Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 22:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kaj je zdaj? kje so moje zvezdice? Bom administratorjem pisala!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeej, prva na novi strani!! Ok, ne bom vec nabijala. Ni kul, ce se morem sama s sabo meniti. Ceprav imam vec osebnosti, je na forumu lahko samo ena naenkrat. V moji glavi je ful bolj zabavno
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:01:14
|
|
|
|
krtkova
|
bravo, še mal pa boš šla lahko rodit!! sam sm kliknila na sliko pa ni nobenga opisa.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:01:54
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ni kul, ce se morem sama s sabo meniti. a jst sm pa vosek al kva??? sej grem jst tud počas spat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:02:11
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Amazonka, kaj studiras? Pozitivno psihologijo? Poslovne vede? Kaj? Kje se to studira? Sicer pa je Masha tudi fedevejevka. Pa se kaksna verjetno. Ampak samo jaz se iz tega norca delam, ostale so pa modro tiho. Meni je najbolj kul Tanika, ker medicino studira. Upam, da bos specializirala v plastiki ali pa ortopediji. Rabile bomo nove joske pa kolke Jah, tale tema o maticnih celicah je zakon pri junijcicah. Saj nisem hotela biti nic nesramna, ampak takih informacij pa se ne ... Pazi, zdele si bom pa jez zvezdico nabila, pri 100 postov dobiš eno več odgovor je: Magistrski študij mednarodno poslovanje, zdejle imam pa predmet Pozitivna psihologija za sodobno poslovanje. Je kr interesantn veš. Ja, jaz zdaj na stara leta tut ugotavljam, da sem bla rojena za dohtarja. Sam tak dumbass kot sem, bi šla direkt za kakšnga splošnga. Keš je pa v plastiki - joški, žnabli, ritke (to baje zdej tut deci napenjajo ), pa zdej je modern Ivanke porezat, da niso tko raztegnene po porodu....sam res no, no joke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:02:59
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia jeeej, prva na novi strani!! Ok, ne bom vec nabijala. Ni kul, ce se morem sama s sabo meniti. Ceprav imam vec osebnosti, je na forumu lahko samo ena naenkrat. V moji glavi je ful bolj zabavno Ejjjj, ne še it, ta divja se javlja!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ni kul, ce se morem sama s sabo meniti. a jst sm pa vosek al kva??? sej grem jst tud počas spat Ce pa si odsotna. Al imas tako profil nastiman? Ej, neka Kiwi nas bere pa ima zaklenjen profil. Kako pa to naredis? A se bova tu se malo o Ronaldu menile? Da ti ne bom smsov posiljala. To stane. Ekonomistka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:04:54
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Ne bom komentirala njenih argumentov, ker mi je kr slabo, če pomislim, da nekdo tko RES misli. Sej je boga, veš, si barva sama lase doma na temno rdeče, objav to na FB, pol pride pa drug dan z roza lasmi v službo. Ker ji neki ni čist uspel. Pa tud pofotka urejene nohte, in to objavi na FB. Pa kva je folkuuuu nooooooooo s temi objavami vsakega sranja na FB-u??? Get a life!!!!! A lahko na naslednjih torticah mal več na tole temo poveš, ker mi ni nič več jasn. Kera je zdej rdeča in se skos škljoca. Ker od fleša je ratala pink, veš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:04:57
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ce pa si odsotna. Al imas tako profil nastiman? sm tko naštimala! da pol iz zasede uletim!! sej res, dons je real igral, sm čist pozabla. a je zmagu? Ronaldo dal kak gol?? amazonka - ja ja Ivanke so "IN"
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:05:35
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 A lahko na naslednjih torticah mal več na tole temo poveš, ker mi ni nič več jasn. Kera je zdej rdeča in se skos škljoca. Ker od fleša je ratala pink, veš lahko, sam spomni me!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mednarodno poslovanje potem. Kje se to studira? A je bolonjski? Slisi se kar kul. Jaz bom tudi res mogla nekaj se zraven dati, ker drugace lahko samo se trzim in knjige pa sesalce prodajam A ti si pa politologinja? Ja, to so vse super smeri. Jaz sem v prvem letniku celo sociologijo studirala pa sem ugotovila, da bom s tem se manj sluzb dobila kot s komunikologijo. Kaj pa kulturologija? Ta pa zmaga Aja, bravo za zvezdico!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:09:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
Srake zmešane....kje ste ble pa cel popoldne...ok Krtkova ima izgovor, ker je imela spoznavni večer, ampak ostale .... Krtkova super za spoznavni večer, jst upam,da nisi predala mojga super nobel plašča . A veš da že cel dan sanjam tvojo tortico , a pol Aglaia pravš da te jutr ne bo, pa da me je treba napitat...ej kaj če bi šla ti naslednjič z mano h G MArjaaaaannnnaaaaa lepo da si se oglasila, si že prišla kaj h sebi?! Ostalo se pa itak zdej ne spomnm k ste tolk načvekale
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:09:18
|
|
|
|
amazonka3
|
