|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 9:49:56   
khurde
mah, jaz pa mal drugače gledam na to... kaj če bi si obadva želela otroka, odnos bi bil "idealen", na poti v službo bi pa mož doživel prometno nesrečo in umrl user posted image  a bi bil potem splav tudi taka "super" rešitev? a bi ženska (v mojem hipotetičnem primeru) dobila nasvete o splavu ali bi ji dale moralno podporo in "verjele", da nekako bo že sfolgala? bi verjele, da se ji je mogoče res podrl svet in da si ga vseeno lahko sestavi na novo, sicer ne takoj, sčasoma, z močno voljo, pa?

kaj pa... če bi jo mož zapustil v šestem mesecu nosečnosti, recimo? in potem bi se pač morala pobrati, zorganizirati in iti čez vse to... ali bi ji vsaj polovica napisala, naj da otroka v posvojitev ali bi ji držale pesti, da ji uspe zaživeti na novo?

se pa strinjam z miškom, in sicer s tem, citiranim, delom... s poudarkom na tem, da mora sebe dovolj poznati in vsaj približno vedeti, a je sposobna iti čez vse to in ali je sposobna (mogoče ne takoj, sčasoma pa) delati na tem, da se poberejo in normalno zaživijo (če slučajno trenutno nima urejenih stanovanjskih, finančnih ipd. možnosti)

Osnovni pogoj je, da zenska sebe dovolj pozna, da ve ali je sposobna vzgajati otroka ali ne. Mora umeti racionalno in custveno neobremenjeno izracunati koaj je njega zelja in kaj zmoznost. Zmoznosti omejujejo zeljo - to je realnost.


_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu direktna)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 10:09:23   
direktna
@khurde> vendar situacija ni takšna. noseča je komaj 2 meseca, partner pa ni umrl, ampak živi (najverjetneje ima v mislih že naslednjo partnerko).

če bi...., če bi....

Torej...najbolje in hkrati najlažje za decemberko bo, da si skuša na novo uredit življenje, ter posvetit prvemu otroku. Ker bo tudi sicer težko (finančno in še kako drugače), je ipak lažje z enim otrokom, kot z dvemi. tistih 100e na mesec, kolikor znaša preživnina, pa vemo kako je...že samo kosilo v šoli stane okoli 50-60e, kje je pa še vse ostalo??
no, to je samo moje mnenje...verjamem,da se bo decemberka prau odločila (in upam,da ima(š), še podporo svoje družine, stanovanje...(drugače nimaš kaj razmišljat).
srečno!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 12:37:08   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: direktna

@khurde> vendar situacija ni takšna. noseča je komaj 2 meseca, partner pa ni umrl, ampak živi (najverjetneje ima v mislih že naslednjo partnerko).

če bi...., če bi....


moj point je bil v tem, da lahko različni dogodki privedejo v isto/podobno situacijo. in da če se nasveti drugih razlikujejo odvisno od dogodkov, ki so pripeljali do situacije in ne izhajajo iz situacije same, človek težje "zagovarja" kar svetuje. ker potem vse izhaja iz njenega partnerja in njegovih dejanj, iz tega, kaj je on naredil, kaj so njegove želje, kaj ima on v mislih itd., ne pa iz njenih želja, čeprav bo v končni fazi ona nosila večinsko breme - naj se ali naj se ne odloči obdržati otroka. samo to je bil moj point, da tiste, ki tako zagovarjate splav, razmislite, ali ga zagovarjate v vsakem primeru ali je odvisno od tega, kaj je partner naredil oz. kaj se mu je zgodilo oz. zakaj je/bo/bi ostala sama.

pa da se razumemo, jaz ne zagovarjam obdržati otroka v vsakem primeru in nisem napadalna do splava kot takega, samo zagovarjam to, da če človek lahko trezno razmisli o situaciji in rešitvah iz nje, se lažje odloči za naslednji korak. gre se (z mojega vidika) samo za to, ali ve, da je osebnostno dovolj močna, da bi lahko imela dva in jima (sčasoma) zagotovila tudi normalne pogoje za življenje, pa čeprav jo je zdaj strah samo misli o tem ali misli, da ji nikakor ne bo šlo in da ve, da ne more računati na kakršno koli podporo in pomoč domačih ter prijateljev. po moje se mora človek itak odločiti samo na podlagi razmisleka in ne na podlagi mnenj s foruma.

sploh pa se mi zdi, da avtorice naše debatiranje mogoče niti ne zanima, ker je iskala osebo, ki je bila v njeni situaciji in jo rešila, me pa v bistvu več ali manj samo teoretiziramo.

