|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
20.3.2010 20:28:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

zaenkrat gre počasi malo na bolje, pesti pa še vedno potrebujemo!! hvala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.3.2010 20:30:30   
Onasiss
KERENSA.... HVALA KER SI ME POKLICALAuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.3.2010 20:34:26   
Anonimen
šorty, super za očija!!!!user posted image

jst pa tooooolk veselaaaaa!!!!

POMLAAAAAD!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.3.2010 8:20:09   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Onnasis
KERENSA.... HVALA KER SI ME POKLICALA

Obisk Supernove (in posledično tudi klic) je včeraj odpadel in to zato, ker sem tekom dneva bolj podrobno prebrala navodila nagradne igre (za Kio ProCeed) - pisalo je, da "nagrajenec sam plača akontacijo dohodnine v znesku 25% nagrade". Kia je vredna skoraj 12.000€, torej bi morala jaz, če bi jo dobila, plačati 3.000€, ki jih pa nimam. Čemu torej igrati, če pa nagrade ne moreš prevzeti? user posted image

Danes je pa 1. spomladanski dan, a ne? user posted image

Vreme mi zaenkrat ni všeč (oblačno), torej bom dopoldan spremljala Planico (kakor včeraj), popoldan pa bova z g. Možem (danes dela samo do 14-ih) končno sestavila v četrtek kupljeno omaro. Zvečer pa obvezno ogled 1. oddaje "Slovenija ima talent" - me prav zanima, kdaj bodo pokazali tisto mamico treh otrok iz okolice Celja (za katero zaenkrat navijam), ki je na avdiciji zapela "I will alwaysw love you". Sicer smo imeli navodila, kdaj in kako ploskati, ampak pri njej smo pa spontano vstali in ploskali, tako fajn je bila
.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.3.2010 9:24:30   
Kerensa*
Miška... ti moraš zdaj, do konca marca, vpisati Nino v vrtec, kajne? Glede na to, kako je težko (kakor berem) dobiti vrtec oz. vsaj jaslice - kako je pa na vašem koncu s tem? Misliš, da boš dobila vrtec?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.3.2010 17:47:17   
hektorina
Ste prvi, ki jim oznanjam, da je v "deželi" definitivno pomlad! Pa ne zaradi vremena, visokih temperatur, žvrgolenja ptic ali cvetenja prvih spomladanskih rožic... Pojedla sem namreč svoj prvi "štantarski" sladoled (tisti na kepice, mimogrede, cena ostaja ista, kot lanskauser posted image ).

In v zanosu sem pozabila med posameznimi "lizi" zapirat usta in mimogrede "popapala" še svojo prvo letošnjo mušico. Tak, da, ja....pomlad je tu v vsem svojem razcvetu. Tud tistem malo manj vzneseno lepem!user posted image

Lep preostanek teh nekaj ur vikenda vsem skupaj in pa pa.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.3.2010 18:54:05   
Anonimen
hey hey....

jap, pomladuser posted image user posted image user posted image

glese vrtca se razmisljam. mislim, da je ne bom letos vpisala. ker nimam namena jit delat za 8 urni delavnik.

samo malo "fusat". mam pa doma mami in bo ona z veseljem pomirkala.

ne vem, no. bomo še vidli.

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.3.2010 19:38:38   
viroza
Čeeerrrr.Danes sem mela tapravo nedeljo .Nič kuhanja nič pospravljanja samo božje ležanje na kavču.Sm pa kr malo žalostna ker je cesta vzela še eno življenje-tovornjak pri benetkah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.3.2010 21:25:17   
Colt
Živjo. Zopet civil user posted image Paše user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.3.2010 22:32:43   
Klemy82
Helou še od mene. Grem spat, ker bom pod mizo padla, tako sem crknjena.
Kerensa, moje bluzenje v tvojem koncu za jutri na žalost odpade, tako da... drugič. (v tretje gre baje rado) user posted image

Se tipkamo jutri... lahko noč pa bolho za pomoč!

