Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 14:57:46
Anonimen
:bravo::bravo::bravo: Moj je kot :angel:. :bravo::bravo::bravo::bravo: V vsem mi pomaga. Kuha, lika, čisti, pomiva posodo, ... Ko sem poklicala čistilko, je čistil za njo :)-:)-:)-:)-:)-. Skrbi za piškotka - najverjetneje bi ga še dojil, če bi šlo.:)-:)-:)-:)-:)-:)-. V glavnem - moj :love: je idealen. Hvala dragi!:rozica::rozica::rozica:
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 15:16:59
tinkatonka
Moj ne lika in ne pomiva posode, ampak vseeno je zlat in dober kot kruh ;), ker je vedno ob meni, takrat ko ga potrebujem. Je moj najboljši prijatelj in partner obenem.
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 16:11:54
cmokec
Moj pa marsikaj ne dela, pa vseeno veliko pomaga. Pa tud zlat ni, pa srebrn tudi ne. Je pa moj in dokler ne teži in me spravlja v smeh in dobro voljo, sem zadovoljna.
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 20:03:02
kalimero
Meni pa nič ne pomaga. Samo zaveda se, da živi v skupnosti, kjer se pravice in dolžnosti delijo. Hvala njegovi mami, da ga je vzgojila v takega človeka.
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 20:17:50
anajmad
Moj je zlat,ker je zlatar:)-:)-:)-:)-:)-,dober je,ker me prenaša:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:,obožuje našo punče:roza:,hudo mu je za našim:angel:,v glavnem prenašam ga že 17 let in on mene. en lp:morje:D.
Vse, ki imate "normalne" tipe, sem!!! 8.7.2005 22:08:58
Pupica
Ja al bina jaz sme pa letos brez :rozica::rozica::rozica:na balkonu.
Mam pa za to eno velko :rozica: doma.Evo še ena:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pomaga mi pri gospodinjstvu, pazi na najino :duda:, kuha, pomiva, da prat in obesi, opere in posesa mi avto, zvčer me pa še posluša, ko tarnam kako mi je hudo in težko;)pa še pogreje me:sloncek:
Ima tut napake da ne bo pomote, ampak kdo jih pa nima?:zmeden: