|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: otroški voziček BABY-SPA
1.7.2011 1:42:13   
ines82ka
Jaz sem ravno par dni nazaj dobila ta voziček pa kolkr smo ga stestiral - zaenkrat doma brez dojenčka se mi zdi zelo uredu.Tudi dostava je bila fuuul hitra - med 14 in 21 dnevi....
Bom pa vidla kako se bo obnesu ko bomo dobl dojenčka pa takrat kej več napišem;)

_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu milo)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: otroški voziček BABY-SPA
1.7.2011 9:31:26   
Medinilla
Ojla,
da se vam malo javim...user posted image
v glavnem, naš je štirikolesnik, uporabljamo ga že tri mesece, smo pa zdaj menjali globoko košaro za športni del.
Globoka košara je bila super, še vzglavje je nastavljivo, pa v vetrovnem vremenu je bil mali popolnoma zaščiten.
Zdaj imamo športni del in naš mali še bolj uživa, saj smo mu naštimali igračke, da jih lahko brca.
Voziček res ni neka fensi firma, je pa čisto po mojem okusu in čisto primeren svoji ceni.
Štirikolesnik je ful dobro vodljiv, nakupovalna košara zelo velika in tudi če je čisto polna se ne vleče po tleh, vzmetenje super, tudi po neravnem terenu mali spi, ročaj je nastavljiv po višini in ga lahko oba vozima, tudi je dovolj oddaljen od vozička da se ne zaletavaš v kolesa, streha nudi dovolj sence, tudi material je tak, da malemu ni vroče.
No, ima pa tudi nekaj slabih lastnosti: jajčka mi ni všeč, taka majhna je, tudi otroku ni všeč- me kar čudno gleda, senčnik ni ravno najbolj kvaliteten, pa feltne so zvite. Aja, pa navodil za uporabo tut ni zraven.
Smo pa še vedno zelo zadovoljni uporabniki.


(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: otroški voziček BABY-SPA
10.7.2011 22:56:52   
ines82ka
Ja navodila smo tudi mi pogrešali...Ampak za malo domišljije smo ga uspeli sestavti...še vedno pa čaka na svojega prvega uporabnika....
Kolegica, ki ima štirikolesnika je ful zadovoljna - pa je imela prei prejšnjih dveh Janeovega....

Se mi zdi da za ceno (390 eur) je to zelo dober voziček pa še ful ma enih stvari zravn....


_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Medinilla)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.7.2011 1:07:31   
Medinilla
Ojla,
no, v prejšnjem postu sem omenila, da nam jajčka ni všeč. Se pa je zdaj pri tej vročini izkazalo, da je tudi jajčka super. Namreč smo uporabljali zdaj eno izposojeno od Jane in je tak material, da je bil mali čisto moker po hrbtu, da ga niti ven nisem upala vzeti po kaki daljši vožnji in sem ga potem nosila v deko zavitega, da se ne bi prehladil ali še kaj hujšega. Pa smo se le spomnili, da imamo še en jajček, ki ga na daljše ture še sicer nismo sprobali, ampak na kratke je super. Čisto drugi material, mali se po novem not smeji (kot da oponaša stanje mamice - od začetka meni ni bila všeč in me je tudi mali čudno gledal, zdaj ko mi je zadeva postala všečna, se tudi on smeji). Enostavna je za montažo (vozim ga odzadaj, ker airbag ne gre izklopit spredaj), pripasaš in odpelješ. Zravnaš strehico da mu sonček ne sije in je stvar rešena. Smo pa edino tisto podlogo odstranili. Zdaj pa razmišljam še o nakupu podloge proti potenju. Je menda fajn zadeva, ki bo počakala na avtosedež.

lp 

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.7.2011 5:01:14   
ines82ka
No super, si me kar malo potolažila...Kakšne barve jajčko pa imate?
Midva imava kar precej temno....Odstranili ste pa verjetno tisto sivkasto podlogo, ki je namenjena opori manjšega otročka ali kako? Ali podloga proti potenju se prodaja v neki univerzalni velikosti?

_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Medinilla)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.7.2011 9:56:40   
vijolica2
Mi si pa še nismo uspeli ogledati te vozičke. Bi si jih pa ful rada. A mi lahko poveste kak se vam zdi jajčka med vožnjo? se vam zdi varna? Ali je v jajčki opora za glavo??