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu direktna)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 13:36:26   
ledenaa
če ženska ne živi na cesti in ne vem še kaj ne  vidim težav zakaj bi morala splav delati?

Hja.. jaz sem bila tudi socialni problem,če temu tako rečemu,pa je moj otrok imel vse.

In ko je ena napisala za neko žensko da je otroka ali koga ubila... halo,kdo pa nima nobenih psihičnih težav dandanes?
Poznam jih ogromno,ki so bile na samem dnu,psihično na tleh še pa još...pa nobena ni otroka ubilauser posted image

Sicer pa drage moje-) vsaka ima svojo izkušnjo oz. večina bolj bluzenja,tako da je vseeno počasi že o tem razpredat

(odgovor članu direktna)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 16:16:51   
pelin
večinoma je odvisno, kako se bo odločila glede na to v kakšnem psihičnem stanju je in kako bo gledala na otroka: kot breme ali kot razlog za nov začetek.
IZVIRNO SPOROČILO: pelin


(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 16:30:03   
pelin
Mora umeti racionalno in custveno neobremenjeno izracunati koaj je njega zelja in kaj zmoznost. Zmoznosti omejujejo zeljo - to je realnost.
IZVIRNO SPOROČILO: Misek


user posted image user posted image user posted image
Mislim, da sem tudi sama nekaj podobnega napisala ( če še enkrat pogledaš moj citat zgoraj), vendar žal zate ne dovolj razumljivo....Mislim, da si hotela povedati zadeve nekako tako kot jaz, vendar se žal iz tvoje kolobocije to težko razbere...Pa saj ni važno, glavno da se človek strokovno izražauser posted image .
Pa tudi zate Teddi ( me pa res v nobeni debati ne najdemo skupnega jezika), kot vem jaz nisem nikjer napisala, da se  otroka da nahranit , obleči ...samo z željo in ljubeznijo...tako kot ponavadi si zopet " po nesreči " narobe prebrala moj post...
Pa vse tisto pisanje o ubijanju otrok, pa tlačenje Mislejevega primera zraven...o, kako je vse to mimo...no tisto o moškem spolnem udu in koprivah je pa napisano čist na pravem mestu...user posted image


(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 16:57:05   
Taddy78
Kaj ti si alergična na moj nick ali kaj? Kje pa je tebi razvidno, da sem dala kak odgovor na tvoje poste?

Sem napisala samo, da se strinjam  s tem, kar je napisala Misek. Če si ti v okvirčku v njenem odgovoru, pe ne pomeni, da jaz tebi kaj odgovarjam.

No pa če ti vseeno odgovorim...z voljo in močjo ne moreš otroku nuditi vsega, še manj pa s preživnino, ki jo nekatere omenjate.
Sem bila tudi sama z mamo  in bila v otroštvu za marsikaj prikrajšana in si ne znam predstavljat, da bi imela še eno sestro, ki bi morala z nama živeti v takem pomanjkanju. Dobivala sicer sem preživnino, ampak to je bil samo en drobiž, ker je foter bil invalidsko upokojen.

Sicer pa tak lahko samo ugibamo, ker ne moremo vedet kako je stanje avtorice.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 20:16:23   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Mislim, da sem tudi sama nekaj podobnega napisala ( če še enkrat pogledaš moj citat zgoraj), vendar žal zate ne dovolj razumljivo....Mislim, da si hotela povedati zadeve nekako tako kot jaz, vendar se žal iz tvoje kolobocije to težko razbere...
Pa saj ni važno, glavno da se človek strokovno izražauser posted image .