Lej Aglaia, jez sm pa dobila novo zvezdico , sem kar v seventh heaven Kva sm važna....matr smetimo zdele, ampak je fajn. Živa jaz sem naslednji teden za tortice, kavo, burek, in čvek takoj! Tko je fajn z vami srakami, si nism misnla, da bom celo tko socialna (drgač sem totalno asocialna in za vso okolico scary)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj Krti odstimaj si to, ker to je ful scary, da te ni in potem kar objavis. Kot Patrick Swayze si (Duh pa to) Amazonka, ne vem ce glih na 100 objav dobis zvezdico. Jaz jih imam 245 pa imam se vedno samo dve. Mogoce so pa omejene na temo. In sta Krti in Cojka vse pobrale MM, vem da smetimo. Ampak jaz sem hotela zvezdico. No, ce bos kaksno na forumu vidla, ji lahko reces, da mirne duse preskoci zadnje 3 strani. Po drugi strani pa se mora kaksni, ki ne sodeluje prav mesati, ko to bere pa isce kaksno pomembno informacijo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:14:03
|
|
|
|
krtkova
|
MM - jutri probaš mojo tortico!! srake moje, jst pa ne morem več. Grem spat. NOČKO!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:15:38
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Po drugi strani pa se mora kaksni, ki ne sodeluje prav mesati, ko to bere pa isce kaksno pomembno informacijo tiste, ki iščejo kakšne pomembne (predvsem POMEMBNE ja!!) informacije, so na drugih forumih. Če te zlo zanima, na katerih, ti lahko pomagam tako, da ti povem, da se ti forumi ponavadi imenujejo po mesecih. zdej grem pa res spat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:16:21
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Mednarodno poslovanje potem. Kje se to studira? A je bolonjski? Slisi se kar kul. Ja je bolonjski. Mi je odgovarjal, ker rabiš nardit sam en letnik, če imaš univ. Je kar kul, je študij na daljavo, tko da skoraj vse (ampak res 99%) delaš on line. Nism pač mislila, da bom noseča in tolk doma, sem to obliko izbrala bolj zarad službe, da bi študirala zvečer in čez vikende. aja, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije MB (prej je bila to VPŠ Doba). Nekateri predmeti so celo zanimivi (meni ležijo tisti pravni - mednarodno gospodarsko pravo, družbena etika..) Torej nardiš 6 predmetov in magistrsko nalogo napišeš in zagovarjaš. No, za kej več pa v živo naslednji teden, sej maš rok junija al kako
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:17:34
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - jutri probaš mojo tortico!! srake moje, jst pa ne morem več. Grem spat. NOČKO!!! jejjjjj...no če je ne boš ponoči pojedla . Pa lepo spi! Jst smpa vmes že skor spala, zdej me je pa vse minil . Aglaia, naslednjo zvezdico boš dobila, ko boš imela 500 objav!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:20:59
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Amazonka, ne vem ce glih na 100 objav dobis zvezdico. Jaz jih imam 245 pa imam se vedno samo dve. Mogoce so pa omejene na temo. In sta Krti in Cojka vse pobrale MM, vem da smetimo. Ampak jaz sem hotela zvezdico. Ej, ampak ti čakaš ta tretjo a ne. Po moje jo dobiš pri 500 objav. Ti jih maš pa dvesto pa kusur. Drgač pa kr Cojko vpraši, al pa Krtkovo. Po drugi strani, sta pa vsaj z MM usklajeni. Ja res smetimo, pa itak ste vse šle, najbolj, da se še jest poberem. No, lahko noč še od mene. Zdej namreč grem na off.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:25:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Glede fotk, lahko objaviš, samo daj tiste gor, ko se ne vid moje buče . Itak bodo punce vedele ker debeluh sem Petrca se strinjam s Cojko, skupne objavi tiste, kjer se ne vidi obrazov. Kot je pisala že ena (se mi zdi da Živa) naj bi ble pri fantkih ful zabuhle v obraz. No to pri meni definitivno drži , mi tudi profesionalni fotograf nič ne pomaga . Če si knedl si knedl, kakorkoli obrneš .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:27:17
|
|
|
|
MaliMišek
|
Zdej ste vse šle in naj jst počnem kaj.....lajam v luno .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:28:58
|
|
|
|
MaliMišek
|
Sem se že spomnla kaj bom počela....mal bom jedla, a ne . Grem v hladilnik!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 15.4.2010 23:40:31
|
|
|
|
živa
|
Kok ste pa ve men luštne . Že vidim, da se bomo imele tudi na porodniški - torej po rojstvu malčkov - fino . A rečemo za "kavo" naslednji teden v sredo? Imam itak G in ves dan razštelan . Lahko kadarkoli po 10h pa tja do 15h, ker sem tudi jaz naslednji teden še taksi mami . Pridem kamorkoli. Lahko noč še od mene, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 2:42:14
|
|
|
|
krtkova
|
Tok, o tem, da sm šla spat. Sm bila že v postelji, ko je prišel moj domov, sva klepetala, pol je on zaspal, jaz pa lahko tud zdej v luno lajam. Me tko spodnji deli nog bolijo (+ Ivanka - ta ne neha nikol bolet!!). Jst v sredo ne morem na sračenje, ker imam giniča od 12h do večera. Prej pa po mojem ne bom glih za kakšno druženje, ker bi bila rada prej tam, prov zgodi zjutri pa ne bi hodila na kavo, ker še spim. A lahko kak drug dan plissssssssssssssssssssssssssss!! Kaj naj pa jaz sred noči sama na forumu delam?? Nič, grem pa mal spajderja igrati!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 7:41:44
|
|
|
|
živa
|
Krti, seveda lahko tuda kak drug dan. Torek? Jaz sicer nameravam v PO na priprave, ampak bom menda do 11h, 12h konec ... Bom najprej preverila, če me sploh vzamejo , pa se potem zmenimo. Sicer pa še vedno ostaneta četrtek in petek; ni vrag, da se ne bi mogle zmenit. Zdaj grem pa deco pokonc spravt, revčka, kolk se mi smilita, ko jih moram takole zbujat ... Lp, živa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)

NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!