|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
12.3.2010 9:41:42   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

če mu ni prav lahk kar greuser posted image .

E, zdaj sem v živo videla tvojga hrčka, kako si oprta culico zvezano na palico preko svoje male povešene ramice, še zadnjič z žalostnimi očkami poboža svojo kletko, pomaha v slovo ter z vzdihom odide v bel dan...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.3.2010 9:45:32   
Colt
Hekta, dobro napisano...zelo ''doživeto'' user posted image user posted image Madela, Abba pa vedno paše, zvezda stalnica, že čist brezčasna..

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.3.2010 9:47:56   
noranate
Colt (Gregorček) vse najboljše za god. A se tud ti kaj ženiš?user posted image Ptičke dans tolk razganja, da je kaj, je nalezljivo?user posted image
Naš g. hrček nas pa ne bi mogel zapustit v tolk elegantno filmskem stilu, ker ma preveč zamaščeno rit, in se zadeva povsod, pa tud ne ljubi se mu, ker komaj kaj pogleda iz svoje luknjeuser posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.3.2010 9:53:15   
hektorina

Colt (Gregorček) vse najboljše za god. A se tud ti kaj ženiš?user posted image Ptičke dans tolk razganja, da je kaj, je nalezljivo?user posted image
Naš g. hrček nas pa ne bi mogel zapustit v tolk elegantno filmskem stilu, ker ma preveč zamaščeno rit, in se zadeva povsod, pa tud ne ljubi se mu, ker komaj kaj pogleda iz svoje luknjeuser posted image .

Ha,ha...mora bit faca, ta tvoj mali sostanovalec. Pol pa ita skupaj do frizerja, da bo on tud luškan...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.3.2010 9:54:29   
hektorina
A, da ne pozabim... Vse najboljše za god Grecoltuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.3.2010 9:54:35   
Colt
Noraname, fala lepa user posted image user posted image Evo, ko smo lih pri Abbi..njihov zagotovo najbolj žalosten komad, pa tudi čist preveč lep..

http://www.youtube.com/watch?v=OuJl1T-trLw

...in tale del besedila: Tell me, does she kiss..like i used to kiss u, does it feels the same, when she calls your name....

Ma za znoret lepo user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.3.2010 9:55:31   
noranate
On je dolgodlaki hrček in če bi ga obrila, bi bil kot podganauser posted image . Ne bi tega preneslauser posted image . Mamo pa pestre noči, tolk vrti tisto kolo, da grem včasih pogledat, da ga ni mogoče kap, ko za trenutek vse utihne.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.3.2010 9:56:37   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Noraname, fala lepa user posted image user posted image Evo, ko smo lih pri Abbi..njihov zagotovo najbolj žalosten komad, pa tudi čist preveč lep..

http://www.youtube.com/watch?v=OuJl1T-trLw

...in tale del besedila: Tell me, does she kiss..like i used to kiss u, does it feels the same, when she calls your name....

Ma za znoret lepo user posted image

Tebi je bila pa nežnost in romantika položena v zibko...op. popravek...v goduser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.3.2010 9:57:07   
noranate
Ohhh, to je pa teh best komaduser posted image .  Se kar topim, madona sneg se mora topit, ne pa jaz, kdo bo pa delaluser posted image .
Colt, super, po mojem okusu, to bo golaž dober, zasluge so pa tvojeuser posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.3.2010 9:57:45   
hektorina

On je dolgodlaki hrček in če bi ga obrila, bi bil kot podganauser posted image . Ne bi tega preneslauser posted image . Mamo pa pestre noči, tolk vrti tisto kolo, da grem včasih pogledat, da ga ni mogoče kap, ko za trenutek vse utihne.

Kaj pa kakšni prameni, al pa masaža lasišča (kožuščka), al pa kaki dreadyuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.3.2010 9:58:37   
noranate
Hektorina, mislim da si našega Colta dobr ocenila. Sam Colt, ti se moraš merkat šarf deklin, ker mam občutek, da te vrtijo, kok jim paše. Moraš razvit obrambni mehanizemuser posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.3.2010 10:00:38   
noranate
Hektorina user posted image user posted image user posted image user posted image , trebuh mi bo poču, kolk se dans smejim. Si predstavljaš, da mi frizerka nardi dreade, pridem domov...... tam pa tišina. Mislim, da tud do stranišča ne bi prišla, kaj šele do spalnice. Bi morala spat kar v kozolcuuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.3.2010 10:01:34   
Colt
Ja no...Rojenice in Sojenice se imele svoje plane očitno...sedaj mamo kar mamo user posted image Je pa tale ''The winner takes it all'' skoraj biografska zgodba Agnethe, AneFride, Benija in Bjorna...kaj so oni skoz dali...skoraj vsak z vsakim se lahk reče user posted image morda tudi iz tega dejstva izhaja njihova genialnost in brezčasnost.

Sicer pa...kot sem že na FB napisal, fala za čestitke, po vse darilne pakete nad 50kg, pridem iskat na dom user posted image user posted image

Hektorina, par strani nazaj sem pripopal tri linke, svetujem ogled user posted image

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.3.2010 10:06:48   
hektorina
Colt, sem poslušala, takoj zjutraj, ko sem uletela za PC.user posted image user posted image user posted image lepo.

