|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
12.3.2010 11:36:15   
hektorina
Depechi "pravijo" v eni svojih pesmi z naslovom - Iam you tole:

You have bound my heart with subtle chains
So much pleasure that it feels like pain
So entwined now that we can't shake free
I am you and you are me

Kak lepo... no vsaj meni, ki sem nepopravljivi neromantik...samo, da je kakšna veriga zravenuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.3.2010 11:45:03   
Colt
Vrhunsko besedilo, poznam komad user posted image Am...okej, pri psih smo že bili, hrčki Rasta type so tudi mem...torej sedaj so verige...kaj sledi? Zdenka sir za na podplate? user posted image user posted image
Očitno človek po 40ih postane malce....navihan? user posted image user posted image Cute..

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.3.2010 11:52:20   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Vrhunsko besedilo, poznam komad user posted image Am...okej, pri psih smo že bili, hrčki Rasta type so tudi mem...torej sedaj so verige...kaj sledi? Zdenka sir za na podplate? user posted image user posted image
Očitno človek po 40ih postane malce....navihan? user posted image user posted image Cute..

Prej sem enega sodelavca vzela v roke in ga malo zez... Sem ga spraševala, če pozna kak model avta, kjer se da ročna na 90 stopinj naštelat. Pa me je gledal...malo čudno... Pa cela pisarna v smeh, ko sem rekla, da tak avto ne sme met avt. menjalnika.
Ja, nekaj vdari tota 4-ka na žlehnobouser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.3.2010 11:54:40   
hektorina
Če smo že pri psih...no, bili... Ja, priznam... sem kužika (da ne bom glih psica), ki laja in laja...ko je pa treba vgriznit pa rep med noge in Av, Av...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.3.2010 11:57:40   
Colt
Hek, tole ti bo pa všeč....Navy Pilots Style user posted image user posted image Pa tut original je noro lep..

http://www.youtube.com/watch?v=hQtGZKdW0Xc

ps. kaj sem vse jaz počel v napadu ''navihanosti''...crknjen slepič (že rahlo gnijoč) sošolcu v sendvič je bil samo delček vsega...user posted image user posted image user posted image user posted image (res pa je da sem ga prav lično zvil)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.3.2010 13:13:00   
hektorina
Cela mehka,,,sredica se topi. Lepo.
Ja, nekateri smo navihani, jaz pa že malo žlehtuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.3.2010 13:13:56   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

(res pa je da sem ga prav lično zvil)

Aranžirana žlehtnobauser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.3.2010 15:22:26   
Klemy82
Helou, mRRhe user posted image se javljam... ravnokar sem spacala skupaj solato in čakam lakotnika, da pride domov na kosilo. Zmatrana, verjetno bom malo zadremala po kosilu (sem zjutraj delala)...
Kar se pa Ikee tiče... jst bi res ful šla!!!
 Kerensa, ti kar zorganiziraj nekaj... zaenkrat še ne vem, ali bom po 20. še delala in koliko, tako da 100% ne morem obljubit nič še. Če ne, boste pa brez mene šle pa ti bom naročila par malenkosti, a prav?user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.3.2010 16:08:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Kerensa, ti kar zorganiziraj nekaj

Jaz ne morem nič organizirati, ker nimam avta. Tukaj ima odločilno besedo "Resnično srečna". user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.3.2010 16:43:29   
madela
Jaz bi tudi šla v ikeo,če me vzamete zravenuser posted image
Sam jaz bi si sam oči pasla,kupila pa nič,e bo le šlo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.3.2010 16:44:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela

user posted image user posted image user posted image Ena boljših danes... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.3.2010 16:46:59   
madela
Aja,pa moram povedat,da sem na sodišče in njihove zaposlene trenutno zelo jezna user posted image
Kličem za taščo,da bi jo nekako ven spravla iz prič in odgovor itak NE in sevda zraven opozorilo,da če neupravičeno izostane iz zaslišanja,sledi kazen. Ok,razumem,ampak a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade user posted image
Sam obračat sem se šla v Maribor user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.3.2010 16:48:00   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

user posted image user posted image user posted image Ena boljših danes... user posted image user posted image user posted image

Saj bom denarnico doma pozabila user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.3.2010 16:51:38   
Kerensa*
a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade

