|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
10.5.2010 21:59:35   
Yskra
Tvoja situacija je res nezavidljiva, ampak za dežjem vedno posije sonce!
Od partnerja očitno ne moreš pričakovati nobene pomoči, zato se obrni na koga drugega,
kogarkoli, prijetelje, starše, sosede,... marsikdo bo rad pomagal.
Res je z dvema otrokoma neprimerljivo več dela kot z enim, sploh pa če si sam,
ampak jaz sigurno ne bi šla delat splava, tega ne bi mogla naredit.
In če se boš odločila otroka obdržati, zagotovo bodo težki trenutki, ampak ne verjamem,
da si boš kdaj rekla: "škoda, da takrat nisem naredila splava", če pa se boš odločila za splav,
pa ti bo zagotovo nekoč žal.

lp

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
11.5.2010 6:53:52   
kakadoo
BTW: bi ti bilo v tolazbo ce bi nekdo z menoj pometal?


Ah dej no dej user posted image  dol mi visi user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
11.5.2010 10:00:23   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

BTW: bi ti bilo v tolazbo ce bi nekdo z menoj pometal?


Ah dej no dej user posted image  dol mi visi user posted image



Ja, vse tako kaze user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
11.5.2010 15:06:58   
ronja
Meni se sliši kot da je tvoj partner (skoraj) obupal nad tem, da bi se vajin odnos lahko spremenil, ker se po njegovem ti ne spreminjaš (vsaj ne v smer, kamor si želi, da bi šla oba). Ljudje dostikrat obupujemo, pa vseeno kdaj kaj rešimo. Glede na to, da si ti želiš rešit ta zakon, da ga imaš še rada in da tudi on ni rekel, da te ne mara, ampak da te ima vedno manj rad (torej te malo še ima, kar je tudi logično), je mogoče možnost, da stvari porihtata. Se mi pa zdi, da jih sama ne bosta mogla, ker ti nimaš uvida v to, kaj delaš njemu (on pravi,d a ga ubijaš, sama nisi nič napisala o tem, da bi se ti sanjalo, s čim), on pa ne uvida v to, v kakšno stisko te spravlja in koliko bi bila v bistvu pripravljena naredit (ker pač do zdaj še nisi, ker nisi vedela, da je tako hudo). Tako da predno vržeta puško v koruzo, mu predlagaj obisk družinskega terapevta ali pa mogoče pojdi za začetek samo sama tja - pomagal ti bo v vsakem primeru, tudi če se razideta, ti bo verjetno lažje oz. boš hitreje predelala vse zamere in negativna čustva.
Neverjetno je, kaj lahko terapija naredi - poznam dva primera, kjer se jima je življenje obrnilo za 100%, iz obupne nesreče (misli in poizkusi samomora...) do res kakovostnega življenja. Tako da jaz bi to na tvojem mestu poizkusila. Glede na to, da si trenutno zelo ranljiva (noseča, zakon se podira, ne veš, na koga boš lahko računala, niti kako se bo razpletlo), je po moje to dobra naložba, če ne drugega imaš nekoga, ki mu lahko zaupaš in veš, da ti hoče dobro s svojimi nasveti (tudi če jih ne upoštevaš). Mogoče boš tam spoznala o sebi kaj, kar bi lahko pripomoglo k reševanju situacije (ali zakona ali ločitve - tudi to je važno, da se lepo spelje, sploh zaradi že živečega otroka, pa navsezadnje tudi nerojenega, saj se razne zamere lahko čutijo še leta).

Vsekakor se mi ne zdi pametno silit moža, da naj ostane s tabo, ker prisila nikoli ne prinese prave ljubezni, ti pa si to želiš, ne pa zakona na papirju... Torej ga pusti oditi in mu pokaži, da si se spremenila. Če je še dovolj med vama, bo to videl in ga bo pritegnilo, mogoče bo začel spet upat in takrat lahko odnos popravita in začneta znova.Dostikrat škripa, pa ne poči vedno. Včasih močno zaškripa in takrat je treba malo več kot samo malo podmazat, včasih je treba kako veliko stvar popravit, ampak če se imata še rada, se splača. Seveda pa se lahko spreminjaš samo, če tudi sebi nisi všeč točno taka, kot si zdaj, ne pa na silo in zanj. Vsekakor pa mu ne obljubljaj, da se boš spremenila, če se ne moreš, oz. če se ti to, kakršna si zdaj, zdi prav in si taka želiš bit. POtem sta si pač različna in taka ne moreta bit skup - sprejmeš in gerš dalje. S tem ni nič narobe, ne moremo bit vsi skup, pa zato nismo slabi, samo različni.

