|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 17:46:03   
Izabelina
mesa že tako al tako ne jem ker sm zadnjih 11 let vegetarjanka... sam me pa siri mikajo... js lahko pojem sirovo žemlico s topljenim sirčkom in še navadnim sirom user posted image

pa majoneza je bla moja šibka točka, zdej jo kšne 14 dni ne jem... tut kruha ne jem 2 dni (namest kruha, ker mamo doma pač beuga) mam un napihnjen riž pa še neki podobnga...

vem pa čist točno zakaj sm se zredila; 5 dni sm bla na enmu seminarju in tm je blo za vegetarjance vsak dan 2x (za kosilo in večerjo) cvrto... in pouni krožniki... zdej prve dni sm use pojedla, pol se mi je pa uprl, ker kr naprej cvrto jest... bleeek! pa zmrznjena zelenjava, pa take stvari... sej zdej doma bo boljš...

hvala za nasvete, se bom držala tega, čeprou nism lih ljubiteljica sadja... ampak se bom že potrudla!!!


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 18:03:15   
khurde
katrinka, user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok. sej vsi pa tut ne morejo po razpredelnicah rasti user posted image  drugač pa je bila moja skos neki "čudnih" mer... sam niso nikol kompliciral. tut od G je odvisno, mogoče kakšna sploh ne bi nič rekla na to. sploh pa nisi ti kriva zato... sej nimaš zanalašč visokega pritiska, daj ga no ne biksaj user posted image

lumpa, lah greš samoplačniško kamorkoli, z napotnico pa ponavadi bolj v porodnišnico kot kam drugam. a ima tvoja tako slab UZ a kaj?

tpmc, plačilu se, žal, na noben način ne boš mogla izognit. tudi z menjavo bank ne, oni imajo pregled nad temi zadevami in ne bo šlo skozi. mogoče za mesec, dva, več pa ne. pa še obresti ti lah dodatne zaračunajo user posted image  če se lah zmeniš za obročno, je še najbolj fajn.

zdej pa... kokr se sploh spomnim... user posted image  sej berem vas kar, sam komentirat se mi ne da vedno sproti

user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne morfologije

materinska šola... pomoje letos ne bom šla, sem bila v bistvu še lani, v konec decembra, začetku januarja, pa verjetno ne bo nič novega. sem pa v P Lj hodila, pa sem bila kar malo "razočarana"... nič niso handlinga pokazal, nič ni bilo "treninga" kako previt in prijet za skopat malega itd.

trebuh... meni se manj vidi kot v prve. pa pod kak širši pulover ga lah skrijem, pod oprijete majčke pa ne več user posted image  samo sem se pa v prvi nosečnosti bolj redila, v tem času sem imela že več kot 10 kg plusa, zdej verjetno ene 4, 5... pa mi nikol ni komplicirala, ker je rekla, da sem itak med bolj suhimi in da grejo kile bolj gor

previjalna... miza je bila uporabna samo kakšne 4 mesece, potem pa je tamala postala bolj mobilna in se je nisem več upala pustiti gor, če mi je česa zmanjkalo, tko da jo od takrat previjam samo na podlogi, ki jo imamo na pralnem stroju v kopalnici. je najbolj praktično - voda je blizu, wc in koš tudi itd.

kozmetika... hladilno mazilo, trdo milo, vata ali krpice ali bombažne krpice, fiziološka, sterilni zloženci (gaza), alkohol (jaz ga za popek nisem rabila), mandljevo olje ali olivno, brez dodatkov.

izabelina, jaz sem se v prvi nosečnosti kar precej redila, tudi po 3 kg na mesec (!!!), pa sem pazila na hrano itd., samo je šlo kar gor non stop user posted image  mogoče sem zato v zadnjem trimesečju tudi imela nosečniško sladkorno, če je kakšna povezava user posted image  diete niso fajn, je pa fajn pač zdrava prehrana in ta "dieta" za gestacijski diabetes, k je benika napisala. edino meni so takrat rekli, da ima nosečnica lahko 6 obrokov, še "povečerjek" pred spanjem. kak navadni jogurt ali zelenjavno juho.

