|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.6.2010 9:03:41
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: kaminek pozdravljene ve čvekice, ste tolk napisale, da vam več ne sledim dons sm bla na info sestanku za v vrtec in naša je sprejeta v enoto mojca, ki je pri zd. in ta enota nima zunanjega igralnega kotička-normalnega. ima tko, 2x2, asfalt je po tleh, čeprav je ravnateljica zagotovila, da bojo nabavl mehko podlago. u glavnem sem zelooooooooo razočarana glede enote, v katero je dodeljena . žal te ne morem potolažiti , ker je problem v razmetanosti enot za občino(M.je v svetu staršev in še lep čas novega ne bo), veš drugače pa sem bila do sedaj zelo zadovoljna v Trebnjem z vrtcem, mi je kar ker se bo treba na Mirno Peč navadit. A pri vas boste morali plenice nosit v vrtec??? Pa važno, da ste dobili, no tud to šteje. (V enoti tam pri blokih tud nimajo ne vem kako velikega prostora zunaj.) plenice oni dajo, tko da jih ne nosmo v vrtec. sam ta enota, k je ob zd, mi je totalno bedna, res. ko pa že gre otrok vn, so sami avti okol, nobene trave ne vidi . naša, ko se bo zagnala, da bo hodila, se bo že v mrežo zataknla . notranjost mi je pa všeč, sam kaj ko je naša tko rada zunej.
|