|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
19.3.2010 11:43:09   
madela
Pol ti tvoji kužki niso ravno primerni za otroke?
No jaz ga ne bi kupila za igračko otrokom,ampak kot družbo pri igri. Mi smo imeli doma psa,ki sem mu lahkocel ljubi dan metala žogico pa jo je lovil in mi jo prinesel nazaj.Rad je šel na sprehod z nami otroci in tekal z nami...v glavnem bil je prijetna družba za otroke.Ko pa je hotel mir,pa ga je tudi imel user posted image

Kar se tiče alergij pa itak ne bi vzela nobenega psa,če se izkaže,da bodo res kake reakcije user posted image
Bile so,to vem in to hude,ampak zdaj ga pa že dolgo nisem pustila v družbi psa.Če pa že,pa je dobil zdravilo preden je prišlo do reakcijeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.3.2010 11:45:39   
Arwenko
Ne v splošnem je manj primeren za otroke, sicer poznam familije, kjer dobro funkcionirajo, ampak veliko več familij kjer ne funkcionirajo dobro. Ker po karakterju je to pač pes, ki bo tudi ugriznil, če mu bo otrok preveč težil ne. Vsekakor so pasme, ki so bolj primerne no. Zato recimo jaz pravim, da so primerni za otroke tam starosti nad 10 let, za tiste so res dobri družabniki in partnerji za igro, za manjše pa pač pogojno. 

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.3.2010 11:47:44   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Sem pa že gledala po netu zavetišča,pa se mi zdi,da imajo predvsem velike kužke za oddajo user posted image Za v blok pa tole ne bo šlo.

V obalnem zavetišču so imeli pred kratkim polno mladičev...si se tudi tu pozanimala?
http://odpmz.bobi4ever.net/index.php?option=com_content&view=article&id=98:obalno-zavetisce-nujno-rabi-odgovorne-posvojitelje&catid=39:pomembno&Itemid=29

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.3.2010 11:52:29   
madela
Aha,tako je to user posted image
Sicer imam dve knjigi o psih doma in sem gledala,kateri psi so držinski psi,pa so sami dolgodlaki na razpolago user posted image

Tega,ko gaimaš ti paniti ni noter user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.3.2010 11:52:50   
Arwenko
Poglej tudi Zavetišče Horjul. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.3.2010 11:56:00   
madela
Kasso,ne osebno se še nisem nič pozanimala,samo gledala sem slikice.
Se splača poklicat,čeprav nič ne piše kakšne pasme so oziroma,če so majhni ali veliki kužki,ko odrastejo?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.3.2010 11:56:48   
Shorty_
onassis kje delaš?

madela ja gre za neko popuščanje... srce je razvlečeno s premalo moči po domače... bomo videli kako in kaj...
hvala za podporo...user posted image
Colt hvala user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.3.2010 11:56:49   
Arwenko

Sicer imam dve knjigi o psih doma in sem gledala,kateri psi so držinski psi,pa so sami dolgodlaki na razpolago user posted image

Moral bi bit, glede na to, da je med top 10 najbolj priljubljenimi in številčnimi psi pri nas.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.3.2010 11:58:35   
Arwenko

Kasso,ne osebno se še nisem nič pozanimala,samo gledala sem slikice.
Se splača poklicat,čeprav nič ne piše kakšne pasme so oziroma,če so majhni ali veliki kužki,ko odrastejo?

Jaz ti povem za Horjul, da moraš pač pristopit tako, da nisi fiksirana v enega posameznika, pokličeš, poveš kaj iščeš, poveš da je vprašanje alergije pri enem otroku, koliko stare otroke imaš, da si v bloku in da je pač pogoj nekaj manjšega in potem pač vidiš, če imajo kaj primernega zate. Aja, pa pri Horjulu je treba obvezno klicat v času uradnih ur, drugače je teta Polona zlo "huda" user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.3.2010 11:59:24   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Sem pogledala user posted image ravno včeraj! Mi bi kratko dlakega in majhnega kužka user posted image
V končni fazi je lahko tud malo večji,ampak kratko dlak,recimo kot dalmatinec...lepi kužkiuser posted image

Nekje sem prebrala zahtevo,da hočejo da podpišeš pogodbo,da boš dal psa kastrirat??A je to res potrebno,tudi če je pes noter user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.3.2010 12:06:37   
madela
Hvala za nasvete in vse. Nekaj se z mojim dogovarjava,da bi ostala pri mojih čez vikend in bo mali dva dni skupaj s psom,da bi videli kako bo user posted image
Če bo ok,grem takoj v pravi lov za kužkom,zdaj samo špegam in gledam,kje imajo kaj primernega za nas user posted image

Shorty,ne obupat,zdravniki danes na področju srca delajo čudeže..tud srčno popuščanje je eno izmed njih.Lahko,da bo dobil zdravila-betablokatorje,morebiti tudi Aspirin protect,kot zaščita srca..preprečuje strjevanje krvi in obenem šiti pred srčno kapjouser posted image

Čist odvisno kaj je vzrok popuščanjauser posted image Upaj na naboljše

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.3.2010 12:13:09   
madela

Moral bi bit, glede na to, da je med top 10 najbolj priljubljenimi in številčnimi psi pri nas.

