Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ok, babe, takole je. Danes me ne bo. Zaradi mene me lahko staškate ampak res ne morem, prveč imam za faks za delat Jutri oddaja, v pon. oddaja, v soboto poroka... Sploh ne vem kdaj bom sfolgala...
PetraZg is back in pride na večrjo tam okol 20h mal čez bova prišle
tole mam od nase papue kopirano
išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) nablaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja). Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti...
aha, evo imam še dodatne informacije za casting. Casting bo potekal tako v petek od 9-17ih in v soboto od 10ih-13ih.
TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?
Ojla!
Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...
Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
Evo T. je imel budnico kar ob 3h zjutraj in se je zbudil,ker so mu lidlove plenice premočile in je bil skoraj do vrata moker in je pol rabi čas da je zaspal skoraj uro in pol Mah jst bi ga dala v varstvo ker nam itak občina zdej daje subvenkcijo in bi rada da je med otroki,ker je zelo rad in bi se sigurno kakšna razlika poznala,pa še fajn bi bilo ker bi bila z novorojenčkom sama doma.
Kati:Jst bi ga dala v privat varstvo(če je več otrok noter?)drugač pa ne,je isto če ga dam mami da ga mirka...bi rada da če že plačam da se tko navadi enga reda v vrtcu,obnašanja itd.....
hvala za .
ja se mi zdi da je to vec otrok....ne vem...videla sem oglas na oglasni deski....poklic pa upras...če ne bos nic v ZD hodila ti lahko jaz grem št prepisat....ampak sele v pon
TISTE KI STE PRIJAVILE MALCKE NA CASTING.....KDAJ BOSTE SLE??A SE DOBIMO PREJ NA KAVICI?
Ojla!
Tudi našo pupiko sem prijavila na casting. Zdaj pa ne vem - ali bomo dobili kakšno določeno uro, ali to kar greš tja kadar imaš čas?? Katera ve? Lokacija tudi še ni znana...
Če se boste dobile na kavici se vam rada pridružim! Jaz sem bolj planirala za soboto, jutri sem v službi, zjutraj imava sistematskega pri pediatrinji, potem pa v službo...
jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino
Ojla!
jest bom sla v petek takoj zjutri ker v soboto bom bolj slaba ker mamo v petek zvecer dekliščino
Tudi jaz bi šla v petek takoj ob 9ih, ob 7.30 imava sistematiko za Bežigradom, potem pa nama mogoče uspe na kakšno kavico, kaj praviš? Ali že kaj veš glede lokacije? Tudi jaz bi te z veseljem spoznala! Pa Tijo seveda, je pravi cukerček!
bolj ne kot ja....bi rada prsla pa res ne vem ce bova do 20 konec z polaganjem
OK. glej, te zdaj ne bom zraven računala. ampak, če ti bo uspelo in če bi rada prišla, se bomo pa malo stisnile. mislim, da kakšen stol več ne bo problem dobiti. a se strinjate punce ?