Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Jst upam, da bo OK, če ne bom pa mojga poslala al pa kakšno frendico po večjega.
.
Ničesar več ne kupim!! Celo škatlo a la Frutabel sem si že kupila za v P. In to je to!!!
Me že zdej skrbi, kako bo izgledal.
.
in cmerast in nergast. Tko da sm ga dala spat kar že ob 9.30 (pa gre drugače ob 12.30) ker je komaj gledal. In je zaspal. iN midva z
glih tko. Tko da zdej sm jast pokonc, fanta pa še spita.
dlje. Ja s tem da on ta teden še nočne tolče in pride spat okoli 2h. Pa vseeno pravi da mu znese. Čeprav, danes bi jst vstala pa sem mela ponoč tok hude prebavne motnje,da sm resno študirala da so to popadki (samo niso bli), neke črevesne krče, očitno sem en šit pojedla... In sm se tok ustrašla, da sm ga panično v službo klicala. pol pa mi reče a grev k zdravniku in sm rekla da ne vem, najbrž še ne. Je bil čisto miren in sploh ni prišel domov. Pa bi zlahkoto bli popadki. Mu morm zabičat, da naj me malo bolj resno jemlje