|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
12.3.2010 18:44:56   
Anonimen
evo meneuser posted image
ziva in zdravauser posted image user posted image user posted image imam najboljsega zobarja na svetu! da boste vedli!user posted image

me je malo manj ko pocrkljal:)....tako da komaj cakam, da grem s5!
NE MOREM VERJET!!!!!!

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.3.2010 19:22:16   
viroza
Čer.Danes so me povozili sz 100 tonskim valjarjem tako da zmano ne bo nobenga efekta user posted image .
Miška kateri zaobar je tako fanj da še crklja zdraven ko ti šari po ustih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.3.2010 22:22:50   
madela
Čer user posted image

Miška,pa le ni bilo tako hudo user posted image

Viroza,kdo te je povozil? Jutri bo bolje user posted image

Jaz sem pa danes verjetno nekomu rešila življenje,no vsaj taka je moja domneva. Prejle zavijam na avtocesto,pred mano pa še en avto,ki je zapeljal na nasprotni vozni pas,ki je izhod iz avtoceste user posted image Torej bi se peljal po napačni strani avtoceste,če bi tja dokončno zaviluser posted image
Skoraj sem trobljo skurla,tako sem plozala,da naj se že skipa na svojo stran. In se je,ampak je tik pred koncem še 1x tja zavil,tako da sem morala še kar plozat. Na srečo mu je uspelo najti pravo pot.
Kako je nadeljavel pot nimam pojma,ampak upam,da so vsi ostali celi user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.3.2010 22:24:56   
madela
Hmm,jutri grem na Bled,Bohinj..še ne vem točno,pač tam nekje okrog. A je tam kje kak velik trgovski center user posted image
Ali pa kako lepo igrišče za otroke?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.3.2010 23:38:46   
Colt
Čeeer user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.3.2010 23:51:58   
Shorty_
nočko

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.3.2010 0:07:35   
Colt
konooch user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.3.2010 7:42:07   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Zanimiv praznik je danes - "Open an umbrella indoors" day.
user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.3.2010 8:17:47   
resnično srečna
men 29. načeloma najbolj ustreza...destinacija pa It...da lahko še miško mim grede pogledamo...pa mogoče nam da Nino za en krog cartanja...

sobote ma pa žal pri meni pioriteto mož...in že tako ga bom 27. pustila na cedilu pa šla s kolegicami...bomo za cel dan izginile na izlet...materinski dan post festum slavit...

Colt bolje pozno kot nikoli...vse naj naj...a veste, da so Gašperju Tiču tui planirali dati ime Gregor...na srečo je to ena bistroumna teta preprečila...

muzika...ko smo že v takih vodah...tole mene tud gane...je pa na podobno vižo kot Abba

HOW COULD AN ANGEL BREAK MY HEART ? (Toni Braxton)
http://www.youtube.com/watch?v=ulIlNuS94Ns

včasih nam je besedilo pisano na kožo...

ekola...sem bila celo noč besna, ker se orlič ni javil na mobi...pri 16ih celonočni žur...sicer sem vedela kje je, ker sem ga tja sama peljala...ampak vseeno bi raje videla, da spi doma...sploh pa pred tekmo grrr...no upam, da danes ne bo preveč skozlano igral...

uživajte v vikendu...mi se pokamo na Obalo, da vidimo v kakem stanju je po orkanski burji naša rezidenca...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.3.2010 8:19:28   
Fleka
KERENSA,prosm odpiš na sms.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.3.2010 8:24:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka
KERENSA,prosm odpiš na sms.user posted image

Sorry. GSM je ostal v torbici in ga, ko sem prišla domov, sploh nisem več jemala ven, tako, da nisem slišala SMS-a.
A mi verjameš, da g. Mož zvečer ni priklopil TV-ja, ker je igral Travian? user posted image Zdajle, ko spijeva jutranjo kavo, ga bom prepričala, da gre preklapljat vse tiste kable, potem te pa obvestim
.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.3.2010 10:02:29   
Klemy82
Gud fkin mornin!!!! Tok je lep dan, jst pa... mah, ni za govort!!! Jezna sem ko ris... mojmu je dnes že ob pol 7 zjutraj zvonil službeni telefon... sem kar vedela, da bo spet ena veselica... no, evo, prej sta šla s fotrom po drva, pol pa gasaaaaaa v firmo!!! In itak...ga cel dan ne bo, ne sam eno uro!!! Mamicu jim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... da bi direkt z mitraljezom šla streljat! Dobro, da sva zaradi drv prestavila obisk pri moji mami na jutri, ker drugače bi POKALO!!!!!!! Tko da zdle spijem kavo, cunje sem dala že prat, pol pa uživat na sonce.... yea... drva not spravljat!!!!!user posted image
Uživajte vsaj ve kaj v tem lepem dnevu, jst bom imela bolj malo od njega!user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.3.2010 11:11:30   
Anonimen
uh. klemy