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.7.2011 13:15:49   
Medinilla
Ojla,

ja ohišje je itak črno, gor strehica pa je svetlo rjave barve. Sem mu pa danes za foro še tisto podlogo z oporo za glavo not naštimala in je tudi ok. Ko bom utegnila slikat, bom eno slikco gor pripela.
Sem ugotovila, da sem na začetku čisto preveč komplicirala glede vsega, ampak če pa nimaš predstave kako se bo katera stvar obnesla, pa ko ne veš, če si vredu kupil ...itd. Zdaj ko pa je mali 3 mesece star, pa ni več take panike. Pa lažje je, ker je že večji.
Podloge proti potenju:
Na www.soncek.si imajo te podloge, pod iskanje pa vtipkaš Aero Sleep. Mislim pa, da so univerzalne velikosti.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.7.2011 19:38:45   
ines82ka
Midva mava celo lupinico temno...u bistvu se mi zdi da je kr črna oziroma temno siva...upam da mu ne bo vroče v njej...bom mogla na okna dat kake tiste senčnike...sam mislm da ne bo panike,)

_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Medinilla)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: otroški voziček BABY-SPA
12.7.2011 7:49:54   
pajkolina
 
IZVIRNO SPOROČILO: zori82


Pa še link, da si lahka same pogledate   http://www.baby-spa.si/



Pa kje ste našli tako pisane vozičkeuser posted image user posted image user posted image nisem za črno...za cigu migu pa tud neuser posted image user posted image user posted image

Meni (moje mnenje) niti malo všečen voziček user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: otroški voziček BABY-SPA
12.7.2011 9:26:32   
ines82ka
Pajkolina : vsak ma svoj okus....;)...Meni pa enobarvni klasični (rdeči, modri itd) niso všeč,)

_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu pajkolina)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: otroški voziček BABY-SPA
12.7.2011 10:51:47   
vijolica2
Men tud klasični niso všeč... preveč pisani pa spet ne. 

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: otroški voziček BABY-SPA
9.8.2011 8:24:39   
Kamara
Tudi jaz sem kupila voziček baby spa, pa imam zaenkrat dobre izkušnje. No, vsaj kar se košarice in lupinice tiče, ga uporabljam namreč šele dobre tri mesece. Dobava je res zamujala en teden, samo tudi jaz (kot vedno vse last minute) sem začela iskat malce pozno. Res je tudi, da nisem imela kaj dosti pojma, kaj so vse tiste zadeve na kar moram biti pozorna, ampak kot pravijo neumnemu kmetu zraste najboljši krompir... mi je uspelo dobit super voziček. No zadnjič sem bila pri prijateljici na kofetku in je bila tam še ena njena prijateljica in sta ble obe ful navdušene nad vozičkom. Ta, tadruga jih je baje že kar nekaj zamenjala in je že skoraj ekspert za te zadeve, je bila sploh navdušena nad gumami ... tako da sem šele od njiju zvedla (hihi) zakaj vse je dober, na kar prej nisem pomislila ... aja, btw, mamo trikolesnik, mislim da ene nove znamke, k jo imajo, no vsaj tako mi je takrat razložu tip, ko sem šla pogledt vzorčni model.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: otroški voziček BABY-SPA
19.8.2011 22:15:08   
milo
voziček je katastrofalen ko ga imaš malo več časa vidiš da je kot star voz.strhico moraš vedno odviti vijak da jo spustiš aldvigneš kot v praveku ha ha. Najbolj me je pa ražočaral dobavitelj. Ga ne priporočam zares ne

(odgovor članu Kamara)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: otroški voziček BABY-SPA
19.8.2011 22:57:12   
Sa.Ka
Ko preberem, da ima voziček samo 3 položaje naklona, me takoj odvrne od nakupa. In baby spa to definitivno je.

pri cca. 4 mesecih hoče otrok gledat kaj ven in ko daš na naslednji naklon, ga daš kar sedet ( 70 stopinj ). Halo? Otrok pri 4 še ne sedi. No, saj take malenkosti potem kupec šele nato ugotovi, ko pride do tega časa.user posted image Ponavadi prvič noseče.

(odgovor članu milo)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: otroški voziček BABY-SPA
23.8.2011 9:56:06   
ursah
Milo, samo glede strehice: ni res, da je potrebno vedno odvijat vijak. Oz. ne vem, zakaj ga ti odvijaš? Ker mi imamo tudi ta voziček (trikolesnik), pa se nikoli ne ukvarjam s temi vijaki - samo 1x mi je mož naštimal kako "na trdo" hočem dvigat/spuščat strehico, in sedaj samo potegnem strehico.

Drugače pa voziček ima svoje prednosti in slabosti (po 1 letu uporabe), ampak če ga primerjam z ostalimi trenutno popularnimi (in ustrezno dragimi) znamkami pa sem še vedno prepričana v odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Sem gledala tudi vozičke Quinny, PP, Jane itd., in moram reči, da drastične razlike nisem opazila. Je pa nekaj malenkosti, ki so meni osebno recimo malo zoprne: tisti trakovi v športnem delu za pripet bi lahko bili boljši, bremza bolj v desno, malo bolj vodljiv. Košara mi je bila pa super, pozimi je bila notri tako zaščitena, mislim da bolj kot v vozičkih kolegic, s katerimi smo vozičkale oz. sem se dobivala, tudi velika je bila, tako da je bila naša gospodična notri do 6 meseca (npr. kolegica je imela že pri 4, 5 mesecih problem, ker je sinček prerastel košaro, sedel pa še ni...). Ampak sem prepričana, da bi pri kakem drugem vozičku po 1 letu uporabe našla pa kaj drugega.

