|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
6.4.2011 11:27:18   
Goldy
mismis - fino zrihtajte danes!!!

reby - hvala za kofi, čeprav ga ne pijem. user posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.4.2011 13:24:44   
punsha
Ojla user posted image
Poročam včerajšnji pregled. Vse je ok, veliki smo 2,5cm user posted image , lepo se premika, vse tako kot mora biti user posted image . Naslednji pregled imam 22.4., ko se zmeniva za cerklažo nekje med 14.-15 tednom. Dobila tudi bolniško...uhu, čez 1 teden se mi zaključi porodniška user posted image . Ti šment, pa bom spet kar doma.
Sedaj grem pa malo počit, ko je mali ravno zadremal.
Lep dan vsem user posted image

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.4.2011 16:27:18   
Béatrice
Da se vam še javim... Danes imela UZ pri Rešu. GV velika 14 mm in srček je lepo viden. Sem se pa načakala, da sem to izvedela. :) Uglavnem, zaenkrat je nosečnost normalna in komaj čakam NS, da vidimo, če je vse vredu.
Punce, želim vam veliko uspeha in zelo, zelo veliko pozitivnih misli.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.4.2011 17:25:43   
pokamoka
heeej, punce...
Se oglašam po dolgem času... imam precej zabasane dneve. Sem vas brala, pisala pa nič. Samo tečem dalje. Danes je malo bolje... :):):) Sem ujela celo sprehod zunaj na sončku:):):) juhu

Jaz sem ok. Čakam na izvide DHT. Na nuhalni je bilo o.k. Fajn mi je bilo pogledati dete. Za spol ne želiva vedati. Sva rekla, da se bova pustila presenetiti. Sem pa prejšnji dan izvedela, da toksoplazmoze nisem prebolela in se bom letos odpovedala veliiiiiikim skodelam regrada. SIcer mi je to grozna misel, ampak tako sem se pač odločila. Trebušček mi je nekoliko zrastel (sem v 13t 3/7), tak da že imam oblečene nosečniške hlače. Se pa po kilogramih nisem še nič zredila, kar me veseli:):):)

Bi pa nekaj vprašala... precej se piše o cerklaži tu na naši temi. Hmmm... kako to določijo, kateri bodo delali cerklažo??? In kako to gre??? Hvala za odgovore.

Lepo bodite... pazite nase, pa se beremo...
pa pa

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
   [Brisano sporočilo]
8.4.2011 7:43:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pokamoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4580
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
13.4.2011 12:08:47   
womanpolice
Pozdravljene soborke..

Najprej se vam iskreno zahvaljujem za čestitke.  

Hkrati se opravičujem, ker se od nedelje še nisem javila... Za računalnik imam zelooooooo maloooo časa. Podnevi ponavadi spimo in se ponavadi zbujamo na tri ure, le zadnja dva dni bi kar skoraj vsako uro nekaj papcali  :lol: ... Ponoči... Odvisno.. prva noč je bla kr pestra, druga mirna (smo jo tako hvalili), no, današnja pa spet tko tko... od 21ih do 24ih me je Erika hecala... Jedla, zaspala za 10 min, jedla, zaspala za 10 min, pokakala, previta, spala za 10 minut, jedla, itd... NO, ob polnoči uspeli zaspančkati in smo spali do pol petih, nato najedli in spali do pol desetih. Podnevi, ko spi, jo včasih dam spat v stajico, včasih pa spi na meni... Kar ne morem se je nagledat in kar ne morem še verjet, da je to res najina štručka, zato te trenutke maksimalno preživljam z njo. Jst pa še tud nism čist dobra po carskem. Še vedno so bolečine v predelu trebuha, katere blažim s tabletami (vendar poskušam čim manj).

Porodna zgodba...