drugače je čisto normalno, da je človek lahko mal ali malo bolj "razočaran" nad spolom. sej ne gre za tisto klasično razočaranje, samo večina pač ima ena pričakovanja in določene želje. jaz sem se temu izognila tko, da nisem vprašala za spol user posted image  čeprav sem imela od sredine nosečnosti dalje vedno moćnejši filing, da bo punčka. zdej pa še ne vem. po eni strani ne bi vprašala, po drugi, bolj praktični, pa bi... da bi videla, koliko stvari je treba dokupit itd. ker "osnovo" imamo v "nevtralnih" barvah, kasneje so pa vsi nosili bolj rozaste in punčkaste zadeve. sem pa imela najprej filing, da bo fant, zdej mi pa spet na punčko vleče user posted image

aja. ena je za pralne pleničke spraševala. jaz jih imam, pa mi je fajn.so pa racmanke. prve dva meseca jih nisem rabila, ker so se mi zdele ogromne user posted image  pol pa. pa tut ni toliko več dela z njimi, pa še ful prihranimo, še posebej, ker sem jih tudi dobila zelo poceni: od mami sodelavka jih je dala za 20 evrov (20 plenic, 30 bombažnih vložkov). za ponoči ji pa večinoma sicer dam tiste za 1xno uporabo, ali alana ali pa moltex eko - so malo bolj ekološke kot katere druge. čeprav bi ji lahko dala bombažne, niti ne vem, zakaj sem ji začela dajat za enkratno uporabo user posted image  mogoče, ker moj večinoma zvečer previja, pa bolj na hitro in je večkrat premočilo, če je on bombažno zvečer gor dal user posted image

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 18:13:07   
tinkatonka
lenca78...glede garancije, mislim da je enako kot tu v SLO, samo moras v primeru, da se kaj pokvari na PL posiljat. Kar je pa bolj zoprno. Ampak dejstvo je, da se vozički (ni važno katere firme) ne kvarijo kr tako (so res redki primeri). Ce pa guma poci, gres pa v Savo po rezervno, vsaj tako mi je povedala ena zelo zadovoljna uporabnia Implasta, ki ga je naročila preko te spletne strani.

Lp Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 18:14:23   
khurde
tinkatonka, kaj pa EU in mednarodne garancije?

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 18:50:46   
NiNiBo
katrinka, lumpa6 in corfu user posted image upam, da bo vse uredu z vasimi otrocicki in pregledi!!!

Ja srecanje je bilo res super in upam, da ga bomo ponovile. Se strinjam, ce ne bi zaprli Jurmana bi me se cvekale user posted image user posted image .

Sicer pa en pozdravcek iz Nizozemske. Vreme je zelo vetrovno in mrzlo, kljub soncku. Amsterdam po starem, poln turistov user posted image . Jezikovna sola je super in imamo zelo majhno skupino, sem namrec skupaj z dvema nemkama. Kar pomeni, da je vse skupaj zelo intezivno in sem ves cas skurjena. HB smo imeli danes prosto, dan osvoboditve, da sem lahko za dva dni malo nadoknadila. Tascica tudi lepo skrbi zame, tako da mi res ni hudega. Sicer pa nizozemscina je kar naporna. user posted image

Nase dete pa je postalo zelo aktivno vsaj ga zadnje tri dni cutim tudi cez dan in ne samo zvecer user posted image user posted image . Upam, da bodo brcike do drugega tedna postale tako mocne, da jih bo cutil tudi moj moz ko me pride obiskat.

Jaz racunam, da bova sla na materinsko solo septembra. Hja, malo pozno ampak ne vem ce nama bo zneslo drugace. Se vedno upam, da bo nas otrocicek na rok in potem ni panike ker je termin v Lj. na zacetku meseca.

Izabelina si me nasmejala glede crklanja v postelji. Joj, jaz si tako kot tinkatonka in se kaksna zelim, da bi bil moj vcasih mal tko kot tvoj. Jaz sem mojemu se bolj seksi, no ja pa se ne vidiva se tolk, tako da ko se, je pa veselo user posted image .

Evoti iz kuhinje tascice ze lepo disi, kar pomeni da bo treba na vecerjo. Vsem en lep pozdravcek in cim lepse morfologije!!!