Ni potrebno slabo se pocututiti ce ne razumes bolj kompleksnega pisanja, ceravno, ne vem kje si ga najdla, kot kje si najdla strokovno izrazanje. vendar je tudi to komepleksno in strokovno izrazanje relativna kategorija. tisto kar je za mene ocitno normalno izrazanje je zate lahko kompleksno in strokovno. Pac, ljudje smo razlicni...


no tisto o moškem spolnem udu in koprivah je pa napisano čist na pravem mestu...user posted image


Vidis, da ni bilo prav vse zate prekompleksno in strokovno user posted image


< Sporočilo je popravil Misek -- 8.5.2010 20:17:48 >


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
8.5.2010 20:28:37   
Misek

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

moj point je bil v tem, da lahko različni dogodki privedejo v isto/podobno situacijo. in da če se nasveti drugih razlikujejo odvisno od dogodkov, ki so pripeljali do situacije in ne izhajajo iz situacije same, človek težje "zagovarja" kar svetuje. ker potem vse izhaja iz njenega partnerja in njegovih dejanj, iz tega, kaj je on naredil, kaj so njegove želje, kaj ima on v mislih itd., ne pa iz njenih želja, čeprav bo v končni fazi ona nosila večinsko breme - naj se ali naj se ne odloči obdržati otroka. samo to je bil moj point, da tiste, ki tako zagovarjate splav, razmislite, ali ga zagovarjate v vsakem primeru ali je odvisno od tega, kaj je partner naredil oz. kaj se mu je zgodilo oz. zakaj je/bo/bi ostala sama.


Nisem prav sigurna, da to drzi - da razlicne stvari privedejo do iste situacije. Primer, ki si gi dala, da moz dozivi prometno nesreco ima drugacne posledice, ni na istem. Ni na istem v socioloskem smislu ter nima enakih pravic. V tem primeru smrtnega dogodka, otroci imajo pravico do pokjnine, pa se zena, ce je brezposelna, kar znese krepko vec kot je prezivnina. Okolje drugace nastopa (to je ta socialna komponenta) in zenska izhaja iz drugacne custvene platforme, pa ne da bi merili tezo enega ali drugega. Izhodisce, dozivljanje je drugacno.
V vprasanju je tudi podpora mozeve druzine. Njegovih starsev, ki bistveno drugace verjetno reagirajo v primeru, da izgubijo sina ali ce je sin zapustil partnerko. V prvem primeru so dalec bolj pripravljeni skrbeti za vnuke in ne samo za vnuke. Poznamo primere, ko vdova zacne ziveti s tasco in tastom, ustvarijo skupnost, ki ji je poslanstvo najboljse poskrbeti za otroke. otroci postanejo podaljsek sina in moza ( kar po svoje tudi so) in na ta nacin zdrzujo sicer tezko zdruzljive kategorije.


po moje se mora človek itak odločiti samo na podlagi razmisleka in ne na podlagi mnenj s foruma.


Se povsem strinjam. Vendar nekatere odlocitve so lazje, ce ves kaksno je povprecno stalisce. nekatere odlocitve so tako tezke, da pomaga vsaj fiktivna podpora v smer za katero cutis, da je prava. In odlocitev, ki je prava za enega ni nujno prava za drugega. vsak ima svojo pravo odlocitev.


sploh pa se mi zdi, da avtorice naše debatiranje mogoče niti ne zanima, ker je iskala osebo, ki je bila v njeni situaciji in jo rešila, me pa v bistvu več ali manj samo teoretiziramo.


Vsi mi smo resevali taksne in drugacne situacije. In resili. Nikoli ne ves kaj avtorici teme pride prav in kaj tebi, meni, drugemu tretjemu pride prav... in zakaj je to dobro...

