talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: talika81 babmiba, ampak vseeno našteješ 10 gibov v 12 urah? kljub temu, da je dete bolj mirno? včeraj je bilo res mirno, spoh dopoldne. danes sem naštela 6 gibov in ne bom več. zdej se trenutno premika in kolca. več kot 10 jih je. sem se pa kar prestrašila, ko toliko časa nisem nič čutila. pa sem opazila, da je zvečer bolj akcija. dopoldne zgleda da spi. no, samo da jih našteješ vsaj nekaj. ja, moj tud zdajle, ko sedim za računalnikom, veselo razmigava z nogami in koleni. kolcanje pa smo danes tudi že dali skoz. že zjutraj. glede tašč: jaz sem se že navadila, da jo nič ne zanima, kar se tiče moje nosečnosti. sploh ne pokaže nobenega velikega zanimanja. jaz pa ji tudi posebej ne mislim razlagat. mogoče se bo to kaj spremenilo, ko se bo dete rodilo, samo nimam prevelikega upanja. meni je glede tega tako ali tako vseeno, samo mojmu pa ni. ampak se je že tudi sprijaznil. imam pa po drugi strani srečo, da so pa moji tolk navdušeni nad tem, da bodo dobili vnukinjo/vnuka, da že komaj čakajo. moj ati se je celo ponudil, da gre jutri z mano na ctg, ker se po njegovem sama ne smem več vozit.