Žal ga med opisom pasem ni user posted image
Je pa omenjen pri friziranju psov in pri zdravstvenih težavah...pač najpogostejše težave pri različnih pasmah.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.3.2010 13:26:51   
Arwenko

Sem pogledala user posted image ravno včeraj! Mi bi kratko dlakega in majhnega kužka user posted image
V končni fazi je lahko tud malo večji,ampak kratko dlak,recimo kot dalmatinec...lepi kužkiuser posted image

Nekje sem prebrala zahtevo,da hočejo da podpišeš pogodbo,da boš dal psa kastrirat??A je to res potrebno,tudi če je pes noter user posted image

Zavetišče mora po zakonu oddajat sterilizirane psice in kastrirane pse. Pa verjemi kastracija je nekaj zelo dobrega, ni skoraj markiranja, ni tuljenja ko se pri sosedih psica goni, ni pretepanja z drugimi samci ko si zunaj, itn.

V bistvu pa je tako ne, da ni nujno kratkodlaki primernejši, nekaterim kratkodlakim dlaka izpada precej bolj kot dolgodlakim, terierjem izpada npr. izredno malo dlake, pa lahko imajo daljšo, kakšnim shi-tzujem tudi skoraj ne izpada, je pa malo več dela z nego, na drugi strani vem, da so labradorci obupni kaj se izpadanja tiče, imam par znancev, ki imajo kr težav s to dlako. Tako da, to je zelo relativno.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.3.2010 13:51:39   
Arwenko
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,35624.0.html

Tale je ful luštna Madela, pa sigurno je še kak tak, samo treba je res pobrskat, ker psov je ogromno.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.3.2010 14:34:53   
mojamura
elow....lep vikend vsem skupaj....sem čisto out...energijo si bom morala nafilat...

grem danes malo ven na luft na kak sprehod pa to

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.3.2010 14:35:32   
mojamura
shorty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.3.2010 14:36:54   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Šok, totalen....moja "ožja" sodelavka je pred nekaj minutami dobila odpoveduser posted image

jooooj...res??? kaj pa je bilo?

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.3.2010 14:38:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Mah, ful krčijo "režijce" v firmi. Ko sem prišla (novembra) iz porodniške se je začelo. Meni so dodali kar velik del strojništva o katerem nisem imela blage veze. Ampak, HB sem ko mačka. Zopet sem pristala na nogah in se unesla. Mi delo postaja res všeč. Tako razgibano. Ta punca pa je mene nadomeščala, ampak je niso zaposlili zaradi nadomeščanja. Je bila že prej tu. Tako, da me sedaj čaka še njeno delo. O.k. samo, da je. Služba namreč.

ja res je, pa še lepše če maš rad svoje delo

Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.3.2010 20:39:03   
Shorty_
zaenkrat gre počasi malo na bolje, pesti pa še vedno potrebujemo!! hvala user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.3.2010 4:30:34   
Colt
DobRRo jutro Slovenija, kjerkoli že si user posted image
Am...ubijalski tempo v službi končan za ta teden, sedaj pa čistim vojaške čevlje in se napravljam v uniformo...čas je da za dva dni postanem spet vojak user posted image

Šorti, hold on!

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.3.2010 8:56:05   
hektorina
Shorty, pesti so še vedno stisnjene!user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.3.2010 9:01:57   
viroza
Eno megleno dobro jutro.Shorty upam da je kej bolš z očetom.Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.3.2010 9:04:04   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Zanimive praznike imamo danes:
- "Jump out" day
- Proposal day
- "Won''t you be my neighbour" day

Današnji plani... pravkar sem prižgala TV (kanal SLO2) in do 12-ih bom gledala prenos skokov in Planice, Pubertetnik pa gre tačas na nogomet (ja, tudi ob sobotah ga imajo). Popoldan bom seveda pogledala "Sever in jug", potem pa na Rudnik v Supernovo (praznujejo 2. rojstni dan in nekomu bodo dali Kio Ceed). Upam, da se bom spomnila še telefonirati Onnasis, ko bom na njenem koncu. Zvečer pa...kaj drugega, kot pa Viktorji 2009
.

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Kerensa, a bi imela v svojem planerju slučajno kak prost termin za kavo v ponedeljek? Dopoldne, tam od enajstih naprej, recimo?