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
9.5.2010 10:36:54   
dory
torej to so zelo težke teme, situacije pa ne pozna nobena od nas, le plat zgodbe,ki je napisana tukaj...kakorkoli že, še en otrok je na poti, ti pa ostajaš sama...če imaš redno in dobro službo, če imaš rešen stanovanjski problem in če veš, da boš otrokoma lahko nudila vse potrebno, potem tukaj ni dosti za razmišljat...če pa teh pogojev nimaš, potem se mi zdi nesmiselno,da se na svet spravi še enega otroka...je že boljše enemu nudit kar se da kot pa potem prosjačit za pomoč...kljub vsemu je že fajn bit mal racionalen...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
9.5.2010 11:47:41   
valerija77
Tako kot so že mnoge pred menoj napisale, je stvar splava ali ne zelo osebna in na koncu se boš dejansko morala sama odločiti za ali proti. Res je hudo ko te partner na tako čuden način odslavlja. Po mojih izkušnjah ima drugo in ne ve kako se te naj drugače reši. Predvsem moraš pri sebi razčistiti, če si sposobna čustveno in materialno poskrbeti za novega otročka. Čustveno mislim predvsem na to, da zna biti otrok zelo podoben očetu in bi te ves čas spominjal na bivšega in na kakšen način te je zavrnil, tebe  in oba otroka. Materialno pa tudi, saj za otroka dejansko potrebuješ nek stalen vir dohodka. Ker je bolj realno bolje poskrbeti za enega otroka in mu nuditi, kot imeti dva, pa ne veš kako ju boš preživela čez mesec. Preživnina pa tudi ni ne vem kakšen znesek, glede na to, kaj vse otrok v življenju rabi. In če slučajno bivši nima službe, potem dobi samo državno preživnino, ta pa še 100 eur ni. Za izterjavo pa tako rabiš vsaj nekaj mesecev.
Konec koncev pa se boš morala odločiti sama in po svoji vesti.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 10:39:14   
mojamura
bila sem poročena, v drugo zanosila....mož je rekel da če otroka obdržim se bo ločil (zanosila pa sem z materničnim vložkom)....šla sem na splav, a zakon je vseeno razpadel.

ne vem kaj bi bilo sedaj z mano, če bi otroka obdržala. verjetno se mi življenje ne bi odvilo v smer v katero se je. definitivno mora avtorica teme pri sebi pogledati, če res ima stanovanje, finance in vse ostalo kar se tiče preskrbeti dva otroka, kot enostarševska družina (psihično in fizično, organizacijsko, itd), če si tega želi.

na preživnino jaz ne bi računala kot na zelo velik prispevek. vsaj z mojih izkušenj ne, ker dobim za otroka iz prejšnjega zakona 65 €.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 10:43:13   
kakadoo
a ni nobene nobene nobene variante da se zakon obdrži????
a njega pa čisto nič ne gane da bi lahko bil še enkrat očka?
oz. a sploh ve da si noseča?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 10:46:15   
kakadoo
mož je rekel da če otroka obdržim se bo ločil


sploh ne morem vrjet da taki moški živijo na tem planetu!!!!! kr zgrožena sm.
halo?! sori - brez zamere... ampak take stvore, ki kaj takega izustijo bi js dala
pobit vse do tazadnjega izmečka na svetu. ggggggrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 12:36:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

mož je rekel da če otroka obdržim se bo ločil


sploh ne morem vrjet da taki moški živijo na tem planetu!!!!! kr zgrožena sm.
halo?! sori - brez zamere... ampak take stvore, ki kaj takega izustijo bi js dala
pobit vse do tazadnjega izmečka na svetu. ggggggrrrrrrrrrrrrr


Kako enostransko.
Zakaj pravim enostransko... zagovarjamo, da naj bi zenska lahko odlocala o svoji rodnosti in zagovarjamo, da naj se zenska sama lahko odloci ali bo imela otroka ali ne. Enake pravice "dodeljujemo" tudi moskemu, vendar ocitno zgolj na papirju. Zenske se leta in leta borijo proti "papirnatim pravicam" in borijo se za enakopravnost, potem dovolimo tudi moskim, da lahko imajo povsem odklonilen odnos do otroka.

