|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: v vrtec,če si na porodniški
17.5.2010 15:09:07   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

sazi.... sej sm že zgoraj napisala hwala wsem za odgowore.... user posted image js sm že zdawnaj konla debato.... user posted image user posted image user posted image

ja sej se bom tudi w wrtcu pozanimala.... sm pač samo hotela,če je imela kakšna na forumu enak primer: kako ga je rešila....sam to.....
zame je debata že zdawnaj zaključena in pam,da tudi za ostale user posted image




Aha, OK. Ne berem vsega med 1. in zadnjim postom.
Izkušnje - ja jaz jih imam iz druge roke - od sovrtičkarja. Sem pa ob vpisu spraševala, kaj bo, če mi podaljšajo (ker so mi podaljšali pri 1. otroku), pa so mi rekli, naj samo sporočim, dostavim nekaj (odločbo) o podaljšanju in da me mesto čaka tiste 3 mesece. AMapk potem mala ni imela tako hudih težav kot njen bratec in podaljšanje ni bilo potrebno.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: v vrtec,če si na porodniški
21.5.2010 10:56:09   
ninocka
Jst sem mela tak primer s 1. otrokom. Dobila sem vrtec s  septembrom, potem pa so mi podaljsali porodnisko.
Sem takrat poklicala v vrtec in jim razlozila situacijo, z malim sva uzivala potem doma do decembra, takrat sem ga pa dala v varstvo se do marca k tasci in mojim, z marcem sem ga pa ponovno vpisala v vrtec.
Mogoce sem mela jst takrat sreco oz. se ni blo takega navala na vrtce, ker sem ob obeh vpisih brez problema dobila vrtec.
V vrtcu pa tud niso nic komplicirali.

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: v vrtec,če si na porodniški
27.5.2010 23:59:05   
petea
V aprilski spremembi zakona o vrtcih (UL RS, št. 36/10) je spremenjen tudi 20. člen, kjer sedaj med drugim piše:
'Vrtec lahko sprejme otroka, ko je dopolnil starost najmanj 11 mesecev, če starši ne uveljavljajo več pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela. Za starše otrok, ki so oddali vlogo za vpis otroka v vrtec, vrtcu na njegovo zahtevo pristojni center za socialno delo posreduje podatke o izteku pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela.'

Drugače pa jaz čisto razumem mamo dvojčic, da si pred nastopom službe želi še malo odpočiti in zato nekaj tednov prej uvajati v vrtec. Večmesečno celodnevno in nočno delo z dojenčicama in za dojenčici jo je verjetno precej izmučilo, zato rabi nekaj ur časa tudi zase in za svoje zdravje ter regeneracijo. Odvisno od službe, ki jo opravlja, pa se verjetno mora tudi malo v miru poučiti o spremembah, ki so nastale v času njene odsotnosti ipd., da ne bo prvi dan v službi 'padla dol'.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?