Kar se odločitve o splavu tiče, ti ne bom nič pametovala, ker nisem bila še nikoli v taki situaciji in upam, da nikoli ne bom, poleg tega imam občutek, da si se napol že odločila (tisti stavek o splavu se je meni bral kot - to je sicer tudi možnost, vendar je nočem).

Kar se financ in pomoči tiče: čeprav se je partner odtujil, še ne pomeni, da svojih otrok ne bo pogledal ali zanje skrbel - vsaj za prvega verjetno bo, če ga ima rad... O tem se lahko čisto pošteno pogovorita - tudi če glasuje za splav, še ne pomeni, da pa ne bi skrbel za otroka, če bi se pač rodil - vprašaj ga, kaj bi ugibala in se po nepotrebnem sekirala.
Se pa absolutno strinjam, da z dvema malima bit sam ni lahko in ti čisto prostodušno priznam, da vsakič, ko sem bila 1 teden sama z malima, sem shujšala 2 kili (pa nimam nekega viška, sem bolj na spodnji meji)... Enostavno nisem sfolgala. Kar pa ne pomeni, da ne bi, če bi pač morala (ne če bi hotela, ampak če bi morala, hotela sem sfolgat tudi zdaj;) Če bi ostala sama z njima, bi morala temeljito spremenit svojo vlogo in vzgojo... Nekdo bi pač manjkal, nekdo, ki mene čuva, da se ne preteram (preveč), hehe. Delat bi morala spet lepo 8 ur, več bi bili v vrtcu,... In kadar bi bile vse tri bolane, bi bilo j***. To mi je jasno, verjetno pa me to ne bi odvrnilo od nosečnosti - ampak ne vem, težko zdaj rečem. V svoji situaciji vem, da bi tudi v primeru, da se razideva, imel rad in skrbel za svoje otroke, tako da me to ne bi skrbelo in vem, da ne bi bila sama z njimi ves čas, tako da to ni nujno ista situacija - ne vem, koliko lahko ti pričakuješ od svojega moža... Pogovori se z njim, mogoče ti bo takrat lažje oz. boš bolj vedela, pri čem si.

Če bi se lubiju kaj zgodilo, pa sploh nimam pojma, kaj bi naredila, edino to vem, da bi si poiskala strokovno pomoč, ker se mi tudi sanja ne, kako greš čez to, niti si ne želim izvedet, upam, da mi ne bo nikoli treba - veliko lažje bi sprejela, da me pustil (magari zaradi druge). Verjetno bi si vseeno, tudi če ga ne bi bilo, želela obdržat njegovega otroka, ker bi mi verjetno predstavljal en del njega (kar v bistvu je), ampak nimam pojma, kako možgani funkcionirajo v takem primeru, tako da nimam pojma. Vem, da bi bila zame sociološka situacija precej težja, če ga ne bi bilo, ker bi se morala še s taščo bockat, kar mi je zdaj prihranjeno (in bi mi bilo verjetno tudi v primeru, da bi se razšla).
Trenutno pa si ne predstavljam naredit splava, zato sem ga vprašala, kaj bi si on želel, če bi se nama kdaj nepričakovano zgodil (ne samo trenutno, tudi na splošno, čez recimo 10 let - pač kako trenutno razmišlja o tem...) No, zaenkrat sva na isti valovni dolžini.

Kako prebolet umetno splav, nimam pojma, vsem, ki jih poznam je bilo težko, čeprav nekatere pravijo, da je bila prava odločitev... tu nimam izkušenj, niti ne poznam primerov, da bi mi katera rekla: "to mi je pomagalo, to me je zvleklo". rekle so, da so setre na ginekološki zlate in da jim je to veliko pomagalo, kaj konkretnejšega ti pa žal ne morem povedat...

