|
RE: Dolenjke, 3,. del 22.6.2010 23:16:08
|
|
|
|
potty
|
Hvala vsem za čestitke . Pa hvala za vzpodbude za prvi službeni dan.....ampak zgleda da ne bo nič . Jakobu sem popoldne povedala, da gre mami jutri v službo....pol je pa zakuhal No, pa sem si še dva dni dopusta vzela. Zdej pa sem budna in ga ,,vahtam,, kdaj se bomo spet slačli pa ohlajali. A slučajno spet kaki virusi razsajajo? Nisem nič na tekočem. Aljaž- Ja, za zobek smo pa tako veseli , zdej mu pa že leva enkica skor ven kuka....po mojem še kak dan pa bo zunaj . Alex - a vi jih imate pa že osem?! Pol je pa možak že pravi jedec . Ja, ja, pa še to......sicer naš Aljaž zaenkrat hodi samo ob opori(ob sedežni, pa ob omaricah...), ampak danes se je pa začel spuščat in stoji na mestu in razmišlja kako naredit korak . Joooooj, se mu tako narežim. Pa tut stoži se mi malo, ker vem, da je moj zadnji škrat s katerim dajem te podvige čez. Rea, Lee Ann - ,,navohajta,, se svojih dojenčkov , ker tako hitr zrastejo. Pa ni bol dišeče stvari, kot tiste male kuštrave glavice (no, vsaj naše so ble kuštrave , sej dišijo pa z laski al pa brez)
|
|
|