Anonimen
|
Dobro jutro! Saj, pokonci smo samo Masha in Krti (zaradi razstelanih kosti) pa jaz. Ki prevec spim in potem ob 10 ne morem vec. Sem pa zdaj hotela v trgovino pa vidim, da se v nasi mali soseski tudi ful puca. Ok, jaz ne morem ker sem visoko noseca (razen (opa!!) ce to sprozi porod!), ampak nerodno mi je, da moj leni moz se spi. Petrca, kje si? Matermuvidim leno, mu bom psa v spalnico naterala! Ves kako bo hitro pucal? Drugace nic novega. Cep je se vedno na svojem mestu, MV je tudi se cvrst, medenica se skupaj drzi ... mah, kaj jaz vem. Bluzim. So se mi pa ful palacinke zalustale. Ampak jih ne znam delat (razen tistih ta debelih ameriskih), edini recept, ki sem ga nasla pa je v Kuharici Uharici. Ooooo, a se spomnite tega? Madonis je blo fajn! Aja, vceraj sem govorila s svojo "babco", da ji povem, da se se nic ne dogaja. Pa je rekla, da itak, da ne, da saj se ni cas. Ja sweet jesus kako pa potem druge (marjana, nax, VSE ostale!!) lahko prej rodijo?? No, v glavnem je rekla, da "bomo rodili okoli 27". Ona ze ve Sem pa svojemu G povedala, da gre ona z mano pa je rekel, da je to ful dobro in da je ona neka nadzorna babica tam al nekaj. Da je v glavnem ful v redu. We'll see about that Ej, a je kera opazila kako se zadnje case vedno bolj k bozanskemu obracam? A so to hormoni al pa me to cakanje na porod res pokristjanja. Zanimivo ... grem iskat cerkev na Brezovici. Pojma nimam kje bi bla
|