Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kje piškoti ali bomboni iz ingverja? 9.3.2010 18:41:50
sanasan
ja, meni to res pomaga, tudi pri prehladu ali bolečem grlu včasih imajo v mercator centrih kandiran ingver pri sadju in zelenjavi in ga pač kupiš kolikor želiš.... meni je pa dober tudi od BI MED -a, pakiran v manjši vrečki, ponavadi ga imajo med suhim sadjem ali na oddelku z 'zdravo prehrano'... ponavadi ga najdem v mercatorju, leclercu, intersparu jaz si včasih naredim tudi kar sirup iz ingverja .... svež ingver olupiš, ga narežeš na kolobarje. nato ingver in (rjavi) sladkor stresem v lonček z vodo...pustim vreti cca.20 min, odcedim in nalijem v stekleno stekleničko....ko se ohladi hranim v hladilniku. nato pa ga pač po potrebi pijem po žlički ali pa si dam v toplo vodo
RE: Kje piškoti ali bomboni iz ingverja? 10.3.2010 8:02:45
mateyka
mi jih kupujemo v mercatorju (takem, malo večjem - npr. tisti v kosezah). majo vsaj 2 vrsti bonbonov. mislim, da je še nekaj kandiranega.. tam pri suhem sadju je in pri eksotični hrani so eni. mal poglej. pa ingver lahko kupiš tudi pri sadje zelenjava in ga daš v čaj (narežeš rezince), je ful poceni. moj mož je ful munjen na ingver in on ga potem še pogloda, ko čaj popije.
RE: Kje piškoti ali bomboni iz ingverja? 3.3.2011 21:28:20
bb83
Jaz svojo zalogo ingverjevih bonbonov in čajev kupujem v simpatični trgovinici Mama Terra v Kamniku, kjer imajo res zelo široko izbiro najrazličnejših bio izdelkov. Tudi punce, ki delajo tam, so izjemno prijazne in res poskrbijo za nosečke ;)