Je pa to traktor med vozički - robusten terenec, gre vsepovsod. Nam je to prišlo zelo prav, ker smo vozili po makedamu, gozdu, asfaltu itd.

Naj povem pa še, da sem v tem letu neštetokrat slišala komentarje mimoidočih "glej, kako lep voziček". Sicer ni bistveno, ampak mi je vsakič izvabilo nasmeh na obraz user posted image .

Skratka, vsak po svoje. Je pa res, da po 1 otroku čisto drugače ocenjuješ voziček kot takrat, ko ga "na pamet" kupuješ za prvega otroka.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: otroški voziček BABY-SPA
10.9.2011 12:27:19   
milo
ma vozićek je za nič.guma je kot papir,zelo slabo vodliv.sprednji kolesi se slabo vrtita-blokirata ter za dobavitelja, da ne govorimo,reklamacij ne upošteva skratka katastrofa

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: otroški voziček BABY-SPA
16.9.2011 10:42:20   
claudia26
Živjo
Sama že štiri mesece uporabljam voziček, resda novi model qoattro in nimam nobenih pripomb. Voziček se mi zdi res odličen za to ceno.
Prejšnji teden je mož menjal predrto zračnico iin rekel da pa so gume res dobre saj so v gumah žice kot pri avtomobilu, da je guma bolj močna.
Klaudija

(odgovor članu milo)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: otroški voziček BABY-SPA
27.10.2011 17:12:43   
jesen2011
Pozdravljene vse uporabnice vozička baby spa.

Tudi mi se odločamo za njegov nakup in nas zanima ena informacija. Športni del(blago) se ne da odstranit iz ogrodja, ter blago npr. oprati v pralnem stroju.

Prodajalec pravi, da je zelo pralen materijal, jaz pa vseeno mislim, da tako kot opere npr. pralni stroj, ga jaz najbrž nikoli ne bom. Zato me zanima kako je z pranjem vozička?

najlepša hvala za odgovore

(odgovor članu claudia26)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: otroški voziček BABY-SPA
3.11.2011 23:24:18   
mommy to be
pozdravljene,
še preden sem bila user posted image sem se zaljubila v ta voziček in še zdaj sem prepričana, da ga bomo za našega škratka tudi kupili. pri prvem user posted image sem zamenjala kar nekaj vozičkov, ker noben ni bil to, kar sem hotela. Quinny buzz mi je bil neroden za zlaganje, Hauck je bil absolutno prevelik za v avto, pa smo imeli karavana user posted image ipd. da ne omenjam koliko sem dala € za dodatke (torba, zimska vreča, ...)
vem, da imajo vsake oči svojega malarja, ampak so me malo zmotili vaši komentarji. kako imata lahko dve uporabnici tega vozička z eno stvarjo tako različne izkušnje? se mi pa zdi, da ste mamice v večini zadovoljne, a ne?

(odgovor članu jesen2011)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: otroški voziček BABY-SPA
18.12.2011 17:57:27   
milo
lp jaz ga prodam po polovični ceni.
voziček je srar eno leto rabljen skoraj nič

(odgovor članu mommy to be)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: otroški voziček BABY-SPA
18.12.2011 19:18:16   
nssamanaj
Tudi jaz sem razmišljala, da bi kupila ta voziček, vendar so me od nakupa odvrnila slaba mnenjaraznih uporabnikov različnih forumov in slabe izkušnje z uvoznikom.

(odgovor članu milo)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: otroški voziček BABY-SPA
11.1.2012 20:52:24   
Smotkyca
Mi smo kupili trio voziček in smo res full zadovoljni, se nimamo kaj pritoževat..tako, da zaenkrat same pohvale. Sploh pa za to ceno, vreden nakupa! Lp user posted image

(odgovor članu nssamanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: otroški voziček BABY-SPA
15.10.2013 13:32:48   
Tiiennea
Ima ša katera kaj izkušenj s tem vozičkom? Kaj bolj priporočate quatrro ali trio?

