|
RE: Dolenjke, 3,. del 22.6.2010 10:02:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Midve z Manco imava pa jutri sistematiko, pa pestro non stop pri nas. Nina gre še 2 x v vrtec in potem bo celo poletje doma. V službi se skoz neki dogaja, da skor dihat pozabim , lulat pa res gužvaaaaa in sezona - no saj kar naj bo da ne ostanem brez službe Včer sem komi sfolgala moje junijke'09 pokomentirat, pa moram še pri vas kak glas od sebe oddat. 25. ko je praznik gremo pa če bo lepo vreme v Zagreb v ZOO, a je že katera od vas bila tam??? Se že par let menimo, da gremo, pa skoz neki v vodo pada zdej pa res - gremo malo pogledat, čeprav se mi živalce v kletkah malo smilijo. Včer sem skoraj 3m staro pestvala in ne morem verjet kako se to hitro obrne, ko sedaj Manca že pošteno leta - teče - šiba naokoli. Naj vam povem, da je nora na našedva psa in skoz bi ju vodila okrog, samo da povodec najde, moram bit pa zelo previdna, ker je pekinezer precej nezaupljiv, ker je lani bil napaden s strani drugega psa - skoz jo moram imet na očeh al pa imet psa daleč stran od Mance. Trenutno igrače sploh niso zanimive, samo kakšne plastenke, pa zamaški, ščipalke pa omare, čistila, kanta za smeti - totalno pestro. Imejte se lepo, izkoristite sonček, jutri boste notri navijale za naše fante no čebelko pa kje zunaj na pivičku Se bojim, da znajo bit Angleži po dveh porazih močno nevarni za naše, pa Čebeli ne me za ušesa
|