zdelo, da mi bo pri nosu ven pogledala, tak da....bljak!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.3.2010 8:51:56   
Anonimen
ja pa ste smotani!user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.3.2010 8:52:41   
Anonimen
user posted image . Mi je hitro "vžgala" še eno in se mi je zdelo, da mi bo pri nosu ven pogledala, tak da....bljak!

hvala tudi tebi hektorina!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.3.2010 8:52:43   
Colt
Noraname, zelo jasno sem napisal da ne sme kliknit in pogledat tistega linka. Pa čeprav traja samo dve minuti. Zanjo so namenjene tiste tri pesmice zgoraj...in to bo čist dovolj za dvig morale :)

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.3.2010 8:55:43   
noranate
ja, ja Colt, je rekla šoja lisici, da ne sme v kokošnjak user posted image user posted image user posted image . Ma madonca, me neki hormoni mečejo al kaj, ma sem res žleht, tud bi zgleda rabila eno injekcijouser posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.3.2010 8:55:54   
hektorina

user posted image . Mi je hitro "vžgala" še eno in se mi je zdelo, da mi bo pri nosu ven pogledala, tak da....bljak!

hvala tudi tebi hektorina!user posted image

Ebenti, spet sn ga zas...ala. Miška oprosti!!! To je bilo v moji rani mladosti, prejšnje tisočletje. Od takrat je medicina (posebaj zobozdravstvo) zelo napredovalo. Ko sem bila jaz še mala (ponavljam prejšnje tisočletje) so še skoraj z macolami delili narkozo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.3.2010 8:56:49   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

rabila eno injekcijouser posted image .

Ja in...vidiš kako oviro, noranate?user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?