In zakaj bi te" izmecke" dala pobit? Ker ne zeli znova biti oce? Ker zenska zeli ampak on ne zeli otroka? Da je pripravljen oditi iz zakona, ce s partnerko nimata enakega stalisca do narascaja?
Potem je treba (po isti logiki) ustreliti vse "zenske izmecke", ki zapuscajo moza zato ker nikakor ne zeli imeti otrok? Ker zenskam ne dovolijo kontracepcije, sami pa ne oapzijo niti scitijo proti nezeljeni nosecnosti? Ali je izmecek zenska, ki zapusti moza ker jo ta sili na nenehno rojevanje??
In bi bila res izmecek, ce bi rekla, da bo splavila in ga zapustila, ce ji naredi se enega otroka????
Svobodna izbira ne pomeni samo pravica zenske do izbire, temvec tudi pravica moskega do izbire.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 13:08:39   
kakadoo
Delati splav ni tako kot jit v trgovino in se tam odločati
ali bi kupil banane ali pomaranče. Tukaj gre za nekaj več -
vsaka ženska, ki bo zanosila, bo tukaj vpletla čustva. Tukaj gre
za vprašanje bitja - ali boš dovolil temu bitjecu živeti in tukaj se
ženske bistveno razlikujemo od moških - ki - če povemo iskreno -
pol tok NIMAJO čustev kot ženske. Čisto drugače na to gleda ženska,
katere telo se pripravlja postati MAMA. Moški tega preprosto nikoli ne bodo razumeli.
Ker itak - kaj pa je to kaj takega - pejt že narest tist splav ne. user posted image
Seveda lahko ženska odloča o rojstvu otrok - samo tukaj ne poznaš ozadja!!!
Ne veš kako to da je prišlo do tega. Mogoče ji sploh ni povedal da jo ima namen zapustiti itd...
In ja - prepričana sem, da bi v takem primeru marsikatera ženska poskusila rešiti zakon - medtem ko
se polovica moških odloči da če se zakon ne da rešiti - se ne da in pika. Se sploh ne potrudijo.
Ponavadi pa to pride do tega samo zato ker so po sredi nove zveze z ljubicami in ne znajo razmišljat
drugače kot s spodnjo glavo!! Konec koncev pa - dragi moj Misek - otroka ni spočela sama -
a ko ga je namakal pa ni razmišljal o tem da lahko zanosi???? Seveda ne user posted image


(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 14:43:03   
Misek
Napaka...

< Sporočilo je popravil Misek -- 10.5.2010 14:45:15 >


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 14:44:25   
Misek

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Delati splav ni tako kot jit v trgovino in se tam odločati
ali bi kupil banane ali pomaranče. Tukaj gre za nekaj več -
vsaka ženska, ki bo zanosila, bo tukaj vpletla čustva. Tukaj gre
za vprašanje bitja - ali boš dovolil temu bitjecu živeti in tukaj se
ženske bistveno razlikujemo od moških - ki - če povemo iskreno -
pol tok NIMAJO čustev kot ženske. Čisto drugače na to gleda ženska,
katere telo se pripravlja postati MAMA. Moški tega preprosto nikoli ne bodo razumeli.


Verjetno sodis po moskih, ki jih poznas. Ocitno nisi imela srece z njimi.

Ker itak - kaj pa je to kaj takega - pejt že narest tist splav ne. user posted image
Seveda lahko ženska odloča o rojstvu otrok - samo tukaj ne poznaš ozadja!!!


Ti si pa bila zraven in do obisti ves kaj se je dogajalo in kaksno je ozadje.

Ne veš kako to da je prišlo do tega. Mogoče ji sploh ni povedal da jo ima namen zapustiti itd...
In ja - prepričana sem, da bi v takem primeru marsikatera ženska poskusila rešiti zakon - medtem ko
se polovica moških odloči da če se zakon ne da rešiti - se ne da in pika. Se sploh ne potrudijo.
Ponavadi pa to pride do tega samo zato ker so po sredi nove zveze z ljubicami in ne znajo razmišljat
drugače kot s spodnjo glavo!! Konec koncev pa - dragi moj Misek - otroka ni spočela sama -
a ko ga je namakal pa ni razmišljal o tem da lahko zanosi???? Seveda ne user posted image


Vrni se nazaj in dobro si preberi na kaj sem ti odgovorila in kaj sem reagirala. Da te razsvetlim - avtorica posta na katerega si odgovorila ni avtorica teme in je jasno povedala, da je zanosila kljub zasciti. Na to je moz rekel, da jo zapusti ce otroka obdrzi.  Ko je namakal, da uporabim tvoj vulgarno/zaljivi izraz ni bilo potrebe razmisljati o otrocih.
Imam pa slab obcutek, da je tebe nedolgo nazaj zapustil moz in to zaradi ljubice oz. se niti ni hotel potruditi.