(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 19:06:20   
maca29
tpmc
IZVIRNO SPOROČILO: Alexeia


user posted image user posted image Maca29 jaz sem vzela raje sirup ker mi je po tabletah slabo.In sicer legofer..Kaj imaš pa ti?



jaz imam pa tablete retafer ampak namest dveh na dan vzamem samo eno ker so full težke za želodec.Problem je da so meni kr po pošti poslali recept in nisem mogla pol izbirat.sem pa kupla dodatno šumečke železo pa vsaki dan še eno tisto popijem:)


_____________________________

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Alexeia)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 19:12:01   
maca29
tpmc nekaj pa ne razumem če si ušla iz kraja nesreče a te niso tist dan policisti izsledili in prišli do tebe na dom ??Jaz sem imela en tak primer že dolgo nazaj ampak tud kot pri tebi ni bilo škode.Prav tako so kao da sem zagrešila prometno in ušla ampak so še isti večer prišli policisti k meni na dom poslikali avto in na konc koncev ugotovili da ni nobene škode na avtih.Dobila sem domov samo takso za plačat kazen pa so izničili ker je bila samo njena beseda proti moji brez dokazov da je do prometne prišlo.Drgač je pa davčna res zajebana sej ti niti na obroke ne dajo.Jaz sem imela prometno spet pač uradno boš kriva neuradno pa nisi mi je reko policaj.Očitno je mel un veze ampak dobr.Takse sem mela 90 eurov kazen pa komi 240 za to je tvoja kazen velika full in ko si jo dobila bi se morala pritožit obvezno.Sploh pa mi ni jasno kako da nisi mela sodnika za prekrške user posted image da bi se lahk zagovarjala.HM.Vglavnem jaz sem mela pol takse 90 eurov in sem pač dala pošnjo za tri obroke.Ma zajebi so mi lepo rekli da ni šans.Plačam al pa rubijo.Definitivno pa avto čimprej prepiši da se ti res ne usedejo nan.

Drgač sem pa danes zmatrana kot bik.Sem mela pomladansko čiščenje cel popoldne čistla stanovanje uff.Ampak je zdej prav luštno in sveže hehe tak da se je splačalo.Čestitam vsem za dobre preglede in vam želim lep večer še dalje user posted image user posted image


_____________________________

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 19:17:09   
tejči28
izabelina pol pa je verjetno ta seminar kriv in boš počasi tak dol dobila.Si imela smolo,da je bil seminar glih pred pregledom,da se ni moglo porihtat.


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 19:20:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maca29)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 19:29:18   
Izabelina
Ooo, ooo, naslednice!


sm mal preletela majčice pa vidm, da si več pr ns ko pr njih! user posted image

kile gor al dol... izogibala se bom beli moji pa cukre bom črtala, stradat pa ne mislm... bom pol skrbela za kile ko bo zdrav user posted image u pojstlci pr men spau!

user posted image

prouzaprou zdrava user posted image ... se morm mal navadt da bo deklica!


< Sporočilo je popravil Izabelina -- 5.5.2010 19:30:14 >


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 19:32:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 19:47:30   
NiNiBo
Ni zakej user posted image !

Pa glej, da nam sporocis ko bos sla na pot v porodnisnico. Joj imas pa tako lep trebuscek, te je bilo veselje gledat in si mislit, no takole bom pa jaz cez par mesecev.

Uzivaj kakor se le da!!


IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Dobr me maš na uču user posted image ! Sem pa v zakulisju pridno ves čas, četudi kakšne čvekalne buče ne zvalim. user posted image

Živele!



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 21:47:26   
Anonimen
Čer!
Na hitro: vse ok z malo, spol še enkrat potrjen, da bo pupa. Mala je "primerne velikosti in teže", vsi organi ok,... ni da ni no.

Več napišem jutri, samo za seznamček še: NP: 1.6.