Če pa boš imel v življenju kakršenkoli "love" problem s kakšno pripadnico našega spola... ji povej, da poznaš kar nekaj hudih tet in da je ena celo že malo v letih...in včasih ni več prav razsodna (sebe mislim...user posted image )user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.3.2010 10:12:44   
hektorina

Hektorina user posted image user posted image user posted image user posted image , trebuh mi bo poču, kolk se dans smejim. Si predstavljaš, da mi frizerka nardi dreade, pridem domov...... tam pa tišina. Mislim, da tud do stranišča ne bi prišla, kaj šele do spalnice. Bi morala spat kar v kozolcuuser posted image

Ja, če bi mela srečo...bi ti ratalo prit do kozolca! Hrček pa v tvoji pojstli. In pol bi milostno prišel on tebe ponoči "čekirat", da te slučajno na kozolcu ne bi kap. Aja, še to. Mogoče bi ti celo kako kolo montirali v kozolcu...da bi mela kaj početuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.3.2010 10:14:15   
noranate
Hektorina, zdaj pa dostuser posted image .................... ker se bom polulala user posted image user posted image user posted image . V kozolcu bi štakorjem dreade delalauser posted image .
Mislim,da moj g. soprog ne bi maral hrčka zraven v posteljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.3.2010 10:17:08   
hektorina
Dobro, no. Ne bom več. Pa glih sem se zalaufala... Sem že imela cel scenarij za mini serijo "Rasta hrček kozolčari s svojo lastnico" pripravljen...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.3.2010 10:20:32   
Colt
Do nedavnega so bili popularni psi....no ja, je treba it naprej,ne...user posted image user posted image

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.3.2010 10:22:12   
noranate
Hektorina, dans zvečer mam obiske, kaj naj vržem na mizo. Pečt se mi ne ljubi, naj spacam skup kakšen marmorni kolač al kaj podobnegauser posted image . Mislim, da bom kar domače salame narezala, pa šunko, ..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.3.2010 10:22:49   
noranate
Coltuser posted image user posted image user posted image , madona si pokvarjen, kot vojna zaloga živil user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.3.2010 10:33:05   
hektorina

Hektorina, dans zvečer mam obiske, kaj naj vržem na mizo. Pečt se mi ne ljubi, naj spacam skup kakšen marmorni kolač al kaj podobnegauser posted image . Mislim, da bom kar domače salame narezala, pa šunko, ..user posted image

Jezus, si me prestrašla s prvim delom vprašanja? Sem že mislila, da je mali Rasta v nevarnosti... Čuj še nekaj a si vedela to: Podlasica lahko pogine, če ne dobi samca , ko je čas parjenja.user posted image .

Zdaj pa resno
jaz bi na tvojem mestu kupila zamrznjene „pizza“ žepke. Hitro pripravljeno, menda ga ni junaka, ki jih ne bi imel rad in še najvažnejše...poceni so. Kaj lahko povem, da so od Pečjaka al je to reklama?user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.3.2010 10:34:59   
noranate
Sem že probala te pizza žepke. Sam to pridejo 4 odrasli in bi jim bil to posladekuser posted image . Moram it na bolj konkretko stvar. Hrček je pa bolj lahek zalogaj, bolj za zobotrebecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.3.2010 10:46:59   
hektorina

Sem že probala te pizza žepke. Sam to pridejo 4 odrasli in bi jim bil to posladekuser posted image . Moram it na bolj konkretko stvar. Hrček je pa bolj lahek zalogaj, bolj za zobotrebecuser posted image .

Daj vsakemu svoj "pakl" (beri: vrečo) žepkov... Ne, saj ne... Pojma nimam, jaz svojih gostov ne razvajam, ker so potem prepogosto gosti... o, poglej kaka lepa besedna igrica-prepogosto gostiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.3.2010 10:51:23   
noranate
Mislim,da bom ostala pri domačem narezku, pa kumarice, paprika, spečem pogačo. Ponoč naj pa žejajouser posted image .
zdaj pa grem dokončat golaž, pa solato očistit, pa mal skidat po hiši, sužnja že piskata, sta opralauser posted image . Lep dan želim in še lepši vikenduser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.3.2010 11:25:45   
Colt
Kar trije veliki umetniki so dodali svoj pečat k tej izjemni mojstrovini...ampak Madam Lauparjeva pa je zadela najbolj v polno...

http://www.youtube.com/watch?v=BX9vAvKzGM4

"I Drove All Night"

I had to escape
The city was sticky and cruel
Maybe I should have called you first
But I was dying to get to you
I was dreaming while I drove
The long straight road ahead, uh, huh

Could taste your sweet kisses
Your arms open wide
This fever for you is just burning me up inside

I drove all night to get to you
Is that alright
I drove all night
Crept in your room
Woke you from your sleep
To make love to you
Is that alright
I drove all night

What in this world
Keep us from tearing apart
No matter where I go I hear
The beating of your heart
I think about you
When the night is cold and dark
No one can move me
The way that you do
Nothing erases the feeling between me and you

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA

Natasa Brus (0%)

Borut Kobal (0%)

BARBIČ MATIJA (0%)

KOROŠEC SARA (0%)

KENDA ŠUSTER NATAŠA (0%)

LUČOVNIK MIHA (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!