Če pa se odločiš obdržat otroka in vajin zakon kljub poizkusom razpade, potem ti lahko  povem, kaj je meni pomagalo, kadar se mi zdelo, da ne bom sfolgala, ko sem recimo imela rizično nosečnost in 1 letnico doma (čeprav mi sploh ni bilo tako težko, imela sem lubija, vsi bi pomagali - samo jaz mam tako rada svobodo... in vseeno včasih je težko, ko nič ne moreš, pa še ves čas ti grozi, da izgubiš otroka - to tudi ni glih čisto na izi;). Takrat sem se spomnila svoje babice, ki je imela 4 male enega za drugim, od tega 3 med vojno, v kleti partizane, v stanovanju pa Nemce, prenašala z vsemi malimi še (partizansko) pošto, pa pazila, da je ne bi dobili in potem, ko so jo izdali, morala popokat vse male in zbežat v 1 uri na Pohorje... Takrat se neham sama sebi smilit in si rečem, če je njej ratalo, bo pa tudi meni, ni vrag. Ker dostikrat porabimo veliko energije za smiljenje samim sebi in če jo usmerimo drugam, smo sposobni ravno tisti presežek, ki nas porine naprej...

To ni argument za "vse se da, če se hoče". Veliko se da, če se MORA, hotenje tu nima kaj dosti zraven, razen pač materinskega instinkta v tem primeru, da se pač za svoje otroke bolj potrudiš kot bi se za karkoli drugega. Dvomim, da je ona (moja babi) to hotela, dvomim, da bi si to izbrala, če bi lahko izbirala. Ampak moja babi ni imela izbire, ti jo pa imaš. Takrat ni bilo kontracepcije in ni bilo splavov... Dvomim, da bi se ona odločila za tistega 3. otroka, za katerega je čisto pošteno povedala, da se ga je bala. Ampak takrat splava ni bilo in ga je pač imela. Jaz sem vesela, da je bilo tako, ker je ravno ta 3. po naključju moj oče, ampak to so zelo sebični razlogi - če bi gledala za njeno dobro, bi ji pa svetovala splav, če bi bil mogoč, ker želela si verjetno tega otroka v tisti situaciji res ni... Ti pa si ga, tako da je spet ena razlika.

To pišem samo zato, da ne boš mislila, da za nekaj navijam - samo povedat ti hočem, da karkoli se boš odločila, bo prav, če se boš trudila v tej smeri. Da se marsikaj, izbral si pa človek marsičesa ne bi. Ko se enkrat dokončno odločiš, pa se pomiri s svojo odločitvijo - vsaka prinese veliko dobrega!

Skratka:
- najdi si strokovno pomoč in pusti partnerja, da zadiha stran od tebe (po možnosti naj on začasno zapusti skupni dom, da nimaš ti še štale s selitvijo otroka), mogoče te/vaju bo začel pogrešat (fantje skoraj vedno začnejo zelo pogrešat, ko nekaj časa ne vidijo svoje drage, vsaj moje izkušnje so take, res pa imam srečo, da imam s fanti dobre izkušnje), mogoče bo videl, da si se spremenila (tisto, kar ti pač ni všeč na tebi - če je to po naključju isto, kar moti njega, sta že na pravi poti) in se ti pridružil na terapiji. Mogoče bo vmes videl, da samsko življenje le ni tako fajn in si bo želel popravit zakon.

če ne bo tako, boš vsaj imela nekoga, da te spremlja ob ločitvi in ti svetuje, kako čim bolj elegantno in brez zamer vse skup speljat, ker to je zelo zelo pomembno.

glede otroka se odloči in ne obžaluj, ti se boš odločila tako, da bo zate prav, to verjemi. Gotovo sama najboljše veš in čutiš, kaj je zate prav, tu drugi nimamo veze.

Glede financ in pomoči pri otrocih se pogovori z njim, kaj lahko od njega pričakuješ, pogovori se še s svojimi starši, prijatelji, brati in sestrami, če jih imaš,... Bodi iskrena, čim manj obtožuj in ti bodo normalno ljudje gotovo želeli pomagat. Včasih pride pomoč iz nepričakovanih koncev, sprejmi jo.