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 14:59:38   
kakadoo
Žal te moram razočarati... Nikoli nisem imela nesreče z moškimi
in tudi sedaj sem srečno poročena in tudi vem, da če bi se jaz znašla v takem položaju,
mi moj mož tega NIKOLI ne bi rekel oz. mi postavil pogoj da me zapusti če otroka obdržim.
Zato mi tudi ni jasno, kje ženske najdete take moške, da tako delajo z vami.
Mene mož kuje v zvezde in hvaležna sem mu za to in res... sočustvujem z vsemi ženskami,
ki imate take moške. In vem, da bi bil vesel vsakega otroka ne glede na to če bi nama škripalo v zakonu.
zato mi ni jasno, res, kje jih najdete.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 15:03:05   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo


In ja - prepričana sem, da bi v takem primeru marsikatera ženska poskusila rešiti zakon - medtem ko
se polovica moških odloči da če se zakon ne da rešiti - se ne da in pika. Se sploh ne potrudijo.
Ponavadi pa to pride do tega samo zato ker so po sredi nove zveze z ljubicami in ne znajo razmišljat
drugače kot s spodnjo glavo!! Konec koncev pa - dragi moj Misek - otroka ni spočela sama -
a ko ga je namakal pa ni razmišljal o tem da lahko zanosi???? Seveda ne user posted image




Ja in ker se marsikatera odloči reševatii zakon s tem, da zanosi, potem pride do raznoraznih klikov v glavi. Tako da niso samo moški packe user posted image
Mogoče je res nefer, da nekateri samo odidejo in ne povedo zakaj, marsikateri pa to stori in se ženska vseeno odloči vztrajati pri svojem.

Seveda otroka ne more spočeti ženska sama, mora pa biti toliko pametna, da če ve, da v zvezi ali zakonu škripa, tudi sama poskrbi za zaščito. Marsikateri dedc ostane zaradi otrok, večina pa jih kljub temu odide.

Aja, to kar sem napisala se ne navezuje na noben komentar, je samo moje razmišljanje, da me ne bo spet katera user posted image



(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 15:12:18   
pelin
Imam pa slab obcutek, da je tebe nedolgo nazaj zapustil moz in to zaradi ljubice oz. se niti ni hotel potruditi.
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

user posted image in tudi če jo slučajno res je....a potem se ti zdi, da nima pravice komentirati oz. ni "usposobljena" da razmišlja o teh  zadevah...Glede na njeno pisanje, se mi zdi, da veliko bolj realno in življenjsko gleda na vso stvar, kot marsikdo...npr.ti. Vse tvoje teoretično pisanje, je po moje daleč od resničnega življenja. Enake pravice glede odločanja o tem, ali bo ženska obdržala otroka ali ne...in tvoje opravičevanje moškega, ko daje ultimat, da če ne bo splava, tudi zakona ne bo večuser posted image ...grozno...naženem ga na celi črti z njegovimi pravicami vred.  Seveda sem zato, da se o teh zadevah , če pride do njih nepričakovano, upošteva mnenja , želje, sposobnosti   ...obeh. Tu pa  ne more biti nekih ultimatov...vsaj med normalnima partnerjema ne.Kot sem že prej rekla, če bi meni kdo postavljal takšne pogoje, bi s tem izgubil vse dragocene pravice o odločanju, ali otrok bo ali ne. Z njim ga definitivno ne bi želela met, raje sem samohranilka.
Aja pa da ne bo pomote, me moj še ni zapustil zaradi ljubice, pa tudi za zakon se je ša kar pripravljen truditiuser posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 15:12:22   
kakadoo
Aja Misek - da razsvetlim tudi jaz tebe:
- kot prvo nisem brala vseh postov od začetka
-kot drugo pa sem odgovarjala dvem uporabnicam
-prvič lastnici teme
-drugič pa uporabnici mojamura