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 21:50:38   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image


user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

03.5. klavdijak1 , benika
04.5. tannya , katrinka , Lumpa6
        Natalija28 , Corfu
05.5. izabelina , LucRezija, Inčy
        LoveLove ,tpmc , T.Z.
        ŽanaTaja , Marella 1

06.5. sarchy21  ,malecka_mateja
07.5. janjja ,klemcy
10.5. PikicaT  ,TamaraJ

11.5. božička09
12.5. mala2001 , blanči
17.5. nenka7

18.5. katrinka
21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

26.5. NiNiBo
27.5. binabina
01.6. archie
11.6. laliela


user posted image    Redni pregledi  user posted image

04.5. archie
07.5. benika
11.5. tejči28, corfu
12.5. mala,sanje2
17.5. barbi195
18.5. laliela,maca29,ily,
20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.
02.6. tpmc
09.6. marella1
14.6. tannya

user posted image     UZ pregledi    user posted image

11.5. Natalija28 3D, Inčy 4D
04.6. lenca78 3D



(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 22:16:26   
nushka
Ojla,

Tejči tudi mene lahko daš na seznam, naslednji pregled in hkrati morfologijo imam 10.5. - že komaj čakam.

Lahko noč želim vsem skupaj.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 22:27:12   
LucRezia
Dober večer souser posted image !

Da vas najprej pohvalim kako ste pridne s pisanjem... prav luštno vas je brat. Se mal pri kateri najdem, se z vašimi odgovori potolažim in počutim boljše volje, za odgovore pa žal ni časa.
Danes je za mano morfologija... ponoči sem sanjala, da bo user posted image in kasneje je enako pokazal ultrazvok. Fantkova rast je bp in PDP ostaja isti.

Držim pesti za lep potek nosečnosti pri vseh! Čim manj se skirajte in čim bolj se čuvajte ter božajte trebuščke...

Lahko noč!

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 8:03:22   
hanizali
Dobro jutro user posted image ! Danes se vam oglašam po nekaj dneh premora ,namreč nisem mogla sedet pri računalniku zaradi obupnih hemeroidov.Matrajo me že od nedelje in zdravnica mi je rekla ,da če ne bo bolje bom morala v bolnišnico.Vam povem ,da mi ta tretja nosečnost res dela user posted image . Sem se že veselila ,da grem po enem mesecu v ponedeljek delat ,sedaj pa ne vem ,če bo kaj.A ima tudi kakšna od vas te probleme.V bistvu jaz nimam problemov z odvajanjem,ampak user posted image tako pritiska dol,da mi povzroči to s.Upam samo,da ne bom tega trpela do konca nosečnosti in seveda še kakšen mesec potem,ker vam povem,da sem obakrat lažje rodila ,kot pa sedaj prenašam te bolečine.Tako,dovolj tega mojega jamranja,čestitke vsem za morfologije in uspešne preglede.user posted image
Upam,da se neozirate preveč na to vreme in da uživate....LP

< Sporočilo je popravil hanizali -- 6.5.2010 8:04:23 >

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 8:12:39   
mala
OOO Gromska živjo!

Sem mislila, da si že šla v Rimuser posted image , zdaj si pa res že tik pred veselim dogodkomuser posted image . Ti se kar sprehajaj, mogoče ti bo pa kaj pomagalo...no pri nas ni pomagala niti vožnja čez ornk makedam in je bilo prav smešno, kaj vse počneš, da bi malo pomagal vzpodbuditi popadkeuser posted image , fant si je izbral svoj datum in pika in ni šans, da bi kaj prej prišel na svetuser posted image .

Še kaj se oglasi, pa sporoči, ko boš mamicauser posted image user posted image .

Vsem, ki vaš še morfologija čaka velikuser posted image user posted image user posted image , da bo vse o.k. in za tiste, ki čakate na ponovni pregled držim pestiuser posted image .

Lep dan in lep vikend...čeprav malo bolj deževen...

_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 8:34:23   
nenka7
jutro čveke!
vidim, da se nekaterim sanja o otročkih, meni pa prav nič, čeprav se ful veselim, pa mi je prav vseeno, kaj bo, fant ali punca, edino moj dragi je že določil, da bo fant in ne vem kako bo sprejel, če slučajno ne bo. sedaj sicer govori, da je nekak vseeno, ampak dvomim, da je vseeno, če se je že odločil...

sem pa brala, da so sedaj te pralne plenice od racmana precej boljše od starejših, da so ful napredovali in niso več tako ogromne, tako da po moje jaz ne bom kupila rabljenih, ampak nove, pa bo kar bo...