Najprej sprejem (ob 6ih), klistir (adijooooooo pamet.......  :lol: ), nato pa na CTG, poklicali mojega, sem ležala tam na porodnem na postelji in moj mi je družbo delal. Osebje zelooooooooo prijazno. Ena sestra skrbela istočasno zame in še za dve, ki sta rojevali po naravni.... Nato malo pred dvanajsto me odpeljejo v operacijsko. Mi dajo spinalni blok... Po tistem meni ratalo full slabo, in ker sem imela prazen želodček nisem mogla bruhat - tako da sem bruhala "prazno"... Nato mi dajo injekcijo proti slabosti. Pokličejo mojega, jst cela neka "zadeta" - ne vem od česa... sem komaj registrirala. Moj je sedel za menoj. Nato se je začelo... Čutila sem le, ko so z rokami potiskali ven Eriko iz bušija... nato čakam na jok. Zajoka.. In moj reče "a slišiš".... Preplavili so me neverjetni občutki, hkrati mi je šlo na jok in na smeh. So mi jo  pokazali nad glavo. Nato je moj šel skupaj z babico poštimat tamalo...
In potem...se je začelo krpanje... Namreč, ko so me "prerezali", sem močno krvavela, saj imam menda zelo dober "bogat" žilni sistem... In zaradi močne krvavitve je operacija trajala namesto 40 min, uro in 15 min. Rodila sem ob 12.12 uri, ob 13ih je mene začelo tko bolet in spet slabo, da nisem zdržala. Nisem mogla več ležat na hrbtu in sem kar hotla vstat iz postelje. Začela sem kable dol iz sebe dajat in sem hotla dol... Bolj mi pravijo, da moram biti pri miru, bolj sm nemirna... In jih prosim "uspavajte me, ne bom zdržala, ne morm ležat na hrbtu"... Mi rečejo, da samo še nekaj minut, in rečem, da ne bom zdržala niti minuto. Nato me uspavajo... So me predramili, ko so me ven pripeljali, kjer me je moj spet videl in pokazal tamalo (ena fotkica), nato pa v šok sobo.

Operirala sta me dr. Merlo st. in ml. - VSE POHVALEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! IN POHVALE VSEMU OSEBJU V PORODNIŠNICA POSTOJNA!!! Naslednjič me zagotovo spet vidijo... (upam, da bo naslednjič)... Ne morem jih prehvalit, saj se res enkratni!!!

Erika je čist očiju podobna...  Samo ustnice ima moje...

Toliko za danes... Postov nisem gledala za nazaj (se opravičujem), saj ste kar nekaj strani naklofale. Grem nazaj na kavč počivat.. Me je babica včeraj okregala, da sem preveč hiperaktivna, in da to ni dobro po carskem rezu ter da naj en teden počivam, da bo drugo vse počakalo... Tko, da jo bom kr ubogala, saj sem ob večerih res tako utrujena, da samo padem v posteljo. Že ob osmih, devetih sem tko zaspana....

Se tipkamo... in kasneje tud kaj vidimo.

Želim vam lep dan.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
13.4.2011 12:42:16   
Goldy
WP - lepooo!!!user posted image Ti le počivaj, da si telo opomore od carskega...

pokamoka - glede cerklaže - sem ti prilepila link http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/181/kaj_je_cerklaza.html Tedni kar letijo, kaj!user posted image

beatrice - čestitke!

punsha - in ti boš kar doma.user posted image Tudi prav, a ne?

Pri nas nič novega, kakšen dan me boli križ, kakšen dan je super. Ampak tako kot je. Če se le da, poskušam dopoldne počivat, popoldne se pa itak dogaja...user posted image user posted image

Kje se skrivate ostale????user posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 8:07:24   
Nutry
Pozdravljene!

Tudi jaz sem postala srečka nosečka v 1. IVF postopku.
Imam eno vprašanje, če se mogoče spomnete, kdaj ste imele prvi UZ z napotnico po ET (GKLJ)?

Zadnjo menstruacijo sem imela 10.3., 1. UZ pa imam šele 3.5, ko bom skoraj v 8. tednu nosečnosti. Krvni test 11.4. je znašal 279 beta hCG. Na GKLJ ne delajo med 1. majskimi prazniki zato imam tako pozen datum, sicer bom danes poklicala, če lahko pridem 22.4, takrat bom v 6 tednu.

Danes sem nastopila 5 teden, nimam niti enega nosečniškega znaka razen izostale menstruacije. Kdaj so se vam pokazali prvi znaki, napete prsi, špikanje v maternici, slabosti?


Hvala vam za odgovor, mirno nosečnost vam želim, hiter porod in zdravega otročka.

Nutry

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 8:23:00   
mismis
Nutry, najprej naj ti čestitam za tvojo nosečnost user posted image user posted image user posted image , kot drugo pa, če imaš UZ v 8. tednu je to čisto ok, namreč do takrat bo nosečnost tako razvita, da se bo na UZ-ju videlo vse, gestacijska vrečka, rumenjakov mehurček in plod. Pri prezgodnjih UZ-jih pride  velikokorat do tega, da se še ne vidi plod, ker je pač prezgodaj, vendar pa to nas bodoče mamice spravlja v skrbi. Tako da, če le lahko počakaj do 8. tedna, ko si naročena na UZ.