Bi user posted image . Med 11. in 14. uro kadarkoli.
Kerensa, daj privošči nam kakšno slikico tvojih novih nohtov

Bom dala na FB, ampak zaenkrat ne boš imela nič konkretnega za videti, samo francosko manikuro. Naslednji teden grem na poslikavo - takrat bo pa ziher bolj luštno.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.3.2010 9:37:52   
resnično srečna
zeh....

včeraj smo imeli postodbojkarsko debato...danes sem pa vsa zmahana...zeeeh...to je tko ko se MMju ne da vstati in peljati psa...otrok se itaq zbudi med 8 in 9to...

razgovor včeraj je bil...eh običen intervju...ko so mi na koncu povedali za koga gre...bljah...mi je pa vse dol padlo...tako da na test excela in nemščine bom šla...da vidim že zaradi sebe...

sem pa prišla v 2. krog razgovorov za mojo kao sanjsko službo he he...tako da stiskajte pesti naslednji teden...

jaz sem včeraj spet malo stanovanje krasila...sem nam že obesila v dnevni jajca...da jih ne bom samo za 3 dni dajala na vejice...v kuhinji me pa to še čaka...sem pa včeraj že narezala veje forsitije...upam, da ozeleni in začne cveteti v vodi...

naslednji teden moram nujno oddati obrazce za Otroški dodatek in Vlogo za usmeritev...pa tako sovražim te obrazce...grrr...saj ko se enkrat spravim zraven je ok...samo to trajaaaaa...

Madela mi imamo psa...mešanica Akite ino in labradorca...dlako spušča takrat ko jo menja...stanovanje sesam sedaj na 2 dni...na laminatu pa sem 1x dnevno zagotovo...je pa res, da smo sedaj v hiši...in je takoj po sprehodu v prostoru poleg garaže, da se tačke posušijo...krtačimo ga pa ne nič več kot prej...jaz ne vem a parket ne vleče tako dlake nase kot laminat ampak je občutna razlika...psa nismo kastrirali...je MM mnenja, da mu s tem spremeniš karakter...se pa strinjam z arwenko...so bili sprehodi včasih stresni, ker ima slabe izkušnje kot mladič...so ga napadli neki mešančki (mali lajevčki) in od takrat se spravlja na samce...ampak samo majhne...s psičkami nimamo težav...

da bi bil za otroke...no ja naša 6 letnica ga sama pelje a sem zraven vedno jaz, da glasovno psa opozarjam (da ne vleče...hodi poleg)...Iza (kmalu 2 leti) je njegova kompanjonka od rojstva...najprej jo je čuval...potem se je ob njem plazila in hodila...sedaj si pa podajata žogice...šmugla mu hrano pod mizo (skrivaj, ker tega ne dovolimo)...in tudi tiste lepe prizore vidimo, ko ga objema moj moj...in ko se on stiska k njej...naš kmalu 17letnik pa je njegov ljubljenec...nora zaveza...je vedno ves poskakan...ker ga pes redkeje vidi (treningi, učenje, šola)...ga pa vozi rad ven...posebno na morju sta pajdaša (takrat tudi spita skupaj)...

bi pa rekla, da je pes velika odgovornost...kam ga dati, ko bi kam šel...mi ga pač imamo vedno s seboj in velikokrat ne gremo tja kamor bi drugače šli...se pač prilagajamo...jaz sem psa primožila (dota he he)...in nisem odločala o tem imeti psa ali ne...sem pa ljubiteljica živali (navadno je obojestransko - me imajo tudi živali zelo rade)...tako da nimam problemov s skrbjo za psa...je pa naš kosmatinec 3x dnevno zunaj...če je le možno, pa je eden od sprehodov 2 urni...

tako odločitev le dobro premislite...ker so tile kot še en dodaten član družine, ki pa je popolnoma in za vedno odvisen od tebe...pa tudi strošek ni malenkosten...

ufff evo dovolj za zjutraj...

Shorti stiskam pesti...drži se...očka pa upam, da ima veliko življenske moči...te nočem spravljat v črne misli ampak takole smo mi lani izgubili našega dedka...kar čez noč mu je srce opešalo...so bile baje krive poapnjene zaklopke, operacija uspela...pacient po 1 tednu padel v komo...in po 1 mesecu umrl...ga še vedno zelo pogrešamo...

ampak pri vas bo drugače...tvojemu očetu bo uspelo...imej to pred očmi...saj veš...upanje umre zadnje...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.3.2010 9:53:56   
Klemy82
Gud mornin evribadi, spredizadi...user posted image   Srkam kofi, razmišljam, kaj naj vržem v lonec danes... pa bo že treba kmalu veselo na delo...user posted image ..danes se mi pa res ne da.

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Kerensa, a bi imela v svojem planerju slučajno kak prost termin za kavo v ponedeljek? Dopoldne, tam od enajstih naprej, recimo?

Bi user posted image . Med 11. in 14. uro kadarkoli.

O, kul. Ti še javim točno kdaj pridem do BTC.user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Ime za fantka
123lia

Katero ime bi izbrali za fantka...?

Maks (29%)

Mark (32%)

Tomi (15%)

Lukas (24%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!