Če odpade v zadnjem hipu, potem te načeloma obvestijo s telegramom. Ampak če je manj kot 2 uri do zaslišanja, potem pa tudi telegram ne pride v poštev, ker ni časa. Seveda pa tudi v tem primeru dobiš (dobi tašča, ne ti) povrnjene potne stroške.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.3.2010 16:53:59   
madela

a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade

Če odpade v zadnjem hipu, potem te načeloma obvestijo s telegramom. Ampak če je manj kot 2 uri do zaslišanja, potem pa tudi telegram ne pride v poštev, ker ni časa. Seveda pa tudi v tem primeru dobiš (dobi tašča, ne ti) povrnjene potne stroške.

Ne vem kdaj je prišlo do odpovedi,je pa baje obtoženi v zaporu in v hudi depresiji...to so po moje že prej vedeli,al kako user posted image
Za potne stroške pa je dobila celih 8€ in 2 centa user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.3.2010 16:54:49   
Kerensa*
Za potne stroške pa je dobila celih 8€ in 2 centa user posted image

Toliko je verjetno karta za vlak (ki je ponavadi cenejša od avtobusne).

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.3.2010 17:06:23   
madela
Ne morejo oni računat karte za vlak,če je prišla z avtom user posted image Pa tako jim je tudi povedala...
Že to so njej računali iz Sl.Bistrice,jaz sem pa iz Celja šla po njo,tega pa valda niti slišat nočejo user posted image
So preškrti....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.3.2010 17:10:40   
Kerensa*
Njih ne zanima, od kod in s kom ona dejansko pride. Plačajo najcenejši javni prevoz za povratno karto od kraja stalnega bivališča do sodišča, če pa javnega prevoza ni ali pa ga ni ob primerni uri (kar pomeni več kakor eno uro - se mi zdi - čakanja pred sodiščem ali po sodišču za prevoz domov), potem pa povrnejo stroške goriva, ampak spet samo od kraja stalnega bivališča.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.3.2010 17:15:27   
madela
A to je zdaj po novem? Ker,ko sem jaz hodila na sodišče(že leta nazaj) so me vprašali kako in s katerim prevozom sem prišla.Sem povedala,da s svojim avtom in so mi dodelili res lepo vsoto za tisti čas user posted image
Če pa bi prišla z avtobusom ali vlakom,kot so nekateri prišli pa so morali pokazat vozovnico in so dobili tono tisti znesek povrnjen,kot je bil na karti user posted image

Zdaj pa gremo spet malo na luft,ker noter je zadušljivo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.3.2010 17:28:01   
Klemy82
Hej, bejbe... no, kar se šopinga tiče... zmenite se kdaj pa kako, če bom le lahka, sem zraven! user posted image
Je pa čist lep dan zunaj, no, ga bo že konec počasi, jst pa pridno pucam, da čez vikend ne bo trebaaaa! Tko da...bajbaj
user posted image user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.3.2010 17:42:58   
Kerensa*
No, torej iščemo datum za skupinski obisk Ikee (kje, a v Celovcu najbrž?):

Jaz sem ta mesec prosta 18., 19., 23., 24. in 29. - kaj pa ostale
?

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.3.2010 18:09:21   
Klemy82

No, torej iščemo datum za skupinski obisk Ikee (kje, a v Celovcu najbrž?):

Jaz sem ta mesec prosta 18., 19., 23., 24. in 29. - kaj pa ostale
?

24. ali 29. načeloma bi šlo, če ne bom delala, kar pa bom 100% vedela v ponedeljek čez 14 dni. Nadomeščam namreč eno na bolniški in kdaj pride nazaj bo znano 22.3. user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.3.2010 18:10:27   
madela
19 in 29 user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.3.2010 18:11:37   
madela
Sem šla zdaj gledat,a v soboto pa ni odprto,da bi šle eno soboto,torej 20 ali 27 user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.3.2010 18:12:47   
Kerensa*
Jaz sem načeloma tudi za sobote, ampak samo pod pogojem, če bo ga. Tašča hotela čuvati Mladiča (g. Mož dela vse sobote do konca marca, razen jutri), njej pa definitivno ne bi smela povedati, da grem v shopping, ker potem bo spet urnebes. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!