_CiCika_
|
Katastrofa… napišem cel spis pa me ven vrže. No zdaj sem pa u wordu še 1x napisala pa sam kopirala... Živa25 veliko sreče danes, če že nisi med srečnicami, ki že cartajo v svojem naročju svojega . Glicinija lepo je za prebrat take lepe novičke. Da bi vam šlo še naprej tako super kot do sedaj. Pinky86 ja tudi pri meni je nekako tako, s tem zasliševanjem če še vedno nič ni, pa kdaj bo itd. So drugi bolj neučakani kot jaz. Kako je pa z vami, ki imate danes rok? Ste še vse doma? Se pri kateri že kaj dogaja? Dajmo, dajmo, navijamo za vas in držimo pesti da boste kmalu držale v naročju svoje čudeže. Pri meni pa še tudi nič ne kaže da bi hotel iti tale naš mali kaj ven. Sicer mam rok v soboto, pa vendar. Tako ali tako bi nas večina raje videla, da bi prišel otroček kaj prej ven, kot pa kasneje, ko smo samo še bolj na trnih in si vsak dan v pričakovanju če se bo kaj zgodilo.Danes sem imela že skakanje po P in zdravstvenem domu. Najprej sem imela CTG v P. Ker smo imeli malo težave z otrokovim srčnim utripom (se je nekaj skrival) so mi podaljšali čas in sem bila priklopljena na ctg 2x po 20 min. Ampak na koncu je bilo vse uredu. Potem ko je rezultate pregledal dr. se je odločil, da mi naredi še ultrazvok in pa vaginalni pregled. Tako da včeraj, ko je bila debata o frizurcah… včasih kar prav pride če si jo sproti urejaš. Drugače pa vse kar sem zvedela, danes na pregledu je, da je vse uredu in vse pripravljeno (verjetno na porod), ampak da me bojo danes še poslali domov. Naslednji CTG v P imam na PDP (8.1.). Potem sem imela pa še pregled pri svojem G, vendar sva kar hitro opravila, saj sem danes že vse dala skozi v P, tako da smo samo še zmerili pritisk in težo. Če nebom še rodila pa imam pri njemu pregled in CTG 12.1.
< Sporočilo je popravil _CiCika_ -- 5.1.2011 12:27:51 >