majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie majas, najina dva bosta rabla vsak po dve tortici, ko se bomo v pohorski dobivale jaz že itak ne upam nič kaj jest oz. se precej držim te diete za sladkorno, samo enkrat na teden si privoščim en orenk greh v pohorski pa sadju se ne morem odpovedat in vsak dan spijem en sadni napitek ... koliko pa je tehtala Kaja, ko se je rodila? Joj res nevem od kje jemle ta moj mali, jaz že res komaj hodim. Kaja je imela 3550g ko se je rodila. Zdaj pa ima mali že 4kg, pa še je 2 tedna do PDPja.. zdaj si pa že res želim da bi šla rodit. Prvi april je za mano, zdaj pa lahko grem Bom potem za tortice nadoknadila ja zadnjič sem se lepo znašla ko sem imela Kajo zraven ker sem lahko 2 pojedla, malo svoje pa malo njene no potem pa se čudim IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Majas, vaš bo pa res korenjak po teh napovedih Me prav zanima, kaj bo meni jutri rekla, to da naj čim manj jem za praznike tudi predvidevam to verjetno zato, ker je to težka hrana predvidevam..Drugemu se z lahkoto odpovem, razn čokoladnim jajčkam. Z najino ginekologinju sve se temu danes res nasmejale... ko se je pohecala - ja prosim ne preveč jesti pa še pohecala sem se, da bom pa jajčka le barvala,,,