Znaki, jaz jih skoraj celo nosečnost nimam, edini znak, ki sem ga imela je bil izostanek M in rahlo napete prsi, drugega pa nič...pa smo danes že v 28. tednu z user posted image user posted image , tako da ne išči znakov, ene jih imajo, druge pač ne.

pa veliko sreče

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 9:08:32   
Maja_V.
WP: iskrene čestitke!user posted image

_____________________________

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 9:13:48   
Maja_V.
Nutry: se strinjam z mismis, če boš vzdržala, počakaj do 8.tedna, se bo res vse veliko boljše videlo... Kar se znakov tiče... jaz sem trenutno noseča 9t+6d in nimam nobenih posebnih znakov, razen izostanka M, kakšen dan mi v določenem trenutku postane tako slabo,da bi najraje bruhala, ampak ne, to traja nekaj minut, potem izzveni, ampak to se mi je do zdaj zgodilo le 2x. Edino lakoto malo bolj občutim, pa občasno bolečine v predelu jajčnika. Skratka nobenih konkretnih znakov.

uf, jutri pa prvi pregled pri ginekologinji... me je kr malo strah, ampak upam, da bo vse ok! user posted image


< Sporočilo je popravil Maja_V. -- 14.4.2011 9:14:45 >


_____________________________

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 14:01:24   
Reby
Goldy - evo me user posted image
nutry - čestitke user posted image . Drugače pa podpis pod mismis. Sama sem v tej nosečnosti celo šla že skoraj 9 tednov nosečka. Se zgodi, da nekatere še v 7.tednu nimajo srčka in potem te še bolj skrbi in čakaš še teden ali 14 dni. Pa tudi preveč UZ-jev v tako zgodnji nosečnosti ni priporočljivo. Vem, da je težko čakati, ampak bo že, ne hiti.
mismis - se kej vidmo? Danes me je klicala zvezdi, da ima drug teden v petek dopust in bi se lahko doble. Pa pikovitka je že tut potrdila.
maja - srečno jutri na pregledu, pa boš spet vidla svojo pikico. Jaz mam pa jutri že morfo. Tale nosečnost bo kar švignila mimo mene.
WP - čakam in čakam še na kakšno slikico male lepotičke user posted image


(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 14:05:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismis - se kej vidmo? Danes me je klicala zvezdi, da ima drug teden v petek dopust in bi se lahko doble. Pa pikovitka je že tut potrdila.



ql, potem se vidimo naslednji petek, če bo le v sredo na pregledu vse ok.

Ti pa dobro zrihtaj jutri, bom mislila nate user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.4.2011 22:42:48   
Nutry
Punce hvala vam za spodbudne besede, upam, da user posted image ostane pri meni do veselega decembra.
Ker sem imela do sedaj že dva splava, (11 in 7 teden) boma šla po vsej verjetnosti naslednji teden na krvni test. Toliko, da se pomirim.

Ali je mogoče katera šla na samoplačniški krvni test za beta hCG na GKLJ. Kako poteka birokracija in kakšna je cena testa?

Hvala vam za odgovor, kaj bi brez vas, prava enciklopedija ste user posted image


lp Nutry

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.4.2011 8:42:20   
Goldy
Dobro jutro!!

Mož je šel v Novi Sad, otrok je v vrtcu, zajtrk je na mizi... Mene pa zadnje dni tako zelo boli levi kolk in je čisto vseeno ali spim na levi strani ali na desni. In potem zjutraj krevsam kot bi bila že zelo stara...pa križ me tudi boli. Ampak paket nosečnost prinese vse to. user posted image

nutry - tudi jaz se pridružujem mnenju ostalih deklet. Glede krvnega testa pa kolikor se mi zdi ljubljančanke hodijo na krvni test v Adrialab. Boš videla, da bo zdaj vse tako kot mora biti!!!user posted image

reby - kavčaš?user posted image Ups, sem se spomnila, da imaš danes morfologijo. Jaz pa v torek.

hajni - ti tudikavčaš?user posted image

Za danes sem si zadala toliko stvari opraviti, jejhata, da ne vem, če bo šlo....user posted image

Maja_V - lep pogled danes na malo pikico!!!!user posted image


_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.4.2011 9:13:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Ali je mogoče katera šla na samoplačniški krvni test za beta hCG na GKLJ. Kako poteka birokracija in kakšna je cena testa?




Krvni test lahko delaš brez birokracije v Adrialabu na Parmovi ulici v Ljubljai, mislim da je cena nekje okoli 12 €. Lepo prideš tja, poveš kaj želiš, ti vzamejo kri in čez dve ure kličeš za rezulatet.

Samo ne vem, če ti bo krvni test povedal tisto kar ti želiš izvedeti, namreč če se beta podvajala, lahko sklepaš o napredujoči nosečnosti, vendar da bi se čisto prepričala, bi morala test delati na dva dni.