Jst.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.3.2010 7:45:35   
Colt
Dobro jutro

http://www.youtube.com/watch?v=YLZfzMbMB68

Je kaj lepšega kot takle komad zjutraj?

No, še ena...katere lepota se ne da povedat z besedami....

http://www.youtube.com/watch?v=TfGrPNvqvqc

< Sporočilo je popravil Colt -- 22.3.2010 7:50:33 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.3.2010 7:46:54   
Anonimen
dobro jutRRo!user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.3.2010 7:47:40   
Anonimen
aja!
na mojem vrtičku pred hiso lezejo iz zemlje popki narcis, tulipanov in hijacint!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.3.2010 8:08:46   
hektorina
Dobro jutro! Pri nas pa cveti omet od fasade, potka pod mojim oknom je polna luknjic, skopneli sneg je odkril popke PVC vrečk. Pomlad je v mestu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.3.2010 8:19:17   
Colt
Še mal pa bodo začeli slepci lest ven iz lukenj...

http://www2.pms-lj.si/oddelki/javnost/slepec.jpg

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.3.2010 8:20:49   
hektorina
Colt, pa ja nimaš ti kakega posebnega odnosa s temi tvojimi slepci, a? Hov, hov...user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.3.2010 8:24:34   
Colt
Hov hov...user posted image user posted image user posted image user posted image divje navse zgodaj, a? I like it. Odnos pa mamo zelo poseben ja...takoj ko ga (jih) ugledam, ponavadi postavljam rekord v skokih brez zaleta, v daljino...brrrr..

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.3.2010 8:27:14   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

ponavadi postavljam rekord v skokih brez zaleta, v daljino...brrrr..

E, moj Colt...pa menda zdaj že veš, da če hočeš skočiti daleč, je zalet vse kar potrebuješ. Poleg dobre obutve sevedauser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.3.2010 8:51:22   
madela
Dobro jutro user posted image

Zdaj se pa celo jaz strinjam,da je pomlad v traku...ker me muči alergija user posted image

Sicer pa sem zelo dobre volje. Sin je včerajšnje druženje s psom prenesel brez posledic. Čez vikend dobimo malo čivavo v varstvo,da še malo bolj preiskusimo user posted image user posted image

Zaenkrat še ne upam preveč,ker pri alergiji nikoli ne veš,lahko da se še kaj pokaže,vendar zaenkrat ostajam optimist user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.3.2010 8:59:17   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Prosim, da vse praznujete današnji praznik: user posted image
- "As young as you feel" day

Klemy - je* ga... kakor praviš - v tretje gre rado.

Jaz bi morala iti danes po opravkih v Center, pa se mi ne da. Spet sem bila zbujena do treh zjutraj (rodoslovje) in če me g. Mož ne bi ob 7:30 poklical iz službe, bi gladko prespali šolo in vrtec.

Za dobro jutro sem si pa samo skuhala kavo in naročila UV lučko za gelirane nohte
.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.3.2010 9:37:06   
mojamura
dan!!

super sem, kljub deževno oblačnemu dnevu...upam da ste vsi vsaj 50% take volje kot jazuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.3.2010 9:38:14   
Kerensa*
Če odštejem neprespanost, sem super. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.3.2010 9:39:20   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Če odštejem neprespanost, sem super. user posted image

neprespanost daj na ignore user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.3.2010 9:40:37   
Kerensa*
Sem jo že. Čaka me namreč telefonski klic na KU (krajevni urad) Bled, da mi končno pojasnijo, kako naj dobim izpiske iz Matičnih knjig smrti za 50 let nazaj.

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 22.3.2010 9:46:21 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.3.2010 9:50:10   
Kerensa*
Klic opravljen. Ena zelooo prijazna gospa me je preusmerila na UE Radovljica h gospe Globočnik. Ona je menda tista, ki odobri (ali zavrne) vloge za vpogled. No, pa dajmo še tja poklicat.

Za tačas pa
:

www.youtube.com/watch?v=C-GFqhCq2HA

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

otroci
Siana

Koliko otrok si želite

1 (7%)

2 (40%)

3 (37%)

več (16%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!