(odgovor članu decemberka10)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
11.5.2010 15:45:00   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Meni se sliši ......


user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 0:26:47   
Decembrica
Sm v podobni situaciji in prau tako ne vem kaj naj storim.S fantom sva skupaj leto in pol imava pa prelepo hčerko staro 7 meseceu.Od samega začetka že živiva skupaj, le da sva se pred kratkim preselila v večje stanovanje v njegov rojstni kraj.Odkar sva tu je vse le še slabše,v začetku nosečnosti mi je še kaj pomagal,potem sm bila pa le še ničvredna kuzla s pankrtom v sebi.Kajti on je zaposlen jaz pa sm študentka,stara 23 let.On pa 29.Skratka zanj sm neumna,nesposobna,vseeno mu je za moje mnenje in moje potrebe,z otrokom se ukvarja minimalno skoraj nič.Vsaki drugi dan jo da spat to je pa to.On je na prvem mestu pa dolgo nič nato otrok pa res dolgo nič nato šele jaz.Pri njemu ne dobim podpore,pravi da se mu j....e za mojo šolo,ni komunikacije,ni objemanja ,ni sexa.Kregava se zarad malenkosti,npr ker,sm mu kupila napačno barvo zobne krtačke,zato ker ponesreči zaloputnem z vrati,prepih,zato, ker ne znam razmišljat,ker grem domou k staršem,ko ga ni doma itd...Razmišljam,da bi ga zapustila in odšla k staršem čeprau je zelo majhno stanovanje.Zbiram pogum saj mi grozi da zaradi tega , ker nimam denarja pa stanovanja mu moram pustit hčerko.Ne vem pa kako bo on skrbel zanjo saj je večkrat službeno odsoten,ali za en teden,mesec ali pol leta.Zanima me kaj o tem mislite vi?????

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 2:56:01   
bolhamala
Joj, Decembrica, pojdi čimprej, preden te čisto "ubije", boš  že kako, ko boš prisiljena, verjemi.ČE pa še boš dolgo tam, pa boš še sama začela verjeti, da si nesposobna. KAj pa imaš za izgubiti če greš, saj pravzarav ničesar nimaš.
LAhko se še poskušata pogovoriti, čeprav kolikor iz tvojega posta vidim, nima niti to smisla, če te tako zaničuje. Ali se mu to zgodi samo v jezi in prepiru? Pa četudi, ko ni prav. SAj povsod so problemi, samo to kar ti pišeš pa res nima smisla, zakaj bi tako trpela? ČE ni potrebno!

(odgovor članu Decembrica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 9:02:04   
nincrli
Decembrica dobro razmišljaš, zdaj pa glej da to še uresničiš! Pa to je katastrofa od moškega in ne ne rabiš se bat ne bo dobil otroka, kljub temu, da ima službo! Otroka skoraj vedno dodelijo mami, razen če ta ni sposobna skrbet zanj, ampak to ne mislim finančno zato bo tak moral preživnino plačevat ampak zaradi drugih razlogov... alkoholizem, duševne bolezni itd.   

_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu bolhamala)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 9:19:57   
Colt
Včasih se vprašam kje jih najdete in kaj razmišljate med tem, ko oni vstavljajo svoje lulčke v vaše lulike....razen seveda če se čez noč povampirijo.

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 9:26:50   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Včasih se vprašam kje jih najdete in kaj razmišljate med tem, ko oni vstavljajo svoje lulčke v vaše lulike....razen seveda če se čez noč povampirijo.


hmmm ljubezen je slepa user posted image


_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 10:17:21   
ronja
kaj razmišljate med tem, ko oni vstavljajo svoje lulčke v vaše lulike...

colt, takrat pa tudi jaz kaj dosti ne razmišljamuser posted image . verjetno pri njih ni dosti drugače. Razmišljaš lahko prej, potem je že prepozno - delajo hormoni svojeuser posted image . Hvalabogu, da takrat ne razmišljamo o njegovih/njenih napakah in dobrih lastnostih, kakšen seks bi potem to bil, da bi vmes razmišljala o tem, kako on obeša perilo ali kje pusti štumfeuser posted image !

Jaz zdaj dosti razmišljam o tem, zakaj sem imela vedno srečo s fanti, kaj je bil razlog, da so mi bili všeč vedno ok fantje,... ker bi si zelo želela to za svoji dve punčki. Zato poizkušam najt vzorec, da jima ga lahko dam naprej (vsaj poizkušam, itak bosta počeli po svoje). Pa se mi zdi, da je fora pri meni v tem, da nisem nikoli padala na lepe besede, obljube, hvaljenje in kovanje v zvezde ipd... Všeč so mi bili bolj "realni" fantje, čeprav je bil prvi velik romantik. Pa "čudnost" se mi nikoli ni zdela ovira - ne za prijatelje ne za fante - dostikrat so čudni bolj svoji oz. resnični kot pa frajerji. Ti mi niso bili nikoli všeč, vse skup se mi je zdelo zlagano. In tudi če seje kdaj kak frajer kaj trudil okoli mene, ga nisem jemala resno, če se mi ni zdel iskren (to je bilo pa redko, samo 1x in takrat sem imela prav, je bil iskrenuser posted image ). Nisem padala na to, na kar padajo druge, skratka (razen širokih ram, hehe, moja šibka točka - na srečo najdeš tudi fajn fante z dobro postavouser posted image ).