imam pa tudi jaz občasne težave s krvavitvijo iz zadnjice, ampak trenutno (trkam na les) se je kar umirilo, sem bila tudi na pregledu tu v lj, pri nekem privatniku, pa sem tam dobila mazilo in svečke, mazilo ni nič pomagalo, ko sem si pa eno samo svečko enkrat vstavila, se je pa kar samo od sebe ustavilo, čisti šok. in sedaj je ok!! user posted image

kar se pa kg tiče, se pa tudi jaz kar redim, čeprav sem prej bila pri suhicah, sem nabrala v 4 mesecih kar nekih 7 kg. pa ne jem belega kruha, sladkam ničesar, mesa ne maram, sirčka pojem v mejah normale... pa se kar nabira tam okrog riti in nog!!! čeprav so meni vse dobronamerne prijateljice rekle, naj se ne tolažim, da bom potem vse dol spravila, ker je definitivno v tem trenutku lažje se odpovedati kaki pregrehi, kot pa potem trpeti, ko poskušaš hujšati in sem to za sveto vzela in se res kar odpovem, kadar pa ne rata pa pač ne rata, pa takrat z malo manjšo slabo vestjo kak sladoled pojem user posted image  user posted image

bodite pridne, jaz grem delat user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 8:38:27   
katrinka
dobro jutrouser posted image

sploh ne vem kaj naj napisem ... to da odstevam dneve do naslednjega uz...se probam zaposliti in ne tok mislt samo itak mi polovico casa ne uspe...pol pa se take trapaste sanje, da sm krvavela - itak me vse mineuser posted image

spol - jaz sem bila prvic prepricana da bo fant, do konca nisva vprasala in sem bila kar malo sokirana k je moja princeska se rodila - a je ne dam za nic na svetu, zdaj pa pravim da bo spet pupauser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 8:55:54   
Anonimen
Jutro čvekice!!!
Eto, da poročam iz včerajšnje MF...

Prišla, pogledal, odšla... to je bilo to. Moj "ni smel" biti zraven, slikice nisem dobila... ampak dobro, razumem zdravnika, nadomešča, imel je ogromno nosečk za pregledat, ker je pač imel naročene od celega tedna saj je "moja G" menjala ordinacijo. Je bil pa drugače zelo prijazen, pregled je opravil temeljito ampak preprosto si ni mogel vzeti časa za "malce crkljanja" pacientk. No saj pove dovolj, če rečem, da sem imela jaz MF ob 19h, za mano pa jih je bilo vsaj še 5 v čakalnici. Na njegov odnos do mene pa drugače nimam nobene pripombe, ker je bil izredno prijazen in nežen, razložil je, poiskal je celo ledvičke (ki jih je baje malce težje najti), ker sem rekla, da imam jaz težave z njimi in je rekel, da me želi pomiriti, da ima naša mala obe. Me je vprašal, če so mi na NS določili spol in sem rekla da naj bi bila pupa; se je potem pohecal, da če želim da mi pove, če bi pupi "kaj zrastlo" ali naj me pusti, da bo presenečenje user posted image No in cel pregled je mala tiščala nogice skupaj, na koncu pa je le pokazala, da je še vedno ona. Je rekel, da je 99%, da bo res punčka; da 1% naj mu pa pustim user posted image
V glavnem razmišljam, da bi se prestavila k njem, ker zgleda da pri nas ne bodo kmalu naši zamenjave za G; tako pa kaže, da me bo na vsakem pregledu imel drug G, ker pač pride kdo lahko...

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 9:11:05   
nadka30
hay haj moje septemberske čveke, prav dober vam gre če bo šlo tako naprej bomo še pred poletjem dobile tretjo temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej vsem čestitke za super preglede in tudi za vse ostale, ki vas morfologija še čaka.
Glede spola je tako midva ko sem bila prvič do konca nisma vedela, ker je pridno sedela na riti in tiščala noge skupaj(že takrat je bila prava gospodična)kaj boma dobila, ampak je bilo zanimivo ko so vsi vedeževali kaj boma imela, no meni se je nekje okoli 7 meseca sanjalo da boma dobila punčko z blontnimi lasmi in vsete kaj točno tako je bilo le da ni imela laskov ampak svetel puh.In po resnic povedano prav srečna sem da je pupa, ker je tako migasta, športna, šminki minki da je ne bi zamenjala nikoli in nikdar.