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: otroški voziček BABY-SPA
27.10.2013 20:20:03   
babeja
Tiiennea jaz sem ravnokar v navalu gledanje vozičkov. In mi je bil tale baby spa na 1. pogled res uauuu, pol sem pa šla brat tale forum in mi je vse dobesedno dol padlo. Sem pa ravno ta teden opazla, da ga ima moja prijateljica in je rekla, da je fulll zadovoljna z njim! Sva se mal pogovarjale in mi je naštela še vsaj 6 punc iz njenih koncev, ki ga ima in nobena ni imela problemov. Moji prijateljici je sicer počilo eno kolo ampak je sama rekla, da po svoji krivdi, ker ga je pač ful preveč napolnila (tako kot je pač tut pri kolesu al avtih). Sem si njen voziček pol ful pogeldala in se mi zdi res fajn, kolesa so velika, enostavno in hitro se zvije, vse mi je blo super edina stvar kar me je malo zmotila je kako se spušča naslonjalo športnega dela, ima samo 3 položaje če se ne motim .. Zdaj iščem še mnjena oz. želim it pogledat Bexo. Sicer pa je trenutno v najožjem izboru Freeon, ki je trenutno pa do konc leta znižan v pikapolonici iz 550 na 300..
Definitivno pa, če se odločim za Baby spa, ga bom naročila najmanj 2 mesca prej samo zaradi tega kar sem brala na tem forumu (čeprav je moja prijateljica rekla, da so ga vse punce dobila natančno v takem času kot so jim napovedali, ona ga je v 3 tednih).
Res pa je, da nobena od teh nima izkušenj z reklamacijami, zato nevem koliko je resnice o zavračanju reklamacij s strani naročnika. Ampak moj kozarec je napol poln in računam, da za kar se bom odločila, reklamacij pač ne bo :P
No toliko, če sem ti kaj pomagala.

Pa še to,na ta forum sem se prijavila izključno zato, da to napišem, ker me razjezi, da za vsak voziček, za katerega sem se odločila, je izpadel zaradi prebranega na forumih. Iz zdaj, ko sem vidla in dosti slišala iz prve roke o tem vozičku sem dojela, da po forumih več al manj itak pišejo sam nezadovoljni, ki mislijo, da morajo svojo jezo delit s celim svetom. Želim samo povedat, da ni vedno vse tako črno in da zaradi nekaj nezadovoljnih še ne pomeni da stvar ne funkcionira.

LP

IZVIRNO SPOROČILO: Tiiennea

Ima ša katera kaj izkušenj s tem vozičkom? Kaj bolj priporočate quatrro ali trio?


(odgovor članu Tiiennea)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: otroški voziček BABY-SPA
28.10.2013 14:35:58   
kalisi
Hejla,

jaz imam baby spa quatro zdaj že slabe pol leta. Če bi se še enkrat odločala za voziček, se za tega ne bi odločila. Pa ni nič hudo narobe z njim. Je v celoti normalno uporaben. Enostavno se zlaga in odlično vozi. Za šoping je super, ker lahko ogromno v spodnjo vrečo naložiš. Me pa precej motijo nekakovostna kolesa oz. montaža koles. Zadnji dve kolesi kar naprej padata dol, ker je nastavek za pritrjevanje na hojladri narejen. Pa tudi sicer se vidi, da je za malo denarja malo muzike. Estetski je voziček samo na daleč. Jaz sem padla nanj, ker ima te krogce. Sicer pa je nekako ogromen in tak bolj za po njivah vozit. Malo heca. Tako da, jaz sem se že odločila, da bom športni voziček kar nov nabavila in nekaj bolj elegantnega in kakovostnega.

Še glede jajčke, ta, po mojih izkušnjah ni najbolj ok. Je skoraj neoblazinjena; kolegica ima dodatno oblazinjenje za dojenčka, ki mu fajn oprime tudi glavico. To sem fuuul pogrešala od začetka, ker sem našo morala zalagati s cunjami itd. Zdaj ni problema, ker že skoraj samostojno sedi. Glede materiala jajčke. Nekdo je napisal, da se v njej dojenček ne poti. To ni res. Naša se je kar fajn potila po hrbtu. Je pač sintetična blazina v jajčki in ne diha. To smo sicer mi rešili z bombažno pleničko. Košara je pa ok, tudi se da dvignit ležišče.

Glede reklamacij nimam izkušenj. Smo pa voziček dobili v obljubljenjem 14-dnevnem roku, tako da z dobaviteljem nimam slabih izkušenj.

Skratka, za tak denar, kot se ga dobi, je voziček čisto soliden in nima večjih pomanjkljivosti. Kdor pa želi malo bolj kakovosten voziček in tudi malo bolj estetski, bo pa najbrž malo razočaran. Jaz sem sama naredila napako, ker sem pač bolj kot na kaj drugega gledala na ceno. Tudi prostora v avtomobilu zavzame kar veliko.

Verjetno pa ima vsak voziček neke prednosti in neke slabosti, tako da bi verjetno pri kakšni drugi znamki pa kaj drugega pogrešala.

(odgovor članu babeja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?