Sam test ti pa ne bo nič povedal o tem, ali je plod v vrečki in ali mu bije srček. Tako, da ti svetujem, da se poskušaš sprostiti in se zamotiš, ter sskušaš počakati do UZ-ja

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.4.2011 9:15:49   
mismis
Reby, držim pestke danes user posted image user posted image user posted image  tako močno, da imam čisto bele členke

Goldy, ti prideš na vrsto naslednji teden user posted image  in ja me kavčamo user posted image

maja, lep pogled na pikico


Pri nas se je pa začelo obdobje intenzivne zgage in nočnih krčev v nogah user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
15.4.2011 20:21:15   
Maja_V.
evo mene, da se še tukaj javim, sem vsa  

videla močno utripajoč , je velik 2,9 cm, kar je čisto vredu glede na tedne nosečnosti! pa tako se je lepo premikal , dobila tudi prvo slikco.

PD: 13.11.2011

Joj, kako sem HAPPY!!!

_____________________________

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
16.4.2011 11:10:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V.

evo mene, da se še tukaj javim, sem vsa  

videla močno utripajoč , je velik 2,9 cm, kar je čisto vredu glede na tedne nosečnosti! pa tako se je lepo premikal , dobila tudi prvo slikco.

PD: 13.11.2011

Joj, kako sem HAPPY!!!


čestitke, pa lepo in mirno nosečnost še naprej user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
16.4.2011 14:50:33   
Reby
Maja - superca, čestitke za srčka user posted image  user posted image  user posted image  Me happy too user posted image
mismisu - hvala za navijanje user posted image  Ti pa pridno počivaj, noge v luft in se nalivaj z Donatom.

Morfologija je bila ok in res bomo imeli še enega fantka user posted image  user posted image

Zdej grem pa mal seznamček predelat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
16.4.2011 14:55:57   
Reby

Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Nellika (01.09.2011)
Pokamoka (12.10.2011)
punsha
Maja_V (13.11.2011)
Anci banci (20.7.2011)
Roži_ (27.07.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Goldy (31.08.2011)
Reby (07.09.2011)
 
 
 
  
 
 


Mapesi (12.6.2011) user posted image  user posted image
mismis (12.07.2011) user posted image  user posted image
nana7 (19.08.2011) user posted image  user posted image
 
user posted image   RODILI SMOuser posted image
 
sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja, Upanje81  user posted image user posted image Karla&Jona,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark, Pikachu user posted image Lana, Womanpolice user posted image Erika





Objemčkometer:
      user posted image  hanybany, mateja_goljev, barb71, lučka25, frnikola982, miklarom user posted image
 
 
 
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK APRILA

Torek, 19.4.
Goldy - morfologija
 
Sreda, 20.4.
mismis - pregled
 
Petek, 22.4.
punsha - pregled
 
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MAJA
 
Torek, 3.5.
Nutry - UZ
 
Petek, 13.5.
Reby - pregled + OGTT

 user posted image  NOVE NOSEČKE MAREC/APRIL user posted image
user posted image  smeška83 (PO)
user posted image  drejčy
user posted image  Beatrice (PO)
user posted image   Nutry (LJ)
 
 
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image
 
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
16.4.2011 22:12:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Morfologija je bila ok in res bomo imeli še enega fantka user posted image  user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo bo ravno za Mismiseve babnce user posted image .Super Reby jupi,juhu user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.4.2011 15:19:10   
Maja_V.
evo, danes sem se naročila na NS, imam jo 4.5. v Lj.
Komaj čakam, da spet vidiva najino sončece... zadnjič je tako lepo utripal user posted image , da sva res bila oba v 9 nebesih... to je za naju vse prvič, končno po nekaj letih truda, in sva res čisto blažena...

povedala sva le nekaj prijateljem, pri meni vedo v službi, domačim pa še nisva povedala... mogoče naslednji vikend, po mojem rojstnem dnevu, da bom lahko oznanila moje letošnje najlepše user posted image , ki sem ga kdajkoli dobila! user posted image

srečna sem...kot že dolgo ne... upam, da tako ostane za dolgo časa! user posted image


_____________________________

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.4.2011 15:23:58   
mismis
Maja, superca user posted image user posted image user posted image , 4.5. bo tik tak tukaj

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
19.4.2011 13:22:14   
Goldy
Helooo!

Maja - super, 4.5. bo kmalu tu.

Moje poročilo s pregleda - vse je bp, user posted image je zelo živahen, dodobra smo si ga ogledali - kako je mahal, zehal, odpiral in odpiral očke...vsi organi so ok, naslednji pregled imam 24.5.

Grem počivat, da bova potem z Aljo šle še na kakšen sprehod. Me bolijo noge, ker sem še šla malo v trgovine. user posted image


_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?