tmpc tako kot so že predhodnice rekle verjetno boš morala plačat, ne vem če boš našla kakšno drugo rešitev

T.Z to pa ni fajn da imaš vsakič drugega, pa da tvoj ni smel biti zravenuser posted image user posted image user posted image

Punce ste že kaj nakupovale za svoje bejbije?Jaz sem pa danes bila v trgovini in sem videla take male lušne nogavičke in se jim enostavno nisem mogla upreti so se mi kar prilimali na prsteuser posted image user posted image user posted image .Drugače pa kaj posebnega ne bomo kupovali, ker imam za prve mesece tako vse nevtralno tako da kaj posebnega razen higienskih pripomočkov tako ne bom rabila.

čav čavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 9:25:05   
tinkatonka
Joj punce prav slabo vest mi vzbujate....

Včeraj zvečer osatnem sama doma. Sinko zaspi, mož je šel na rekreacijo-hokej, jaz pa si vzamem banjco sladoleda (brez srkbi, je bila že napol prazna), se vsedem pred računalnik in začnem brat našo temo. In potem berem Izabelino in razne nasvete drugih, kako se čim manj zrediti. In da vam povem, da me je kr malo minilo tist sladoled jest, čeprav je bil dejansko predober in sem kljub slabi vesti pojedla vse do konca user posted image . No sej po naslednjem pregledu bom pa jaz jamrala, da sem bajsika debelajsika, pa joooooj zakaj sem se tok in tok zredila. No takrat me spomnite na ta sladoled, OK? user posted image

Jaz sicer ne pojem veliko, ampak me pa spet malo sladkarije nesejo, kar bo treba malo omejit. Pa moje starše bom za ušesa, kaj so mi prinesli sladoled, ker je potem skušnjava prevelika.

Drugače pri meni nič novega. Berem in se učim o zgodovini diplomacije, dunajske konvencije znam že na pamet user posted image , a kaj ko mi pri previjanju pleničk in guci guci crklanju otročka, ne bo to nič koristilo. user posted image  No ampak kar je treba je treba. Se pa nikakor ne morem spravit k mednarodnemu pravu. Ker ta dolgčas pa res ni zame (pa se opravičujem, če je tu kaka pravnica).

Želim vam lep dan in se javim še kaj kasneje.

Lp tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 9:30:06   
archie
dober dan vsem!!

jaz vas redno berem, ampak sploh ne najdem casa, da bi kaj pisala user posted image . Mali crnuhec (pasji) mi (nam) pobere kar precej casauser posted image . mali je takaaaaa facaaaaaaa.

Glede spola: midva sva si od nekdaj zelela puncko. Ko mi je uspelo januarja zanosit in ko mi je kitajski koledar zacel kazat fantka, sem bila sprva malo razocarana. Potem pa vsakic, ko je moz omenil, da bo puncka, sem mu zacela govorit, da bo fantek (da ne bi bil na morfologiji res preveli šok zaradi spola). Sprva je bil malo uzaljen (ces, da bo puncka), sedaj sva se pa ze oba navadila, da mogoce bo pa le fantek. Ime za fanta imava tudi ze izbranega (Tadej), za puncko pa izbirava med dvema (Šana in Taja). Pri drugem imenu je problem, ker vedno moja psica reagira (Daja). user posted image user posted image

Jaz se drugace super pocutim, buscek raste, srcek poslusava z angel soundom in sva ugotovila, da se je bebika premaknila (prej je bila na levi strani popka, sedaj je pa na desni).

Srecno vsem na morfologiji!! user posted image user posted image




_____________________________

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 10:21:29   
blanči
Pozdravljene souser posted image !

V LJ. je posijal sonček in upam, da tudi drugot po Sloveniji.

Čestitke za dobro opravljene morfologijeuser posted image user posted image user posted image . Mene še to čaka, naslednjo sredo.

CELJANKE IN OKOLICA SE DANES VIDIMO, KAJNE????user posted image  RUSTIKA (City center) ob 17.00
 
Ne vem zakaj ampak moje dete je zelo živahno včasih tudi celi dan, a najbolj ga čutim v spodnjem delu trbuha. Kje čutite brcike ve?
 
Toliko, ker sem v službi.
 
LP

_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?