Ampak ugotavljam zadnje čase, da sem tu bolj izjema kot pravilo in verjetno je zato tudi toliko nesrečno zaljubljenih. Ker večina pa kar precej pada na laskanje - meni se je to vedno zdelo neumno: da mi fant po 2 urah reče, da sem nekaj ful posebnega pa sploh in oh krasnauser posted image . Saj me sploh ne poznaš! Pojma nimaš kakšna sem! Prav trapasto se mi je zdelo in s takim nisem nikoli hotela nič met. Kaj mi če en kreten, ki misli, da me po 2 urah pozna al pa en, ki misli, da sem tok blesava, da bom na take poceni trike padla? Enkrat sem enemu kar rekla: Ja, baje sem res mal drugačna, ampak ti tega še ne moreš vedet. Mu ni bilo nič jasno. Vsekakor je bil pa prepričan, da sem mal drugačna, se mi zdiuser posted image .


(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 10:23:27   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Včasih se vprašam kje jih najdete in kaj razmišljate med tem, ko oni vstavljajo svoje lulčke v vaše lulike....razen seveda če se čez noč povampirijo.

In obratno. Za M spol velja kar enako.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 19:39:16   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Decembrica

Sm v podobni situaciji in prau tako ne vem kaj naj storim.S fantom sva skupaj leto in pol imava pa prelepo hčerko staro 7 meseceu.Od samega začetka že živiva skupaj, le da sva se pred kratkim preselila v večje stanovanje v njegov rojstni kraj.Odkar sva tu je vse le še slabše,v začetku nosečnosti mi je še kaj pomagal,potem sm bila pa le še ničvredna kuzla s pankrtom v sebi.Kajti on je zaposlen jaz pa sm študentka,stara 23 let.On pa 29.Skratka zanj sm neumna,nesposobna,vseeno mu je za moje mnenje in moje potrebe,z otrokom se ukvarja minimalno skoraj nič.Vsaki drugi dan jo da spat to je pa to.On je na prvem mestu pa dolgo nič nato otrok pa res dolgo nič nato šele jaz.Pri njemu ne dobim podpore,pravi da se mu j....e za mojo šolo,ni komunikacije,ni objemanja ,ni sexa.Kregava se zarad malenkosti,npr ker,sm mu kupila napačno barvo zobne krtačke,zato ker ponesreči zaloputnem z vrati,prepih,zato, ker ne znam razmišljat,ker grem domou k staršem,ko ga ni doma itd...Razmišljam,da bi ga zapustila in odšla k staršem čeprau je zelo majhno stanovanje.Zbiram pogum saj mi grozi da zaradi tega , ker nimam denarja pa stanovanja mu moram pustit hčerko.Ne vem pa kako bo on skrbel zanjo saj je večkrat službeno odsoten,ali za en teden,mesec ali pol leta.Zanima me kaj o tem mislite vi?????


če si študentka lahko dobiš štipendijo, porodniško še itak dobivaš, pa polni otroški dodatek. to nanese skupaj skoraj 500€ na mesec, pa še on ti bo moral preživnino plačevat - iztrži čim višjo.
pa čimprej stran od njega! to bo dobro zate in za otroka. le pogumno user posted image
otroka ti pa vsekakor ne more vzeti.. še posebej če se nič ne ukvarja z njo..

(odgovor članu Decembrica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 19:42:45   
ledenaa
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kaj razmišljate med tem, ko oni vstavljajo svoje lulčke v vaše lulike...

colt, takrat pa tudi jaz kaj dosti ne razmišljamuser posted image . verjetno pri njih ni dosti drugače. Razmišljaš lahko prej, potem je že prepozno - delajo hormoni svojeuser posted image . Hvalabogu, da takrat ne razmišljamo o njegovih/njenih napakah in dobrih lastnostih, kakšen seks bi potem to bil, da bi vmes razmišljala o tem, kako on obeša perilo ali kje pusti štumfeuser posted image !