tako da ne vem kaj ti ni jasno. Če si se pa razburla zaradi moje izjave o moških... ti pa predlagam da si še enkrat prebereš tisti post kjer to piše. Namreč to je moje mnenje in stojim za njim ter zaničujem vse moške,
ki dajo ženski pogoj: otrok ali ločitev. Sori. Taki moški so zame nič vredni. In če se tebi to zdi ok tudi prav.
Si povedala svoje mnenje in to je to. Nič se pa ne bi čudila, da tudi s tabo nekdo pometa.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 16:21:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Imam pa slab obcutek, da je tebe nedolgo nazaj zapustil moz in to zaradi ljubice oz. se niti ni hotel potruditi.
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

user posted image in tudi če jo slučajno res je....a potem se ti zdi, da nima pravice komentirati oz. ni "usposobljena" da razmišlja o teh  zadevah...Glede na njeno pisanje, se mi zdi, da veliko bolj realno in življenjsko gleda na vso stvar, kot marsikdo...npr.ti. Vse tvoje teoretično pisanje, je po moje daleč od resničnega življenja. Enake pravice glede odločanja o tem, ali bo ženska obdržala otroka ali ne...in tvoje opravičevanje moškega, ko daje ultimat, da če ne bo splava, tudi zakona ne bo večuser posted image ...grozno...naženem ga na celi črti z njegovimi pravicami vred.  Seveda sem zato, da se o teh zadevah , če pride do njih nepričakovano, upošteva mnenja , želje, sposobnosti   ...obeh. Tu pa  ne more biti nekih ultimatov...vsaj med normalnima partnerjema ne.Kot sem že prej rekla, če bi meni kdo postavljal takšne pogoje, bi s tem izgubil vse dragocene pravice o odločanju, ali otrok bo ali ne. Z njim ga definitivno ne bi želela met, raje sem samohranilka.
Aja pa da ne bo pomote, me moj še ni zapustil zaradi ljubice, pa tudi za zakon se je ša kar pripravljen truditiuser posted image



- O seveda lahko komentira, se pa njeno povsem custveno obarvano stalisce lazje razume.
- Nagnati nekoga, ce nekaj izrece ( in to resno misli) je enako ultimat. Samo eden se drzi tebe, drugi je pa nekako "proti" tebi. Gre se pravzaprav o subjektibvnem in objektivnem. In nenazdnje tudi ti ima spravico do ultimata.
- Moski itak na koncu vedno izgubi pravico do odlocanja, ker telo, ki otroka nosi ni njegovo.  Edino pri nestrinjanju lahko postavlja ultimat. Kako bi se ti odlocila in s kom bi imela, s kom ne otroka je pa drugo vprasanje.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 16:25:30   
pelin
Nagnati nekoga, ce nekaj izrece ( in to resno misli) je enako ultimat. Samo eden se drzi tebe, drugi je pa nekako "proti" tebi. Gre se pravzaprav o subjektibvnem in objektivnem. In nenazdnje tudi ti ima spravico do ultimata.
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

user posted image no sej po svoje maš pa tuki tudi prav...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 16:25:42   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Aja Misek - da razsvetlim tudi jaz tebe:
- kot prvo nisem brala vseh postov od začetka
-kot drugo pa sem odgovarjala dvem uporabnicam
-prvič lastnici teme
-drugič pa uporabnici mojamura

tako da ne vem kaj ti ni jasno. Če si se pa razburla zaradi moje izjave o moških... ti pa predlagam da si še enkrat prebereš tisti post kjer to piše. Namreč to je moje mnenje in stojim za njim ter zaničujem vse moške,
ki dajo ženski pogoj: otrok ali ločitev. Sori. Taki moški so zame nič vredni. In če se tebi to zdi ok tudi prav.
Si povedala svoje mnenje in to je to. Nič se pa ne bi čudila, da tudi s tabo nekdo pometa.


Razsvetlila si me. Pricakovala sem, da preden nekdo veleumno pise to in ono vsaj prebere o cemu pise.  pametnemu zadosti.
Pricakovala sem, da ko nekdo pise ne odgovarja enemu, da odgovori tretjemu...
S tem o pometanju si pa dala odgovor na mojo domnevo.
BTW: bi ti bilo v tolazbo ce bi nekdo z menoj pometal?

< Sporočilo je popravil Misek -- 10.5.2010 16:26:16 >


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?