|
RE: Junijčice 2010, 2.del 3.6.2010 15:54:12
|
|
|
|
gajka
|
Zoja83 - čestitke! Pa si ga le dočakala. mamimo - čestitke! Ampak še vedno spadaš k junijskim čvekicam! tukaj - malo se mi zdi "smešno", da moraš še 14 dni čakat na krvne izvide kot da imaš kakšen poseben vpliv na to. Kot da lahko kar ukažeš, da mora še vsaj 14 dni + 18 ur počakat... A niso mogli pospešit analize glede na situacijo? Kaj pa, če se vse prej začne, a ti bodo kar na blef dali zdravila? A če jih ne dobiš, pa bi jih mogla, se lahko kaj zakomplicira? meymey - psihiranje zaradi pridobivanja teže mi je žal še kako poznano in to že iz P. Je mali izgubil tam 300 g v tistih 3 dneh pred odpustom in je bil cel halo! Pa potem obsedeno vaganje doma pred in po obroku! Ko je pa na koncu v 1. mesecu dobil 1,6 kg, je bilo pa skoraj preveč! innes4 - ne pusti, da ti pridejo do živega, čeprav je tole v vsej poplavi hormonov malo težje izvest. Skozi eno uho noter, skozi drugo ven! Včasih so pač kateri tako prepričani v svoje nebuloze, da jih niti pod razno ne boš kontra prepričala in je lažje rečt ja, ja in si svoje mislit. Btw. lase sem si oprala še v P, samo ležat res ne rabiš, ampak nikar se ne naprezaj s kakšnim pucanjem in dolgimi sprehodi, pač delaj vse na izi. pa lahko komot na začetku več cartaš, saj se šele spoznavate! Od tega prvega cartanja pa res ne bo razvajen. Sicer pa lahko izjavo o pretiranem cartanju hitro uporabiš proti temu, ki jo uspe izustit in mu pač iz istega razloga ne pustiš cartat. Boleznim se je na začetku res najbolj izogibat v velikem loku, ampak to spet počneš v nekih normalnih merah. Sicer pa, kdor take kvasi, ga bi jaz kar domov spojala, da naj le pazi, da jih on ni prinesel! Poskusi biti malo bolj flegma do vseh izjav, če te pa preveč obremenjujejo, pa poskusi za začetek obiske vseh teh pametnjakovičev skenslat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 3.6.2010 16:08:13 >
|
|
|