Ok,tukaj se ne gre za obešanje perila  user posted image   jaz tudi ne razumem kako imaš lahko sp. odnose oz. karkoli s takšno osebo user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 19:58:36   
Colt
Izgleda da sem (skoraj) edini ki se mu zdi nekako nenavadno da ima oseba A spolne odnose (oz sploh kakršnekoli odnose) z osebo B, medtem ko oseba B kaže do osebe A skrajno zaničevalni,nespoštljivi in kretensko/primitivni odnos. Zgleda sem res iz Marsa user posted image

G

ps. Shema: Oseba A   <---oseba moškega ali ženskega spola, vstavi poljubno
                  Oseba B   <---oseba moškega ali ženskega spola, vstavi poljubno


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 21:44:38   
ronja
Lej, nam je lahko vse to zelo čudno, pa ji to nič ne pomaga. Verjetno med spolnimi odnosi ni bil tak, mogoče je bil prej sploh drugačen (nekateri ljudje pač nosijo maske), mogoče pa se je zgodilo in ni nič razmišljala.

Meni se ne zdi nič nemogočega, da pač ljudje kdaj seksajo prej, predno se dobro spoznajo, čeprav sama še nisem. POtem so pa v zosu, če takrat zanosijo in je oni drugi kreten.

ledanaa, napisal je MED TEM, ko vstavlja lulčka v luliko. Sori, ampak MED TEM jaz res ne razmišljam o tem, kakšen je on kot oseba... To je bil sicer hec, ampak vseeno je pa res, da ne razmišljam o njegovih kvalitetah in odnosu do mene. Takrat nič ne razmišljam (vsaj takrat, hehe;)

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
17.9.2010 22:26:26   
Colt
Ronja, hec je v tem da zelo dobr veš kaj sem hotel povedat user posted image Se pa strinjam da je ''po toči zvoniti prepozno'', to vsekakor.

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
18.9.2010 9:46:31   
zvezdica_1
hmmm
če te skrbi za skrbništvo, pojdi na socialno in povej, kaj je narobe. dejansko je to psihično zlorabljanje. in če bo par takih prijav potem, ko se boš odselila, ne bo tako težavno, da nimaš dohodkov. čeprav zna to prevesiti na njegovo stran.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
19.9.2010 14:25:47   
ronja
Ronja, hec je v tem da zelo dobr veš kaj sem hotel povedat

Itak da vemuser posted image . Samo hočem zagovarjat drugo stran: da včasit te mogoče vse skup prehiti: tudi midva z lubijem sva mela kao neko romanco najprej - nisva jemala svoje zveze resno. Pa poglej, kam naju je to pripeljalouser posted image . Ne vem, kaj bi bilo, če bi prej zanosila (ok, sva delala na tem, da ne bi - ampak nobena metoda ni 100%). Ne predstavljam si, da bi se ljubili samo ljudje, ki zelo resno mislijo en z drugim in mislijo imet skupaj otroke... Sama sem imela 3 fante, pa samo z 1 imam otroke. Sta tudi prejšnjadva čisto ok človeka, pa vseeno pri 18ih nisem nameravala imet otrok, čeprav sva spala skupaj... Štekaš, kaj mislim? Da pač večina nas ne živi puščavniško dokler ne sreča "pravega" - pa še ko ga, dostikrat ne veš, da je to tauser posted image .

Zaljubljeni ljudje tudi drugače vidijo. Ko je bil on zaljubljen, je verjetno ni zmerjal...

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:(
20.9.2010 22:33:36   
anarabarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Izgleda da sem (skoraj) edini ki se mu zdi nekako nenavadno da ima oseba A spolne odnose (oz sploh kakršnekoli odnose) z osebo B, medtem ko oseba B kaže do osebe A skrajno zaničevalni,nespoštljivi in kretensko/primitivni odnos.

Osebe A se ne cenijo oz. ne prepoznajo neprimernega obnašanja (ker se je praviloma foter tako obnašal do njihove mtke, mat pa ni reagirala in je blebetala sranja tipa "ah, ampak jaz VEM, da me ima on rad - kljub 3 ljubicam in dnevnemu poniževanju user posted image ). Zdi se jim normalno, da nekdo vpije na njih zaradi popolne bedarije. V spolnem odnosu iščejo intimo in ljubezen, seveda totalno zgrešeno. Rezultat so precej nesrečni otročiči, poskusi samomorov, in - zanimivo - sorodstvo, ki v en glas obsoja "babo, ki ni dovolj dala".

_____________________________

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 120
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?