user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.3.2010 13:36:42   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

uh. klemy

user posted image user posted image

Tenkju, Miška.user posted image

Sam toook da poveeem kok smo ženske CARICE!!!!!! user posted image Evo, s taščo sva zavihali rokave, udarniška akcija in sva spravili VSAAA DRVAAA not!!! Pa še ena soseda nama je prišla proti koncu pomagat, tak da... bo tasta pa mojga KAP, ko prideta domov.user posted image Upam samo, da ne misli kdo klicat policije, da so nam drva ukradli.user posted image
Ekola, zdej pa si nekaj naštimam za jest, poka pred TV pa čakat da stroj opere še dve žehti perila...pol pša ne mrdnem do zvečer.

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.3.2010 14:08:34   
Colt
Živjo, končno konec službe user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=exSD7rHVI4U

AMEN!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.3.2010 21:16:59   
madela
Čer user posted image

Cel popoldan uživala na Bledu,prehodila par kilometrov,zdaj vas malo pokukam(no načvekali ste tolk,da ne vem če bom lahko prebrala user posted image )potem se pa vržem pred tv in najverjetneje me bo kar zmanjkalo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.3.2010 21:24:32   
Kerensa*
Dober večer. user posted image

A kremšnite so bile dobre?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.3.2010 21:37:00   
madela
Oj,nisem šla na kremšnite user posted image To redi user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.3.2010 9:11:05   
hektorina
Dan! na hitro, imam cca 4 minute časa. Grem lovit pomlad z malim, ki še vedno samo vozička. Mislim, da se vsi labodje na Lentu začnejo oblizovat, ko zagledajo naš rdeč voziček. In potem, ko jih "kao" nahraniva plavajo "vštric" z nama od vodnega stolpa do tržnice... Približno 300 muser posted image . Kruh, stare piškote v torbo in pičiiiiiim! Lep dan in uživajte v zasluženi pomladi!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.3.2010 9:45:47   
Kerensa*

Actimel, kava, čik... Kdo bi si mislil, da je tako težko dobiti ven kartušo iz starega Epson-ovega printerja, ki nima gumba "on-off"? user posted image No, ampak mi je uspelo in City Park vabi, ker moram kupiti novo.

Ob 12:45 pa Formula 1 - yeeey!
user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.3.2010 10:06:43   
noranate
Ehhhh, nedeljski dan, začel se je bolj klavrno. Otroc niso hotel k maši (v lov na listkeuser posted image ), sedaj sem se prelevila v Cankarjevo mater, kuham juho, pa pečem meso, pa krompir,..... Pometam, pucam,...user posted image . Upam, da bo popoldan kaj bolj pester in lep.

Sem se pa včeri mela super. Sem šla k frizerki na preobrazbo user posted image , potem mal čez mejo, doma me je čakalo kosilo, mal počivat in pozno popoldan na en rojstni dan, sem si dala duška.user posted image
Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.3.2010 10:10:03   
Kerensa*
Ej, a bo še katera od vas sodelovala v nagradni igri "SparJar"?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
14.3.2010 10:13:31   
viroza
Jutro.Spet enana navadna nedelja user posted image .Dolg čas mi jeeeee.....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.3.2010 6:00:08   
Kerensa*

Danes sta "Dan potrošnikov" (in jaz sem definitivno dober potrošnik user posted image ) in "Napping day" (to mi pa, kakor vidite, ne uspeva ravno najbolje user posted image ).

Sledi dan, poln opravkov... Sebe in go. Pes moram naročiti pri zobozdravniku (seveda ne pri istem user posted image ), pa sebe v kozmetičnem salonu (za gelirane nohte), položnico od upravnika moram plačati (adijo, 130€ user posted image user posted image ), na sodišče moram iti preverit', kaj je z eno mojo vlogo (na katero bi morala odgovor dobiti že... hmmm... novembra lani user posted image ), za dodatek bo pa še nakazilo preživnin zamujalo (recesija user posted image user posted image ).

Tolažim se s tem, da so zvečer, od 20. ure dalje, zaporedoma 4 dobre nadaljevanke. user posted image

Za dobro jutro pa še ena pesmica, ki me je včeraj zvečer popolnoma fascinirala
:

www.youtube.com/watch?v=uh4QztXJrdA

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.3.2010 8:44:34   
pridna_janja
dobro jutro in lep začetek tedna vam zelim!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!