|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
12.3.2010 8:56:54   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.3.2010 8:58:32   
hektorina
Drugače pa Miška...res bom mislila nate. Držim pesti, pol boš pa poročala, kako je šlo. Zmenjeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.3.2010 8:59:34   
Anonimen
bom!
ce bom sploh se tlačila to naso ljubo zemljicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.3.2010 9:01:28   
pridna_janja
dobro jutro 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.3.2010 9:01:39   
noranate
Miška, kar pogumno, saj veš kako pravijo: vse za lepotouser posted image . A ti veš, kakšne bolečine trpijo tiste, ki si dajo umetne joške, al pa zadnjico ko jim podlagajo....user posted image ,     user posted image user posted image user posted image .
Hektorina, ni kandidata, ki bi me pičuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.3.2010 9:01:44   
madela
Dobro jutro vsem skupaj user posted image

Shorty,me veseli,da je z očetom boljše in da ni bilo tisto najhuje user posted image
Miška,srečno pri zobarju,mi smo bili 2 dni nazaj in moram pohvalit otroke,ker so vse zelo pridni,kar se zobarja tiče in nasploh zdravnikov user posted image user posted image

Zdaj pa šibam počasi v Maribor,je treba taščo peljat na sodišče...nisem uspela zrihtat,da sploh ne bi šla user posted image
Ne vem kaj jim bo lahko koristnega povedala,ker je itak pozabila...vsaj veino podrobnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.3.2010 9:04:00   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Hektorina, ni kandidata, ki bi me pičuuser posted image

Pa kam gre ta svet...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.3.2010 9:04:28   
noranate
Madela, srečno, pa živčke ojačajuser posted image . Duplo dozo kofeta v tazadnjo, pa bouser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.3.2010 9:05:04   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

bom!
ce bom sploh se tlačila to naso ljubo zemljicouser posted image

Miška, glavo gor, vse bo o.k. Če bi pa karkoli šlo narobe (pa ne bo!)...me lahko prideš "skup zlamat"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.3.2010 9:06:11   
noranate
Hektorinca, a ti si mene mal prvoščiš?user posted image
user posted image user posted image saj prav je tako, jaz pa komaj čakam, da mam kaj čvekat, kosilček se kuha in ne boste verjeli, sonceeeeeee sijeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Sam da stopi še teh 40 cm snega, pa bom najsrečnejši človek na svetuuser posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.3.2010 9:06:40   
madela
Eh,Miška...jaz sem pa po naslovu spodnje teme sklepala,da gre kateri od otrok k zobarju...zdaj pa odprem in vidim,da greš ti user posted image

Ti si pa že tako velika punca,da boš pa ja prestalauser posted image Saj ja ni tako hudo. Sicer pa če greš po več letih ne bo ni kaj delala,morebiti te pošlje na slikanje,da vidi kaj se dogaja s koreninami,drugič pa zna bit že kaj dela. Prvič po tolikih letih pa se nič ne boj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.3.2010 9:07:55   
Anonimen
malega sem prejsnji teden peljala.
pa me je zvijalo za znoret!
ves kako me sele danes!

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.3.2010 9:10:03   
hektorina

Sam da stopi še teh 40 cm snega, pa bom najsrečnejši človek na svetuuser posted image .

Če pa uleti še kak pik, pik....bo pa že kičasto lepo. A ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.3.2010 9:12:21   
madela

Madela, srečno, pa živčke ojačajuser posted image . Duplo dozo kofeta v tazadnjo, pa bouser posted image .

Jaz grem itak malo v šoping,s sodiščem se bo pa že sama ukvarjala user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.3.2010 9:16:14   
noranate
Hektorina, pik pik bo vejretn jutr, ker bom lepaaauser posted image .
Madela ne boš šla na sodišče, a veš kak boš na zgubi......... ne boš videla vseh tistih samovšečnih, zavaljenih odvetnikov s krvavimi očmi in podočnjaki do ritiuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.3.2010 9:17:26   
hektorina

Madela ne boš šla na sodišče, a veš kak boš na zgubi......... ne boš videla vseh tistih samovšečnih, zavaljenih odvetnikov s krvavimi očmi in podočnjaki do ritiuser posted image .

,

user posted image user posted image

Ja Medela, vsaj oko vrži malo po hodnikih...ti bo pol lepši dan.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.3.2010 9:19:05   
madela

Zakaj boš pa jutri posebno lepa user posted image
Hmm,pa veš da bodo tudi oni na zgubi,ko mene,velike tečnobe ne bodo gledali user posted image user posted image Bodo zgubili še en trenutek za dokazovanje svojega prav user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.3.2010 9:23:08   
noranate
Živela Madela, že vidim odvetnike, kak bežijo po hodnikih kot podgane (mimogrede, če so cepljeni, bi mela odličn prigrizek za kačonauser posted image ).
Jutr grem pogledat frizerja user posted image in bom v special izdanju.

Grem na hitr g. hrčku spucat kletko, ker me že mal čudno gledauser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.3.2010 9:25:11   
madela
user posted image user posted image user posted image

Pozdravi g. hrčka user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.3.2010 9:26:11   
madela
Aja,pa kako slikco jutri,ko prideš od frizerja bi lahko delila še z nami user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.3.2010 9:28:01   
hektorina
No, Noranate se veselim (skupaj s tabo) novega looka! Upam, da ne bo tako, kot pri meni. Pred 3 meseci mi je frizerka spredaj skrajšala lase na fru fru, ker sem menda zgledala kot blontna Morticia s prejšnjo frizurouser posted image . Pa me kak teden nazaj moj "dragi" vpraša, če sem se kaj striglauser posted image . No, ja. Človek se vsega navadi. Tud čudnih komentarjev. Ja, včasih je res boljše bit tiho, pa če te tišina še tako ubija!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.3.2010 9:33:12   
madela
http://www.youtube.com/watch?v=MfzmR7Wrj5U&feature=PlayList&p=8B46787E90125C1A&index=29

Tole še poslušam do konca in šibam! Pridno čvekajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.3.2010 9:37:32   
madela
Tale mi je pa zelo pri srcu user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Y2YOGfBFAbs&feature=PlayList&p=8B46787E90125C1A&index=27

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.3.2010 9:37:48   
noranate
I am back, g. hrček me ignorira. Kl..c ga gledauser posted image , če mu ni prav lahk kar greuser posted image . je odšel spat in niti povoha ne koščka jabolka, se mi zdi da je polna rit vsegauser posted image .
Slikco, jaaaa Madelči, sam to men nekak ne rata, sem prilezla do shrani.si, dalje pa se noče prjet, je lepilo slabouser posted image user posted image user posted image .

Moj golež pa tak lepo diši,da sem lačna, madonca ravno sem pospravila 2 kosa kruha, kup majoneze, klobase in sirauser posted image . Sigurn se organizem pripravlja na prihod rusovuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.3.2010 9:38:30   
noranate
ABBA, the best user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?